Jump to content

Φιλικά & Προετοιμασία- καλοκαίρι 2019


Recommended Posts

1 hour ago, Stylianopoulos said:

Θλάση ο Γιακουμάκης,παρτον έξω κάνα μήνα ακόμα δεν αρχισαμε. Με  την προετοιμασία,τρεξίματα Καρντοσο και τόσο μικρό ρόστερ το πρόβλημα θα είναι τεράστιο .

Δεν ειδα το φιλικο να εχω αποψη, αλλα καλα κανει και τους πιεζει τωρα, ειδικα απο τη στιγμη που το πρωταθλημα θα κριθει Απριλιο-Μαϊο. Σε επαγγελματιες ποδοσφαιριστες (υποτιθεται οτι) απευθυνεται, ας βγαλει τα συμπερασματα του για οποιον δεν μπορει να ανταπεξελθει και ας στον στειλει σπιτι του.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Σε γενικες γραμμες δεν ηταν ασχημα.Σε σχεση με τον πονοματο των προηγουμενων ετων δηλαδη,σημερα την τσουλισαν και λιγο στο 2ο.Απο τους καινουργιους αν και ειναι νωρις μονο ο Σιμαο μου εκανε καλη εντυπωση,ανετος και απλος στο παιχνιδι του.Στα επομενα παιχνιδια θα δουμε και ποιους σκεφτεται για βασικους ο Καρντοσο γιατι τωρα τους ειχε ανακατεμενους.Οπως και να χει θελουμε τουλαχιστον 3 μεταγραφες απο το πανω ραφι για να παρουσιαστουμε ανταγωνιστικοι αλλα αυτο το ξεραμε και απο πριν.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, mporat said:

Επειδή δεν το είδα, το πουλέν μου ο Βίκτωρας πώς τα πήγε; Έχει θέση στην ομάδα θεωρώ. 

Μια χαρά όσο ήταν μαζί με το μάρκο να συνδιάζονται και να κάνουν ευκαιρίες αφού με τη κίνηση του έδεινε επιλογή στο μάρκο και το αντίθετο με τη ταχύτητα του πήρε μέτρα και έδωσε πάσα στο μάρκο να σκοράρει . Φυσικά έδειξε όλα τα άσχημα του όπως το τελείωμα σε μια φάση άλλα σαφώς έχει θέση γιατί κυρίως τον Αύγουστο που δεν έχει μπεί ο βασικός σου επιθετικό δείνει λύσεις άλλα έχω την εντύπωση οτι φέτος θα δώσει λύσεις και κατα τη διάρκεια της χρονιάς . 

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Stylianopoulos said:

Είδαμε κατά κοινή ομολογία καλύτερη μπάλα στο β'ημιχρονο επί Νέας Δημοκρατίας. 

Κουλη μου σε ευχαριστω, εξω οι μιζεροι απο εδω

Link to comment
Share on other sites

Δεν το είδα και φανατικά απο το 60-70 άλλα όσο είδα

Ζεράλδες έχει επιθετικότητα στο να δημιουργεί είτε στο άξονα είτε αριστερά και μανταλίζει ( κλάσεις ανώτερος) στο να συνδιάζεται σε μικρούς χώρους ώστε να ανοίγει άμυνες .Στα αμυντικά του ξέρει να πρεσάρει πολλή καλά ( καλύτερα απο όλους) δεν φοβάται να κάνει και τάκλιν όπως και να χαλάσει ενέργεια ώστε να γυρίσει πίσω και να μαρκάρει .

Παουλίνιο δεν φάνηκε ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά και δεν είχε καθόλου συνεργασία με το ντέλετιτς 

Ντέλετιτς δεν είναι ο παίκτης που ήρθε για βασικός και φάνηκε . Δεν είναι για πέταμα και μάλλον απλά δείνει βάθος για τα μικρότερα παιχνίδια 

Σιμάο Πολλή κινητικός σε πολλούς χώρος και δεν παίζει παράλληλα άλλα ψάχνει τη σωστή μπαλιά μπροστά . Καλός χειριστής της μπάλας και ούτε αυτός φοβάται να γίνει βρόμικος στο παιχνίδι για το καλό της ομάδας

Σάμπα jr Λόγο ηλικείας και επειδή ήρθε σε νέα ομάδα - χώρα ίσως είναι δύσκολη η προσαρμογή του και δεν φάνηκε όχι απο διάθεση αλλα με το να βρίσκεται με τους συμπαίκτες του . ίσως και η θέση πίσω απο το επιθετικό που κλήθηκε να καλήψει πίσω απο το επιθετικό να τον μπέρδεψε αφού ήρθε σαν 6-8άρι . Για να το βάλει τόσο νωρίς στον αγώνα ίσως έχει δείξει καλά στοιχεία στο καρντόσο . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Για το ότι ο Ζεραλδες Μανταλιζει στο καλύτερο (ελπίζω) και ότι Ντελετιτς πολύ λίγα πράγματα μπορώ να πω ότι θα το έλεγα κι εγώ από όσα προκαμα να δω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειδα τον αγωνα προετοιμασιας. Πάγια αποψη μου καταγεγραμμένη παλαιοτερα είναι οτι ειτε η ΑΕΚ κερδισει την Μαντσεστερ Σιτι 4-0(!) ειτε χασει απο την Φλαμουρταρι 4-0(!) έχει την ιδια αξια.

Προφανώς ισχυει και για τους παικτες θετικα η αρνητικα.

Δεν το συνηθίζω,παραθετω ενα ωραιο σχολιο απο το ΑΕΚ365

 

Φοίνικας - 6/7/2019 20:40

Κάθε χρόνο λέω να μην ασχοληθώ με τα φιλικά, και στο τέλος "κυλάω" βέβαια γιατί 2 μήνες χωρίς ΑΕΚ είναι σαν αιώνας και βάλε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως το καλοκαίρι 2004, τότε που στα φιλικά πιστέψαμε ότι θα παλέψουμε για την σωτηριά και το τέλος της σεζόν 2004-2005 μας βρήκε με μόλις δυο ήττες στο πρωτάθλημα (η δεύτερη πόνεσε όσο λίγες στην ιστορία) και με ένα τεράστιο "αχ" ως μια χαμένη ευκαιρία. Σε αντιδιαστολή θυμάμαι μόλις πέρυσι τον ενθουσιασμό μου μετά το φιλικό με την Γαλατασαράι με την συνέχεια σε όλους μας γνωστή. Αγώνας όπου οι ποδοσφαιριστες (και των δυο ομαδων) δεν εχουν δεδομενο κινητρο περα απο να κερδισουν εντυπωσεις εναντι του προπονητη, όπου γίνονται 5 και 6 και 7 και 8 αλλαγές κατά την διάρκεια του ματς, όπου ο τεχνικός μπορεί να δοκιμάζει αναίμακτα όποια τρέλα του κατέβει στο κεφάλι δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά. Ούτε απογοήτευση σε κακή εικόνα, ούτε ενθουσιασμός στην καλή παρουσία. Μόνο να δεις κάποια δεδομένα χαρακτηριστικά των νέων ποδοσφαιριστών αξίζει, όπως ταχύτητα, κοντρόλ, πάσα, αλτικότητα, εκτέλεση, τέτοια πράγματα και αυτά όχι σε απόλυτα έμπιστο βαθμό. Κατα τα άλλα ΣΚ χωρίς ΑΕΚάρα, πάρτυ χωρίς αλκοόλ.

Link to comment
Share on other sites

Ε, ναι. Για αυτό λέω μόνο τους νέους κρίνεις κι αυτούς μια πρώτη γεύση.

Δλδ να κάτσω να κρίνω τώρα τον Μανταλο και τον Κλωναρίδη;

Εξισου αστείο όπως έχω ξαναγράψει ότι περιμένει να κρίνει κάποιους παλιούς ο νέος προπονητής, από τις προπονήσεις και από τα φιλικά. Αν θέλουν οι νέοι προπονητές  ας ρωτάνε εμάς να του λέμε. Εναλλακτικά ας δουν τους περσινούς αγώνες, δλδ κάπου έλεος.

 

Link to comment
Share on other sites

Οι παίχτες γενικά φάνηκαν επηρεασμένοι από τα παλιά κάγκελα του γηπέδου όπου προπονούνται καθημερινά; Αυτα τα πολυκαιρισμενα κιγκλιδωματα θεωρείτε ότι θα επιβαρύνουν ψυχολογικά τον ευαίσθητο ψυχισμό του Ογκνιεν Βρανιες; 

Link to comment
Share on other sites

Είδα μετά το πρώτο 20λεπτο ,για να πω την αλήθεια δε μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Είναι νωρίς κ χωρίς συμπληρωμένο  το ρόστερ οπότε "θα δούμε φίλε θα δούμε".

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, SpiRos said:

Ένας νέος προπονητής μπορεί να αναδείξει μερικά νέα ή τουλάχιστον ξεχασμένα χαρακτηριστικά ενός παλιού παίχτη.

Ναι, αλλά πάνω κάτω ξέρουμε.

και περισυ  πχ ξεκινήσαμε με αναγέννηση Βίκτωρα αλλά τελικά το παιδί έκανε μια αναμενόμενη χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το Λιβαγια τον ξέρουμε κρατάω μόνο την ποδοσφαιρική αντίληψη Σιμαο και το ποσό έλλειψε ο Βρανιες πέρυσι. Ο Πορτογάλος έχει τρομερή αισθηση του χώρου και με την ικανότητα του να παίζει με τη μια, αλλάζει παιχνίδι απέναντι σε ξεμπαρκάριστο παίχτη. Βάσει όσων δήλωσε ο προπονητής στο τέλος καταλαβαίνω γιατί τον ήθελε τόσο πολύ. Θέλει τους παίχτες μπροστά να κανουν κινήσεις στους ανοιχτούς χώρους και οι από πίσω να τους τροφοδοτούν γρήγορα και με ακρίβεια...

 

οσον αφορά το Βρανιες η ταχύτητα του θα είναι κομβική φέτος για το αν πετύχει το πλάνο Καρντοσο, το οποίο είναι ριψοκίνδυνο και ευάλωτο σε κόντρες. 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Ο Βίκτωρας ίσως ήταν η καλύτερη vfm στην ΑΕΚ ever . Έχει συμβάλει αποφασιστικά σε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σε προκριματικά Αύγουστο και παρολίγο να σου φέρει και βαθμούς στους ομιλους. Από εμένα έχει το σεβασμό. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×