Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Recommended Posts

4 hours ago, stavros 9-11 said:

Αφήνω αυτό εδώ για τον φίλο μου @Stylianopoulos επειδή ξέρω ότι θα χαρεί.

https://www.aek-live.gr/chrysa-katsarini-i-aek-me-goiteyei/

Χρύσα Κατσαρίνη ΑΕΚάρα σου οφείλουμε λοιπόν μόλις ανοίξει ξανά η ζωή μας μια επίσκεψη.. όπου έχεις παράσταση..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τσαταλης

"...Οι απαιτήσεις του ρεπορτάζ, δεν συμβαδίζουν με τα «πρέπει» της ομάδας και η ΑΕΚ ποτέ δεν υπήρξε από το 2013 μέχρι σήμερα, ομάδα που επεδίωξε συστηματικά να ελέγξει τα ρεπορτάζ που την αφορούν.

Κάποιες άλλες περιόδους επιδιώχθηκε αυτό και με σκληρό και με άκομψο τρόπο μάλιστα. Αλλά παρόλα αυτά, για κάποιους αυτές οι περίοδοι ήταν καλές και σωστές, ενώ τώρα υπάρχει «Μελισσανιδοτεχνείο»...."

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Bukowski said:

Τσαταλης

"...Οι απαιτήσεις του ρεπορτάζ, δεν συμβαδίζουν με τα «πρέπει» της ομάδας και η ΑΕΚ ποτέ δεν υπήρξε από το 2013 μέχρι σήμερα, ομάδα που επεδίωξε συστηματικά να ελέγξει τα ρεπορτάζ που την αφορούν.

Κάποιες άλλες περιόδους επιδιώχθηκε αυτό και με σκληρό και με άκομψο τρόπο μάλιστα. Αλλά παρόλα αυτά, για κάποιους αυτές οι περίοδοι ήταν καλές και σωστές, ενώ τώρα υπάρχει «Μελισσανιδοτεχνείο»...."

Οι καλοί ξεχωρίζουν από  το πόσα σουβλάκια τρώνε

Link to comment
Share on other sites

174558611_2833934300203849_729832287167092211_n.jpg.1641f372598d56572ecb3660139444d6.jpg

Δωστε εμφαση στην επιλογη φωτο Μελ επειδη μετα απο 8 χρονια στην ΑΕΚ (λεει) θα βαλει 10m σε ομαδα μεγεθους ΑΕΚ. Εντωμεταξυ πετυχημενη η επιλογη του ρηματος "ΘΕΛΕΙ" αντι για "ΒΑΖΕΙ".

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος έβλεπε την φωτογραφία του που συνοδεύει τα 10 εκατομμύρια, τι θα σκεφτόταν; 

Α) Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Υπάρχει σχέδιο και χρήματα 

Β) Για μαλακές ψάχνετε; 

Link to comment
Share on other sites

Και πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολογων που εκθέτουν το Μητσοτάκη η εφημερίδα Δημοκρατία στην έκδοση της Κυριακής. Το χοντραίνει ο πρόεδρος. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Τα όρια της ξεφτίλας φαίνεται πως έγιναν κατανοητά με την εμφάνιση Μελισσανίδη και με την προπονητολογία. Γράφει ο Τάσος Τσατάλης.

 

  • Πρώτα απ’ όλα μη τρελαθούμε. Η ΑΕΚ είναι τρίτη, τέταρτη στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ κι έχει κερδίσει τον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης. Κατέχει αυτή τη στιγμή την τελευταία θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Το σημειώνω γιατί λίγο ακόμη και θα αρχίσουμε να ακούμε και να διαβάζουμε για απαντήσεις. 
  • Βγήκε μια αντίδραση, αυτό είναι η αλήθεια.
  • Γιατί ταρακουνήθηκαν τα πάντα μετά από το βράδυ του ματς με τον Ολυμπιακό. Κι όποιος δεν είχε ταρακουνηθεί αρκετά, ταρακουνήθηκε την επόμενη μέρα, όταν πήγε στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης. Ειδικά ο Χιμένεθ.
  • Ο Χιμένεθ βλέπουμε τώρα πως ψυχολογικά είχε την δυνατότητα να διαχειριστεί την κατάσταση. Δική του επιλογή ήταν να αφεθεί πριν την διακοπή και αμέσως μετά από αυτή, στον αρνητισμό. Με ολέθριες επιπτώσεις στο κλίμα εντός ομάδας.
  • Μετά τον Ολυμπιακό βέβαια στριμώχτηκαν πολύ τα πράγματα. Δεν απέφυγε την κριτική του Μελισσανίδη και μπροστά στους παίκτες.
  • Αλλά κυρίως κατάλαβε πως μετά από το καταστροφικό πέρασμα από την Λας Πάλμας και ένα ακόμη αδιάφορο από το Κατάρ, κινδύνευε να φύγει πάλι από την ΑΕΚ σε χρόνο ρεκόρ.
  • Φορτωμένος με αποτελέσματα που θα τον συνόδευαν για καιρό . ΚΙ ενδεχομένως και με την ιστορική αποτυχία να είναι στην ουσία ο πρώτος που δεν θα έβγαζε την ΑΕΚ έστω στην Ευρώπη, από το 1987, την σεζόν που η ομάδα πήγε με τους μακαρίτες πλέον Φαφιέ κι Αλέφαντο και με τον Νίκο Χρηστίδη στο τέλος.
  • Από τότε η ΑΕΚ δεν έχει βγει Ευρώπη μόνο τη σεζόν 1989-90 που τιμωρήθηκε για επεισόδια στο ματς με την Μαρσέιγ και την σεζόν του υποβιβασμού. Που δεν μπαίνει φυσικά σε σύγκριση.
  • Είναι βασικά λοιπόν το ένστικτο αυτό-συντήρησης. Για τον προπονητή που μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό, είχε πραγματικά – με δική του επιλογή-  χάσει τελείως την μπάλα, ασχολούμενος μόνο με την ανακάλυψη δικαιολογιών, πιθανών και απίθανων.
  • Όταν πιεσμένος από τον κίνδυνο στην ουσία μαζί με την παρουσία του στην ΑΕΚ αυτή τη φορά να τελειώσει και η προπονητική του καριέρα σε αξιοπρεπώς υψηλό επίπεδο τουλάχιστον, ξαφνικά ο Μανόλο τα αντέχει όλα και τα διαχειρίζεται όλα.
  • Αντέχει κάθε μέρα να γράφεται ποιος είναι ο πιθανότερος διάδοχος του, γεγονός απίστευτο για όσους έχουν μια μίνιμουμ εικόνα για τον χαρακτήρα και την νοοτροπία του.
  • Τώρα, μπορεί να ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια ή αν δεν ασχολείται μόνο με τα παιχνίδια, φροντίζει τουλάχιστον να μη το δείχνει και στο περιβάλλον γύρω του στα Σπάτα.
  • Γιατί δεν άντεχε πριν ο Σεβιγιάνος τεχνικός; Γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί; Έλα ντε…
  • Αίσθημα αυτό-συντήρησης σαφώς βλέπουμε κι από την πλευρά των παικτών. Ξέρετε, ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, των πιο παλιών, αλληλοσυμπληρώνονται με τον Χιμένεθ όλο αυτό το διάστημα, στην συμμετοχή που έχουν στην κατρακύλα και την παράδοση της ομάδας στην μοίρα της εντός γηπέδων.
  • Κακή νοοτροπία, συνήθεια να είναι έξω από το κάδρο των ευθυνών οι περισσότεροι. Προφανώς βολεμένοι και τώρα με την ιδέα πως ο Χιμένεθ θα ήταν πρώτος στο κάδρο των ευθυνών κι απλά πάμε για τον επόμενο ως συνήθως.
  • Αυτός ο συνδυασμός, δηλαδή Χιμένεθ μαζί με ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, γενικώς εκτιμώ πως δεν έχει τίποτα να προσφέρει πλέον στην ΑΕΚ, καθώς η συνύπαρξη τους αποτελεί πλέον σύμπτωμα του προβλήματος της Ένωσης. Φυσικά κάποιοι από αυτούς, χωρίς τον Χιμένεθ, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κομμάτι και του επόμενου βήματος.
  • Βεβαίως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με τον ίδιο τρόπο που μαζεύτηκαν μετά τον Ολυμπιακό, μπορεί άνετα στη συνέχεια να τα κάνουν πάλι όλα ρόιδο. Πολύ άνετα μπορούν.
  • Ο Μανόλο είναι πολύ πιο απρόβλεπτος από το συνηθισμένο του όταν αρχίζει και νιώθει κάπως «καβάλα στο άλογο» ή πως έχει δώσει απαντήσεις. Οι δε παίκτες, το ίδιο, όταν αντίστοιχα νιώθουν πως γλίτωσαν τα χειρότερα. Που η ΑΕΚ δεν τα έχει γλιτώσει ακόμη.
  • Αρκεί μια ήττα μεθαύριο με τον Παναθηναϊκό για να έρθει τούμπα. Και φυσικά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ακόμη και με τον αντίπαλο όχι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, δεν είναι και κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η πρόσφατη προϊστορία του συγκεκριμένου γκρουπ, μάλλον το καθιστά και το πιθανότερο ενδεχόμενο, για να λέμε την αλήθεια.
  • Έτσι κι αλλιώς η κατάσταση προβληματική παραμένει. Η ομάδα από τον ρυθμό των απωλειών που έχει κάθε εβδομάδα, εξακολουθεί να κινδυνεύει να κλείσει τα play offs, όπως ο Άρης πέρσι.  
  • Με 13-14 παίκτες, εκ των οποίων ένας δύο ήταν απλά για να συμπληρώνουν τον αριθμό. Και το μέγεθος της ευθύνης του νυν τεχνικού τιμ σε αυτή την κατάσταση, δεν έχει αποτιμηθεί ως τώρα στην σωστή του διάσταση… Και το να λέγεται με τέτοια ευκολία δημόσια «είμαστε στο όριο των δυνάμεων μας», προκαλεί πολύ δυσάρεστη εντύπωση.
  • Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο αυτό το αίσθημα πίεσης για όλους. Φαίνεται τελικά ο μόνος ασφαλής τρόπος για να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.
  • Την ΑΕΚ φαίνεται προς το παρόν να την σώζει τελικά η ακατάσχετη προπονητολογία όπως και η καθημερινή φιλολογία για το πόσες… ντουζίνες μεταγραφές πρέπει να γίνουν.

 

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη τι μας λεει ο Τασος εδω περα γιατι δεν τον πιανω;Φταιει ο απρόβλεπτος Χιμενεθ ή οι βολεμενοι παικτες τους οποιους ομως δεν κατονομαζει.Και αν φυγει ο απροβλεπτος Χιμενεθ οπως μας πληροφορεί καποιοι απο αυτους τους παικτες "θα μπορουσαν να αποτελεσουν κομματι του επομενου βηματος".Το πιασαμε το υπονοούμενο.

Link to comment
Share on other sites

εγω περισσοτερο εστιαζω στο οτι ειναι δασκαλεμενος να βγαζει νευρα για τον Χιμενεθ. Και δεν ειναι η πρωτη φορα. Παλι ατυχο το αγορι ο Μελ, εκανε λαθος επιλογη για μια ακομα φορα, αν και ηταν 100% δικη του και αυτη η επιλογη. Γκαντεμια...

 

απο εκει και περα για τους παικτες καταλαβαινουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τους αλλαξει ολους, απλα να δουμε ποσους εχει την μαγκια να αλλαξει. γιατι καλα τωρα αυτα που γραφουν (ας αλλαξει εστω αρκετους), αλλα οταν ερθει η ωρα να παρεις παικτες, φετος δεν τον σωζουν ουτε τα λεφτα απο 2 Μπαρκες.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, mporat said:

Έχουμε τον μίστερ ασίστ και ψάχνετε μισθοφόρους 

Μάνταλος: Ο αρχηγός της «Αγιά Σοφιάς» και ο «μίστερ ασίστ» της ΑΕΚ https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1585245/mantalos-o-arhigos-tis-agia-sofias-kai-o-mister-asist-tis-aek

Λογικο δεν είναι στις 100 μαλακίες να του.βγουν και 2-3 από τύχη? 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×