Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Bukowski
 Share

Recommended Posts

Δεν το εχω διαβασει, αλλα κρινοντας απο τον τιτλο κατι πολυ κομβικο θα λεει ο Τσιλης

20210519_202723.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου, προκειμένου η ΑΕΚ να πετύχει και να κατακτά τίτλους, δέχομαι να συμμαχήσει ακόμα και με το διάβολο. Με ενόχλησαν πάρα πολύ τα όσα είπε ο Λουτσέσκου κατά το παρελθόν. Εκτιμώ πάρα πολύ τα όσα πέτυχε στον ΠΑΟΚ και θεωρώ, ότι είναι ένας προπονητής που έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος και των καταστάσεων. Με καλύπτει ακόμα περισσότερο το γεγονός, ότι είδα τον Μελισσανίδη να μιλά με τόσο θερμά λόγια για αυτόν, όσο δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά δημόσια για άλλο προπονητή.

Να παραδέχεται, ότι είναι φαν του και πως αυτός είναι ο προπονητής που θα του έδινε τα κλειδιά. Ολα αυτά λοιπόν με κάνουν να πιστεύω, ότι είναι μία περίπτωση που δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη. Οσα είπε στο παρελθόν είναι βαριά, αλλά τα λόγια μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα λόγια. Με συγγνώμες, με διευκρινίσεις, με ξεκαθάρισμα και από κει και πέρα ο καθένας αποφασίζει πως χειρίζεται την κατάσταση. Στη δική μου συλλογιστική, ζούμε σε μία κοινωνία με σαθρό υπόβαθρο, είμαστε αναγκασμένοι να βιώνουμε ποδοσφαιρική κατάσταση ζούγκλας και εμείς να θέτουμε θέμα ηθικότητας, μου φαίνεται σα να φλερτάρουμε με όρια της αφέλειας  και απέχουν σίγουρα από όσο έχω εγώ στο μυαλό μου για το πώς πρέπει η ΑΕΚ να κινείται.

Σ-ταύρος Καζαντζόγλου

Link to comment
Share on other sites

"Μία ΑΕΚ, η οποία θα μπορεί πραγματικά να φτάσει σταδιακά στην ομάδα που δίδαξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στις αρχές των 90s"

Καζαντζογλου (μεταξυ αλλων)

Link to comment
Share on other sites

Και πληρώνονται και γλυτώνουν το ξύλο που τους αξίζει καθημερινά. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Bukowski said:

"Μία ΑΕΚ, η οποία θα μπορεί πραγματικά να φτάσει σταδιακά στην ομάδα που δίδαξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στις αρχές των 90s"

Καζαντζογλου (μεταξυ αλλων)

Αυτος τα γραφει οπως ακριβως θελει ο Τιγρης, Ουτε κομμα δεν αλλαζει 

Link to comment
Share on other sites

Ο Καζαντζόγλου μου είναι συμπαθής γιατί ανεξάρτητα από το λόγο δεν λογοκρίνει τα σχόλια, πολλά μάλιστα ως προς τον Μελισσανίδη είναι εξόχως επιθετικά, θα έλεγα η συντριπτική πλειονότητα και γενικότερα σέβεται το διάλογο.

Πάντως θυμήθηκα και το εξής από το παρελθόν:

Ποιες ήταν οι παλαβωμάρες του Πογέτ στις προπονήσεις? Πρέπει να παρατεθούν παραδείγματα.

  •  

    Ουκ ολίγες. Γκρίνιαζε για τα πάντα: το χορτάρι, την απόσταση, τα πράγματα που χρησιμοποιούσαν οι παίκτες, το υλικό του, ακόμα και για το αυτοκίνητο που είχε. Είχε αρκετές εντάσεις με παίκτες και μη λησμονείς πως έβαλε λιθαράκι στον διαχωρισμό Ελλήνων/ξένων

Link to comment
Share on other sites

Αναδρομή στο παρελθόν. Xρήζει αναφοράς η αντίθεση μόλις σε έξι μέρες!

Σταύρος Καζαντζόγλου

Το θέμα με τον Χιμένεθ
Δημοσίευση: Τρίτη, 17 Μαίου 2011 11.53

Η κουβέντα πλέον περιστρέφεται για το αν η ΑΕΚ αντέχει το βάρος του συμβολαίου του Ισπανού. Ο Χιμένεθ αμείβεται με 750.000 ευρώ καθαρά το χρόνο και μαζί με το επιτελείο του, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Αν κρίνετε ικανός να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ΑΕΚ – του χαμηλού μπάτζετ και των πολλών στοιχημάτων – στη νέα σεζόν. Νομίζω, πως η απάντηση είναι μία και ξεκάθαρη: ΝΑΙ. Ο Χιμένεθ είναι μια «πολυτέλεια» που η ΑΕΚ αξίζει να την έχει στον πάγκο της. Αποδείχθηκε στη πλειοψηφία των αγώνων, πως η ΑΕΚ είχε στον πάγκο της προπονητή και όχι μαθητευόμενο μάγο.

Μοναδική αίρεση γι’ αυτό, βρίσκεται στον ίδιο τον Ισπανό. Κατά πόσο δηλαδή θα είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του, αφοσιωμένος στην ΑΕΚ όπως αρέσκεται να λέει και δεν θα ψάχνει τη κάθε λογής Εξτρεμαδούρα για να τη κάνει πρόταση. Αν ο Χιμένεθ είναι συγκεντρωμένος, θέλει να δουλέψει στην ΑΕΚ και να πετύχει περισσότερα απ’ ότι έκανε φέτος, τότε θα πρέπει να είναι κάποιος τρελός για να μην τον θέλει. Αλλά αν περιμένει να χηρέψει καμιά θέση στην Ισπανία, ας φύγει μια ώρα αρχύτερα για να βρει και η ΑΕΚ τον δρόμο της.

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kazantzogloy/item/63389-To-thema-me-ton-Chimeneth


Μετά απο έξι μέρες πλήρη μεταστροφή.


Δευτέρα, 23 Μαίου 2011 01.56

Αποτυχιμένεθ
Εν τέλει, εκτιμώ πως ο Χιμένεθ απέτυχε να καταλάβει που βρίσκεται. Πήρε το κύπελλο και είναι μια σημαντική διάκριση για την ΑΕΚ. Αλλά μαζί με αυτή, γνώρισε τη ντροπιαστική συντριβή στο Φάληρο, έχασε τρεις φορές από τον Βόλο, έχασε από τον Μάκη. Το σημαντικότερο, απέτυχε να περάσει στην ομάδα φιλοσοφία και να της δώσει ταυτότητα. Η ΑΕΚ εμφανιζόταν καλή μόνο σε αντιπαραγωγικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές της, ΑΕΚ σήμαινε επίθεση και τώρα κοντεύει να το ξεχάσει. Και σε αυτό, ευθύνεται ο Χιμένεθ.

Συμπερασματικά, ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Στο τελικό ζύγι, αν η ΑΕΚ πρέπει να δώσει λεφτά για καλό προπονητή, η απάντηση είναι ναι. Αν αυτός μπορεί να είναι ο Χιμένεθ, η απάντηση είναι όχι. Καλό δρόμο στην Σαλαμάνκα, την Εξτρεμαδούρα και όπου αλλού τον βγάλει ο δρόμος και ας αφήσει την ΑΕΚ να βρει τη πορεία της. Με σοβαρότητα και επίγνωση της πραγματικότητας. Τα υπόλοιπα είναι απλά παρελθόν.

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kazantzogloy/item/66405-Apotychimeneth

Link to comment
Share on other sites

Αφελής η ΑΕΚ αν δεν πιπωσει ο Τίγρης το Λουτσέσκου επειδή είναι ο μόνος προπονητης στον πλανητη.

Μια κ θυμόμαστε συνέχεια τα 90ς, θυμάστε ποσο αέρα είχαμε σαν αεκτζήδες τότε. Τώρα η ομάδα περαν του αγωνιστικου είναι απο αντί τουριστική έως αηδιαστικη

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Ζήτησε στήριξη από αρδ ο εργολάβος και ο Τάσος ο τσαταλης το τερμάτισε. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν τολμαει κανεις να ποσταρει το λινκ, ε?

Όπως έγραψε κάποιος, τουλάχιστον δεν το βάλε στο σδνα

Link to comment
Share on other sites

Δηλ ο Μιαουλης ξερω γω ειδε τις ομαδες του Μιλογεβιτς και διεκρινε οτι ειχαν δουλευτει επιθετικα. Lol

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι, ο Μιαούλης είναι γνωστός ποδοσφαιρικός αναλυτής με κοφτερη ματιά και γνώση. Τίποτα δε θολώνει τη σκέψη του. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, felman said:

Ti enoei /shmainei ' oxi me akrivous alla sygrkrimenon podosfairikon xarakthristikon paiktes'???

 

Πιστεύεις ότι αν έδιναν στα McDonald's λάδι τρούφας θα άλλαζε κάτι; 

Αντιθέτως αν  έδιναν κατεψυγμένες πίκλες στον Λάζαρου θα άλλαζαν πολλά 

Καθείς με το είδος του. Απλά να μην υπάρχουν απαιτήσεις ότι με κατεψυγμένες πίκλες θα πάρεις και Michelin 

Aπο τα goodies στη κατηγορία junk είναι πιο νόστιμα. Αυτό νομίζω ότι εννοεί 

Link to comment
Share on other sites

Την επόμενη βδομαδα, αποκλειστικο ρεπορταζ στο Δικέφαλο για Ρεμπρόφ

"ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΕΛΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ"

 

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε πάντα για την πρώτη θέση. Γιατί η ΑΕΚ με ιδιοκτήτη τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο. Έρχεται η Αγία Σοφία όπου εκεί θα κλάψει κόσμος αλλά πρώτα πρέπει να έρθει η ομάδα. Μια ομάδα ΑΕΚ. ΑΕΚΑΡΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη τύπου δεσμεύτηκε για προπονητή πρωταθλητισμού και μεταγραφές πρωταθλητισμού. Το πρώτο έγινε. Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει το δεύτερο. Όπως αποδείχτηκε περίτρανα πέρυσι δεν αρκούν ούτε οι πολλές μεταγραφές, ούτε ένα απλό ανέβασμα του μπάτζετ.

 

Κιοφτες

Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×