Jump to content

Recommended Posts

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ» αναφέρει πως η Ένωση είχε νέα επαφή με την Ρόμα για τον Βέρντε, καθώς οι Ρωμαίοι θέλουν να γίνει το DEAL με τους Κιτρινόμαυρους, γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει μια αισιοδοξία στην ΑΕΚ, ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα έρθει ο Βέρντε στην Ελλάδα.

Τιγρη δεν πιστευω να δωσεις το 1Μ προκαταβολη και να εχουμε νεα υποθεση Καιπερς, για να σε προστατευσουμε στο ΄λεω. 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Hades said:

Ο παίχτης έκανε follow back; αν όχι, παρακαλετο και στα σοσιαλ 

Και τα ακαρδα τα γκομενακια τα ιδια κανουν.

Δηματε κανε unfollow, εχουμε και μια αξιοπρεπεια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοούν 2 εκ τα 3 χρόνια γιατί σε διαφορετική περίπτωση που έχουμε πρόβλημα στα αποδυτήρια σύμφωνα με το φίλαθλο με τους άλλους που πληρώνονται σε φακές .

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε πάλι τον << απο μηχανής θεό>> . Πόσο προβλέψιμη . Άλλωστε ένα δράμα ζούμε κάθε χρόνο στην ΑΕΚ . 

Η ΑΕΚ κάνει τα πάντα για να φέρει τους δύο παικταράδες στην Αθηνα την ερχόμενη εβδομάδα με συμμάχους την Ρόμα για τον Βέρντε αλλά πλέον και τη Νόριτς με την οποία έχει συμφωνήσει σε όλα για τον διεθνή Πορτογάλο φορ - Μπήκε μπροστά και ο Μελισσανίδης για να τελειώσουν οι μεταγραφές και να αποκτηθούν οι δύο πρώτες επιλογές του Καρντόσο

Link to comment
Share on other sites

Από τη μια μπαινει μπροστα για Ολιβειρα 2εκ το χρονο (ετσι γραφουν, όχι εγω).

Και από την άλλη δεν δινει 500χιλ πριμ υπογραφης στους σκατομανατζαραιους του Βερντε να τελειώνουμε με τα σιριαλ και να φερουμε επιτελους ένα κανονικο εξτρεμ…

Αν ισχυει παντως το οικονομικο, να που τα σκασε τα 6εκ του Πονσε ο Φίλαθλος... 

Link to comment
Share on other sites

Να αγγίζει τα 2εκ που σημαίνει κάπου 1,8-1,9 εκ μαζί με τη πρίμ Ευρώπης πρωταθλήματος κυπέλλου κτλ δλδ κάπου 1,2 εκ που και πάλι είναι λίγα . 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Hades said:

Μπήκε μπροστά ο τιγραρος που σημαίνει ο λυμπε πάλι άχρηστος

 

Τσοφουτης λυμπε , λαρτζ Μελ που είναι πολλή ειρωνικό αφού μιλάμε για λεφτά της ΠΑΕ και ο Μελ είναι αυτός που τα βάζει σε κουμπαραδες , βάζει χαμηλά μπάτζετ και τα μετράει συνέχεια . 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Ritzeri said:

Προσοχή, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΠΑΕ χρησιμοποιεί άλλη μονάδα μέτρησης από την συνήθη. 

Ειναι σαν να λέμε ότι τρέχω με 100, αλλά να μην εννοώ 100km/h αλλά 100m/h

Σιγά μην δώσει η ΑΕΚ 2 εκ.  το χρόνο για παίκτη. Προφανέστατα στο ποσό έχουν συνυπολογισει την ΕΦΟΡΙΑ ,  το ΕΦΚΑ,  τα αεροπορικά, τα ενοίκια,   τους λογαριασμούς του κινητού, έναν καθαρισμό  και 2-3 σφραγίσματα που θα χρειαστεί ο παίκτης σε βάθος τριετίας. 

1 μύριο το χρονο θα παίρνει ο παίκτης και είναι σημαντικό να το διευκρινίζουμε με αυτό τον τρόπο ωστε όταν συγκρινομαστε με τον ανταγωνισμό να συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι μήλα με πορτοκάλια. 

Αλλά και 10 μύρια να επαιρνε,  προσωπικά δεν ήθελα τον συγκεκριμένο στην ομάδα. Ήθελα κάποιον φανταζι σε στυλ Αραουχο. Ή κάποιον που τα παστελωνει κατά συρροή. 

Επιθετικό που τον παίρνεις για όλες τις άλλες δουλειές πλην του σκοραρισματος,  να τον βράσω. 

Και ειδικά με την εμφανέστατη αδυναμία της ομαδας να παίρνει γκολ από Μπακάκη,  Χουλτ,  Τσιγκρινσκι,  Σιμοες,  Γαλανόπουλο,  Οικονόμου κλπ. θα περίμενα κάποιον να αναλαβει προσωπικά το σκοράρισμα. 

Όσο σκέφτομαι πόσα γκολ παίρνει ο ΠΑΟΚ από Βιερινια,  Μάτος,  Βαρελα, Μαουρισιο κλπ μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. 

Ο Πορτογάλος είναι ταμάμ για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ,  όχι για εμάς. Εμείς χρειαζόμασταν έναν πολυβόλο σαν αυτό που πήρε ο ΟΣΦΠ και έχει 100 γκολ σε 100 αγώνες τα τρία τελευταία χρόνια. 

Πρώτο μεγάλο φαουλ που αναγνωρίζω στο κοουτς

Ενω ο ανταγωνισμος οταν λεει οτι δινει 1,5 στον μαουριτσιο των 5 συμμετοχων σε 2 χρονια στην ζενιτ ισχυει η οταμ λεει οτι παιρνει 5 τον ζαμπα και 2,5 τον πριγιοβιτς ισχυει ....η οταν λεει οτι ο προπονητης που εβγαλε την μακραν τεταρτη σε μπατζετ ομαδα της πορτογαλιας 4η ισχυει . ..η οταν λεει οτι πηρε τον σεμεδο που πριν ενα χρονο εκανε φυλακη 5 εκ ισχυει ...

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, mobster21 said:

Είναι παίχτες που θα κάνουν την διαφορά αυτοί οι δύο?

Ρωτάω γιατί δεν τους γνωρίζω.

Έχει κάποιος αγωνιστική εικόνα?

Ο βερντε παιζεται. ο ολιβειρα θεωριτικα ναι παιχτης με 20 συμμετοχες στην εθνικη πορτογαλιας σε καλη ηλικια .τωρα ομως ολα στο γηπεδο φαινονται μπορει και να ναι παλτο

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μετά τη περσινή εμπειρία με Πόνσε και συνεργασία με Μάρκο κλείνω ότι ότι ο παίκτης που ταιριάζει στο Μάρκο είναι παίκτης που να είναι κινητικός να συνδυάζεται (ουχο) και όχι το πολυβόλο στο κουτί που περιμένει να τροφοδοτηθεί ( Πόνσε ) . Φυσικά για τα δεξιά θα ήθελα ένα finisher εκεί με χαλάει η μεταγραφή βερντε . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×