Jump to content

Φιλικά & Προετοιμασία- καλοκαίρι 2019


Recommended Posts

Οσοι δεν έχετε δει τα 2 ματς, έχετε υπ όψιν ότι δεν μιλάμε για Ουζουνιδειο ποδόσφαιρο. 

Μιλαμε για άλλο πράγμα.

Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια αμπελοφιλοσοφια στο χόρτο από την ΑΕΚ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Μεχρι το ματς με την Λαμια θα εχει δεσει η ομαδα. Δειξτε κατανοηση μεχρι να μαθουν να κανουν πασες

Link to comment
Share on other sites

Είναι προφανές ότι λείπουν κάποιοι παίκτες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, εγώ σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθούμε να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε και να τους φέρουμε στην ΑΕΚ. Αυτό που επέλεξα είναι επειδή ο Κλωναρίδης έχει τα χαρακτηριστικά αυτά, να παίζει λίγο πιο προωθημένος. Έτσι με βάση τα χαρακτηριστικά του Κλωναρίδη που είναι ένας παίκτης που του αρέσει να κινείται στον χώρο και στο κέντρο, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτό. Επίσης γνωρίζετε ότι ο Λιβάγια δεν είναι ξεκάθαρα στράικερ και γι αυτό ζητάμε από τον Βίκτωρα να κάνει κινήσεις έτσι ώστε να εκμεταλλευόμαστε τους ελεύθερους χώρους στην πλάτη της άμυνας.

Καρντοσο  

Ας λεγονται καποιες αληθειες οσο ειναι νωρις

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Τους παιχτες που θελει τους βρισκουν αλλα δεν μπορουν να τους φερουν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, όπως και οι αντίπαλοι μας δεν είναι Ρεάλ και Ατλέτικο. Δεν αποκομίζουμε κάτι με τέτοιου είδους συγκρίσεις.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Καρντόσο εμένα μου αρέσει. Είναι αδύνατο να κριθεί από το δεύτερο φιλικό της ομάδας. Βέβαια ο καθένας δικαιούται να αποδίδει σημασία σε ενδείξεις που όντως υπάρχουν, όπως και εγώ δικαιούμαι να βλέπω σε αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ κάτι ελπιδοφόρο που μπορεί εύκολα να σαμποταριστεί από αυτό που μας τρώει διαχρονικά (τη γκρίνια).

Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι οι θεωρίες του Καρντόσο, αλλά το ότι χρειάζεται ενίσχυση σε παίχτες ποιότητας. Από εκεί και πέρα έφερες έναν προπονητή με συγκεκριμένη φιλοσοφία και δε μπορείς από το δεύτερο φιλικό να του πεις ότι δεν κάνει η φιλοσοφία του για την ομάδα. Τότε να μην τον έφερνες. Με προπονητή Καρντόσο θα παίξεις ποδόσφαιρο Καρντόσο. Αν δε σου αρέσει αλλάζεις τον προπονητή. Και αν πας να φορέσεις στον προπονητή άλλο ποδόσφαιρο από αυτό για τον οποίο τον έφερες τότε θα την πατήσεις επί δύο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ρε αλήθεια, τι γκρίνια είναι αυτή; Παίξαμε το δεύτερο φιλικό, προφανώς δοκιμάζονται πράγματα με ανακατεμενους τους παίχτες που είναι διαθέσιμοι. Από πού κι ως πού μπλέξαμε επειδή έγιναν λάθη σε ένα ματς που έγινε για να γίνουν στην πράξη όσα νέα μαθαίνουν οι παίχτες; Εχετε μεγάλη πλάκα. 

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα κι αν η ομάδα έπαιζε φοβερή μπάλα και έριχνε 4-5 στα καφενεία με τα οποία αγωνίζεται, για εμένα δεν θα είχε καμία σημασία. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι τραγελαφικό, θα το εξετάσω όταν ολοκληρωθεί και θα καταθέσω άποψη σχετικά με το πού θα μας βρεί η σεζόν.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν το είδα ή μάλλον είδα μέχρι το 20 και το συμπέρασμα μου στο προηγούμενο και όσο είδα στο χθεσινό ότι οι μόνοι που στα μάτια μου είναι βασικοί μέχρι τώρα είναι κάτωθι :

                          Μπάρκας          

 ???????    Τσιγκρίσκι  Βράνιες   ???????

                Σιμάο     Σέρβος    

???????           Κλώνα        Ζεράλδες

                       Μάρκο 

+Όσο είδα εχθές μου άρεσε ο σέρβος που έκλεβε μπαλιές , μάρκαρε ψηλά , έπαιζε κάθετα κτλ

+Ο Κλώνα για άλλο ένα Ιούλιο Αύγουστο δείχνει ο καλύτερος παίκτης μας ή μάλλον ο πιο αποτελεσματικός αφού απο ενέργειες του έχουν έρθει και τα δύο γκόλ . 

+Ζεράλδες γιατί απλά μπορεί να φέρει ισορροπία αριστερά και μεσοεπιθετικά και είναι ένα upgrade του μάνταλου

+Τσιγκρίσκι βράνιες γιατί δεν υπάρχει άλλο καλύτερο πρωταθληματικό δύδιμο με αλληλοσυμπλήρωση . 

+Στα άκρα της άμυνας πραγματικά είναι ανοικτό άλλα κανένας δεν μπορείς και απο θέμα ποιότητας ότι είναι έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του

+Δεξιά όσο φιλότιμος και να είναι ο ντέλεσιτς δεν είναι ο παίκτης για μια ομάδα που θέλει να λέει οτι πάει για πρωτάθλημα και μετά είναι το χάος

 

Χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ 2

-Δεξιό επιθετικό με ποιότητα στα τελειώματα 

-Επιθετικό τύπου αραούχο που να παίζει και στα πλάγεια αν χρειαστεί ( 2 σε 1 )

και άλλους 2 με προυποθέσεις 

-Στόπερ άλλα πρέπει να περιμένουμε να φύγει ο τσόσιτς γιατί κάτι μου λέει ότι μπορεί να γυρίσει αν μας μείνει

-Για χάφ πρέπει να δούμε λίγο ακόμα το ρόστερ και τι θα γίνει με μοράν

Αυτά και βλέπουμε . Άλλα και πάλι δεν το λές και κανένα ρόστερ που πείθει ότι θα μείνει στη κούρσα ώς το τέλος άλλα επειδή έχουμε και τα πλεί οφ θα υπάρχει και μια δεύτερη ευκαιρία ενίσχυσης το χειμώνα ( εκεί θα κάνουν όλοι προσθήκες για το πρωτάθλημα ) . 

Link to comment
Share on other sites

@AG21Για τον Κλωναριδη γενικοτερα υπαρχει μια ακατανοητη απαξιωση η οποια πιθανον να πηγαζει απο την πεποιθηση οτι η ομαδα θα επρεπε να εχει μια ντριμ τιμ για 18αδα και ο Βικτωρας δεν χωραει σε μια τετοια οποτε βαραμε.

Προς αυτους που τον απαξιωνουν, κανενας δεν ειπε οτι ειναι βασικη λυση (ενιοτε βεβαια ειναι), αλλα ενας καλος παικτης ροτεισον και καποιες φορες ισως και game changer.Ο μοναδικος ισως παικτης που ειχαμε την περσινη σεζον με ενταση στο παιχνιδι του.

Επισης ενας παικτης που σε ηλικια 20 ετων ειχε προταση απο το γαλλικο πρωταθλημα και τη Λιλ και σου εφερε πιο πολλα χρηματα πριν απο 7 χρονια απ' οτι εφερε ο Μπακασετας φετος.

Και φυσικα ο πρωταγωνιστης της ομαδας στο περσινο τσαμπιονς λιγκ.

Αλλα οκ ο Κλωναριδης φιγουραρει καθε χρονο σε κατι λιστες για το ποιοι πρεπει να φυγουν απο την ομαδα, αφου κοβει τον δρομο απο τον Ντιμπαλα και τον Γκριεζμαν ξερω γω.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

?ΚΛΑΙΩ δεν το ειχα δει ποτε πως κανει χαχαχαχαχα πασα πασα φωναζει ολη την ωρα χαχαχα

 

Link to comment
Share on other sites

Για τον Κλωναριδη συμφωνώ ότι είναι μια χαρα για πάγκο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

 

Για τον προπονητή δεν υπάρχει θέμα γκρίνιας ή μη γκρίνιας για την εμφάνιση ή για την ήττα σε φιλικά της πλάκας, αλλά τιθεται θεμα για τον τρόπο που θέλει να παιξει. Ας το αναλύσουμε λοιπόν.

Ο τύπος προσπαθεί να παίξει μπαλίτσα με πασούλες από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Στα πρότυπα Μπαρτσελονα κλπ. 

Πραγματι έχει την προσωπικότητα να καταφέρει τους παίκτες του να προσπαθήσουν να παίξουν έτσι. Κι εδώ τελειώνουν τα θετικά.

Παμε όμως και στο τι παίχτες έχει για να κάνει κάτι τέτοιο. 

-Οι τερματοφύλακες μας και οι περισσότεροι στόπερ  εδώ και χρόνια   δεν μπορούν καν να κρατήσουν την μπάλα εντός γηπέδου όταν την κλωτσάνε, ποσο μάλλον να φτάσουν να δίνουν και ψύχραιμες πασούλες ακριβειας.

-Το να (φαίνεται να) δείχνεις προτίμηση σε όσους έχουν πιο γλυκια κοντινή πασούλα από αλλά σημαντικότερα θέματα (πχ μου φαίνεται ότι ψήνεται περισσότερο με δίδυμο Οικονόμου-Τσιγκρινσκι και Βρανιες στον πάγκο, θα δείξει βέβαια αυτό) είναι κατευθείαν τραγικό. 

-Το να αφήνεις για μεγάλα διαστήματα  όλο το πλάι στους μπακ χαφ, όταν αυτοί είναι ο Χουλτ κι ο... Παουλίνιο δεν τραβάει όπως είναι λογικό 

-το να κατεβάζουν την μπάλα από την περιοχή σου παίκτες όπως ο Κρστιτσιτς και ο Σιμοες δεν είναι και πολύ εφικτο

-το να μην έχεις τους παίκτες που θα παίξουν σοβαρή άμυνα όταν χάνεις την μπάλα πάλι είναι θέμα.

Γενικα λοιπόν καλό το ποδόσφαιρο PlayStation αλλά μόνο στην θεωρία. Στην πράξη εγώ βλέπω ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει όμορφα αλλά δεν έχει τα υλικά. Και γενικά η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά είναι για Τακηδες Γκωνιες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε 2 φιλικά  δεν παράγεις καν φάσεις και περιμένεις να μπει ο ...Κλωναριδης για να δεις καμία ευκαιρία. Όσο για το τι γίνεται πίσω στην άμυνα, οκ είδαμε κι εκεί τρικυμία σε αμέτρητες φάσεις.

Θεωρω την προσπάθεια να παίζεις έτσι τραγική, ακόμα και ως αρχική σκέψη.

Αυτα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Θα ξαναπω και φετος οτι διδυμο στην αμυνα Τσιγκρι - Οικονομου δεν υπαρχει. Η ο ενας ή ο αλλος. Ξεκινας με Βρανιες και προσαρμοζεις τον δευτερο. Εχουμε δει και το Τσιγκρι -Βρανιες και νομιζω δενουν καλυτερα

Link to comment
Share on other sites

Μη σας πονοκεφαλιαζει η σύνθεση της άμυνας για φετος....ο τσιγκρινσκι δε θα ειναι διαθεσιμος. Αρα μενουν οικονομος και τρελος για βασικοι

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
5 minutes ago, tarasfw said:

Μη σας πονοκεφαλιαζει η σύνθεση της άμυνας για φετος....ο τσιγκρινσκι δε θα ειναι διαθεσιμος. Αρα μενουν οικονομος και τρελος για βασικοι

Μην εισαι αδικος 2-3 ματς θα τα παιξει μεχρι τον Γεναρη. 3-4 Ματσακια θα λειψει και ο τρελος απο κοκκινες ολα καλα ολα ανθηρα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω κάποια απαξίωση για τον Κλωναρίδη, είναι δύο γεμάτες σεζόν στην ομάδα και δεν έχει βοηθήσει καθόλου ούτε ως βασικός (που ποτέ δεν ήταν) αλλά ούτε και σαν λύση από τον πάγκο. Ο παίκτης έχει ένα διάστημα ανα σεζόν -ημερών, ούτε καν μηνών- που είναι υποφερτός και καθόλου διάρκεια. Αυτά έχουν δείξει τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ξέρεις πια μετά από 2 χρόνια ποιος είναι και τί μπορεί να σου προσφέρει και σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις κάτι πολύ διαφορετικό από αυτόν, ταβάνωσε. Τώρα το να λέμε ότι πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε πρωταγωνιστή είναι κάπως γραφικό.

Link to comment
Share on other sites

Ε οχι και δεν εχει βοηθησει, ουσιαστικα αυτος μας περασε στους ομιλους, και γραφικο ή οχι το ματς με την Μπενφικα εχουμε να δειξουμε στο φετινο chl οπου αυτος ξεχωρισε, αρα ηταν και ο πρωταγωνιστης.Δεν θυμαμαι καποιον αλλον, αντε λιγο και τον Μπαρκα.

Link to comment
Share on other sites

Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχαμε πρωταγωνιστή. Όπως είπα και πιο πάνω οι 2 τελευταίες σεζόν του Κλωναρίδη τελείωσαν στα τέλη Σεπτέμβρη. Από εκεί και πέρα, δεν βοήθησε καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

2 χρονια μετα την κατακτηση του πρωταθληματος οπου ο Βικτωρας βρισκοταν μεταξυ παγκου και εξεδρας,συνεχιζουμε να συζηταμε σοβαρα γι αυτον τον ποδοσφαιριστη.Τιγρη σ ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Προφανως αν ειχε βαλει καποιος αλλος 4 γκολ σε προκριματικα και ομιλους chl θα τον αποκαλουσαμε πρωταγωνιστη αλλα οχι τον Κλωναριδη, αυτος μπαινει σε λιστες για σουτ μαζι με Μοραν, Μασουντ και Βινισιους.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, XAMΠOΣ said:

Μην εισαι αδικος 2-3 ματς θα τα παιξει μεχρι τον Γεναρη. 3-4 Ματσακια θα λειψει και ο τρελος απο κοκκινες ολα καλα ολα ανθηρα.

Μεχρι δυο ματσάκια συμφωνώ.....απο εκεί και πέρα οι ίδιες οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να γίνει βασικός...

Link to comment
Share on other sites

Ο Κλωνα είναι ο mvp Αύγουστο Σεπτεμβρίου και κάποιων ματς Ευρώπης και γι'αυτό τον ευχαριστούμε . Τα χαρακτηριστικά του τον ευνοούν όταν βρεθεί απέναντι σε ομάδες που θέλουν να επιτεθούν και δεν κοιτάνε να κλείνουν τους χώρους όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε κάποια ευρωπαϊκά ματς με μικρότερες ομάδες . Σε τέτοια ματς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνει αφού η συμμετοχή του είναι μόνο στα χαρτιά. Αν και φέτος στη κρίσιμη ευρωπαϊκή χρονιά ( λόγο ότι με πρόκριση εξασφαλίζουμε τις καλές προκρίσεις από εδώ και πέρα) μας φέρει πρόκριση τότε θα είναι ο πιο καταλυτικός παικτης τη τελευταία 10ετια . 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Man Of Faith said:

Προφανως αν ειχε βαλει καποιος αλλος 4 γκολ σε προκριματικα και ομιλους chl θα τον αποκαλουσαμε πρωταγωνιστη αλλα οχι τον Κλωναριδη, αυτος μπαινει σε λιστες για σουτ μαζι με Μοραν, Μασουντ και Βινισιους.

Ολα σχετικα ειναι.Οταν το ροστερ της ομαδας υποβαθμιζεται τοτε καλος φαινεται και ο Κλωναριδης.

Η για να το πω ακομα καλυτερα,οταν εχεις ενα ροστερ γεματο με αργους παικτες τοτε ο Κλωναριδης μοιαζει οαση σε πολλα παιχνιδια.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×