Jump to content

Eισιτήρια Διαρκείας Ερασιτεχνικής 2019-20


Recommended Posts

Εισιτήρια Διαρκείας 2019-20

Η ΑΕΚ παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και σε καλεί να “κλείσεις” θέση ΤΩΡΑ δίπλα σε όλα τα τμήματα του “Δικεφάλου”!

Για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα ισχύσουν εισιτήρια διαρκείας για το χάντμπολ, το βόλεϊ γυναικών, αλλά και VIP εισιτήριο διαρκείας. Μαζί με τηνΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ το πακέτο… συμπληρώνεται και δείχνεις έμπρακτα τη στήριξή σου στην ΑΕΚ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2019-20
Με το εισιτήριο διαρκείας χάντμπολ “κλείνεις” θέση στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ και παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Ευρώπη (έως και την ημιτελική φάση) για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία τόσο σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και σε Τελικό Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης.

Κόστος: 50€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχάνουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 40€.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας χάντμπολ, δίνεται δώρο ένα t-shirt της ομάδας χάντμπολ, το οποίο θα διατεθεί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019-20
Με το εισιτήριο διαρκείας βόλεϊ στέκεσαι στο πλευρό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες στην Pre League (κανονική διάρκεια και πλέι οφ) και το Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόστος: 25€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχανουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 20€.

VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-20
Με το VIP εισιτήριο διαρκείας της Μάνας ΑΕΚ στέκεσαι στο πλευρό όλων των τμημάτων του Συλλόγου και αποκτάς προσωπική διακεκριμένη θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων: χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών, ποδοσφαίρου σάλας, rugby league και πόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία τόσο σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και σε Τελικό Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης σε όλα τα τμήματα.

Κόστος: 200€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχανουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 160€.

Στους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας, δίνονται δώρο δύο t-shirt επιλογής τους από τα σχέδια της νέας σεζόν, που θα διατεθεί στο κοινό με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 από:
– Τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00-20:00 και Παρασκευή 09:00-18:30.
– Την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, aek.gr, στην καρτέλα “Εισιτήρια” επιλέγοντας το εισιτήριο διαρκείας της αρεσκείας σας.
– Από τo επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του Συλλόγου, eshop.aek.gr.

Προμηθεύσου τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ και φώναξε δυνατά… είμαι ΑΕΚ!

aek-eisitirio-diarkeias-megali2.png?resi

Link to comment
Share on other sites

aek-paketa-diarkeias.jpg?resize=650%2C43

Πακέτα Εισιτηρίων Διαρκείας και ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη την οικονομική κρίση, αλλά και την αγάπη των φίλων του Συλλόγου να βρίσκονται στο πλευρό όλων των τμημάτων, σχεδίασε 4 πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν Εισιτήρια Διαρκείας και ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Επέλεξε το αγαπημένο σου και στήριξε την ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα:
1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ + ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ (3 in 1 pack)
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες χάντμπολ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Challenge Cup (έως και την ημιτελική φάση) και όλους τους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ γυναικών σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ) και Κύπελλο (εκτός Final Four), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος (χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών) και Challenge Cup (χάντμπολ).

Κόστος: 70€.

2) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες χάντμπολ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Challenge Cup (έως και την ημιτελική φάση), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος και Challenge Cup.

Κόστος: 50€.

3) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ
Με το πακέτο αυτό παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ γυναικών σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ) και Κύπελλο (εκτός Final Four), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόστος: 30€.

4) VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ + ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ (ultimate pack)
Με το… απόλυτο πακέτο, παρακολουθείς από διακεκριμένη προσωπική θέση όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων: χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, πόλο, rugby league, ποδοσφαίρου σάλας σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ), Κύπελλο (εκτός τελικών φάσεων), Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων (εκτός τελικών φάσεων), ενώ κάνεις δική σου και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Παράλληλα, έχεις προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος και Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων.

Κόστος: 170€.

Η διάθεση των πακέτων προσφοράς γίνεται από:
– Τα γραφεία της ΑΕΚ Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:30.
– Το επίσημο eshop του Συλλόγου, eshop.aek.gr.

Κάνε δικό σου το πακέτο προσοφράς που σου ταιριάζει και φώναξε… “είμαι ΑΕΚ“!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×