Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ 2019-20


Recommended Posts

Τέλος από την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Ο 28χρονος κεντρικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

https://www.enwsi.gr/volley/parelthon-o-charalampidis-apo-tin-aek-sto-volei/

Link to comment
Share on other sites

απαντησε ο ΠΣΑΠ

 

Οι δηλώσεις του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, προκάλεσαν την αντίδραση του πανελλήνιου συνδέσμου αμειβομένων πετοσφαιριστών, όπου με ανακοίνωση τους τονίζουν πως όποιος προωθεί σχέδια διάλυσης θα βρεθεί αντιμέτωπος τους.

Quote

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ 

Όλοι οι καθ’ όλα επαγγελματίες αθλητές πετοσφαίρισης, δηλώνουμε απολύτως ενωμένοι και ξεκάθαρα προς όλους: Τα προωθούμενα από ερασιτέχνες παράγοντες σενάρια περί διάλυσης του επαγγελματικού βόλεϊ, όχι μόνο μας βρίσκουν αντίθετους, αλλά – όπως θα διαπιστώσετε στην πράξη- θα μας στείλουν στα χαρακώματα μιας μάχης που θα δώσουμε μέχρι τελικής πτώσης. Όποιος πιστεύει ότι θα γυρίσει το άθλημα στη δεκαετία του ’80, με συνθήκες εργασιακής γαλέρας και αγωνιστικής απαξίωσης, κάνει πελώριο λάθος. Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε επ’ ουδενί σε τέτοιο πρωτάθλημα που κάποιοι ονειρεύονται.

Πολύ περισσότερο τώρα που οι εθνικές ομάδες και οι αθλητές και αθλήτριες έχουν όλες τις προϋποθέσεις να ξαναφέρουν το άθλημα μας στην ελίτ.

Οι ομάδες με ιστορία, που εκπροσωπούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, οφείλουν να πρωτοστατούν στην προσπάθεια ανάπτυξης και όχι πισωγυρίσματος του ελληνικού βόλεϊ. Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις, στην πραγματικότητα για να παραγραφούν χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς αθλητές και όχι μόνο. Θέλουμε παράγοντες που ονειρεύονται ένα σπουδαίο βόλεϊ και όχι να το γυρίσουν δεκαετίες πίσω. Ο κύριος Αλεξίου και όσοι τυχόν συμφωνούν μαζί του, περιμένουμε απλώς να δημοσιοποιήσουν τα χρέη τους, να τα εξοφλήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε όσους μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Και για να τελειώνουμε μια και καλή:

Όποιος κύριος Αλεξίου προωθεί σχέδια διάλυσης της επαγγελματικής λίγκας, για να επιβιώσουν ανίκανοι παράγοντες και να πεθάνει οριστικά το βόλεϊ, θα μας βρει απέναντι του.

Και εμάς και τα χρέη προς εμάς. Μην ονειρεύεστε παραγραφές.

Αν η σημερινή τοποθέτηση Αλεξίου είναι πρόλογος για ένα σχέδιο ντροπής, απαξίωσης και διάλυσης, η μεταξύ μας μάχη έχει μόλις αρχίσει…

 

https://www.enwsi.gr/erasitexniki/pasap-apenanti-ston-kathe-alexioy-poy-proothei-dialysi-toy-athlimatos/

 

γνωριζει κανεις λεπτομερειες για το θεμα?

Link to comment
Share on other sites

On 6/12/2018 at 1:25 PM, Stylianopoulos said:

Στο μεταξυ λες ερχομαστε ,πας για κατι δυνατο

και ο Σαμπίντι παει να το κανει ΝΒΑ το πρωταθλημα .

 Τους πηρε Τζουριτς και Φιλιποφ.

 

 Λογικα θα εχει ανεβασει τη χορηγια του

  απο τα 500 χιλιαρικα

 που τους εδωε περσι .

και φετος εκανε μεγαλη μεταγραφη, απεκτησε τον πρωην διεθνη Ρωσο Ιλινιχ (συμμετοχες σε ολυμπιακους, γουροντ λιγκ κτλ)

http://www.aek365.com/a-664220/anakoinwse-ilinix-o-paok.htm

Link to comment
Share on other sites

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΤΑΠ ΑΕΚ

Το ΤΑΠ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά το λιβελογράφημα του κ. Στέφανου Λεμονίδη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα fosonline.gr με τίτλο “Διαλύουν την ΑΕΚ και ετοιμάζουν μετακόμιση λόγω χρεών στο Βραχάτι” και καλεί άμεσα τον αρθρογράφο και την ιστοσελίδα να αποσύρουν το κείμενο και να ζητήσουν συγγνώμη για τις ανακρίβειες που αναφέρονται.

Το ΤΑΠ ΑΕΚ τονίζει ότι η στήριξη ή μη της ΕΣΑΠ προς το σωματείο μας είναι κάτι που αφορά το ΤΑΠ ΑΕΚ και τον συνεταιρισμό. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, καλεί τον δημοσιογράφο κ. Στέφανο Λεμονίδη να στηρίξει τα γραφόμενα του ότι “Η ΕΣΑΠ έχει βοηθήσει κατ επανάληψη την ΑΕΚ” απαντώντας στο αν νοείται στήριξη από έναν συνεταιρισμό σε μέλος του επ’ αμοιβή.

Επίσης, στην (ειρωνικά γραμμένη από τον αρθρογράφο) ερώτηση του κ. Παντελή Ταρνατόρου προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ, εάν έχει χρήματα για να πληρώσει, ο κ. Αλέξης Αλεξίου απάντησε πως τα χρήματα της ΑΕΚ τα διαχειρίζεται το σωματείο όπως το ίδιο επιθυμεί και όχι όπως επιθυμεί ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ. Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται. Η απάντηση ήταν η παραπάνω και όχι αυτή που αναφέρεται στο λιβελογράφημα.

Επίσης καλό θα είναι να μάθουμε όλοι αν τα ΤΑΠ των υπολοίπων σωματείων λειτουργούν επαγγελματικά και αυτόνομα ή αποζητούν πόρους από τα ερασιτεχνικά τους σωματεία. Γιατί αν τελικά ζητείται από τα ερασιτεχνικά σωματεία να πληρώνουν, πως εννοείται ο απόλυτος επαγγελματισμός που μόνο με τα λόγια ευαγγελίζονται κάποιοι;

Το ΤΑΠ ΑΕΚ καλεί τον εκτός από αρθρογράφο, καθώς φαίνεται και μάνατζερ βόλεϊ, κ. Λεμονίδη, αφού είναι γνώστης των πάντων και χαρακτηρίζει αυθαίρετα “υπέρογκο” τον προϋπολογισμό μίας ομάδας, να μας πει αν γνωρίζει πολλές ομάδες να πλήρωσαν τα 2/3 του αγωνιστικού μπάτζετ έως και σήμερα και να έχουν εξοφλήσει το σύνολο των λοιπών υποχρεώσεων τους. Πριν απαντήσει, ωστόσο, ας ρωτήσει και στα κέντρα εξουσίας με τα οποία καθημερινά βρίσκεται σε επαφή για τον τρόπο πληρωμής που ακολουθούν οι ομάδες που εκπροσωπούν.

Όσον αφορά την ψευδή είδηση ότι η ΑΕΚ επιθυμεί να διαλύσει το ΤΑΠ και να μετακομίσει στο Βραχάτι, η ΑΕΚ δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν μετακομίζει εκτος Αττικης, μολονότι είναι ομάδα – ιστορία ολης της Ελλαδας, δεν διαλύει τμήματα, ούτε αγοράζει ομαδες ή ΑΦΜ, ούτε αγοράζεται. Η ΑΕΚ ουδέποτε αγόρασε ομάδες για να γίνει έτοιμη πρωταθλήτρια και ουδέποτε θα το πράξει, αντιγράφοντας τακτικές άλλων. Το ΤΑΠ ΑΕΚ στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΣΑΠ έκανε ξεκάθαρο με σχέδιο και πλάνο ότι επιθυμεί, περισσότερο από άλλους “λάτρεις” του αθλήματος, να παίξει βόλεϊ, αλλά με υγιείς κανόνες.

Το ΤΑΠ ΑΕΚ καλεί για μία ακόμα φορά την ΕΣΑΠ να δώσει την υγεία που απαιτει μια επαγγελματική λίγκα βόλεϊ και οι επαγγελματικές ομάδες της στην πράξη και όχι με δηλώσεις και ευχολόγια, διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα του κ. Στέφανου Λεμονίδη στο λιβελογράφημά του στην ιστοσελίδα fosonline.gr και απαιτεί την απόσυρση του κειμένου και μία ειλικρινή συγγνώμη. Ελπίζουμε τα γραφόμενα του κ. Στέφανου Λεμονίδη να οφείλονται σε παρανόηση, αν και διερωτόμαστε αν ένας δημοσιογράφος θα πρέπει να λαμβάνει και την θέση της άλλης πλευράς πριν δημοσιεύσει ένα άρθρο. Παράλληλα, τον καλούμε να ερευνήσει και θέματα ασυμβιβάστου μέσα στον συνεταιρισμό της ΕΣΑΠ.

Τέλος, το ΤΑΠ ΑΕΚ αντιλαμβάνεται την μεγάλη λαχτάρα κάποιων να φτιάξουν το Πρωτάθλημα όπως το επιθυμούν, μέσω των περιβόητων wild cards (άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός του δημοσιεύματος). Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι συνδέονται με περισσότερες από μία ομάδες;

Η συνέχεια προσεχώς

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ΑΕΚ της καρδιάς . Έμαθα εχθές πως μάλλον δε θα κατέβουμε φέτος Α1 . Τα χρωστια είναι 400.000€ και αυτά απλά δεν υπάρχουν ωστε να κλείσει καμία τρύπα από τις προσφυγές των παικτών . Η μόνη λύση είναι να πάνε όλες μα όλες  οι φετινές κάρτες φίλου για τα χρωστια του βόλλευ και να βάλει και κάτι ο Μελισσανίδης να κλείσει το ποσό. Δύσκολα τα πράγματα .

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Stylianopoulos said:

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ΑΕΚ της καρδιάς . Έμαθα εχθές πως μάλλον δε θα κατέβουμε φέτος Α1 . Τα χρωστια είναι 400.000€ και αυτά απλά δεν υπάρχουν ωστε να κλείσει καμία τρύπα από τις προσφυγές των παικτών . Η μόνη λύση είναι να πάνε όλες μα όλες  οι φετινές κάρτες φίλου για τα χρωστια του βόλλευ και να βάλει και κάτι ο Μελισσανίδης να κλείσει το ποσό. Δύσκολα τα πράγματα .

#dimitrismelissanidis 

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, AlexKR21 said:

Δεν υποτίθεται ότι είχαμε καθαρίσει το τμήμα από χρέη ή θυμάμαι λάθος δάσκαλε;

  Ειχαμε δωσει περσι μερικά απο τα παλιά χρωστούμενα σε παικτες και ετσι κατεβηκαμε στο πρωταθλημα κανονικα ..αυτα λοιπον επεσαν στις 400.000 . Αυτα ομως τωρα δεν βρισκονται ..  Για παικτες δε γινεται καμια κινηση ενω η περσινη ομαδα εχει αποδεσμευθει ολη . Έδρα δεν εχεις ενω ο περσινος εφορος που ετρεχε για τα παντα ,σταματησε λογω προβληματων υγειας .      Ακομα και για  τα διαρκειας ,αν ειδες βγηκαν για ολα τα τμηματα εκτος του βολλευ ανδρων.     

 Το χειροτερο ολων ειναι πως και να πεσεις εδω ,τα χρεη δε σβήνονται . Σε ακολουθουν μολις ανεβεις Α1 .  Τραγωδία .

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

θλιψη γιαυτο το χιλιοταλαιπωρημενο τμημα.. τη τελευταια δεκαετια ανεβαινει, μενει 1-2 χρονιες το πολυ και ξαναπεφτει..μιλαμε για αεκ τωρα οχι για κτησιφωντα παιανιας ή ορεστιαδα

Link to comment
Share on other sites

Παντοτινό πρόβλημα να αναλαμβάνει (πολύ) μεγαλύτερες οικονομικές υποχρεώσεις ένα τμήμα από αυτές που μπορεί να αντέξει. Κάνουν κακό αυτοί που χρεώνουν τον σύλλογο και ακόμα μεγαλύτερο αυτοί που αφήνουν να γίνει κάτι τέτοιο.
Τέλος πάντων, όσο δεν υπάρχει λύση, ας παίζουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται, μέχρι εκεί που μπορούμε να απλωθούμε. Και βλέπουμε. Άρχισε να μαζεύεις νέα ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα ξέρουν ότι θα παίξουν σε σένα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πάει για τεράστια ξεφτύλα ο Αλεξίου και το χειροτερο τον ακους να μιλάει για το οτι παιζει η ΑΕΚ να μην κατέβει στο πρωτάθλημα χαλαρός και ανετος λες και ειναι η ΑΕΚ κανενα χωριό . Να βάλει τον κώλο του κάτω και να βρει τα χρηματα που χρωστάει η ΑΕΚ ή τουλαχιστον ας τα διακανονισει ,ολοι θα δεχθούν να τα παίρνουν σε δόσεις απο το να τα χάσουν .. αλλα ναναι τυπικός αυτην τη φορά και εννοειται η ΑΕΚ να παιξει του χρονου κανονικά Α1 .

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

το τμημα που ,σταθερα τα τελευταια χρονια ,μας "χαριζει " αμετρητες  πικρες ,σε ανδρες και ,ειδικα σε  γυναικες .

με παραγοντες τυπου αλεξιου ( λογω δηλωσεων),η πικρα θα ειναι συνοδοιπορος τα επομενα χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Volley League: Αδειοδοτήθηκαν μόνο τέσσερις ομάδες!

Μόνο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκος κατάφεραν να πάρουν το “πράσινο φως” για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών.

Τα προβλήματα που έχουν οι περισσότερες ομάδες της Volley League επιβεβαιώθηκαν και πάλι, αφού η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αδειοδότησης της Λίγκας άναψε το… πράσινο φως μόνο σε τέσσερις ομάδες.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός ήταν οι μοναδικοί που κατέθεσαν πλήρεις φακέλους και αδειοδοτήθηκαν. Την ίδια στιγμή, Κηφισιά, Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχουν ζητήσει παράταση προκειμένου να καλύψουν τις εκκρεμότητες τους.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να μην κατέθεσε καν φάκελο ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που δε ζήτησε ούτε αναβολή, ούτε παράταση στην περίπτωσή της. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, είχε ζητήσει την διάλυση της Λίγκας.

Από τη διαδικασία κατάθεσης φακέλων εξαιρούνται οι νεοφώτιστοι ΟΦΗ και Ελπίδα Αμπελοκήπων.

https://www.newsit.gr/athlitika/alla-spor/volley-league-adeiodotithikan-mono-tesseris-omades/2834015/

Link to comment
Share on other sites

Μαύρη σελίδα για την ΑΕΚ  αν τελικά δεν κατεβάσει ο Αλεξίου την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Του πουστη τα χρέη είναι 200-300 χιλιάρικα δε μπορεί κανένας να τα βάλει για την ΑΕΚ ; Εστω με διακανονισμους σε δοσεις να μιλήσουν με τους παίκτες και να τα βρουν,γιατί την διαλύουν την ομάδα έτσι ; Σιγά το ποσό που αξιζει πάλι να πέσεις μόνος σου .

Ξεφτύλα όλοι τους από τον μπροστινό Αλεξίου στην ερασιτεχνική μέχρι τον ίδιο τον Μελισσανίδη .

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Stylianopoulos said:

Μαύρη σελίδα για την ΑΕΚ  αν τελικά δεν κατεβάσει ο Αλεξίου την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Του πουστη τα χρέη είναι 200-300 χιλιάρικα δε μπορεί κανένας να τα βάλει για την ΑΕΚ ; Εστω με διακανονισμους σε δοσεις να μιλήσουν με τους παίκτες και να τα βρουν,γιατί την διαλύουν την ομάδα έτσι ; Σιγά το ποσό που αξιζει πάλι να πέσεις μόνος σου .

Ξεφτύλα όλοι τους από τον μπροστινό Αλεξίου στην ερασιτεχνική μέχρι τον ίδιο τον Μελισσανίδη .

6 χρονια διοικησης, πηρε πρωταθληματικο βολλει γυναικων το χει στην Α2, βολλει ανδρων ανεβασμενο στην Α1 το χει ασανσερ, το χαντμπολ ειναι το μονο τμημα που ναι σταθερο και δυνατο αλλα εκει υπαρχει ξεχωριστος χρηματοδοτης.

Τωρα να φτιαχνουμε νεα τμηματα, ενω τα παλια ειναι υπο διαλυση προσωπικα μου ναι αδιαφορο. Εσυ δασκαλε που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω θα το κρινες θετικο το συνολικο εργο της εν λογω διοικησης; (περα απ το προφανες οτι θελουμε ανθρωπους του Μελ μεχρι να τελειωσει το γηπεδο).

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μα δεν υπάρχει ουσιαστικό έργο της διοίκησης Μελισσανίδη στα ερασιτεχνικά τμηματα μας,τι με ρωτάς τωρα. Το γήπεδο θέλει να φτιάξει και την πήρε. Να κάνουμε τον σταυρό μας που βρέθηκε και αυτός ο καψερος ο Παπασταμάτης στο δρόμο μας και παλεύει ρίχνοντας χρήμα να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια στο χάντμπολ.

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται βέβαια και την κορυφαία ατάκα του για την "..ξιφομαχία σας.." 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Τα νέα είναι άσχημα για την ΑΕΚαρα της καρδιάς . Η ερασιτεχνική με ξεκάθαρη ευθύνη του Αλεξίου ΔΕΝ κατεβάζει την ομάδα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πέφτει μόνη της κατηγορία . Παρά το ότι έδωσε παράταση η ΕΣΑΠ και ο Μακρής έκανε αρκετές συμφωνίες για διακανονισμους με όσους χρωστάμε..κ πάλι ο Αλεξίου ήταν αρνητικός όποτε υποβιβάζεται έτσι απλα η ομάδα. 

Θα τα διαβάσετε σύντομα πάμε Α2 Πρι λιγκ και όταν πάλι ανέβει η ομάδα.. τα χρέη (γύρω στα 250χιλιαρικα) πάλι ενεργοποιούνται.Φαύλος κύκλος .

Ξεκαθαρα μιλάμε για ξεφτύλα της διοίκησης της ερασιτεχνικής.Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ.

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×