Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Bukowski
 Share

Recommended Posts

Αν οντως είναι ο Χαμπος (τον Μπουκοφσκι δεν τον αμφισβητεις σε κατι τετοια ευκολα, ειναι ζωντανο firewall), τοτε μιλαμε για 4 συνολικα νικνειμς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Χαμπος

Φλιντ

Χοφμαν

ΑΕΚ Γκοα

Link to comment
Share on other sites

Stamatis Voulgaris

20 λ.  · 

Η ΑΕΚ ενημέρωσε στις 29/12 πως έδωσε 20 μέρες στον Κονέ για να διευθετήσει τις υποθέσεις Λιβάια και Ολιβέιρα. Το 20ήμερο εξέπνευσε και απάντηση δεν πήρε. Για δύο υποθέσεις που σέρνονται εδώ και (τουλάχιστον 4) μήνες. Ε αφού το σέρνανε τόσο το θέμα, ας το σύρουν και μια εβδομάδα παραπάνω...

Η ΑΕΚ χθες ενημέρωνε πως σήμερα ή αύριο θα είναι η καθοριστική μέρα για τον Λιβάια. Σήμερα διαψεύδει πως υπάρχει deadline και ενημερώνει πως δεν υπάρχει ούτε καθοριστική μέρα, ούτε καθοριστικό ραντεβού.

Μας ενημερώνει για να σας ενημερώσουμε ωστόσο πως γίνονται... διαπραγματεύσεις. Τώρα τι διαπραγματεύονται όταν δεν υπάρχουν νέες προτάσεις (και μη μου πει κανείς τις... λεπτομέρειες) και όταν δεν υπάρχει συμφωνία ούτε στα βασικά, είναι μία άλλη ιστορία.

Η ΑΕΚ καθημερινά αναιρεί τον εαυτό της και διασύρεται επικοινωνιακά. Γίνεται έρμαιο ανίκανων και αναποτελεσματικών «παραγόντων». Αντί λοιπόν να θέσει ένα deadline και να τελειώσει την ιστορία είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, για να προστατεύσει πρώτα η ίδια τα συμφέροντα της, άγεται και φέρεται γιατί οι άνθρωποί της είναι ανήμποροι να βάλουν μία σωστή ποδοσφαιρική φιλοσοφία λειτουργίας στο club και στο τέλος θα κάνει και ζημιά και στον Κονέ και στον Χιμένεθ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ έπρεπε να λειτουργεί και προ Κονέ

Η ΑΕΚ που θα έπρεπε να λειτουργεί και πριν τον Παναγιώτη Κονέ και μετά την πρόσληψη του, ξεκίνησε το νέο χρόνο χωρίς μεταγραφή. 1η Γενάρη δεν είχε ούτε τον μπακ για τον οποίο «καιγόταν», ούτε τον στόπερ που τόσο χρειαζόταν. Η ήττα στο Καραϊσκάκη άνοιξε πολύ την ψαλίδα με την κορυφή και ακολούθησε ένα νικηφόρο σερί με Παναιτωλικό-Λαμία-Αρη-Ατρόμητο. Έργο Μανόλο Χιμένεθ που δούλεψε με το ρόστερ που είχε και ενέπνευσε ξανά παίκτες που είχαν μείνει στάσιμοι ή πίσω. Και κάπως έτσι είδαμε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν καλά πριν, να παίζουν όπως πρέπει να παίζουν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Μπακάκης που είναι καλός σε αυτό που πρέπει να κάνει, ενώ μπήκε στο Χαριλάου ξαφνικά λόγω τραυματισμού ο Ζίγκα Λάτσι και ανταποκρίθηκε όπως και προχθές με τον Ατρόμητο. Αρα κάλυψε κάπως τις ανάγκες της για τώρα.

 
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
 
 
 

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ αντί να τελειώνει άμεσα με το δεξί μπακ (είχε κάνει την επαφή με Λαλά και απέρριψε τους Λέκουε, Τερ Αβιστ) και τον κεντρικό αμυντικό (μίλησε με Παπασταθόπουλο και την πλευρά Βράνιες), άφησε να περάσει το 20ημερο. Ούτε μπακ, ούτε στόπερ. Αντ’ αυτού ο Νασίμ Χνιντ που ήταν εκτός εδώ και 1,5 μήνα… ξαφνικά υπολογίζεται ξανά. Προφανώς δεν βρέθηκε ομάδα να τον πάρει δανεικό ή η ΑΕΚ δεν θέλει/δεν μπορεί να φέρει στόπερ-ηγέτη τον Ιανουάριο. Και άλλαξε την απόφαση της. Και μέχρι να έρθει και… πότε το δεξί μπακ πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει. Αύριο θα παίξει ο μικρός ο Ραντόνια και μακάρι να είναι καλός και έτοιμος.

Αριθμητικά έχει παίκτες, το ερώτημα είναι αν αυτοί της κάνουν τη δουλειά της.

Δεν λειτουργεί με ποδοσφαιρικ

Ομως η ΑΕΚ δεν βοηθά τον εαυτό της έτσι. Προφανώς και δεν τον βοηθά. Τα «μπρος-πίσω» στον προγραμματισμό, τα επικοινωνιακά δικά της λάθη, φέρνουν την κατάσταση σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν στελέχη που ευθύνονται για όλο αυτό, υπάρχει και η κεφαλή που παίρνει αποφάσεις ή ανέχεται όλο αυτό. Εγώ αυτό που διακρίνω είναι έναν οργανισμό που δεν λειτουργεί με ποδοσφαιρικούς όρους. Δεν βοηθά τον εαυτό της, δεν επικοινωνεί τους στόχους και το πλάνο της. Όλα ξεκινούν από τους στόχους. Αν θες να πας να παίξεις τα ρέστα σου κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, ξέρεις καλά τι χρειάζεσαι. Αν δεν το πιστεύεις, κάθεσαι και κοιτάς… Ο Ολυμπιακός παρά τη μεγάλη διαφορά που έχει, πήγε να καλύψει το κενό που είχε στο αριστερό μπακ, ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος στο φορ και το διόρθωσε, ενώ γύρισε και δανεικούς για να καλύψει τα κενά του. Η ΑΕΚ άπραγη. Μέχρι και ο Παουλίνιο που ήταν «τελειωμένος» μετά τον Βόλο, τελικά επέστρεψε και κάνει μόνος του προπόνηση στα Σπάτα…

Για τον Χιμένεθ επαναλαμβάνω. Ξέρουμε ποιός είναι και τι μπορεί να κάνει. Και αυτό που μπορεί θα το κάνει καλά. Όσο πάει, με όσους έχει και μπορεί. Μου δείχνει πιο ώριμος και ήρεμος σε αυτή τη θητεία αναφορικά με τη διαχείριση που κάνει. Μακάρι να είναι και μία χρήσιμη σεζόν για το πως τον βλέπει η διοίκηση και αν της κάνει να τον κρατήσει και να τον βοηθήσει σημαντικά το καλοκαίρι. Να τον πιστέψει όμως και στα μάτια της να φαντάζει ως ο… καλύτερος. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προπονητής ο Μανόλο, αλλά είναι ο ιδανικός για τον οργανισμό ΑΕΚ.

Ολα τα παραπάνω με τις… ευθύνες για τις αποφάσεις, θαρρώ ότι δεν γίνεται να βαρύνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τον Κονέ. Είναι αποφάσεις Μελισσανίδη, πολιτική Μελισσανίδη.

ΥΓ: Για τη διαιτησία έρχεται η Τούμπα. Εκεί θα περιμένουμε το νέο χτύπημα. Ο Ολυμπιακός έχει ότι χρειάζεται μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ όπου έπρεπε, πήρε αβάντες. Η ΑΕΚ τρώει σφαλιάρες από τον κάθε τυχάρπαστο… Και δεν μιλάει.

 

https://www.enwsi.gr/944980/aek/aek-podosfairo/i-aek-den-voitha-ton-eayto-tis-me-mpros-piso.html?utm_source=internal&utm_medium=home_section

Link to comment
Share on other sites

Αποψινό. Παρακάτω λέει κι ότι θα τελειώσεις το γήπεδο όταν στο επιτρέψει η ΝΔ. 

Ομορφιές. 

Capture+_2021-01-20-00-01-51.png

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, mporat said:

Αποψινό. Παρακάτω λέει κι ότι θα τελειώσεις το γήπεδο όταν στο επιτρέψει η ΝΔ. 

Ομορφιές. 

Capture+_2021-01-20-00-01-51.png

Σιγά τον επίσημο τρόπο, ενώ έτρωγε κοψίδια ο Μελ. 

Link to comment
Share on other sites

Τι γινεται ρε ολο βλέπω ατακες και αποφθεγματα γραμμενα απο εδω μέσα να τα αναπαραγουν τα αρδακια.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τις υποθέσεις Γούτα, Παρρά, για το μέχρι στιγμής φιάσκο με το δεξί μπακ και τις εξελίξεις στις υποθέσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα

Σταμάτης Βούλγαρης

22/01/2021 | 0:01  

 

Καλησπέρα και καλή βραδιά! Συγγνώμη που θα χαλάσω την ευφορία της στιγμής και όχι μόνο, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν από το πρωί, ειλικρινά απορώ! Απορώ πως γίνεται να υπάρχουν στο Μαρούσι ακόμα οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια και απέτυχαν παταγωδώς να φέρουν εις πέρας τα βασικά να έχουν ακόμα λόγο!

Και την ώρα που η ομάδα έχει πολύ ΣΟΒΑΡΑ αγωνιστικά ζητήματα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις, αυτοί να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Την ώρα λοιπόν που η ΑΕΚ δεν έχει δεύτερο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ που θα έρθει ως πρώτη επιλογή, την ώρα που οι υποθέσεις των Λιβάια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλου είναι όλες ανοιχτές, κάποιοι ασχολούνται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αγνοώντας τον φετινό!

Καταρχάς για να μη νομίσει κανείς τίποτα περίεργο τα ρεπορτάζ τόσο για τον Γούτα, όσο και τον Παρρά έχουν βάση. Και μπράβο στα παιδιά που τα αποκάλυψαν. Πάμε τώρα όμως στο προκείμενου που δεν είναι άλλο από την απίστευτη ανικανότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ να κάνουν κάτι σωστό! Κάτι που να έχει ποδοσφαιρική βάση. Κάτι που να έχει ποδοσφαιρική λογική.

 

Ας ξεκινήσουμε με την υπόθεση Γούτα. Πρόκειται για Έλληνα παίκτη, υψηλόσωμο που μπορεί να δώσει λύσεις. Τι χρειάζεται ΤΩΡΑ η ΑΕΚ; Έναν ΗΓΕΤΗ για την άμυνά της. Είναι τέτοιος ο Γούτας; ΌΧΙ!

Επειδή όμως από την ΑΕΚ μπορεί να πούνε ότι δεν παίρνουν τον Γούτα για ηγέτη, πάμε να δούμε για ποιο λόγο θέλουν να τον πάρουν. Τον θέλουν για δεύτερο; ΟΧΙ! Διότι ως δεύτερη επιλογή και με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά υπάρχει ο Νεντελτσιάρου.

Η ίδια η ΑΕΚ έχει πει ότι έχει επίσης τον Σβάρνα πολύ ψηλά στην ιεραρχία της. Ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Έχει επίσης και τον Χνιντ που επίσης η ΑΕΚ λέει ότι υπολογίζεται, όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι δεν είναι έτσι. Και φυσικά έχει και ένα τεράστιο project που λέγεται Λάτσι! Με ύψος 1,90! Και αριστεροπόδαρος! Που αν αποκτηθεί ο Γούτας που είναι 27 ετών θα του φράξει το δρόμο!

Διότι αν έρθει ο ΗΓΕΤΗΣ, μείνει ο Νεντελτσιάρου που δεν έχει λόγο να φύγει, μείνει ένας εκ των Σβάρνα ή Χνιντ και η ΑΕΚ θέλει να βγάλει και τον Λάτσι, τότε κάποιος δεν είναι καλός στα μαθηματικά.

Αν ωστόσο φύγουν και ο Σβάρνας (που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γούτα) και ο Χνιντ, με έναν στόπερ ηγέτη, με τον Νεντελτσιάρου και με τρίτο τον Λάτσι που θέλεις να τον βγάλεις όσο τίποτα άλλο, τότε έχει κάποιο νόημα να πας στη συγκεκριμένη επιλογή. Αλλά για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα φύγουν. Εδώ ο μάνατζερ του Χνιντ έλεγε ότι έχει προτάσεις και όταν του είπαν από την ΑΕΚ φέρε μία, σφύριζε αδιάφορα.

Και συγγνώμη αλλά δε θέλω να ακούσω ότι η ΑΕΚ κοιτάει το μέλλον, διότι η ΑΕΚ είναι ανίκανη να κοιτάξει το παρόν της. Δεν βλέπει ούτε τα βασικά!

Η υπόθεση του Παρρά

Η ΑΕΚ έχει τρία αριστερά μπακ με συμβόλαιο. Τον Έλντερ Λόπες μέχρι το 2022. Τον Εμάνουελ Ινσούα μέχρι το 2023 και τον Μάριο Μιτάι μέχρι το 2025! Ο οποίος Μιτάι μαζί με τον Λάτσι είναι τα δύο πιο «καυτά» project της ομάδας μαζί με τον Μαχαίρα και υπό προϋποθέσεις τον Ραντόνια.

Ο Παρράς λοιπόν είναι ένα παιδί που τον Μάιο γίνεται 23 ετών. Στην ποδοσφαιρική ζωή της Super League βρίσκεται από το 2017. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Πρωτάθλημα και Κύπελλο! 12! Ο Μιτάι λοιπόν που είναι 17 ετών έχει ήδη κάνει 4!

Θέλει η ΑΕΚ τον Παρρά για πρώτο ή για δεύτερο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Τον θέλει για τρίτο; Μα εδώ θέλει να αναδείξει τον Μιτάι για τον οποίο πολλοί εντός ΑΕΚ λένε ότι πρέπει να γίνει δεύτερος! Άρα η ΑΕΚ που δεν έχει ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, κοιτάζει να πάρει ένα ακόμα αριστερό μπακ για… τριτοτέταρτο.

Εκτός αν θέλουν να μας πείσουν, ότι η ΑΕΚ θα πάρει τον Παρρά που είναι τόσο μεγάλο ταλέντο στα… 23 για να τον δώσει δανεικό προκειμένου να «ψηθεί» και όταν αποχωρήσει ή πωληθεί ένας εκ των Λόπες ή Ινσούα, θα τον πάρει πίσω έτοιμο. Συγγνώμη κύριοι αλλά λειτουργείτε εντελώς ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ!

Αντί να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, πουλάτε καθρεφτάκια σε ιθαγενείς! Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από παίκτες πρώτης γραμμής. Αν εσείς θεωρείται τον Γούτα και τον Παρρά τέτοιους να βγείτε να το πείτε στον κόσμο. Σε διαφορετική περίπτωση αναλάβετε τις ευθύνες σας για πρώτη και μοναδική φορά!

Ανίκανοι να βρούνε ένα δεξιό μπακ!

Το ημερολόγιο δείχνει 22 Ιανουαρίου πλέον. Η ΑΕΚ έχει ακόμα σε εκκρεμότητα τις υποθέσεις των Λιβάια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο (τον οποίο «τελείωσε» ο Μελισσανίδης, αλλά «κρεμόμαστε» από τα γούστα του μάνατζέρ του που ψάχνει να του βρει ομάδα) και Βασιλαντωνόπουλου (ο οποίος είναι στην κατάψυξη από τον Χιμένεθ και αν είχε δεχθεί να πάει στην Τρίπολη η ΑΕΚ θα είχε πάρει τον… Κότσιρα).

Ένα δεξί μπακ, μας διαβεβαίωναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από πέρσι ότι θα πάρουν. Και διέρρεαν ότι ο Παναγιώτης Κονέ έχει δύο περιπτώσεις. Έτοιμες που θα τρέξουν άμεσα. Και έχει περάσει ένας μήνας από τη μέρα που ήρθε ο Κονέ (που δε μου φταίει σε τίποτα) και η ΑΕΚ βρίσκεται στο σημείο μηδέν! Σε εννιά μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και ακόμα ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ -πλην του Μπακάκη που όλοι κάνουν προσευχές να μην πάθει κάτι τώρα που με τον Χιμένεθ δείχνει κάποια σημάδια ανάκαμψης- δεν έχει η ΑΕΚ. Συγχαρητήρια!

Είναι δε τόσο μεγάλη η ανικανότητά τους, που δεν έχει ούτε ένας το μυαλό να βγει και να πει: «Κύριοι τελικά δε θα πάρουμε δεξί μπακ. Γιατί θα δώσουμε ευκαιρίες στον… Ραντόνια (που δεν βλέπω που θα της πάρει, αλλά λέμε τώρα). Και έχουμε ήδη βρει το δεξί μπακ για την επόμενη χρονιά και τον έχουμε κλείσει». Τι λένε; Ότι θα πάρουν! Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα! Φέρτε τον! Και φροντίστε να είναι ένα μπακ που θα κάνει τη διαφορά. Διότι αυτό λέτε ότι θα κάνετε!

Αυτή η ομάδα λοιπόν που εδώ και πέντε μήνες δεν ξέρει πως να χειριστεί την υπόθεση του Λιβάια, υποτίθεται ότι κοιτάζει το μέλλον. Εδώ δεν μπορούν να αποφασίσουν αν τους κάνει και για ποια θέση ο Κροάτης και διαρρέουν προς τα έξω πως κοιτάζουν το μέλλον. Ε, φτάνει με τις ασυναρτησίες. Βαρέθηκα!

Όπως βαρέθηκα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας με τον Ολιβέιρα! Τον θέλει η ΑΕΚ; Υπό ποιες προϋποθέσεις; Είναι διατεθειμένη η ΑΕΚ να του δώσει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ; ΟΧΙ φυσικά. Το ξέρει ο Πορτογάλος; Φυσικά. Ο οποίος δεν πρόκειται να μείνει με 800 χιλιάρικα. Όπως ξέρει και η ΑΕΚ ότι δε θα μείνει με τα 800. Και για αυτό το λόγο δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει κανένα ουσιαστικό νέο με τον Ολιβέιρα.

Link to comment
Share on other sites

On 20/1/2021 at 12:03 AM, mporat said:

Αποψινό. Παρακάτω λέει κι ότι θα τελειώσεις το γήπεδο όταν στο επιτρέψει η ΝΔ. 

Ομορφιές. 

Capture+_2021-01-20-00-01-51.png

Αυτο με το γηπεδο που το λεει γιατι δεν μπορεσα να το βρω

Link to comment
Share on other sites

Ο Μελισσανιδης είναι φιλος του Σαμαρά. Αυτον θεωρεί λογικά ως εσωκομματικο αντιπαλο ο Μιαούλης.

Ωστόσο δεν το έχει δει καλα το έργο.

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Vagos21 said:

Μπορεί να μας αγοράσει η Μαρεβα

Αν γινει αυτο θα χουμε φανελες μουρλια

Link to comment
Share on other sites

ΠΕΡΙ ΧΝΙΝΤ

 

 Προσωπική επιλογή του Ιβιτς είναι ο Χνίντ και ο μάνατζερ του κλαίγεται γιατί τον άκουσε και τον πήγε στην ΑΕΚ και δεν έκανε δεκτή  πρόταση που είχε από  την αραπιά. Για να τον ηρεμήσει ο Ιβιτς γιατί δεν ξέρουμε τι περίπτωση μάνατζερ είναι ψήνει τον Μιλόγεβιτς να τον πάρει στην ομάδα του μπας  και  γλυτώσει  απ όλο τον τζερτζελέ. Κάπως έτσι είναι η υπόθεση Χνιντ και το ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

Ε, ναι ήταν λαϊκή απαίτηση να παει ο Κονε να ψήσει τον Σωκράτη. Ολημερίς κι οληνυκτις αυτό μας απασχολούσε.

 

Οχι ότι τον έστειλε ο άλλος και πήρε τα @@ του.

Εμεις φταίμε. ΝΤΡΟΠΗ!

Link to comment
Share on other sites

Τελίτσες του στέλνουν στο κινητό και κάνει ανάπτυξη το παιδί.Καμία κρίση , κανένα προσωπικό κριτήριο.

Ούτε κόμμα δεν αλλάζει μόνο όταν αφορά οικονομικά θέματα του μεγάλου.

Εσάς αν σας εβαζαν σε τρείς δουλειές/μισθούς θα δαγκώνατε το χέρι που ταΐζει το σπίτι σας ;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×