Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ 2019-20


Recommended Posts

Ντροπή σε όλους τους "υπεύθυνους" (άγνωστη λέξη για αυτούς). Θα ήθελα να γράψω πολλά περισσότερα αλλά σέβομαι το χώρο εδώ. Ισχύει το διαχρονικό "όποιος δε μπορεί, στα τσακίδια και να πα να γα.." 

Υ. Γ. : από το νέο έτος ή συνδρομή στη μάνα γίνεται €50.00/χρόνο. 

Link to comment
Share on other sites

 

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:

Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

 

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Quote

 

Επιθυμεί να συμμετάσχει στη Volley League η ΑΕΚ, στις 26/10 αρχίζει το πρωτάθλημα

Τη διάθεσή της να αγωνιστεί στη φετινή Volley League διεμήνυσε το ΤΑΑ ΑΕΚ στη διάρκεια της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
 
Τελευταία ενημέρωση 10/09/2019, 22:21
www.sport-fm.gr
Επιθυμεί να συμμετάσχει στη Volley League η ΑΕΚ, στις 26/10 αρχίζει το πρωτάθλημα
 

 

Τη διάθεσή της να αγωνιστεί τελικά στη φετινή Volley League εξέφρασε η ΑΕΚ στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΣΑΠ, αφού η διοίκηση της «Ένωσης» διεμήνυσε πως δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, ώστε να μη συμμετάσχει στη διοργάνωση, αλλά διαφωνεί με τη δομή και το σύστημα της Λίγκας.

Επίσης, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 26/10, ενώ η κλήρωσή του προγραμματίστηκε για το διάστημα 27/9 με 7/10.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η 139η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1.Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, και τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Μάνο Μακρή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επέμεινε στις θέσεις του, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι το ΤΑΠ συνεχίζει κανονικά τις ρυθμίσεις και τις πληρωμές του, τονίζοντας ότι η τελική απόφασή του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα.

Επιβεβαίωσε πως όταν η ΑΕΚ κληθεί από την ΕΕΑ, θα παρουσιαστεί ενώπιον αυτής όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά αποδεχόμενη και τους όρους του πρωταθλήματος.

Μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ και του προέδρου της ΕΣΑΠ, αντηλλάγησαν απόψεις και εξηγήσεις που αφορούσαν δομικά και διαδικαστικά ζητήματα και φάνηκε η διάθεση αμφοτέρων για την επίλυσή τους, με απαρχή την αποδοχή της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

2. Το ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρύσα Λουπασάκη, η οποία ενημέρωσε του Δ.Σ. πως έχει διακανονίσει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων του σωματείου που προέρχονται από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, εκτός από μία περίπτωση αθλητή την οποία θα προσπαθήσει να διακανονίσει εντός των προσεχών ημερών.

3. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ μη δυνάμενη να δώσει νέα αναβολή αποφάσισε τη μη αδειοδότηση του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός με την προϋπόθεση πως όταν διακανονιστούν στο σύνολό τους όλες οι υποχρεώσεις θα ανακληθεί και η απόφαση μη αδειοδότησης.

4. Ο εκπρόσωπος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Βασίλης Μπρεδάρης, ενημέρωσε το ΔΣ, πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν από τη μη εύρεση χορηγών της ευρύτερης περιοχής που εδρεύει το σωματείο, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως βασικό δεδομένο πως έχει διακανονίσει όλους τους αθλητές της σεζόν 2018-19 και έχει όλα τα εχέγγυα για να περάσει τους ελέγχους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

5. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να αρχίσει το συντομότερο δυνατό τις διαδικασίες αδειοδότησης των Τ.Α.Α.

6. Αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει σε κάθε περίπτωση στις 26 Οκτωβρίου 2019.
 

 
7. Αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος να γίνει στο διάστημα από 27 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

8. Αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η wild card, εφόσον οι ομάδες που θα βρεθούν στην εκκίνηση του πρωταθλήματος θα είναι λιγότερες από δέκα.

9. Επιβεβαιώθηκε απόφαση προηγουμένης συνεδρίασης του Δ.Σ. σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, των ομάδων που θα υποβιβαστούν, αλλά και της ενεργοποίησης της wild card, εφόσον συντρέχουν λόγοι.

Α. Στην περίπτωση που οι ομάδες είναι 11 θα υποβιβαστούν τρεις στην Α2 ανδρών και θα ανέβουν δύο ομάδες από την Α2 ανδρών στο τέλος της σεζόν 2019-20.

Β. Στην περίπτωση που οι ομάδες είναι δέκα, θα υποβιβαστούν δύο στην Α2 ανδρών και δεν θα υπάρξει αναπλήρωση. Το πρωτάθλημα θα γίνει με δέκα ομάδες.

Γ. Σε περίπτωση που οι ομάδες είναι 9 θα γίνει διερευνητική επαφή με τις ομάδες καταρχήν της Α2 ανδρών και εφόσον η προσπάθεια αποδειχτεί άγονη, σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ, θα δοθεί δυνατότητα ενεργοποίησης μίας θέσης με wild card με σκοπό ο συνολικός αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα να είναι δέκα. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρεθεί ομάδα με τα κριτήρια wild card και οι ομάδες διατηρηθούν στις εννιά, τότε θα υποβιβαστεί μόνο μία στην Α2 ανδρών.

Δ. Σε περίπτωση που οι ομάδες είναι οκτώ, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της περίπτωσης Γ με της συμπλήρωσης μίας ή δύο ομάδων με σκοπό το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με δέκα ή εννιά ομάδες.

Ε. Εάν για οποιοδήποτε λόγο το πρωτάθλημα ξεκινήσει με οκτώ ομάδες αποφασίστηκε πως και πάλι θα υποβιβαστεί μία ομάδα στην Α2 ανδρών. Σε αυτήν την περίπτωση η Volley League από τη σεζόν 2020-21 θα συμπληρωθεί με δύο ομάδες από την Α2 ανδρών (πρωταθλητές βορείου και νοτίου ομίλου Α2 ανδρών) και μία ομάδα από wild card, εκτός από την ομάδα που θα υποβιβαστεί τη σεζόν 2019-20.

10 Έγινε ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων της ΕΣΑΠ με εταιρίες που ενδιαφέρονται για χορηγίες στο πρωτάθλημα.

11. Έγινε ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων της ΕΣΑΠ με την κρατική τηλεόραση για την ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου.

12. Αποφασίστηκε η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν αγώνες του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20.

13. Αποφασίστηκε η αγορά επτά νέων καμερών που θα προστεθούν στις 12 που ήδη υπάρχουν στο σύστημα του Video Check, ώστε να φτάσει στο ανώτερο και πληρέστερο σετ της παγκόσμιας αγοράς για μεγαλύτερη αξιοπιστία στην καταγραφή των φάσεων.

14. To Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγχαίρει την Εθνική γυναικών για την παρουσία της στην αντίστοιχη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην Τουρκία».

 

Φαινεται υπαρχει δυσκολια ακομα και για πρωταθλημα 10 ομαδων (για φετος ο προγραμματισμος ηταν 11 ομαδες μαλιστα)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
7 minutes ago, blanco21 said:

Στο 365 ούτε κουβέντα,ας βγει λοιπόν κάποιος να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έγινε αυτό.Και τι πρόκειται να γίνει απο δω και πέρα.

Φτιάχνουμε ποδόσφαιρο γυναικών. τι θες και συ τώρα ρε φίλος

Link to comment
Share on other sites

Και μιας και η διοικηση Αλεξιου (Μελισσανίδη κάβουρα μην τυχόν βοηθήσεις  μια φορά και δε μπορείς μετά να ορθοποδήσεις οικονομικά) αποφασισε με το ετσι θελω να μην κατεβει η ΑΕΚ στο πρωταθλημα ..τελειωνει και η τελευταια ελπιδα μιας και ζητάει την κενή θεση της στην Α1 η Σάμος. Οχι θα κατσουν να παρακαλάνε τον βιαστή της ιστορίας της ΑΕΚ να μη διαλύσει την  ΑΕΚ..στο μεταξύ αυτος ξεδιάντροπα συνεχίζει να μιλάει για δικαίωση . 

http://www.gazzetta.gr/volleyball/volley-league/article/1402213/zitise-wild-card-apo-tin-esap-o-kerkis-samoy

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

αδικαιολογητη η διοικηση της ερα και ο μελισσανιδης τωρα που το τμημα χρειαζοταν στηριξη. Και να πεσουμε αν τυχον καποια στιγμη ανεβουμε στη πρωτη κατηγορια παλι τα ιδια προβληματα δεν θα αντιμετωπισουμε? τι θα κανουμε δηλ θα ξαναπεσουμε εσκεμμενα?

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις.  Είμαι πολύ λυπημένος και απογοητευμένος. Ένα ιστορικό τμήμα με διακρίσεις και στην Ευρώπη... Να μη δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Γιατί;; Γιατί κανένας δε μιλάει; Η Original ανέκαθεν είχε αυτό το τμήμα σφιχτά στην αγκαλιά της. Έψαχνα τώρα να βρω το κουπόνι ενίσχυσης που είχα αγοράσει μαζί με το εφημεριδάκι ένα μεσημέρι στη Φιλαδέλφεια...Τώρα σιωπή... Κάποτε τραγουδήσαμε "και  μη φοβάσαι ΑΕΚ κανένα θα σε ανεβάσουμε/κρατήσουμε ΕΜΕΙΣ στην Α1...

Τέτοια ντροπή για το τμήμα δεν συνέβαινε επί εποχών αλλήστου μνήμης και διοικήσεων που ήταν συνώνυμα της αβεβαιότητας. Τώρα που ο "άνεμος" της αισιοδοξίας απορρέει από το χτίσιμο του σπιτιού μας στα Αγια χώματα...Γιατί να συμβαίνει αυτό; Ή τελικά αυτός ο άνεμος δεν μας αφήνει να δούμε αυτό που κάποτε ευαγγελίζονταν τα παιδιά της Σκεπαστής; Ότι δηλαδή ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο... Ότι στην Αργεντινής Δημοκρατίας, κάτω και πάνω από τις μύτες της βαζελας ,μάθαμε να μην είμαστε οπαδοί μόνο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ... Μα κάθε τμήματος του συλλόγου. Ως μέλος (ταμειακώς εν τάξει) λυπάμαι και διαμαρτύρομαι. Αν θέλατε κύριοι θα το κρατάγατε το τμήμα...

Ντροπή σε όλους μας...

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Έχει αρκετά χρόνια που δεν υπάρχει ορίτζιναλ, το λέμε και το ξαναλέμε. Αν εξαιρέσουμε κάποια κλαμπ που δικαιούνται να έχουν την ταμπέλα, κατά βάση η σημερινή ορίτζιναλ είναι μια άλλη οπαδικη οργάνωση της ΑΕΚ, διάδοχος της κανονικής ορίτζιναλ. Καλή/κακή οργάνωση οπαδών, αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Όχι γιατί δεν έσωσε το βόλλευ, δεν είναι δουλειά των οπαδών να σώζουν τμήματα, ούτε είναι λύση είναι να δίνει 20ρικα ο μέσος οπαδός για να αγοράσει η ομάδα μπάλες και βενζίνη. Αυτά είναι κακομοιριά.

Ορίτζιναλ δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν πατάει άνθρωπος πουθενά εκτός απ' το ποδόσφαιρο

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τα handball, futsall και waterpolo έχουν δικούς τους χρηματοδότες, άρα δεν επιβαρύνουν την ερασιτεχνική, ίσως παίρνουν κάποιο ποσοστό από τις κάρτες φίλου. Οπότε, τα αθλήματα που απομένουν δε χρειάζονται κάποια φοβερή χρηματοδότηση. Άρα πώς αφήνουν έτσι το volley? Βέβαια βγήκε μια φήμη για προσπάθεια συγχώνευσης με το Βραχάτι, με ταυτόχρονη αλλαγή ΑΦΜ για να διαγραφούν τα χρέη, η οποία δεν τους έκατσε και μάλλον έκατσαν στον άξονα.

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο.

ουτε το 365 εχει γραψει κατι,ουτε εχει υπαρξει καποια ανακοινωση απο τους διαφορους οργανωμενους .

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, stavros 9-11 said:

Έχει αρκετά χρόνια που δεν υπάρχει ορίτζιναλ, το λέμε και το ξαναλέμε. Αν εξαιρέσουμε κάποια κλαμπ που δικαιούνται να έχουν την ταμπέλα, κατά βάση η σημερινή ορίτζιναλ είναι μια άλλη οπαδικη οργάνωση της ΑΕΚ, διάδοχος της κανονικής ορίτζιναλ. Καλή/κακή οργάνωση οπαδών, αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Όχι γιατί δεν έσωσε το βόλλευ, δεν είναι δουλειά των οπαδών να σώζουν τμήματα, ούτε είναι λύση είναι να δίνει 20ρικα ο μέσος οπαδός για να αγοράσει η ομάδα μπάλες και βενζίνη. Αυτά είναι κακομοιριά.

Ορίτζιναλ δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν πατάει άνθρωπος πουθενά εκτός απ' το ποδόσφαιρο

 

Γενικά πάντως, δεν υπάρχει σοβαρό κοινό στην Ελλάδα πλην μπάλας σε καμμία όμαδα. Εξαίρεση βάζελος μπασκετ και σκουλίκια.

Απο τη στιγμή που στην original αποχώρησαν τα ρομαντικά 80ς ως ιδεολογία και σώμα, τετέλεσται.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ said:

Γενικά πάντως, δεν υπάρχει σοβαρό κοινό στην Ελλάδα πλην μπάλας σε καμμία όμαδα. Εξαίρεση βάζελος μπασκετ και σκουλίκια.

Απο τη στιγμή που στην original αποχώρησαν τα ρομαντικά 80ς ως ιδεολογία και σώμα, τετέλεσται.

Και οι γριές μαζεύουν κόσμο σε basket και volley. Δεν είναι θέμα κοινού μόνο, έχουν πέσει και τα αθλήματα. Επιπλέον, η μόδα των οργανωμένων των μεγάλων να αλληλομαχαιρόνονται σε events όπως waterpolo, γυναικείο basket και volley, handball, έκανε τον νορμάλ κόσμο να τα αποφεύγει.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, 1989 generation said:

Και οι γριές μαζεύουν κόσμο σε basket και volley. Δεν είναι θέμα κοινού μόνο, έχουν πέσει και τα αθλήματα. Επιπλέον, η μόδα των οργανωμένων των μεγάλων να αλληλομαχαιρόνονται σε events όπως waterpolo, γυναικείο basket και volley, handball, έκανε τον νορμάλ κόσμο να τα αποφεύγει.

Καλά οι γριές που αλλού να πάνε.   ?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν επίσημα νέα..του χρόνου μου απαντησαν δε θα κατέβει σε κανένα πρωταθλημα η ΑΕΚ , ουτε Α2 , ουτε τοπικό, ούτε πουθενά . 

 Απλα δε θα υπάρχει ΑΕΚ στο βόλλευ .

Mέγιστη ξεφτύλα για την ομάδα μας. Μαύρη σελίδα.  

Μια διοίκηση μπροστινών του Μελισσανίδη που τελικά το μόνο που την ενδιαφέρει ειναι να γίνει το γηπεδο του ποδοσφαιρου και μη γίνει κάτι και δυσαρεστηθεί το αφεντικό ..αντε και αν βρεθεί κανένας τρελός Παπασταμάτης να ρίξει μόνος του χρήμα ,να φτιαξει ομαδα και κλειστό και να παρουμε ολοι μετά τη δόξα..

Αλεξίου ,Μελισσανίδης ,προηγουμενες διοικήσεις που άφησαν χρέη,εξαφανισμένη προστάτιδα της ΑΕΚ Original 21 .. όλοι συνένοχοι στο εγκλημα. Εξαφανίζουν την ΑΕΚ της καρδιάς.

 

   AEK Athens volley 1932

AEK_Athens_volley_1932.jpg

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Ο μονος τροπος να ακουστει πραγματικα η δυσαρεσκεια του κοσμου για ενα τετοιο γεγονος ειναι σε ενας ματς της ποδοσφαιρικης ομαδας, οπου εχουμε και την μεγαλυτερη προσελευση συγκριτικα με τα υπολοιπα αθληματα, ειτε με καποιο συνθημα ειτε με καποιο πανο. Εαν δεν υπαρξει αντιδραση, τοτε γινομαστε και εμεις συνενοχοι ως λαος. Πραγματικα κριμα να συμβαινουν τετοια πραγματα, ενω η λυση ειναι ''απλη''. Καπου ειχα διαβασει οτι το χρεος ηταν γυρω στα 250-270κ...δηλαδη η μιση αποζημιωση του Καρντοσο που ακουγεται οτι ειναι στα 500κ κυριε Μελ. Ανθρωποι που δηλωνουν οτι αγαπουν την ΑΕΚ αλλα οταν ερχεται η δυσκολη ωρα να μπει το χερι στην τσεπη, εστω και για 250κ, επιλεγουν την ''εξαφανιση'' ενος ολοκληρου τμηματος.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον βολεύει κάποιους να μην υπάρχουν ομαδικά τμήματα που θα χρηματοδοτεί η ερασιτεχνική. Μη ζητηθεί ξαφνικά και κανένα 10% επί των εισιτηρίων από την ΠΑΕ. Καλά είμαστε με το 10ευρω της κάρτας φίλου...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×