Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Recommended Posts

* Λογικά όπου να ναι θα αρχίσουν τα δημοσιεύματα για την δυσφορία του Μπακάκη μετά την απόκτηση του Ρότα. Και μάλιστα αυτό δεν θα σημαίνει πως όντως ο Μπακάκης θα έχει εκφράσει με οποιοδήποτε τρόπο την δυσφορία του. Αλλά αυτά που είναι να γραφτούν, θα γραφτούν σε κάθε περίπτωση. Ο Μπακάκης όσο είναι στην ΑΕΚ, μπορεί να βοηθήσει κατά περίσταση. Μη ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει και στις τρεις θέσεις της άμυνας. Και μάλιστα όταν ήταν σε άλλη αγωνιστική κατάσταση, το είχε κάνει και καλά. Βεβαίως, κακά τα ψέματα, όταν υπολογίζεσαι έστω δεύτερος σε μια θέση και ξαφνικά έρχεται κι άλλος παίκτης εκεί, τότε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια παρερμηνείας των προθέσεων... (SDNA)

Link to comment
Share on other sites

* Συζητείται ευρέως τις τελευταίες μέρες, το ενδεχόμενο να δούμε προσθήκη στην ΑΕΚ και στον τομέα της εκγύμνασης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για συγκεκριμένο πρόσωπο, που απασχολεί. Με έργο στον τομέα του, που φαίνεται και κρίνεται εύκολα. Το ερώτημα εδώ είναι αν η κουβέντα γίνεται μόνο στην βάση της λογικής πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ή αν έχει επισημανθεί ζήτημα που χρειάζεται... επιδιόρθωση. (SDNA)

Link to comment
Share on other sites

* Αν δεν πάρει η ΑΕΚ αριστερό μπακ, κάποιοι σκέφτονται να μετακομίσει εκεί ο Τζαβέλας, ο οποίος γνωρίζει τη θέση απ'τα νιάτα του. Ο Γιώργος βέβαια ούτε που το σκέφτεται. Δεν μπορεί να τρέχει και να μη φτάνει κόντρα σε νεότερους και γρηγορότερους αντιπάλους στα «φτερά». Γι'αυτό άλλωστε μετακόμισε στο κέντρο της άμυνας. Για να αποφύγει τους πολλούς μπελάδες. Άρα, άκυρο το σχέδιο. (SPORTDAY)

* Κάποια συγκεκριμένη πρόθεση που να σχετίζεται με κάποια επιπλέον προσθήκη απ' την αγορά των ελεύθερων δεν υπάρχει απ' την ΑΕΚ, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να υπάρχει και μια... πισινή, καθώς καθημερινά προτείνονται ποδοσφαιριστές και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα υπάρξει κάποια ευκαιρία που να κάνει θετικό «γκελ» στους ανθρώπους της «Ένωσης». Ο οργανισμός πάντως λειτουργεί με δεδομένο ότι το ρόστερ είναι πλήρες και στην τελική του μορφή, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. (SPORTDAY)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest tony_montana

ΑΕΚ είναι ένα σωματείο που καλώς ή κακώς είναι προσωποκεντρικό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους επισκιάζει όλους. Ζώντας καθημερινά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά αδιανόητο

 
 

Αν τολμήσεις να γράψεις υπέρ του «Τίγρη» είσαι στο payroll για ένα σουβλάκι. Αν γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ εναντίον του είσαι «ήρωας», «δε μασάς» και… «μόνο εσύ τα λες».

 

Μέση οδός δεν υπάρχει για κανέναν και οι χαρακτηρισμοί πάνε και έρχονται σα ποικιλία σε καλοκαιρινή ταβέρνα. Ακόμα και «συνάδελφοι» χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς για άλλους προκειμένου να κερδίσουν likes στα social media. Όμως αυτά δεν ενδιαφέρουν και καλύτερα είναι να μιλήσουμε με γεγονότα.

Το 2018 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγιναν τραγικά λάθη και η ΑΕΚ τα πλήρωσε ακριβά. Υπήρξε λάθος εκτίμηση των δυνατοτήτων της ομάδας και αυτό αποτυπώθηκε στον καθρέφτη του αγωνιστικού χώρου. Κύριος υπεύθυνος ήταν ο Μελισσανίδης. Όλοι οι άλλοι βγήκαν «λάδι».

Το 2019 υπήρξε το έγκλημα Καρντόσο. Τον Πορτογάλο δεν τον έφερε ο Μελισσανίδης, αλλά όλο το ανάθεμα το λούστηκε αυτός, διότι είναι το Α και το Ω σε αυτό το club. Πέρσι στη μετά covid εποχή, όλοι έλεγαν να μείνει ο Καρέρα, έμεινε και αυτή η σχέση «χάλασε» στο δρόμο. Ποιος τα άκουσε; Πάλι ο Μελισσανίδ

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Μελισσανίδης ήταν αυτός που ανέλαβε στο τέλος της ημέρας την ευθύνη. Όταν όμως η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα δεν βγήκε να πει «δοξάστε με». Ούτε έτρεξε σαν τον Βαγγέλη και τον Ιβάν στο γήπεδο να σηκώσει πρώτος την κούπα. Αυτή είναι η διαφορά του.

 

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι φέτος ο «Τίγρης» έκανε το αυτονόητο. Γιατί; Γιατί έκανε 14 μεταγραφές. Γιατί έδωσε λεφτά. Μια στιγμή ρε παιδιά. Πέρσι δεν έκανε; 13 μεταγραφές έκανε και πέρσι. Πρόπερσι; 12 ήταν ο αριθμός. Μήπως δεν έδωσε λεφτά; Έδωσε. Ποια ήταν η λοιπόν διαφορά;

Φέτος να δεχθώ ότι έδωσε περισσότερα. Όμως φέτος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το γήπεδο, για το προπονητικό, για τα γραφεία. Είναι όλα δρομολογημένα. Γιατί κάποιοι που μασάνε αμάσητη την προπαγάνδα ότι το γήπεδο το έφτιαξε με χρήματα άλλων και του Κράτους, γράφουν πολύ απλά ότι τους κατέβει. Όταν τους μιλάς για μπάτζετ σου λένε πόσα δίνει στους ποδοσφαιριστές και εκεί βάζουν τελεία. Όταν όμως θα πατήσουν το πόδι τους στην «Αγιά-Σοφιά» και μείνουν με ανοιχτό το στόμα, όταν θα πάνε στα Σπάτα και θα πάθουν ζημιά, ίσως καταλάβουν.

 

Link to comment
Share on other sites

Βουλγαρη αφου μας διαβαζεις να σου πω ευθέως οτι λές μισές αληθειες όπως πάντα κανεις άλλωστε. 

Δεν ξέρω αν το κανεις απο συνήθεια ή αν αυτό σου δίνει δυο σουβλάκια αντι για ένα.

Link to comment
Share on other sites

Γάτα ο Τίγρης. Δίνει 2.5 σουβλάκια το μήνα στον Κοσμά ως ceo και έχει δέκα πεινασμένους κλόουν να τα ονειρεύονται 'κάποια μέρα' και να ψευδογλείφουν τσάμπα μέχρι αφυδάτωσης. 

Να τους πούμε καθυστερημένους δεν μπορούμε κι όλας, αφού υπάρχουν πρόβατα που τους συντηρούν. Σοουμπιζ τυλιχτή από τα Λιντλ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Επισημα πλεον..ο Βουλγαρης = νεος Μπογδανος του envsi.gr

https://www.enwsi.gr/1051427/aek/aek-podosfairo/mono-diplo-stin-kriti-giati-i-aek-einai-eythraysti.html?utm_source=internal&utm_medium=home_section

Eλπιζω να περασει το σχολιο μου..:

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ_21  2 λεπτά πρινΠεριμένετε, αυτό είναι σε αναμονή για έγκριση από enwsi.gr.

''Βέβαια άρχισαν οι γνωστοί τα γνωστά. Απίστευτα τυπάκια έγραφαν ότι τους κατέβει πίσω από την ανωνυμία. Μπήκε και σχολίασε ο «βραχύσωμος Γεωργιανός», ο «…», ο «ste», ο «Donald Duck», ο «Ζουνίνιο Περναμπουκάνο», ο «moutsos», ο «Endless Loop», ο «77 st», η «Ποντικομαμή», ο «Banned cat», ο «που πας ρε Καραμήτρο» και ο «φανατικός κουτοχορτοφάγος».''...
Eμενα με ξεχασες Σταματη !!!
Ντροπη μου...δεν ημουν επαρκης φαινεται σε οξυδερκεια σχολίων...
Μετα απο αυτη τη στοχευμενη απεικονιση με ονομ/μα στο ''αρθρο'' σου...και επισημα πηρες τον τιτλο ...ο ''Μπογδανος'' του σαητ...
Ντροπη και ονειδος να συμπεριφερεσαι με τετοιο τροπο σε ολους Εμας που στηριζουμε το δημοκρατικο αυτο ΕΝΩΣΙΤΙΚΟ σαητ εδω και πολλα χρονια..
Εμεις ειμαστε κυριε Σταματη που γιγαντωσαμε το 
enwsi.gr ....με τα σχολια μας , με την κριτικη μας. με τη χολη μας ενιοτε...αλλα και με τους δεκαδες επαινους οπως προσφατα διαπιστωσες..Δεν ειχε ταμπου κανενας απο τους προαναφερθεντες ''διαβολους'' να αποκαλεσουν ξανα τον κακο προεδρο Μελισσανιδη...τιγρη ξανα....μολις απεδειξε και επραξε αυτο που επρεπε για τη μεγαλυτερη Ελληνικη ομαδα...
Δεν ειμαστε τρολλ κυριε Σταματη, ειμαστε Ενωσιτες με ελευθερη σκεψη και βουληση και πανω απο τον οιονδηποτε βαζουμε την Ενωση....
Ενωση σημαινει η τεραστια ιστορια ΜΑΣ-αρχες-ηθος-σημαιες της ΑΕΚ-παλαιμαχοι που εκτισαν την ιστορια ΜΑΣ-οπαδοι-φιλαθλοι ΑΕΚ....και επονται νυν παικτες-διοικηση-δημοσιογραφοι ( απο γιγαντες της πενας εως νανους .. τοις κεινων ρημασι πειθομενοι )
Την καλημερα μου κυριε Σταματη...με την συμβουλη το παραπανω αρθρο να ειναι ειναι ο τελευταιος εξοστρακισμος/διχασμος μεταξυ μας,,,
ΥΓ: Με απογοητευσες κυριε Σταματη..

 

Link to comment
Share on other sites

Ποσο εκδουλευση θα πουλησουν πια....

Ρε μλκες δημοσιογραφοι το πραγμα ειναι απλο.

Κανεις μλκιες; κρινεσαι αρνητικα.

Κανεις σωστες κινησεις; κρινεσαι θετικα.

Οπως στη πραγματικη ζωη. Οι πραξεις καθοριζουν ποιος εισαι

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λέει ο Στηβ ρε μαλάκες: σε ποια άλλη ομάδα στο κόσμο, το ν1 πρόβλημά της είναι ο κόσμος της; Ποια εταιρία στο κόσμο έχει τους υπαλλήλους της (αρδ, παίχτες, πρόεδροι) να ασχολούνται με το να τα χώνουν στους πελάτες; Είναι αδιανόητο.

Δύσκολο μια τόσο μαλακυσμένη ομάδα να καθιερωθεί ως μεγάλη, δυστυχώς.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Zara said:

Όπως τα λέει ο Στηβ ρε μαλάκες: σε ποια άλλη ομάδα στο κόσμο, το ν1 πρόβλημά της είναι ο κόσμος της; Ποια εταιρία στο κόσμο έχει τους υπαλλήλους της (αρδ, παίχτες, πρόεδροι) να ασχολούνται με το να τα χώνουν στους πελάτες; Είναι αδιανόητο.

Δύσκολο μια τόσο μαλακυσμένη ομάδα να καθιερωθεί ως μεγάλη, δυστυχώς.

Το λες και αριστερή προσέγγιση προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι απο περιεργεια εκατσα να δω τι γράφει, πραγματικα απορω αν υπάρχει ΑΡΔ στην ομαδα που να επαιρνε στην εκθεση πανω απο 5. ξεφτιλες αυτοι και ακομα μεγαλυτεροι αυτοι που τους πληρώνουν.

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ αυτό το "ό,τι θέλω θα γράφω και αφού δεν γουστάρετε μη διαβάζετε" είναι το πλέον ηλίθιο επιχείρημα όταν το λές σε απάντηση σχολιασμού την οποία ούτε εσύ είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις άμα δεν γουστάρεις. Διάλεξε το ένα ή το άλλο μεγάλε, δεν μπορείς και τα δύο. Αν εκφράζεσαι ΔΗΜΟΣΙΑ θα φας και την κριτική για αυτά που εκφράζεις. Άμα σε χαλάνε μην τα διαβάζεις. It goes both ways, ω τι έκπληξη.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bukowski said:

@ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 αρκουσε ενα "αντε γαμησου βουλγαροπαιδακι". Θα το εκοβε αλλα μηπως θα περασει και το κατεβατο σου;

Προφανως περασε οπως και πολλα αλλα πολυ πιο σκληρα..

Εκει δεν κοβουν τιποτα, μονο τα μπινελικια.

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Geologos said:

Ετσι απο περιεργεια εκατσα να δω τι γράφει, πραγματικα απορω αν υπάρχει ΑΡΔ στην ομαδα που να επαιρνε στην εκθεση πανω απο 5. ξεφτιλες αυτοι και ακομα μεγαλυτεροι αυτοι που τους πληρώνουν.

Μας προτεινε να πιουμε και ξυδακι...ο αθεοφοβος !!!

Το τι επακολουθησε στα σχολια..φαντασου το.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×