Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #2 ​​​🐅🦀🦀


Hades
 Share

Recommended Posts

5 minutes ago, Bukowski said:

Να γράψω και εγώ λοιπόν κάποια πράγματα ως νεότερος που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ΑΕΚ εκεί γύρω στο 1996.

Μεγάλωσα και έμενα σε μια περιοχή 5' λεπτά κοντά στο Νίκος Γκούμας από οικογένεια ΑΕΚτζήδων (από πατέρα) και Γαύρων (από μητέρα).

Δήλωνα ΑΕΚ απλά για να δηλώνω κάτι σε μια περιοχή που στο σχολείο οι 17 από τους 21 μαθητές στην τάξη ήταν ΑΕΚ.

Ο λόγος που δεν με έψηνε η ομάδα για κάτι παραπάνω ήταν πως διαχρονικά μου έβγαζε μια μιζέρια, μια κακομοιριά έναν καημενισμό.

Τον διακόπτη για το κάτι παραπάνω τον γύρισε η μπασκετική ΑΕΚ του Φιλίππου. Σε μια εποχή που έπαιζα και μπάσκετ και μεσουρανούσαν η Bulls το τμήμα αυτό ήταν το καμάρι του συλλόγου σε αντίθεση με το ποδοσφαιρικό τμήμα που το θεωρούσα (και το θεωρώ ακόμα με βάση όσα έχω ζήση) ντροπή. Δεν είμαι μπασκετικός αλλά θα θυμάμαι πάντα το κλάμα μου στην χαμένη Ευρωλίγκα του 1998, το πανηγύρι μου με το ευρωπαϊκό του 2000 με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα του 2002. Επειδή ΑΕΚ είσαι όμως, τον διώξαμε τον Φιλίππου και κάτσαμε πάνω στο αυγό με το τμήμα να πηγαίνει στον διάολο.

Ευτυχώς σχετικά κοντά στο 2002, το 2004 ο Ντέμης με κάποιους σοβαρούς ανθρώπους μπήκαν στην μπάλα, σώζοντας την από Ψωμιάδηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι η ΑΕΚ αποτινάσσει από πάνω της την διαχρονική μιζέρια. Ονειρικές διαδοχικές σεζόν, φαινόμενα Dortmund ουσιαστικά, πράγματα πρωτόγνωρα για ελληνικά δεδομένα με 45,000 κόσμο σε αγώνες με Καλλιθέα, πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να περιμένω να πάω στο επόμενο εντός, το πρώτο μου διαρκείας τότε. Αποκορύφωμα οι νίκες με Μίλαν (είχα πάει καρφί μετά το φροντιστήριο στο Μαρούσι - έδινα πανελλαδικές τότε, θυμάμαι το χέσιμο που έφαγα όταν γύρισα σπίτι αργά με γονείς να χουν ανησυχήσει) πράγματα τρομερά. Και μια μέρα άρχισαν τα "the party is over". Λάθη έγιναν προφανώς, αλλά κανένα λάθος δεν δικαιολογούσε τον ανένδοτο που ξεκίνησε. Κάπου εκεί έπαιζε και ο Μελισσανίδης στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Ως αντιπολίτευση. Όταν έκανε πρόταση για το γήπεδο ήμουν της άποψης "δεν μας γαμάει κι αυτός με την ΝΦ", όταν έκανε πρόταση για τα 70 είπα "καλά νταξ". Ο Μελισσανίδης για μένα ήταν ένα απολίθωμα του παρελθόντος, κατηγορία Τροχανάς, Γιδόπουλος κτλ. Ο πατέρας μου βέβαια λύσσαγε υπέρ του όπως και όλοι της γενιάς του. Τελικά κατάφεραν οι τότε μέτοχοι να το βουλιάξουν το καράβι. Για εμένα οι τότε μέτοχοι είναι οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι του φαλιμέντου. Ο Μελισσανίδης έκανε αντιπολίτευση. Σιγά τα ωά. Αυτό δεν δικαιολογεί τις δικές του παλινωδίες. Στον Μελισσανίδη μπορώ να προσάψω προσωπικά πως περίμενε σαν κοράκι να πάει την εταιρεία σε τιμή ευκαιρίας. Αυτό στα μάτια μου του στερεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως ΑΕΚτζης. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής και ο Μπάρλος Άρης ήταν όταν ήρθε. Θέλω να πω, πως πήξαμε στους ΑΕΚτζήδες τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικά θα ήθελα να χαμε ακόμα Ντέμη πρόεδρο, θεωρώ πως θα χαμε πάρει ένα πρωτάθλημα, δεν θα χαμε πέσει κατηγορία και απλά θα παίζαμε ακόμα στο ΟΑΚΑ πράγμα που συμβαίνει ούτως ή άλλως τώρα που γράφω αυτό το post. Να το πάω ένα βήμα παρακάτω θεωρώ πως Παπάς, Νοτιάς, Πόλυς θα χαν βρει μια χαρά δίαυλο επικοινωνίας με τον Βαγγέλη που μπήκε... μετά. Ψιλά γράμματα. Σημασία έχει πως μετά τον Φιλίππου κάψαμε μια ακόμα φουρνιά επιφανώς ανθρώπων που θα μπορούσαν τουλάχιστον να κρατήσουν το καράβι στο top3. Όπως και στο μπάσκετ μετά τον Φιλίππου έτσι και εδώ μας πήρε ο διάολος.

Και πάνω που όλα έμοιαζαν σκοτεινά και ακούγαμε κάτι ιστορίες για ΑΦΜ άλλης ομάδας και συγχωνεύσεις (γιατί αυτή ήταν η εναλλακτική που κάποιοι προωθούσαν - ο Γιδόπουλος το χε πει) εμφανίζεται ο Μελισσανίδης. Ο οποίος σαφώς, σαφέστατα περίμενε ως κοράκι να τσιμπήσει το πτώμα της ΑΕΚ. Είπε ότι θα φτιάξει γήπεδο. Είπα ευκαιρία να δούμε, γιατί κάποτε δεν τον πίστευα. Και όμως το σηκώνει. Θα πει κάποιος "ναι αλλά θα έβαζε 70". Σωστό. Όμως υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές. Τα 70 θα τα έβαζε με Ρέστη, Λαυρεντιάδη και Γεωργόπουλο νομίζω. Ας πούμε ο ίδιος θα έβαζε το 1/4 δηλαδή γύρω στα 17m. Επίσης άλλες εποχές οικονομικά τότε άλλες σήμερα. Ωστόσο θεωρώ πως τα 17m μέσες άκρες θα τα βάλει και σήμερα. Γνώμη μου αυτά, μπορεί να ναι και μαλακία. Η ομάδα ξεκίνησε από την Γ και παράλληλα με το γήπεδο που σηκωνόταν, την επόμενη 5ετία πραγματοποίησε μια εξωφρενικά ανοδική πορεία που οδήγησε πέρσι στο πρωτάθλημα και φέτος στο CL. Ε την 6η χρονιά φάγαμε φόλα. Όποιος θεωρεί πως αξίζει η φόλα αυτή για να τον διώξουμε και αυτόν (όπως διώξαμε Φιλίππου, Πολυμετοχικούς) να το πει. Προσωπικά θεωρώ πως θα διαλυθούμε οριστικά αν τα βροντήξει. Θα ήταν καλό να μην το ξέρει και ο ίδιος αυτός, αλλά δυστυχώς το ξέρει. ΟΚ ας μάθουμε να ζούμε με αυτό, συνηθίσαμε τόσα και τόσα. Μαλακίες έχει κάνει πολλές. Και εγώ δεν τον πάω ιδιαίτερα. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω πως αυτός επανέφερε την ΑΕΚ, αυτός χτίζει γήπεδο, αυτός επεκτείνει προπονητικό, αυτός εξασφαλίζει 6 χρόνια τώρα ρευστότητα σερί, αυτός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αν τεθεί θέμα ρευστότητας θα βάλει τα καλά του λεφτάκια για να σχολιάζουμε εμείς τα σάπια του τα δόντια και τα γελοία του κοστούμια. Τώρα αν κάποιοι τον θεωρούσαν περίπου Rothschild ε sorry guys αλλά δεν φταίει αυτός τόσο. ΟΚ αυτός κάνει την μόστρα του, εδώ την κάνουμε εμείς αν έχουμε 5 φράγκα πόσο μάλλον αυτός που χει και μερικά εκατομμύρια. Σημασία για εμένα όμως έχει το... όλον. Και στο όλον παίρνει σχεδόν άριστα, αντικειμενικά μιλώντας. Εμένα με έχει διαψεύσει πάντως που ήμουν Ντεμικός φόλα. Τώρα αν κάποιοι τσιμπάνε με το ξέπλυμα του Ρώσου, όπως τσιμπούσαν οι Βαζέλες με τις απευθείας αναθέσεις του Σωκράτη, ε ας το ψάξουν λίγο. Ειδικά όταν τα έχουν ζήσει με την απείρως σοβαρότερη του Ιβάν Enic. Αν ένα πράγμα απαγορεύεται στον πλανήτη ΑΕΚ μετά από όλα αυτά είναι η... χαζομουνίαση. Έχω βαρεθεί να γίνεται η ΑΕΚ τόπος που βγάζει ο κάθε ένας τα κόμπλεξ του. Παρατηρώ να κράζουν τον Μελισσανίδη άνθρωποι που επί Ντέμη πάλι έσπαγαν πούτσες. Και εγώ πχ που μουν ντεμικός να μαι πιο εγκρατής. Ε sorry αλλά στο δικό μου κεφάλι αυτοί που και με Ντέμη έκραζαν επειδή περίμεναν τον γαμιά Μελισσανίδη και τώρα με Μελισσανίδη κράζουν πάλι επειδή δεν είναι τόσο γαμιάς όσο φαντάζονταν για χρόνια έχουν θέματα που πρέπει να τα κοιτάξουν λίγο κάποια στιγμή. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά. Αν κάνω κάπου λάθος, να μου το πείτε όμως και αν με πείσετε να αρχίσουμε τα "Μελισσανίδη πουσταρά, βάλε στον κώλο τα λεφτά" και να κάνουμε και κανά συλλαλητήριο μπας και αναπνεύσουμε ελεύθεροι.

 

ΥΓ: Μαλακίες και υποθέσεις του στυλ "έχει τάξει το πρωτάθλημα στον Ιβάν", "έριξε ο ίδιος την ΠΑΕ", "παντελονιάζει έσοδα της ΠΑΕ" προσωπικά θα τις κοροϊδεύω μέχρι να τις αποδείξουν αυτοί που τις υποστηρίζουν. Τα ίδια είχαμε κάποτε και με Νατσούρα κτλ. ΑΙΛΑΙΩΣ. Τώρα αν κάποιος επιμένει να σπάει αρχίδια και να πετάει ξανά και ξανά "αυτός έριξε την ΠΑΕ" θα πρέπει να ναι έτοιμος να δεχτεί τον αντίλογο τον δικό μου. Ότι δηλαδή "αυτός ίδρυσε ξανά την ΠΑΕ". Και άμα θέλει να τα βάλουμε κάτω τα δεδομένα, να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.

Μια λεπτομερεια μονο. Δεν ηταν πρωτογνωρη για  τα ελληνικα δεδομενα η προσελευση του κοσμου επι Ντεμη, ειδικα την πρωτη χρονια.

Μεχρι τα μεσα των 80ς φυσιολογικη θα ηταν. Απλα ειχε χρονια να γινει αυτο.

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Rayo Vallecano 21 said:

Μια λεπτομερεια μονο. Δεν ηταν πρωτογνωρη για για τα ελληνικα δεδομενα η προσελευση του κοσμου επι Ντεμη, ειδικα την πρωτη χρονια.

Μεχρι τα μεσα των 80ς φυσιολογικη θα ηταν. Απλα ειχε χρονια να γινει αυτο.

 

Μέσα 80s ήμουν αγέννητος

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Bukowski said:

Μέσα 80s ήμουν αγέννητος

Το ξερω, για αυτο σου ειπα οτι δεν ηταν πρωτογνωρη.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Bukowski said:

YΓ: Μαλακίες και υποθέσεις του στυλ "έριξε ο ίδιος την ΠΑΕ" προσωπικά θα τις κοροϊδεύω μέχρι να τις αποδείξουν αυτοί που τις υποστηρίζουν. 

Θυμισε μου το αυτο την επομενη φορα που θα με δεις και θα σου εξηγησω καποια πραγματα που δεν μπορουν να γραφτουν ουτε εδω.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιωσες αυτα που λεω Μπουκοφσκι, αν και γενικα δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου.

Με το οποιος εβριζε και τοτε και τωρα εχει θεματα. Μας χαρακτηρισες. Ξερεις καναν καλο ψυχολογο να παμε;

Ενω ηδη σου εγραψα οτι ημουν σε αυτην την κατηγορια αναλυοντας γιατι ημουν ομως.

Τεσπα, δεν θα αλλαξει και τιποτα με ενα post που εγραψα, το ξερω.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Bukowski said:

Και μια μέρα άρχισαν τα "the party is over". Λάθη έγιναν προφανώς, αλλά κανένα λάθος δεν δικαιολογούσε τον ανένδοτο που ξεκίνησε.

Μπούκο, σκέψου αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά.

Φαντάσου δηλ. τον εαυτό σου να είναι φακελλωμένος σε συρτάρι της Γράμμου ή να σου χτυπάει τα κουδούνια η Ασφάλεια. 

;)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Επιβεβαιωσες αυτα που λεω Μπουκοφσκι, αν και γενικα δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου.

Με το οποιος εβριζε και τοτε και τωρα εχει θεματα. Μας χαρακτηρισες. Ξερεις καναν καλο ψυχολογο να παμε;

Ενω ηδη σου εγραψα οτι ημουν σε αυτην την κατηγορια αναλυοντας γιατι ημουν ομως.

Τεσπα, δεν θα αλλαξει και τιποτα με ενα post που εγραψα, το ξερω.

Νίκο χαρακτήρισα εξ' αρχής τους ΑΕΚτζήδες ως καημένους, μίζερους κτλ.

ΟΚ όπως εγώ μπορεί να θεωρώ πχ πως με την ρητορική σου, την κριτική και την γκρίνια σου πληγώνεις την ομάδα (όχι εσύ προσωπικά άλλωστε το 80% των ΑΕΚτζήδων τα ίδια λένε μια ζωή) έτσι και εσύ μπορεί το 2006 πχ να με θεωρούσες ποπκορνάκια, ντροπή, ντεμάκι κτλ. Αυτά ωστόσο δεν έχουν καμία απολύτως σημασία εν τέλει ΑΕΚ είμαστε και οι δύο. Εσύ θες πιο brutal καταστάσεις από μεριάς της ΑΕΚ, εγώ προτιμώ μοντέλο Arsenal πχ που κάποιοι το... ξορκίζουν κιόλας. Δηλαδή γήπεδο, ατμόσφαιρα, υγιή επιχείρηση και καλύπτομαι προσωπικά και με 2-3 πρωταθλήματα την δεκαετία.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Νονός said:

Μπούκο, σκέψου αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά.

Φαντάσου δηλ. τον εαυτό σου να είναι φακελλωμένος σε συρτάρι της Γράμμου ή να σου χτυπάει τα κουδούνια η Ασφάλεια. 

;)

Ενώ τώρα να υποθέσω δεν παίζουν τέτοια ε;

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
19 minutes ago, Bukowski said:

Να γράψω και εγώ λοιπόν κάποια πράγματα ως νεότερος που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ΑΕΚ εκεί γύρω στο 1996.

Μεγάλωσα και έμενα σε μια περιοχή 5' λεπτά κοντά στο Νίκος Γκούμας από οικογένεια ΑΕΚτζήδων (από πατέρα) και Γαύρων (από μητέρα).

Δήλωνα ΑΕΚ απλά για να δηλώνω κάτι σε μια περιοχή που στο σχολείο οι 17 από τους 21 μαθητές στην τάξη ήταν ΑΕΚ.

Ο λόγος που δεν με έψηνε η ομάδα για κάτι παραπάνω ήταν πως διαχρονικά μου έβγαζε μια μιζέρια, μια κακομοιριά έναν καημενισμό.

Τον διακόπτη για το κάτι παραπάνω τον γύρισε η μπασκετική ΑΕΚ του Φιλίππου. Σε μια εποχή που έπαιζα και μπάσκετ και μεσουρανούσαν η Bulls το τμήμα αυτό ήταν το καμάρι του συλλόγου σε αντίθεση με το ποδοσφαιρικό τμήμα που το θεωρούσα (και το θεωρώ ακόμα με βάση όσα έχω ζήσει) ντροπή. Δεν είμαι μπασκετικός αλλά θα θυμάμαι πάντα το κλάμα μου στην χαμένη Ευρωλίγκα του 1998, το πανηγύρι μου με το ευρωπαϊκό του 2000 με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα του 2002. Επειδή ΑΕΚ είσαι όμως, τον διώξαμε τον Φιλίππου και κάτσαμε πάνω στο αυγό με το τμήμα να πηγαίνει στον διάολο.

Ευτυχώς σχετικά κοντά στο 2002, το 2004 ο Ντέμης με κάποιους σοβαρούς ανθρώπους μπήκαν στην μπάλα, σώζοντας την από Ψωμιάδηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι η ΑΕΚ αποτινάσσει από πάνω της την διαχρονική μιζέρια. Ονειρικές διαδοχικές σεζόν, φαινόμενα Dortmund ουσιαστικά, πράγματα πρωτόγνωρα για ελληνικά δεδομένα με 45,000 κόσμο σε αγώνες με Καλλιθέα, πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να περιμένω να πάω στο επόμενο εντός, το πρώτο μου διαρκείας τότε. Αποκορύφωμα οι νίκες με Μίλαν (είχα πάει καρφί μετά το φροντιστήριο στο Μαρούσι - έδινα πανελλαδικές τότε, θυμάμαι το χέσιμο που έφαγα όταν γύρισα σπίτι αργά με γονείς να χουν ανησυχήσει) πράγματα τρομερά. Και μια μέρα άρχισαν τα "the party is over". Λάθη έγιναν προφανώς, αλλά κανένα λάθος δεν δικαιολογούσε τον ανένδοτο που ξεκίνησε. Κάπου εκεί έπαιζε και ο Μελισσανίδης στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Ως αντιπολίτευση. Όταν έκανε πρόταση για το γήπεδο ήμουν της άποψης "δεν μας γαμάει κι αυτός με την ΝΦ", όταν έκανε πρόταση για τα 70 είπα "καλά νταξ". Ο Μελισσανίδης για μένα ήταν ένα απολίθωμα του παρελθόντος, κατηγορία Τροχανάς, Γιδόπουλος κτλ. Ο πατέρας μου βέβαια λύσσαγε υπέρ του όπως και όλοι της γενιάς του. Τελικά κατάφεραν οι τότε μέτοχοι να το βουλιάξουν το καράβι. Για εμένα οι τότε μέτοχοι είναι οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι του φαλιμέντου. Ο Μελισσανίδης έκανε αντιπολίτευση. Σιγά τα ωά. Αυτό δεν δικαιολογεί τις δικές του παλινωδίες. Στον Μελισσανίδη μπορώ να προσάψω προσωπικά πως περίμενε σαν κοράκι να πάει την εταιρεία σε τιμή ευκαιρίας. Αυτό στα μάτια μου του στερεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως ΑΕΚτζης. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής και ο Μπάρλος Άρης ήταν όταν ήρθε. Θέλω να πω, πως πήξαμε στους ΑΕΚτζήδες τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικά θα ήθελα να χαμε ακόμα Ντέμη πρόεδρο, θεωρώ πως θα χαμε πάρει ένα πρωτάθλημα, δεν θα χαμε πέσει κατηγορία και απλά θα παίζαμε ακόμα στο ΟΑΚΑ πράγμα που συμβαίνει ούτως ή άλλως τώρα που γράφω αυτό το post. Να το πάω ένα βήμα παρακάτω θεωρώ πως Παπάς, Νοτιάς, Πόλυς θα χαν βρει μια χαρά δίαυλο επικοινωνίας με τον Βαγγέλη που μπήκε... μετά. Ψιλά γράμματα. Σημασία έχει πως μετά τον Φιλίππου κάψαμε μια ακόμα φουρνιά επιφανώς ανθρώπων που θα μπορούσαν τουλάχιστον να κρατήσουν το καράβι στο top3. Όπως και στο μπάσκετ μετά τον Φιλίππου έτσι και εδώ μας πήρε ο διάολος.

Και πάνω που όλα έμοιαζαν σκοτεινά και ακούγαμε κάτι ιστορίες για ΑΦΜ άλλης ομάδας και συγχωνεύσεις (γιατί αυτή ήταν η εναλλακτική που κάποιοι προωθούσαν - ο Γιδόπουλος το χε πει) εμφανίζεται ο Μελισσανίδης. Ο οποίος σαφώς, σαφέστατα περίμενε ως κοράκι να τσιμπήσει το πτώμα της ΑΕΚ. Είπε ότι θα φτιάξει γήπεδο. Είπα ευκαιρία να δούμε, γιατί κάποτε δεν τον πίστευα. Και όμως το σηκώνει. Θα πει κάποιος "ναι αλλά θα έβαζε 70". Σωστό. Όμως υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές. Τα 70 θα τα έβαζε με Ρέστη, Λαυρεντιάδη και Γεωργόπουλο νομίζω. Ας πούμε ο ίδιος θα έβαζε το 1/4 δηλαδή γύρω στα 17m. Επίσης άλλες εποχές οικονομικά τότε άλλες σήμερα. Ωστόσο θεωρώ πως τα 17m μέσες άκρες θα τα βάλει και σήμερα. Γνώμη μου αυτά, μπορεί να ναι και μαλακία. Η ομάδα ξεκίνησε από την Γ και παράλληλα με το γήπεδο που σηκωνόταν, την επόμενη 5ετία πραγματοποίησε μια εξωφρενικά ανοδική πορεία που οδήγησε πέρσι στο πρωτάθλημα και φέτος στο CL. Ε την 6η χρονιά φάγαμε φόλα. Όποιος θεωρεί πως αξίζει η φόλα αυτή για να τον διώξουμε και αυτόν (όπως διώξαμε Φιλίππου, Πολυμετοχικούς) να το πει. Προσωπικά θεωρώ πως θα διαλυθούμε οριστικά αν τα βροντήξει. Θα ήταν καλό να μην το ξέρει και ο ίδιος αυτός, αλλά δυστυχώς το ξέρει. ΟΚ ας μάθουμε να ζούμε με αυτό, συνηθίσαμε τόσα και τόσα. Μαλακίες έχει κάνει πολλές. Και εγώ δεν τον πάω ιδιαίτερα. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω πως αυτός επανέφερε την ΑΕΚ, αυτός χτίζει γήπεδο, αυτός επεκτείνει προπονητικό, αυτός εξασφαλίζει 6 χρόνια τώρα ρευστότητα σερί, αυτός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αν τεθεί θέμα ρευστότητας θα βάλει τα καλά του λεφτάκια για να σχολιάζουμε εμείς τα σάπια του τα δόντια και τα γελοία του κοστούμια. Τώρα αν κάποιοι τον θεωρούσαν περίπου Rothschild ε sorry guys αλλά δεν φταίει αυτός τόσο. ΟΚ αυτός κάνει την μόστρα του, εδώ την κάνουμε εμείς αν έχουμε 5 φράγκα πόσο μάλλον αυτός που χει και μερικά εκατομμύρια. Σημασία για εμένα όμως έχει το... όλον. Και στο όλον παίρνει σχεδόν άριστα, αντικειμενικά μιλώντας. Εμένα με έχει διαψεύσει πάντως που ήμουν Ντεμικός φόλα. Τώρα αν κάποιοι τσιμπάνε με το ξέπλυμα του Ρώσου, όπως τσιμπούσαν οι Βαζέλες με τις απευθείας αναθέσεις του Σωκράτη, ε ας το ψάξουν λίγο. Ειδικά όταν τα έχουν ζήσει με την απείρως σοβαρότερη του Ιβάν Enic. Αν ένα πράγμα απαγορεύεται στον πλανήτη ΑΕΚ μετά από όλα αυτά είναι η... χαζομουνίαση. Έχω βαρεθεί να γίνεται η ΑΕΚ τόπος που βγάζει ο κάθε ένας τα κόμπλεξ του. Παρατηρώ να κράζουν τον Μελισσανίδη άνθρωποι που επί Ντέμη πάλι έσπαγαν πούτσες. Και εγώ πχ που μουν ντεμικός να μαι πιο εγκρατής. Ε sorry αλλά στο δικό μου κεφάλι αυτοί που και με Ντέμη έκραζαν επειδή περίμεναν τον γαμιά Μελισσανίδη και τώρα με Μελισσανίδη κράζουν πάλι επειδή δεν είναι τόσο γαμιάς όσο φαντάζονταν για χρόνια έχουν θέματα που πρέπει να τα κοιτάξουν λίγο κάποια στιγμή. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά. Αν κάνω κάπου λάθος, να μου το πείτε όμως και αν με πείσετε να αρχίσουμε τα "Μελισσανίδη πουσταρά, βάλε στον κώλο τα λεφτά" και να κάνουμε και κανά συλλαλητήριο μπας και αναπνεύσουμε ελεύθεροι.

 

ΥΓ: Μαλακίες και υποθέσεις του στυλ "έχει τάξει το πρωτάθλημα στον Ιβάν", "έριξε ο ίδιος την ΠΑΕ", "παντελονιάζει έσοδα της ΠΑΕ" προσωπικά θα τις κοροϊδεύω μέχρι να τις αποδείξουν αυτοί που τις υποστηρίζουν. Τα ίδια είχαμε κάποτε και με Νατσούρα κτλ. ΑΙΛΑΙΩΣ. Τώρα αν κάποιος επιμένει να σπάει αρχίδια και να πετάει ξανά και ξανά "αυτός έριξε την ΠΑΕ" θα πρέπει να ναι έτοιμος να δεχτεί τον αντίλογο τον δικό μου. Ότι δηλαδή "αυτός ίδρυσε ξανά την ΠΑΕ". Και άμα θέλει να τα βάλουμε κάτω τα δεδομένα, να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.

Ωραιο ποστ καρδιας.

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Bukowski said:

Να γράψω και εγώ λοιπόν κάποια πράγματα ως νεότερος που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την ΑΕΚ εκεί γύρω στο 1996.

Μεγάλωσα και έμενα σε μια περιοχή 5' λεπτά κοντά στο Νίκος Γκούμας από οικογένεια ΑΕΚτζήδων (από πατέρα) και Γαύρων (από μητέρα).

Δήλωνα ΑΕΚ απλά για να δηλώνω κάτι σε μια περιοχή που στο σχολείο οι 17 από τους 21 μαθητές στην τάξη ήταν ΑΕΚ.

Ο λόγος που δεν με έψηνε η ομάδα για κάτι παραπάνω ήταν πως διαχρονικά μου έβγαζε μια μιζέρια, μια κακομοιριά έναν καημενισμό.

Τον διακόπτη για το κάτι παραπάνω τον γύρισε η μπασκετική ΑΕΚ του Φιλίππου. Σε μια εποχή που έπαιζα και μπάσκετ και μεσουρανούσαν η Bulls το τμήμα αυτό ήταν το καμάρι του συλλόγου σε αντίθεση με το ποδοσφαιρικό τμήμα που το θεωρούσα (και το θεωρώ ακόμα με βάση όσα έχω ζήσει) ντροπή. Δεν είμαι μπασκετικός αλλά θα θυμάμαι πάντα το κλάμα μου στην χαμένη Ευρωλίγκα του 1998, το πανηγύρι μου με το ευρωπαϊκό του 2000 με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα του 2002. Επειδή ΑΕΚ είσαι όμως, τον διώξαμε τον Φιλίππου και κάτσαμε πάνω στο αυγό με το τμήμα να πηγαίνει στον διάολο.

Ευτυχώς σχετικά κοντά στο 2002, το 2004 ο Ντέμης με κάποιους σοβαρούς ανθρώπους μπήκαν στην μπάλα, σώζοντας την από Ψωμιάδηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι η ΑΕΚ αποτινάσσει από πάνω της την διαχρονική μιζέρια. Ονειρικές διαδοχικές σεζόν, φαινόμενα Dortmund ουσιαστικά, πράγματα πρωτόγνωρα για ελληνικά δεδομένα με 45,000 κόσμο σε αγώνες με Καλλιθέα, πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να περιμένω να πάω στο επόμενο εντός, το πρώτο μου διαρκείας τότε. Αποκορύφωμα οι νίκες με Μίλαν (είχα πάει καρφί μετά το φροντιστήριο στο Μαρούσι - έδινα πανελλαδικές τότε, θυμάμαι το χέσιμο που έφαγα όταν γύρισα σπίτι αργά με γονείς να χουν ανησυχήσει) πράγματα τρομερά. Και μια μέρα άρχισαν τα "the party is over". Λάθη έγιναν προφανώς, αλλά κανένα λάθος δεν δικαιολογούσε τον ανένδοτο που ξεκίνησε. Κάπου εκεί έπαιζε και ο Μελισσανίδης στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Ως αντιπολίτευση. Όταν έκανε πρόταση για το γήπεδο ήμουν της άποψης "δεν μας γαμάει κι αυτός με την ΝΦ", όταν έκανε πρόταση για τα 70 είπα "καλά νταξ". Ο Μελισσανίδης για μένα ήταν ένα απολίθωμα του παρελθόντος, κατηγορία Τροχανάς, Γιδόπουλος κτλ. Ο πατέρας μου βέβαια λύσσαγε υπέρ του όπως και όλοι της γενιάς του. Τελικά κατάφεραν οι τότε μέτοχοι να το βουλιάξουν το καράβι. Για εμένα οι τότε μέτοχοι είναι οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ υπεύθυνοι του φαλιμέντου. Ο Μελισσανίδης έκανε αντιπολίτευση. Σιγά τα ωά. Αυτό δεν δικαιολογεί τις δικές του παλινωδίες. Στον Μελισσανίδη μπορώ να προσάψω προσωπικά πως περίμενε σαν κοράκι να πάει την εταιρεία σε τιμή ευκαιρίας. Αυτό στα μάτια μου του στερεί το δικαίωμα να παρουσιάζεται ως ΑΕΚτζης. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής και ο Μπάρλος Άρης ήταν όταν ήρθε. Θέλω να πω, πως πήξαμε στους ΑΕΚτζήδες τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικά θα ήθελα να χαμε ακόμα Ντέμη πρόεδρο, θεωρώ πως θα χαμε πάρει ένα πρωτάθλημα, δεν θα χαμε πέσει κατηγορία και απλά θα παίζαμε ακόμα στο ΟΑΚΑ πράγμα που συμβαίνει ούτως ή άλλως τώρα που γράφω αυτό το post. Να το πάω ένα βήμα παρακάτω θεωρώ πως Παπάς, Νοτιάς, Πόλυς θα χαν βρει μια χαρά δίαυλο επικοινωνίας με τον Βαγγέλη που μπήκε... μετά. Ψιλά γράμματα. Σημασία έχει πως μετά τον Φιλίππου κάψαμε μια ακόμα φουρνιά επιφανώς ανθρώπων που θα μπορούσαν τουλάχιστον να κρατήσουν το καράβι στο top3. Όπως και στο μπάσκετ μετά τον Φιλίππου έτσι και εδώ μας πήρε ο διάολος.

Και πάνω που όλα έμοιαζαν σκοτεινά και ακούγαμε κάτι ιστορίες για ΑΦΜ άλλης ομάδας και συγχωνεύσεις (γιατί αυτή ήταν η εναλλακτική που κάποιοι προωθούσαν - ο Γιδόπουλος το χε πει) εμφανίζεται ο Μελισσανίδης. Ο οποίος σαφώς, σαφέστατα περίμενε ως κοράκι να τσιμπήσει το πτώμα της ΑΕΚ. Είπε ότι θα φτιάξει γήπεδο. Είπα ευκαιρία να δούμε, γιατί κάποτε δεν τον πίστευα. Και όμως το σηκώνει. Θα πει κάποιος "ναι αλλά θα έβαζε 70". Σωστό. Όμως υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές. Τα 70 θα τα έβαζε με Ρέστη, Λαυρεντιάδη και Γεωργόπουλο νομίζω. Ας πούμε ο ίδιος θα έβαζε το 1/4 δηλαδή γύρω στα 17m. Επίσης άλλες εποχές οικονομικά τότε άλλες σήμερα. Ωστόσο θεωρώ πως τα 17m μέσες άκρες θα τα βάλει και σήμερα. Γνώμη μου αυτά, μπορεί να ναι και μαλακία. Η ομάδα ξεκίνησε από την Γ και παράλληλα με το γήπεδο που σηκωνόταν, την επόμενη 5ετία πραγματοποίησε μια εξωφρενικά ανοδική πορεία που οδήγησε πέρσι στο πρωτάθλημα και φέτος στο CL. Ε την 6η χρονιά φάγαμε φόλα. Όποιος θεωρεί πως αξίζει η φόλα αυτή για να τον διώξουμε και αυτόν (όπως διώξαμε Φιλίππου, Πολυμετοχικούς) να το πει. Προσωπικά θεωρώ πως θα διαλυθούμε οριστικά αν τα βροντήξει. Θα ήταν καλό να μην το ξέρει και ο ίδιος αυτός, αλλά δυστυχώς το ξέρει. ΟΚ ας μάθουμε να ζούμε με αυτό, συνηθίσαμε τόσα και τόσα. Μαλακίες έχει κάνει πολλές. Και εγώ δεν τον πάω ιδιαίτερα. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω πως αυτός επανέφερε την ΑΕΚ, αυτός χτίζει γήπεδο, αυτός επεκτείνει προπονητικό, αυτός εξασφαλίζει 6 χρόνια τώρα ρευστότητα σερί, αυτός ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αν τεθεί θέμα ρευστότητας θα βάλει τα καλά του λεφτάκια για να σχολιάζουμε εμείς τα σάπια του τα δόντια και τα γελοία του κοστούμια. Τώρα αν κάποιοι τον θεωρούσαν περίπου Rothschild ε sorry guys αλλά δεν φταίει αυτός τόσο. ΟΚ αυτός κάνει την μόστρα του, εδώ την κάνουμε εμείς αν έχουμε 5 φράγκα πόσο μάλλον αυτός που χει και μερικά εκατομμύρια. Σημασία για εμένα όμως έχει το... όλον. Και στο όλον παίρνει σχεδόν άριστα, αντικειμενικά μιλώντας. Εμένα με έχει διαψεύσει πάντως που ήμουν Ντεμικός φόλα. Τώρα αν κάποιοι τσιμπάνε με το ξέπλυμα του Ρώσου, όπως τσιμπούσαν οι Βαζέλες με τις απευθείας αναθέσεις του Σωκράτη, ε ας το ψάξουν λίγο. Ειδικά όταν τα έχουν ζήσει με την απείρως σοβαρότερη του Ιβάν Enic. Αν ένα πράγμα απαγορεύεται στον πλανήτη ΑΕΚ μετά από όλα αυτά είναι η... χαζομουνίαση. Έχω βαρεθεί να γίνεται η ΑΕΚ τόπος που βγάζει ο κάθε ένας τα κόμπλεξ του. Παρατηρώ να κράζουν τον Μελισσανίδη άνθρωποι που επί Ντέμη πάλι έσπαγαν πούτσες. Και εγώ πχ που μουν ντεμικός να μαι πιο εγκρατής. Ε sorry αλλά στο δικό μου κεφάλι αυτοί που και με Ντέμη έκραζαν επειδή περίμεναν τον γαμιά Μελισσανίδη και τώρα με Μελισσανίδη κράζουν πάλι επειδή δεν είναι τόσο γαμιάς όσο φαντάζονταν για χρόνια έχουν θέματα που πρέπει να τα κοιτάξουν λίγο κάποια στιγμή. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά. Αν κάνω κάπου λάθος, να μου το πείτε όμως και αν με πείσετε να αρχίσουμε τα "Μελισσανίδη πουσταρά, βάλε στον κώλο τα λεφτά" και να κάνουμε και κανά συλλαλητήριο μπας και αναπνεύσουμε ελεύθεροι.

 

ΥΓ: Μαλακίες και υποθέσεις του στυλ "έχει τάξει το πρωτάθλημα στον Ιβάν", "έριξε ο ίδιος την ΠΑΕ", "παντελονιάζει έσοδα της ΠΑΕ" προσωπικά θα τις κοροϊδεύω μέχρι να τις αποδείξουν αυτοί που τις υποστηρίζουν. Τα ίδια είχαμε κάποτε και με Νατσούρα κτλ. ΑΙΛΑΙΩΣ. Τώρα αν κάποιος επιμένει να σπάει αρχίδια και να πετάει ξανά και ξανά "αυτός έριξε την ΠΑΕ" θα πρέπει να ναι έτοιμος να δεχτεί τον αντίλογο τον δικό μου. Ότι δηλαδή "αυτός ίδρυσε ξανά την ΠΑΕ". Και άμα θέλει να τα βάλουμε κάτω τα δεδομένα, να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.

 

Ωραίο κείμενο.

Το μαρτύριο του 2008-12 εκποιώντας όλα τα ασημικά της οικογένειας και εισπράττοντας φιλοδωρήματα από τον Πατέρα δεν ξανάγινε.

Το να φεύγει τεχνηέντως ο Τζιμπούρ παρότι είχε συμβόλαιο και μετά να σκοράρει εναντίον μας στην εξάρα δεν ξανάγινε.

Η φαρσοκωμωδία με τον ΟΔΔΥ αλλά και με το προπονητικό κέντρο που ήταν να γίνει στις Λεκάνες, παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και τέθηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας δεν ξανάγινε.

Δεν θα ζητήσω τα ρέστα από τον Μελισσαν γιατί επανέφερε την ΑΕΚ σε μία σχετική κανονικότητα αλλά για τους δικούς του λόγους βοήθησε σχετικά να συμβεί και με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδίως όταν χάρη και σε αυτόν αυξήθηκε αρκετά ο ΑΕΚτζίδικος πληθυσμός στα 90'ς.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Bluesman said:

 

Το μαρτύριο του 2008-12 εκποιώντας όλα τα ασημικά της οικογένειας και εισπράττοντας φιλοδωρήματα από τον Πατέρα δεν ξανάγινε.

Το να φεύγει τεχνηέντως ο Τζιμπούρ παρότι είχε συμβόλαιο και μετά να σκοράρει εναντίον μας στην εξάρα δεν ξανάγινε.

Η φαρσοκωμωδία με τον ΟΔΔΥ αλλά και με το προπονητικό κέντρο που ήταν να γίνει στις Λεκάνες, παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και τέθηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας δεν ξανάγινε.

Δεν θα ζητήσω τα ρέστα από τον Μελισσαν γιατί επανέφερε την ΑΕΚ σε μία σχετική κανονικότητα αλλά για τους δικούς του λόγους βοήθησε σχετικά να συμβεί και με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Λογικά ο Μελισσανίδης έφταιγε και για αυτά που περιγράφεις.

Link to comment
Share on other sites

Παντως με αφορμη οτι ο Μπουκο εγραψε οτι θυμαται την ΑΕΚ απο το 96, εχετε υπ οψιν οτι πλεον στον ΑΕΚτζη υπαρχει εκτος απο το λογικο χασμα αποψεων και χασμα γενναιων.

Δλδ μερικες φορες μπορει να παιξουν και τα 2 μαζι ας πουμε.

Δεν μου χωραει καν το μυαλο μου προσωπικα να ειχα ζησει την ΑΕΚ χωρις την οκταετια βατραχου. Δεν ξερω πώς θα εβλεπα τα παντα σε τετοια περιπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
6 minutes ago, nikos said:

Παντως με αφορμη οτι ο Μπουκο εγραψε οτι θυμαται την ΑΕΚ απο το 96, εχετε υπ οψιν οτι πλεον στον ΑΕΚτζη υπαρχει εκτος απο το λογικο χασμα αποψεων και χασμα γενναιων.

Δλδ μερικες φορες μπορει να παιξουν και τα 2 μαζι ας πουμε.

Δεν μου χωραει καν το μυαλο μου προσωπικα να ειχα ζησει την ΑΕΚ χωρις την οκταετια βατραχου. Δεν ξερω πώς θα εβλεπα τα παντα σε τετοια περιπτωση.

Σωστοτατο αυτο.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, nikos said:

Παντως με αφορμη οτι ο Μπουκο εγραψε οτι θυμαται την ΑΕΚ απο το 96, εχετε υπ οψιν οτι πλεον στον ΑΕΚτζη υπαρχει εκτος απο το λογικο χασμα αποψεων και χασμα γενναιων.

Δλδ μερικες φορες μπορει να παιξουν και τα 2 μαζι ας πουμε.

Δεν μου χωραει καν το μυαλο μου προσωπικα να ειχα ζησει την ΑΕΚ χωρις την οκταετια βατραχου. Δεν ξερω πώς θα εβλεπα τα παντα σε τετοια περιπτωση.

Απλα σκεψου οτι μεχρι το '13 δεν ειχα βιωσει Μελισσανιδη και απλα τον διαβαζα ατα πρωτοσελιδα, πρωτη φορα ειδα τον Μπαγεβιτς στον παγκο της ΑΕΚ το '08 (ειχα παει μια φορα και στο Γκουμας, αλλα δεν παιζει να ξερα ποιος ειναι προπονητης μας) και σαν προσωπικοτητα μου ναι ουσιαστικα αδιαφορος και μεχρι πριν 3 χρονια η μονη αξιοπρεπης ΑΕΚ που χα ζησει ειναι με τον Νικολαΐδη που οι πιο μεγαλοι τον σιχαινεστε. 

Και το κυριοτερο δεν εχω ζησει την ΑΕΚ στα Φιλαδελφεια (πλην ενος αγωνα) και ολες μου οι αναμνησεις μαζι της ειναι στο... Νταχαου

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
3 minutes ago, AlexKR21 said:

Απλα σκεψου οτι μεχρι το '13 δεν ειχα βιωσει Μελισσανιδη και απλα τον διαβαζα ατα πρωτοσελιδα, πρωτη φορα ειδα τον Μπαγεβιτς στον παγκο της ΑΕΚ το '08 (ειχα παει μια φορα και στο Γκουμας, αλλα δεν παιζει να ξερα ποιος ειναι προπονητης μας) και σαν προσωπικοτητα μου ναι ουσιαστικα αδιαφορος και μεχρι πριν 3 χρονια η μονη αξιοπρεπης ΑΕΚ που χα ζησει ειναι με τον Νικολαΐδη που οι πιο μεγαλοι τον σιχαινεστε. 

Και το κυριοτερο δεν εχω ζησει την ΑΕΚ στα Φιλαδελφεια (πλην ενος αγωνα) και ολες μου οι αναμνησεις μαζι της ειναι στο... Νταχαου

Αν στις συζητησεις μας εδω μεσα ολοι κρατησουμε στο πισω μερος του μυαλου μας αυτα που γραφεις εσυ και ο Μπουκο και αυτα που γραφει ο Νικος και εμπεδωσουμε οτι μεσα εδω γραφουν και 20αρηδες και 30αρηδες και 47ρηδες ισως και 50ρηδες τοτε ισως δουμε λιγο αλλιως τα πραγματα και τα ποστ των αλλων ολοι. Πρεπει ο καθενας μας πριν απανταει στον αλλον λιγο να βλεπει και αλλα πραγματα και οχι λες και ειναι ιδια ηλικια με αυτον εχωντας ζησει ιδιες καταστασεις και εποχες.

Αυτο ειναι κερδος σημερα πιστευω. Εγω πραγματικα σκατα στο χερι μου αν γραψω κατι σε καποιον πλεον πριν τσεκαρω την ηλικια του.

 

Να ειστε καλα ολοι ρε μαγκες και να αγαπατε την ΑΕΚ μεχρι τα 150 σας.

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, nikos said:

Παντως με αφορμη οτι ο Μπουκο εγραψε οτι θυμαται την ΑΕΚ απο το 96, εχετε υπ οψιν οτι πλεον στον ΑΕΚτζη υπαρχει εκτος απο το λογικο χασμα αποψεων και χασμα γενναιων.

Δλδ μερικες φορες μπορει να παιξουν και τα 2 μαζι ας πουμε.

Δεν μου χωραει καν το μυαλο μου προσωπικα να ειχα ζησει την ΑΕΚ χωρις την οκταετια βατραχου. Δεν ξερω πώς θα εβλεπα τα παντα σε τετοια περιπτωση.

Εμενα δεν μου χωραει  το μυαλο μου να μην  ειχα γνωρισει πιτσιρικάς την ΑΕΚ στα  80ς.  Οντως υπαρχει χασμα αλλα οκ, καθε γενια ξερει οτι η ΑΕΚ που γνωρισε  ειναι συνεχεια-εξελιξη των προηγουμενων.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Εμενα δεν μου χωραει  το μυαλο μου να μην  ειχα γνωρισει πιτσιρικάς την ΑΕΚ στα  80ς.  Οντως υπαρχει χασμα αλλα οκ, καθε γενια ξερει οτι η ΑΕΚ που γνωρισε  ειναι συνεχεια-εξελιξη των προηγουμενων.

Καλα, εννοειται οτι εχω ψαξει πολυ την ιστορια της ΑΕΚ, τουλαχιστον απ' την 1η περιοδο του Μπαγεβιτς ως προπονητης και μετα ειτε με βιντεο, ειτε με κειμενα, αλλα αλλο πραγμα να βιωνεις κατι και αλλο απλα να το διαβαζεις η να το βλεπεις σε βιντεο.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, AlexKR21 said:

Καλα, εννοειται οτι εχω ψαξει πολυ την ιστορια της ΑΕΚ, τουλαχιστον απ' την 1η περιοδο του Μπαγεβιτς ως προπονητης και μετα ειτε με βιντεο, ειτε με κειμενα, αλλα αλλο πραγμα να βιωνεις κατι και αλλο απλα να το διαβαζεις η να το βλεπεις σε βιντεο.

 

Σιγουρα αλλα καποια πραγματα οπως η νοοτροπια, μια ομαδα τα κουβαλει στο DNA της, απο ενα σημειο της ιστοριας της τουλαχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Όποιος θέλει να μάθει ΑΕΚ τι θα πει, πάει σε ΚΜΜΜ με δύο Στυλιανόπουλους και γίνεται Stephen Hawking. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, The Magician said:

Θυμισε μου το αυτο την επομενη φορα που θα με δεις και θα σου εξηγησω καποια πραγματα που δεν μπορουν να γραφτουν ουτε εδω.

και μεις κύριε Μαγε τι πρεπει να κανουμε για να μαθουμε 2 3 πραγματα να ανοιξουν τα ματια μας? να πιουμε σιρόπια σφενδάμου?

 

διαβάζοντας αυτή την καταθεση ψυχής του Μπουκόφσκι, θυμήθηκα την τελευταία ομάδα πριν την περσινη  που πραγματικά αισθανόμουνα ότι υπερέχουμε στο αγωνιστικό και μπορούμε να γαμήσουμε τους πάντες, και δεν ήταν αυτή της Βαλνεροχρονιάς κατεμε. όλες οι Ντεμοχρονιές ότι και να γινόταν ότι και να πετυχαίναμε έβγαζαν μια μιζέρια, μια κακομοιριά, ένα "για αυτά που περάσαμε καλα τα παμε". την τελευταία πραγματικά υπερομαδα λοιπόν εγώ θεωρώ την είχαμε με Φερναντο και Βατραχο 01-03 αν δεν κανω λαθος. παικταράδες υπήρχαν, γήπεδο επίσης, καλες Ευρωπαικές πορείες συνεχόμενες και πρωταθλητισμός στο νήμα. ε εκείνη την ομάδα την έστησε ο Μπιγκ Μακ, και αυτό είναι κατι που χρεώνω στον Ντέμη και τα πορτοφόλια των 10 ολυμπιακών -που ελεγε και ο Κεφτες365, ότι δεν έστησαν ποτέ καλύτερη ομάδα από του μακη, ενώ στο τέλος τους την αφήσανε την ομάδα πιο κατεστραμμενη από ότι ο μακης και με διπλάσια χρεη, μας μαθανε ότι δεν είναι ταμπου να μας γαμαει ο Ηρακλής, μαθαμε δεν είναι ταμπου να μας περνάει η μπουγάτσα, και στο τέλος της διαδρομής μαθαμε δεν είναι ταμπου να τερματίζουμε και πρότελευταίοι και να πεφτουμε αγωνιστικά στην Β.

Εγώ για τον Μελ ελπίζω να έχει δίκιο σε αυτό που χει (απο οτι καταλαβαινω) στο μυαλο του και να μπορούμε να κανουμε ομαδαρες αγωνιστικά και να χουμε ανοιγματα όταν μπούμε στο δικό μας γήπεδο. Επίσης, δεν βλέπω εναλλακτική και δεν ζηλεύω κανέναν από τους αντίπαλους παραγοντες.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με το Μελισσανίδη είναι λίγο πολύ όπως τα γράφει ο Νικος. Οποίος θυμάται την τριετία της δεκαετίας του 90, θα θυμάται ότι έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα, με την τωρινή περίοδο. Όσοι δεν θυμούνται ας ψάξουν τις υποθέσεις Μπατιστά, Αλεξανδρή πχ για να δουν ομοιότητες με Λαζαρο. Επίσης και τότε κατηγορούνταν για πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, διαχειριστής των χρημάτων του Καρρα κλπ, αλλά τη φάση την έσωζε όλο αυτό που είχε χτιστεί με παιχταράδες μεν αλλά παίχτες λαχεία από μικρότερες ομάδες και εννοείται ο Μπάγεβιτς. Οι διάφορες με τη σημερινή περίοδο είναι κυρίως 3, πρώτον οι εποχές έχουν αλλάξει για παράγοντες τύπου Μελ, δεύτερον ο Μελ τότε πράγματι δεν ήταν τίποτα επιχειρηματικά και τρίτον η απελευθέρωση των ποδοσφαιριστών με το Νόμο Μπόσμαν έφερε την παγκοσμιοποίηση στο ποδόσφαιρο και τότε ξεκίνησαν να έρχονται πιο εύκολα παίχτες καλής αξίας από το εξωτερικό. 

Ο Μελ έφυγε, τότε υπήρχε δεδομένη πικρία του «πούλησες την ομάδα στον πρώτο τυχαίο» και κάπου εξαφανίστηκε μέχρι να αναβιώσει ως ήρωας το 99 κανόντας τον μάνατζερ-διαχειριστή (πραγματικός τίτλος) σώζοντας τη χρόνια με το Τσ.Λ. Αυτό αρκούσε να συντήρησει το μύθο μέχρι που εμφανίστηκε ο κοντός και φάνηκε να περνάει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την ατάκα «οποίος θέλει να πάρει την ΑΕΚ πρέπει να είναι η τρελός η λαμόγιο» και ουσιαστικά αυτό επισφραγίστηκε στις εκλογές του 05 όπου ο κόσμος καταψήφισε επι της ουσίας το σχέδιο του για γήπεδο στη ΝΦ, ένα από τα ιστορικά λάθη κατ’ εμε και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Όταν άρχισε όμως η κατηφόρα της ΑΕΚ, αυτός στο μεταξύ είχε βρεθεί στο απόγειο της επιχειρηματικής του καριέρας. Δεν είναι πλέον ο Μελισσανίδης της σχολής οδηγών αλλά ο μεγιστάνας. Έτσι όταν εμφανίστηκε με τα 70 κέρδισε πάλι μερίδα του κόσμου που έβλεπαν ότι με Ντέμη δεν τσουλαγε το πράγμα. Έφαγε απόρριψη αλλά η καψούρα του ήταν το γήπεδο για λόγους υστεροφημίας. Και εκεί πάλι όμως ο κόσμος δεν ανέγνωσε καλα. Τα 70 δικά του ήταν για το γήπεδο τα οποία δεν θα έβαζε μόνος αλλα 70/4 = 17,5 όπως πάνω κάτω κάνει και σήμερα. Απλά ο Γεωργόπουλος και ο Ρέστης έγιναν Περιφέρεια Αττικής. Τα υπόλοιπα 70 της ομάδας Ντέμη θα πήγαιναν στην ομάδα, άλλο ένα σημάδι οτι δεν έχει αλλάξει καθόλου, οτι απο τότε αυτό είναι το μοντέλο που έχει στο μυαλό του. "Ομάδα - Γήπεδο", 2 εταιρείες. Προσωπικά μέχρι εκείνη την περίοδο ο Μελ μου ήταν από αντιπαθης ως αδιαφορος και ονειρευόμουν μόνο Πολυ στο τιμόνι.

Εκεί λοιπόν μετά την πτώση βρεθήκαμε κάποιοι αν όχι οι περισσότεροι να αντιμετωπίζουμε τον Μελ σαν αναγκαίο κακό, κάτι που για πολλούς (και για μένα) ισχύει ως σήμερα. Το σχέδιο του δε για τη ΝΦ έψησε ακόμα περισσότερο αρρώστους σαν εμένα ιδιαίτερα όταν λόγω γνωστικού αντικειμένου έβλεπα ένα απίστευτο, στρατηγικά στημένο σχέδιο. Είχα αμφιβολίες αλλά με το πέρασμα του χρόνου με/μας μπούκωσε στο θέμα αυτό και μέχρι να ανέβουμε ουσιαστικά η ομάδα ήταν όχι σε δεύτερη μοίρα αλλά κάτι ρομαντικό που μαζί με το γήπεδο έρχεται. Και εκεί κάπου μπαίνουν η συνέντευξη Μελ για τις χούντες, τα «όποιον θελουμε τον φέρνουμε» και ο κόσμος τρώει παπά ότι επειδή ο Μελ έχει γίνει πλέον εκατομμυριούχος έχει αλλάξει και χούγια. 

Η αλήθεια είναι καλοί μου φίλοι ότι ο Μελ δεν άλλαξε ποτέ, είναι ακριβώς ο ίδιος με πριν 20 χρόνια. Μας τα είπε και στην πρώτη συνέντευξη αλλά παραμύθιαστηκαμε χαζεύοντας τα τείχη που δεν θα πέσουν ποτέ. Ακόμα περιμένω και θα περιμένω να σπρώξει από τα εκατομμύρια του αλλά το είχε πει ευθαρσώς. «Έσοδα-Έξοδα». Ο Μελισσανίδης έχει καψούρα με το γήπεδο δεδομένο. Όπως είναι δεδομένο ότι επι ηγεσίας του η ΑΕΚ δεν θα ξεφύγει ποτέ αγωνιστικά από τους διώκτες της. Θα είναι εκεί γύρω γύρω και θα παλεύει με τα ΑΕΚ φαμιλυ και με παίχτες προπονητές λαχεία. 

Για αυτό οι υπερβολές δεν βοηθανε πουθενά ούτε οι υπέρ ούτε οι κατά. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το γήπεδο είναι το κλειδί για την ιστορία της ομάδας και για την μελλοντική της επιβίωση. Ο Μελ θα πάρει αυτό που θέλει, υστεροφημία και κάνουμε το σταυρό μας να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων αλά Ντέμη να μας πάει ψηλότερα αγωνιστικά. Γιατί μην τρώμε παπά. Ένας μόνο επιχειρηματίας, ΑΕΚτζης με τέτοια οικονομική επιφάνεια που να έχει φάει πετρια δεν υπάρχει. Στην καλύτερη θα δούμε κανένα "Αγγελοπουλος, Σαραντης και λοιποι" ευελπιστώντας να μην ξαναζήσουμε τα μαρτύρια της εγωπάθειας Ντέμη που γαμησε μια ομάδα και μια κατάσταση που πραγματικά μπορούσε να πάει την ομάδα ψηλά. 

Να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά λοιπόν και να μην χαθεί άλλη μια ευκαιρία του 08. Γιατί αν τότε είχε σπάσει το αντικείμενο όπως το ήθελε «εγώ το γηπεδάκι, εσείς την ομάδα» και δεν το γαμούσε ο κοντός γενικότερα, τότε και γήπεδο θα είχαμε και κανα 4-5 κούπες περισσότερες. Αυτο ψάχνει και τώρα λοιπόν. Όπως ξεφορτώθηκε τις ακαδημίες για να έχει μια έννοια λιγότερη έτσι θα ήθελε να παραδώσει και την ομάδα σε κάποιον για να αφοσιωθεί στο γήπεδο.

Μακαρι λοιπόν να βρεθεί αυτός ο κάποιος/καποιοι. Μέχρι τότε και κυρίως μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο για μένα ο Μελ είναι αναγκαίο κακό. Όταν είσαι σε πόλεμο κοιτάς πρώτα  να μην τον χάσεις και μετά να τον κερδίσεις. Δεν στηρίζω λοιπόν τον Μελ, στηρίζω το καλό της ΑΕΚ έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό το καλό η όσο καλό θα ήθελα να είναι. Ταυτόχρονα προσεύχομαι στον καλό Θεούλη να μου στείλει έναν Αμπράμοβιτς και δεν σταματώ να αγωνίζομαι για την ΑΕΚ όπως και όσο μπορώ γιατί η ΑΕΚ δεν είναι ο Μελ, είναι όλος ο οργανισμός. Αν σπάσει η αλυσίδα τον ήπιαμε. 

Κρατάτε γερά, η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη. Καλημέρα αδέλφια, καλημέρα αγάπη μου γλυκιά  

 

  • Δικεφαλάκι 25
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Μουγκα ο τσετσενοτιγρης,κιχ,δεν μιλαει για την παταγωδη αποτυχια του,δεν επιρριπτει ευθυνες στον εαυτο του.ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Θα έδινε το πολύ 5m (και πάρα πολλά λέω) και με την περσινή ομάδα + 3 παίκτες (οκ χωρίς ούχο) και θα είχε ομάδα καλή για την επόμενη διετία. Πάει  και διαλύει την ομάδα με το έτσι θέλω (από προπονητικό τιμ μέχρι να κόψει τους 3), γεμίζει την ομάδα με δανεικούς και έχει 3 φορές χειρότερη ομάδα. Το καλοκαιρί θα χρειαστεί να ξοδέψει τουλάχιστον 10m για να φτιάξει καλή ομάδα για να κυνηγίσει ξανά το πρωτάθλημα(δεν θα το κάνει φυσικά). Ο μπάοκ έχει πολύ καλή χημεία και κράτησε σχεδόν τους πάντες ή τουλάχιστον ό,τι πήρε το επένδυσε so far. Τους χτυπάς μόνο αν έχεις καλύτερους παίκτες. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα από τον ευεργέτη της ΑΕΚ που βάζει πάντα πάνω από όλους την ΑΕΚΑΡΑ κι όχι τον εγωισμό του ή την τσέπη του.

Το φετινό μας πήγε πίσω τουλάχιστον 2 χρόνια μην πω και παραπάνω. Άθλιο υλικό, μηδέν προοπτική κι από ότι φαίνεται όλα στην πουτσοκαυλάρα του.

Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×