Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Recommended Posts

Μπορει να τους έχει κεράσει  κανα πιτόγυρο ο ιδιος ο Μιχαλιος, ή απλά να τους έχει πει ο μεγάλος να τον αβαντάρουν.

Γιατι ειπαμε ηλίθιοι και αμπαλοι είναι, αλλά όχι και τόσο.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν νομίζω δύο πράγματα:

Ι) οτι η γενικοτερη οριζοντια γραμμη που "υπακούουν" όλοι οι αρδ, ειναι "στηριζουμε ελληνικα".

ΙΙ) Τα άρθρα των ΑΕΚ-αρδ είναι γραμμενα με τέτοιο τροπο που δεν αφήνουν καμμια αμφιβολία οτι ακόμα και αν δεν ισχυε το Ι), θα στηριζαν μπακακη. Απλα το Ι) δίνει έξτρα φερετζε. Ο δε τροπος γραφής ειναι τοσο αγαρμπος, αδεξιος με σπερμολογία που απροκάλυπτα φαινεται οτι την διαχέει ο ίδιος ο μπακάκης που φτάνει στα όρια της ηλιθιότητας.

 

Ειναι απο της λίγες φορές που θεωρω οτι ο μελισσανιδης ειναι στα @@ του για το θεμα και όλο αυτό προέρχεται, δυστυχως, από τον ίδιο τον μπακακη που κάνει σαν απατημένο μελος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (για να διατηρησουμε και ενα πολιτικαλυ κορεκτ υφος  ? ).

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Απάντησα στο άρθρο του Τσατάλη, όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο δεν θεωρώ πως είναι έμμεση κολακεία στον Μελισσανίδη, η ασυλία που απολαμβάνει ο Μπακάκης ξεπερνά και αυτήν έναντι του Μελισσανίδη!

Άλλοι λόγοι οδηγούν εκεί, πως είναι έλληνας ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών, βασικός στην ομάδα και με πιθανώς με κάποια ερείσματα.

Αν ο Μπακάκης λεγόταν Μπακάκοφ με την παρουσία του ιδίως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο θα είχε φάει ανάθεμα από τους δημοσιογράφους.

 

Link to comment
Share on other sites

https://www.aek365.org/a-743381/karera-egw-pairnw-ti-apofasei-swste-h-latho.htm

Το βαζω εδω γιατι το θεωρω ως απαντηση στους αρδ.Στηριξη Καρερα γιατι δεν ξεχναω οτι τα ιδια πηγαν να κανουν και στον Χιμενεθ αλλα ευτυχως δεν εγινε η στραβη και ολοι ξερουμε ποιος πανηγυρισε στο τελος.

Οποιος διωξει τον Καρερα να φερει καλυτερο.

Εχθρος της ΑΕΚ οποιος ξαναφερει Ουζουνιδηδες Κετσπαγιες (σαν παικτη ναι) υπηρεσιακους αλλα τελικα μονιμους Κωστενογλου και παει λεγοντας.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

"Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός (και κρατήστε αυτό) θα ξαφνιάσει όχι μόνο ρίχνοντας στα…βαθιά νερά νεαρούς ποδοσφαιριστές (όπως έταξε στους ανθρώπους της ΑΕΚ) αλλά και με τις αλλαγές θέσεων παικτών όπως συνέβη στην περίπτωση του Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος από το δεξί άκρο της άμυνας βρέθηκε με…μετάθεση σε ρόλο κεντρικού χαφ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Τα καλύτερα έρχονται!"

https://www.sdna.gr/podosfairo/763522_aek-oi-epomenes-epiloges-ekplixi-toy-karera

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΣΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

 

 Αυτό το μπουλιγκ που υφίσταται ο Μάνταλος και ο Σβάρνας από τους  ΑΕΚτζηδες του  πληκτρολογιου είναι απαρ΄δεκτο και γελοίο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν πάντα ευγενικοί και στήριζαν τους παίκτες που φορούσαν το δικέφαλο στο στήθος. Το θεωρούσαν κάτι σαν ιερό. Στήριξαν άσπονδούς εχθρούς σαν τον Μητρόπουλο και τον Σαραβάκο, στήριξαν τους παίκτες που βρέθηκαν  την περίοδο 12-13. Μόνο τον Κατίδη δεν στήριξαν και αυτό λόγο του ναζιστικού χαιρετισμού. Αυτό με τον Μάνταλο και τον Σβάρνα  είναι παράκρουση. Μέχρι και σελίδες στο φειςμπουκ άνοιξαν εναντίον τους. Τώρα η επίσημη ΑΕΚ να τους στηρίξει.

Η πλάκα θα είναι το 2022 ο Μάνταλος που τελειώνει το συμβόλαιό του να πάει στον Ολυμπιακό για να δούμε πόσα αρχίδια χωράει ο σάκος.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

 
Αποχαιρέτησε ο Ενομπακάρε την ΑΕΚ κουνόντας το τεράστιο πέος του.Απλή ερώτηση μήπως ο Ενομπακάρε έφυγε μετά το σημερινό δημοσιεύμα  πρωτοσέλιδο της εφμερίδας  star για ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας που είναι μπλεγμένος σε κλυκλωμα δουλεμπόρων.Για κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις.
Link to comment
Share on other sites

???TRASH ALERT ???

ΣΤΑ 23 ΤΟΥ

 

 Στα 23 του χρόνια με τέτοια μυαλά ο Ενομπακάρε έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Το ερώτημα είναι ότι στην ΑΕΚ ήξεραν από πρώτο χέρι τον χαρακτήρα του Νιγηριανού, εδώ τον είχε αναλύσει η Σπορταιμ τον περασμένο Ιούνιο γιατί προχώρησαν σε αυτή τη μεταγραφή. Για λόγους φθήνειας και ήλπιζαν  ότι θα διορθώσει τον χαρακτήρα του. Που στην Αθήνα; που η πόλη είναι  ένα μπουρδέλο και ένα μεγάλο κρεβάτι.. Και έτσι από την τσαπού του Ενομπακάρε πέρασε κόσμος και κοσμάκης. Γι αυτό όλο τραυματιζόταν ή είχε ενοχλήσεις. Ο Καρέρα τόσο αφελής ήταν να πιστέψει τους σκάουτερ του Κόντε; ο Ιβιτς ως μάνατζερ και ξέροντας   ή μαθαίνοντας τις δυστροπίες του Ενομπακάρε γιατί δεν έβαλε έναν άνθρωπο , όπως κάνουν σύλλογοι του εξωτερικού να κηδεμονέψουν τον άτακτο, βλαμένο παίκτη. Ευτυχώς ο Μπαρμπα Μήτσος δεν έκλαψε τα λεφτά του και μετά το τελευταίο περιστατικό της περασμένης εβδομάδας απαίτησε να λυθεί το συμβόλαιο του.

Τώρα τι θα κάνει ο μικρός Ενομπακάρε , για παπάς το βλέπω λιγουλάκι   δυσκολο  μια και γνωρίζει βουντού και  μάγια ε ας κάνει  την δουλειά του μέλλοντος  δουλέμπορος'η αστροναύτης.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, MikrosKaiAtropos said:

Σκασε ρε βλακα Τσαταλη σκασε

Το απογειωσε το θεμα σουβλακι ο Τασος με αυτο το αρθρο. Το εχει παει σε αλλο λεβελ, κατι ΚΚ δεν τους βλεπει καν.

Link to comment
Share on other sites

Ο ανθρωπος ειναι χαζος δεν εξηγειται αλλιως,ουτε μια σωστη αγιογραφια δεν μπορει να φτιαξει.Εκτος αν εχει τοσο πολυ αναγκη τα κλικ.Μαλακα τιγρη στα τρωει αυτος,δες τα σχολια απο κατω να παρεις χαμπαρι τι εκανε.

Link to comment
Share on other sites

Θα τονε πει αύριο υπάλληλο του Ιβάν ο Αρναούτογλου από το γαυρος24.γρ και θα κάνει το 1-1.

Αν και θα μπορούσε να είναι του Τ.Τ. η ισοφάριση, γιατί του τα έχει σουρει νωρίτερα ο άλλος πιτόγυρος.

Αμφίρροπο παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Γνωστή Λουμπίνα ο Τ.Τ προφανώς απευθύνεται σε ιθαγενείς. Η αλήθεια είναι μία για το αγωνιστικό κομμάτι: το μόρφωμα ΑΕΚ δείχνει να κινείται σε μια σωστή κατεύθυνση μετά από τη χρονιά καράφλα-Χιμενεθ. Όλα τα άλλα είναι σαλακια Αυγολέμονων, πειναλέων και σουβλακοφάγων. 

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Καλά βάλτε και κανένα λινκ να το δούμε και εμείς, εκτός και αν το έγραψε στο πορτοκαλί, οπότε δεν ενδιαφέρομαι.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, kitrinomauros_asthenis said:

Καλά βάλτε και κανένα λινκ να το δούμε και εμείς, εκτός και αν το έγραψε στο πορτοκαλί, οπότε δεν ενδιαφέρομαι.

Στο πορτοκαλί έγραψε και την λέει στον Αρναούτογλου.

Link to comment
Share on other sites

Τι ποντικομαμη είναι αυτός ο Τσαταλης, το διάβασα από διαστροφή και πραγματικά αηδίασα. Μας κουνάει το δάχτυλο κι επιτίθεται στον Αρναουτογλου επειδή είναι ένας από τους λίγους που δηλώνει ξεκάθαρα τι ΑΕΚ θέλει να βλέπει. 

Δεν κατάλαβα πότε η κριτική σταμάτησε να είναι γόνιμη και έγινε ανεπιθύμητη. Δε γουστάρεις τον αντίλογο Τσαταλη; 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Γράφει  "Του εξασφαλίζεις πως ό,τι μπορεί να διεκδικεί, θα το διεκδικεί με ίσους όρους." 

Ναι ρε Τσατάλη. Είδαμε με πόσο ίσους όρους διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα του 18 και τουλάχιστον 1 κύπελλο απο τον γαύρο του βορρά μετά την "εξασφάλιση" που μας προσέφερε η συμμαχία με τον Ρώσο μαφιόζο. 

Και είδαμε επίσης τις ποινές με τις οποίες τιμωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια οι γαύροι βορρά και νότου για κάποιες απο τις βρωμιές τους που βγήκαν στη φόρα.

Για το γήπεδο και την οικονομική διαχείριση που δεν μας οδήγησε σε νέα χρέη μετά τα πρώτα χρόνια συμφωνώ ότι δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με τα αποτελέσματα παλαιότερων διοικήσεων και το έχω αναφέρει κι εγώ.

Για πες μας όμως. Για την οικονομική καταστροφή που παραλίγο να φέρει το χάρισμα της δεύτερης θέσης στον εχθρό σου σε ποιον θα χρεώσουμε το ποινικό αδικημα κατά της ΑΕΚ;  Στους οπαδούς ή στον ηγέτη της;

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×