Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #2 ​​​🐅🦀🦀


Hades
 Share

Recommended Posts

 Ναι, δεν τον έχασαν αυτοί τον Μπατιστα. Απλά ο Μελ έκανε την επική δήλωση ότι μονο αν ασπρίσει θα φύγει και του χρεώθηκε λόγω της βλακείας που είπε.

Ετσι είναι παντως, τα έχω άκουσει και σε τηλεοπτική συνέντευξη Μπατιστα. Ούτε τον Σαββιδη έχασαν, είχε αποφασίσει να γυρίσει Κύπρο πριν καν έρθουν αυτοί.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

@BluesmanΚανενας δεν αμφισβητει την προσφορα τους το 1992.Εχω γραψει αλλωστε και παλιοτερα οτι θυμαμαι πρωτοσελιδο της Ωρας για Σπορ με φωτογραφιες 10 παικτων που μπορουσαν να φυγουν ελευθεροι.Δωσανε το φιλι της ζωης τοτε στην ομαδα και ολα τα υπολοιπα περι προβολης της ομαδας και μεγαλωμα ειναι οπως τα λες.

Βρηκανε ομως ετοιμη ομαδα, δεν χρειαστηκε να την χτισουν απο την αρχη, αλλα να διατηρησουν οτι υπαρχει.Αν θυμασαι και οι μεταγραφες που καναμε εκεινο το καλοκαιρι αφορουσαν ρολιστες, δεν καναμε ηχηρη μεταγραφη.

Link to comment
Share on other sites

Υπο μια εννοια ο Μελισσανιδης οντως αγορασε την Μπαρτσελονα τοτε, οπως ειχε δηλωσει το '13 αν θυμαμαι καλα.

Link to comment
Share on other sites

Ο οποίος μετα πούλησε στον τροχανά άρων άρων. Για να μην αναφέρουμε το παρασκήνιο - θεωρίες πέρι μπαγιεβιτς και λοιπές συμπτώσεις που συνέβησαν τότε. Ούτε τη διαχρονική σύνδεση μελισσανίση- κόκκαλη. 

Εγώ επιμένω στο θέμα του τι ομάδα ήταν και γιατί μπήκε στην ΑΕΚ. Διότι κάποιοι τον έχουν κάνει κάτι σαν ιερο τοτέμ των ΑΕΚτζήδων.

Και για μένα δείχνει ότι και πάλι έχει αρπάξει την ευκαιρία της κατασκευής του γηπέδου προκειμένου να αρπάξει υστεροφημία + όποια οικονομικά οφέλη θα δούμε στη πορεία. 

Και φυσικά θα δεχθώ όχι χαρούμενα, αλλα με κατανόηση ένα πιο χαμηλό μπάντζετ κτλ ... αλλά το παρωχημένο πανηγύρι που στήνουν μου δείχνει ότι πίσω του θα αφήσει ένα γήπεδο μαζί με καμμένη γη. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, nikos said:

Η δε απόκρουση του Μανωλά είναι ο,τι πιο απίστευτο έχω δει ποτέ μου από αμυντικό. 
Πανηγυριζε ο Ντεταρι σαν τον Χατζηγιοβαννη ?
 

Και οι γαυροι στις εξέδρες είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν. Ενώ πανηγύρισαν και έξαλλα το γκολ τους  αργότερα, μέχρι να πάρουμε χαμπαρι ότι ακυρώθηκε και να πανηγυρίζουμε εμείς εξαλλα. Και  αμέσως μετά να βρίζουν όλοι μαζί την ΑΕΚ και την Τουρκία και εμείς όλοι μαζί τον θρύλο και τον Πειραιά, ταυτοχρονα. Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί μεγαλύτερο φανατισμό σε ντέρμπι. 

Link to comment
Share on other sites

και μιας και πιασαμε την κουβεντα χθες, θα ηθελα να πω στους μικροτερους που δεν τα εζησαν (ή δεν τα εζησαν καλα), πώς εχω εγω στο μυαλο μου την 8ετια Μπαγεβιτς.

γιατι οδηγος για το μελλον θα μπορουσε να ειναι το καλο παρελθον, αλλα δυστυχως στην περιπτωση μας δεν ταιριαζει αυτη η ατακα.

 

την οκαταετια λοιπον (τα περισσοτερα της χρονια), εγω εχω στο μυαλο μου μια ΑΕΚ που σαν κλιμα, σαν ΟΜΑΔΑ, ηταν κατι παρομοιο με αυτο που εκανε για 1,5 χρονο ο Χιμενεθ. δλδ παικτες να παιζουν στο 100%, αρχιδατες ομαδες, ενωση για το κοινο καλο και φυσικα 5-6 παικτες-κολονες να στηριχτεις. θα μου πειτε τοσο προπονηταρας ηταν? σε κλιμα ναι, σε κοουτσινγκ μετριος.

ΑΛΛΑ τον βοηθησαν και αλλα πραγματα της ΤΟΤΕ εποχης

 

τοτε ηταν αλλες εποχες και κυριως δεν υπηρχε Μποσμαν. που σημαινει τι?

1) ερχοταν ενας καλος παικτης κι εμενε χρονια. ενδεικτικα να αναφερω οτι μεσα σε αυτην την 8ετια αγωνιστηκαν:  8 χρονια ο Μανωλας, 7,5 χρονια ο Σαβεβσκι, 5 χρονια ο Σαμπανατζοβιτς, 3 χρονια ο Οκονσκι, 4 χρονια ο Σαββιδης, 3 χρονια ο Αλεξανδρης, 5 χρονια ο Δημητριαδης, 3+1 χρονια ο Μπατιστα, 5 χρονια ο Μηνου, 4 χρονια ο Ατματσιδης, 3,5 χρονια οι Τσιαρτας/Κοπιτσης, 3 χρονια ο Κασαπης, 3 χρονια ο Μπορμποκης, απο 2 χρονια οι Κωστης/Κετσμπαγια/Σαραβακος κλπ (και αναφερομαι μονο στα χρονια εντος 8ετιας)

καταλαβαινετε οτι οι παικταραδες που αναφερω συνεπεπταν ο ενας με τον αλλον και γινοταν χαμος

2) τα ταλεντα ή οι καλοι ελληνες μικροτερων ομαδων δεν ειχαν στοχο να παιξουν εξωτερικο, γιατι δεν γινοταν, οποτε πηγαιναν σε μια απο τις 3 μεγαλες ομαδες και τελος. μαλιστα οι περισσοτεροι προτιμουσαν την ΑΕΚ του Μπαγεβιτς που δεν τους εκαιγε. ετσι καλυπτοταν εν μερει το μειονεκτημα του μπατζετ.

3) οι αντιπαλοι οσα λεφτα και να ειχαν δεν μπορουσαν να παρουν πανω απο 3 (αργοτερα 4) ξενους.

4) ηταν αλλες εποχες και οσο μετρουσαν τα λεφτα, αλλο τοσο μετρουσαν παρασκηνια, γνωση μπαλας κλπ. ετσι παραγοντες οπως ο Γιδοπουλος και οι Μελισσανιδης-Καρρας μπορουσαν να γινουν πρωτοι μαγκες κι ας μην ειχαν χρημα.

5) τελος ειχες και εδρα, που βοηθαει αγωνιστικα αλλα κυριως σε δεσιμο με την ομαδα.

 

 

αυτα πανω-κατω. ετσι εχω στο μυαλο μου την τοτε ΑΕΚ εγω. απο εκει και περα οποιος εχει ζησει την τοτε εποχη και θεωρει οτι μπορει να δει οποιαδηποτε ομοιοτητα με το σημερα (πχ Μελισσσανιδης Δημητριος) καλο ειναι να παψει να ασχολειται με την μπαλα γιατι δεν το εχει. οι ομοιοτητες εποχων ειναι ελαχιστες (κυριως γιατι το ποδοσφαιρο ειναι παντα ποδοσφαιρο δεν ομιλουμε για κατι αλλο), οι διαφορες  παρα πολλες για να μπορουμε να κοιταμε το τοτε και να παραδειγματιζομαστε για το σημερα.

σημερα κοιτα τι κανει ο διπλανος σου, ο αντιπαλος σου, οχι τι εκαναν ο Γεναρακης κι ο Μπαγεβιτς πριν 30 χροναι.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Να συμπληρώσω ότι εκείνα τα χρόνια έβλεπες πχ ΟΦΗ και η μισή και πλέον 11άδα τους τελείωνε σε -άκης. Που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο ήταν τρομακτικά αλλιώς, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ήταν άλλο άθλημα. Η ΑΕΚ επίσης, είχε μια παράδοση σε παίχτες από τη Μακεδονία που ίσως και να μην ήταν απολύτως τυχαίο δεδομένου του ιδιαίτερου δεσίματος της ΑΕΚ με την περιοχή. Τι να λεμε τωρα

Link to comment
Share on other sites

@nikos ακριβως οπως τα λες.

Να συμπληρωσω μονο οτι μπορεις να αντιγραψεις καποια πραγματα απο τοτε αλλα οχι τα παντα, δεν γινεται.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, stavros 9-11 said:

Να συμπληρώσω ότι εκείνα τα χρόνια έβλεπες πχ ΟΦΗ και η μισή και πλέον 11άδα τους τελείωνε σε -άκης. Που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο ήταν τρομακτικά αλλιώς, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ήταν άλλο άθλημα. Η ΑΕΚ επίσης, είχε μια παράδοση σε παίχτες από τη Μακεδονία που ίσως και να μην ήταν απολύτως τυχαίο δεδομένου του ιδιαίτερου δεσίματος της ΑΕΚ με την περιοχή. Τι να λεμε τωρα

6 παικτες απο αυτους που εγραψε ο Νικος ειναι Μακεδονες + ο Αλεξανδρης που δεν ειναι αλλα τον πηραμε απο την Βεροια.

Link to comment
Share on other sites

@nikos επισης και τοτε μας λειπαν τα λεφτα σε σχεση με τους αλλους.Θυμαμαι που ανακαλυπταμε καποιο ταλεντο και μολις το περναν ειδηση οι αλλοι, κυριως οι γαυροι, χτυπαγαν τον παικτη.Αλλα και παικτες που εκαναν την διαφορα σε αλλες ομαδες σπανιως τους πέρναμε.Ο Κωστης και ο Μπατιστα ειναι δυο περιπτωσεις που θυμαμαι που τους κερδισαμε μεταγραφικα.Ετσι προχειρα θυμαμαι να μην μπορουμε να παρουμε τον Ηλια Σαββιδη, τον Γ.Χ. Γεωργιαδη, τον Λαγωνικακη, τον Ιβιτς που εμεις ασχοληθηκαμε πρωτοι με τον παικτη και μπηκε σφηνα ο γαυρος.

Υπηρχαν ομως αρκετοι Ελληνες παικτες καλοι που τους τσιμπαγαμε πριν τους αντιληφθουν οι αλλοι ή κινουμασταν αστραπιαια π.χ. Τσιαρτας, Κασαπης, Μπορμποκης και φυσικα οι ξενοι που ηταν μονο 3 και τοτε αυτοι που φερναμε οντως καναν την διαφορα.Στους ξενους ειχες μεγαλη ελευθερια κινησεων τοτε σε σχεση με τον ανταγωνισμο γιατι αν ειχαν κλεισει τις θεσεις δεν μπορουσαν να σου χτυπησουν τον παικτη.Μονο τον Ιβιτς που εγραψα παραπανω θυμαμαι.Επισης στους ξενους εκεινη την οκταετια δεν λαθεψαμε ποτε.Ακομα και ο Σλισκοβιτς ειχε διψηφιο αριθμο γκολ την χρονια και καποιων κρισιμων μαλιστα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, George_D said:

Η συζήτηση πιο πάνω με ενέπνευσε να φτιάξω ένα τοπικ "ΑΕΚ 1989-96"

Το σωστό Γιώργο είναι 1988-1996.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/11) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Συνοδευόμενος από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο Μελισσανίδης είδε από το μπουθ του γηπέδου, τον αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Διαγόρα για τη FootballLeague.

Link to comment
Share on other sites

με λιγα λογια λεω οτι ενω μια τεραστια ομαδα οπως η Λιβερπουλ εχει απο το 1990 να παρει πρωταθλημα, εχουν γινει πολλα στην πορεια αλλα ο κοσμος της ειναι παντα στο γηπεδο και πιστευει σε αυτην, εμεις πιστεψαμε με εναν μαγικο τροπο οτι θα ανεβουμε χωρις χρεη και παραλληλα θα σηκωνουμε γηπεδο χωρις δανειο εχοντας κανει συλλογη απο πρωταθληματα και νικες, αγνοωντας τις με καθε τροπο και σκοπο αλλες επενδυσεις

δεν στηριζοταν πουθενα λογικα οτι θα γυρισουμε και θα παιρνουμε δεκα χρονια σερι το πρωταθλημα

στηριχθηκαμε - λογω ελλειψης αλλου - στον Μελισσανιδη ο οποιος καποτε την εκανε και μας εδωσε στον Τροχανα

και οκ, δυνατες ομαδες οι City και η Chelsea αλλα United και Liverpool θελουν πολλα ψωμια ακομα 

και για να καταληξω καπου γιατι γραφω και μια εργασια για το ΕΑΠ παραλληλα

αυτος ειναι ο Μελ. χτιζει ενα γηπεδο χωρις δανειο. πηρε ενα πρωταθλημα. περασαμε στους 32. δεν τα λες και καθημερινοτητα στον συλλογο.

οτι γαμιεται, το φωναζω πρωτος εδω και πολυ καιρο. 

ας δουμε το ποτηρι μισογεματο ομως γιατι εχουμε χασει καπου την μπαλα γενικα.

εγινε λαθος με τον Χιμενεθ. εγινε λαθος με τον Καρντοσο. λαθη γινονται. το θεμα ειναι τί κανεις αυτη την στιγμη που το καταλαβες οτι εχεις κανει μαλακια. ας δουμε το project Ιβιτς πρωτα. υπομονη. αυτος ειναι ο Μελ. ας χτισει το γηπεδο πρωτα και μετα να πα να γαμηθει. μεχρι τοτε θα χορεψουμε συμφωνα με τα παλαμακια που βαραει.

απλα το να μηδενιζουμε τα παντα γυρω μας μου κανει λιγο ακυρο

ΥΓ. και ως χειροτερη περιοδο για μενα η Γ και Β αυτο δεν αλλαζει επειδη χασαμε απο τον παοκ και τον γαυρο και τον βαζελο. το να μην εισαι καν αντιπαλος τους ειναι χειροτερο απο να χανεις απο αυτους. τρια χρονια καναμε παρτυ στον γαυρο. δεν λεει τιποτα. μπαλα ειναι. σημερα ετσι. αυριο αλλιως.

 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, mobster21 said:

με λιγα λογια λεω οτι ενω μια τεραστια ομαδα οπως η Λιβερπουλ εχει απο το 1990 να παρει πρωταθλημα, εχουν γινει πολλα στην πορεια αλλα ο κοσμος της ειναι παντα στο γηπεδο και πιστευει σε αυτην, εμεις πιστεψαμε με εναν μαγικο τροπο οτι θα ανεβουμε χωρις χρεη και παραλληλα θα σηκωνουμε γηπεδο χωρις δανειο εχοντας κανει συλλογη απο πρωταθληματα και νικες, αγνοωντας τις με καθε τροπο και σκοπο αλλες επενδυσεις

δεν στηριζοταν πουθενα λογικα οτι θα γυρισουμε και θα παιρνουμε δεκα χρονια σερι το πρωταθλημα

στηριχθηκαμε - λογω ελλειψης αλλου - στον Μελισσανιδη ο οποιος καποτε την εκανε και μας εδωσε στον Τροχανα

και οκ, δυνατες ομαδες οι City και η Chelsea αλλα United και Liverpool θελουν πολλα ψωμια ακομα 

και για να καταληξω καπου γιατι γραφω και μια εργασια για το ΕΑΠ παραλληλα

αυτος ειναι ο Μελ. χτιζει ενα γηπεδο χωρις δανειο. πηρε ενα πρωταθλημα. περασαμε στους 32. δεν τα λες και καθημερινοτητα στον συλλογο.

οτι γαμιεται, το φωναζω πρωτος εδω και πολυ καιρο. 

ας δουμε το ποτηρι μισογεματο ομως γιατι εχουμε χασει καπου την μπαλα γενικα.

εγινε λαθος με τον Χιμενεθ. εγινε λαθος με τον Καρντοσο. λαθη γινονται. το θεμα ειναι τί κανεις αυτη την στιγμη που το καταλαβες οτι εχεις κανει μαλακια. ας δουμε το project Ιβιτς πρωτα. υπομονη. αυτος ειναι ο Μελ. ας χτισει το γηπεδο πρωτα και μετα να πα να γαμηθει. μεχρι τοτε θα χορεψουμε συμφωνα με τα παλαμακια που βαραει.

απλα το να μηδενιζουμε τα παντα γυρω μας μου κανει λιγο ακυρο

ΥΓ. και ως χειροτερη περιοδο για μενα η Γ και Β αυτο δεν αλλαζει επειδη χασαμε απο τον παοκ και τον γαυρο και τον βαζελο. το να μην εισαι καν αντιπαλος τους ειναι χειροτερο απο να χανεις απο αυτους. τρια χρονια καναμε παρτυ στον γαυρο. δεν λεει τιποτα. μπαλα ειναι. σημερα ετσι. αυριο αλλιως.

 

Σόρρυ, αλλά εγώ δεν περίμενα πρωταθλήματα και κούπες σερί. Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν μου έλεγε ότι 10 χρόνια πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε, παράλληλα σηκώνουμε το γήπεδο και οργανώνουμε σύγχρονα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όσον αφορά την οργάνωση του ποδοσφαιρικού συστήματος μην πλατιάζω, παταγώδης αποτυχία, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τώρα τα γνωστά επίθετα/ουσιαστικά.
Και για το γήπεδο τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Να μας έλεγε ότι τα έσοδα της ομάδας θα πηγαίνουν στο γήπεδο. Να δω αν θα υπήρχε ανάλογη στήριξη τότε. Μάλλον ναι, θα είχε, προσωπικά από εμένα όχι, αλλά χεστήσκε η φοράδα στ' αλώνι.

Δεν έγινε λάθος μόνο με τον Χιμένεθ εις διπλούν (και όταν τον έδιωξε και όταν τον ξαναπήρε) και τον Καρντόσο. Αλλάξαμε πάρα πολλούς προπονητές τα τελευταία χρόνια.
 

Και για να καταλήξω, μάλλον βλέπω εγώ διαφορετικά τα πράματα.  Ναι, πήραμε και πρωτάθλημα, και τους ομίλους περάσαμε στο Γιουρόπα, και θα ξαναπάρουμε κάποια στιγμή πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει να πει κάτι. Αυτός είσαι, 1 πρωτάθλημα την δεκαετία, ανά 50 χρόνια θα κάνεις μια χρυσή πενταετία και τέλος. Όλα αυτά επειδή "θα δούμε" και κανείς στον οργανισμό δεν θέλει να ξεφύγει από αυτά τα δεδομένα. Γρήγορα σαν πεινασμένοι να πέσουμε με τα μούτρα στο επόμενο πρωτάθλημα, κύπελλο, στον πιο κοντινό στόχο. Φαντάσου να έβγαινε κάποιος πρόεδρος σε μία από τις τρεις μεγάλες και να έλεγε, παιδιά για μια 10ετία πιθανότατα δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά θα χτίσουμε ομάδα (άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις στην Σουπερλιγκ χωρίς πρωτάθλημα άμα αρχίσει σοβαρή δουλειά). Λιθοβολισμός αμέσως από όλο τον οργανισμό Α.Ε.Κ./Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός. 

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι εδώ δεν μιλάμε για λάθη αλλά για απόλυτα συνειδητοποιημένες επιλογές. Κοιτάξτε λίγο, η ΑΕΚ δεν απέκτησε τώρα ένα πρόβλημα στα ξαφνικά. Η ΑΕΚ από την πρώτη στγμή που επανήλθε στην Α εθνική, έχει πολύ χαμηλής ποιότητας ρόστερ, άλλοτε έπαιζε χωρίς σέντερ φορ, άλλοτε χωρίς εξτρέμ, άλλοτε χωρίς προπονητή, γενικά οι επιλογές είναι κακές και όλο αυτό συνεχίζεται. Ακόμα και τη χρονιά που το σηκώσαμε, η ομάδα είχε ελλείψεις. Αλλά όντως είχε τις λιγότερες δυνατές και έκατσε η δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου το οποίο διέλυσες με συνοπτικές διαδικασίες. Η επιστροφή Λυμπερόπουλου εκείνη τη χρονιά, δεν ήταν λάθος. Ήταν απόλυτα συνειδητή απόφαση που έδειχνε και το δρόμο. Λάθος μπορείς να πεις ότι ήταν ο Κετσπάγια. Όχι όμως ο Μοράις. Όχι η απόλυση Χιμένεθ καμία από τις 2 φορές. Όχι ο Ουζουνίδης. Αυτοί όλοι δεν είναι λάθη, αυτοί είναι ξεκάθαρα συνειδητές επιλογές, όλοι αυτοί ήταν εγκλήματα.

Το γήπεδο αργεί και η ΑΕΚ καίει χρονιές πολύτιμες για το στάτους της. Επίσης, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι όλα τα παραπάνω θα διορθωθούν στο νέο γήπεδο. Αντιθέτως, ανησυχούμε γιατί βλέπουμε ότι όλο αυτό πάει να παγιωθεί. Να γίνει κανονικότητα στην ΑΕΚ και όχι εξαίρεση. Δε μιλάμε για 1-2 χρόνια πλέον. Και διαφωνώ απόλυτα ότι η χειρότερη χρονιά ήταν στη Γ εθνική. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να είσαι στη Γ με προοπτικές (που είχαμε) παρά στην Α και να ξέρεις ότι όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, τους 2 μεγάλους δε μπορείς να τους φτάσεις. Να κάνεις σεζόν σα να είσαι από τις mid table ομάδες στη λίγκα, δηλαδή χωρίς ενδιαφέρον.

Κι επειδή κάτι ειπώθηκε για οπαδούς παραπάνω... Οπαδικά έχεις τελειώσει και επιμένω σε αυτό και ας μην είμαι εκεί να τα δω. Ο δρόμος πια δε μου λέει και πολλά αφενός και αφετέρου αν κάτι έκανε τον οργανωμένο κόσμο της ΑΕΚ ξεχωριστό, αυτό πια δεν υπάρχει. Ούτε στηρίζονται τα αθλήματα της ΑΕΚ από τους οργανωμένους, ούτε γίνονται πια εκδρομές. Κάποτε γινόταν εκδρομές στη Θεσσαλονίκη και για μπάσκετ, πλέον εκδρομή σημαίνει Τρίπολη, ούτε καν Λάρισα. Δηλαδή δεν έχει και νόημα να είσαι οπαδός. Όλοι, αλλά η original λίγο περισσότερο από τους άλλους, χτυπήθηκαν από την απαγόρευση του εκτός έδρας. Ποιο το νόημα να είσαι οργανωμένος αν δε μπορείς να πας εκτός έδρας;

Έχουν μαζευτεί πολλά, η ουσία είναι ότι ΠΑΛΙ, Νοέμβρη μήνα παίζει η ΑΕΚ και στ' αρχίδια μας. Και μη μου πει κανείς ότι περιμένει πως και πως το επόμενο ματς, προφανώς αυτό δε συμβαίνει. Ε τι να λέμε τώρα. 

Link to comment
Share on other sites

κανενας δεν ανεβαινει Λαρισα. κανενας δεν ανεβαινει πλεον Σαλονικα

καμια Τριπολη και κανενα Αγρινιο πανε ολοι

στον δρομο εχεις γυρισει το παιχνιδι τα τελευταια χρονια και εχεις γινει ξανα ΠΟΛΥ δυνατος

δεν μου λεει ΟΥΤΕ εμενα κατι αυτο. απλα σημειωνω οτι υπηρξε στροφη στην πεσαδα ΚΑΙ οπαδικη

μας αρεσει δεν μας αρεσει εχει γυρισει σελιδα το οπαδικο κινημα. γενικα. προσωπικα στα 47 μου πλεον αναπολω αλλες εποχες

 

στα της διοικησης για να ξερουμε τι ακριβως λεμε

εποχες με 3 σερι πρωταθληματα ειναι καπου στην σφαιρα του φανταστικου με τα χρηματα που παιζονται στην ευρωπη

και αν εξαιρεσεις τον γαυρο, 3 σερι εχει γραψει μια φορα ο βαζελος και μια φορα εμεις

καπου μας εφαγαν λεω τα "ερχομαστε" και τα "θα σας γαμησουμε οταν ανεβουμε"

και το καναμε

πηραμε κυπελλο, πρωταθλημα

οκ. ξανατονιζω

δεν ειναι καθημερινοτητα στον συλλογο το πρωταθλημα

απλα ο αλλος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ αυτο ειναι το θεμα

και αντι να επενδυσει πανω στον Χιμενεθ και σε εκεινη την ομαδα, το γαμησε γιατι ειναι ο ανθρωπος ΜΑΛΑΚΑΣ

εχω αρχισει να το αντιλαμβανομαι οτι θα παμε μεχρι την κατασκευη του γηπεδου με τετοια λογικη

μηδεν χρεη, γηπεδο και ψαχνουμε για μεγαλο χορηγο για το ονομα

αν εχει καλη εξελιξη το θεμα χορηγιας δεν βλεπω τον λογο να αφησει την ΑΕΚ ο ΜΑΛΑΚΑΣ

και τον λεμε τωρα ΜΑΛΑΚΑ που χτιζει γηπεδο, ετσι?

καπου το χασαμε λεω

κι εγω μαζι που τον βριζω ολη την ωρα

αλλα ρε ΓΑΜΗΜΕΝΕ 

3 ΓΑΜΗΜΕΝΑ μυρια επρεπε να δωσεις ρε ΜΑΛΑΚΑ εκεινο το καλοκαιρι

κι εσυ αποφασισες να τα βαλεις σκεπαστρο μην τυχον και μεινουμε πισω εξι μηνες στο γηπεδο

και χασαμε 2 χρονια στο αγωνιστικο

ΓΑΜΗΜΕΝΕ

Link to comment
Share on other sites

σοβαρο τεχνικο διευθυντη θελεις 

και εναν σοβαρο προπονητη που να εχει καλο βιογραφικο και παραστασεις απο δυνατο πρωταθλημα

και προπαντως να μπορει να κουμπωσει με τo dna του συλλογου

 

ο αλλος ο Ολλανδος καθαρισε τους μαλακες απο την Εθνικη και ανοιξε το ματι μας με κατι απιθανους απο την ολλανδικη λιγκα παιχτες 

εμεις εδω ψαχνουμε τον κουμπαρο του κολλητου του μπατζανακη που ειναι υποχρεωτικο να τον εχουμε δει κιολας

καηκε και απο το project Καρντοσο ο ΜΑΛΑΚΑΣ, αντε τωρα να τον πεισεις να παρει ξενο προπονητη που δεν τον εχει δει στην Ελλαδα

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

@SpiRos και @stavros 9-11 απογοητευση λεγεται αυτο και νοιωθω ακριβως το ιδιο

τα βαζω κατω και βλεπω οτι ΠΟΤΕ δεν μπορεσε ομαδα να κανει δυναστεια οπως του γαυρου στην Ελλαδα

χαμηλα η μπαλα. χτιζουμε γηπεδο με 20 μυρια απο Περιφερεια εν μεσω οικονομικης κρισης και μνημονιων, πηραμε πρωταθλημα μετα απο 24 ετη

ηρεμια θελει η ομαδα και ξαναλεω

θα περιμενω να δω το project Ιβιτς με προπονητη τον φιλο του τον Βλανταν

για εκει εισαι με το μπατζετ που διαθετεις αυτη την στιγμη και τον χαρακτηρα του ΜΑΛΑΚΑ

μην σου πω, και πολυ σου ειναι ο προπονητης του Ερυθρου Αστερα που κανει πλακα στο πρωταθλημα δυο χρονια τωρα με τους κομμενους του γαυρου

Link to comment
Share on other sites

εμενα προσωπικα με κραταει "ζωντανο" το γεγονος οτι ΑΦΟΥ τελειωσει το γηπεδο, τα εσοδα θα πηγαινουν ΟΛΑ στην ομαδα

+ τα εσοδα απο τις χορηγιες που θα εχεις για εκει

+ τα εξοδα που θα γλυτωσεις απο το ΟΑΚΑ

ΟΠΟΤΕ ναι, βλεπω μπροστα ενα μικρο φως 

αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο Μελ ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ. αλλαζει ομως το γεγονος οτι κατι υπαρχει εκει μπροστα.

και δεν ειναι ωρα να τα διαλυσουμε ολα αυτη την στιγμη.

με πειραζει ΠΟΛΥ που αγωνιστικα ειμαι πισω. αλλα εχω μια ελπιδα. την χρονια που θα μπω στην Αγια Σοφια.

οχι μονο για το γηπεδο. αλλα και για τα εσοδα. 

αν και τοτε τα 10 μυρια λεμε που θα παρουμε απο το Europa ή τα 22 απο το ChL (γελαω) δεν πανε ΟΛΑ στην ομαδα, ε ναι να νοιωσω ετσι.

τωρα οχι. τωρα θελει σωστες επιλογες σε τεχνικο διευθυντη και προπονητη.

και επειδη τον πρωτο τον βρηκαμε, ας δουμε την κινηση για τον δευτερο και να κρινουμε

και για να τα λεμε ολα. ο ΜΑΛΑΚΑΣ παλι ψαχνει τον νεο Μπαγεβιτς στην πρωην Γιουγκοσλαβια

γιατι εκτος απο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι και ΚΟΛΛΗΜΕΝΑΚΙΑΣ

ας ελπισουμε για το καλο της ΑΕΚ να τον βρουμε στο προσωπο του Βλανταν

για τοσο σιγουρο τον εχω για τον παγκο πλεον

απλη διαισθηση

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, mobster21 said:

εμενα προσωπικα με κραταει "ζωντανο" το γεγονος οτι ΑΦΟΥ τελειωσει το γηπεδο, τα εσοδα θα πηγαινουν ΟΛΑ στην ομαδα

+ τα εσοδα απο τις χορηγιες που θα εχεις για εκει

+ τα εξοδα που θα γλυτωσεις απο το ΟΑΚΑ

ΟΠΟΤΕ ναι, βλεπω μπροστα ενα μικρο φως 

 

Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά εδώ είμαι όντως απαισιόδοξος χωρίς να έχω στοιχεία. 
Φοβάμαι μην ανακαλύψουμε ξαφνικά τα πολλά λειτουργικά έξοδα που έχει η "υπερσύγχρονη" Αγιασοφιά, μην βγουν ξαφνικά στην φόρα κάποια μικροδάνεια τα οποία "ήταν αναγκαία" για την ανέγερση του γηπέδου και πρέπει να τα αποπληρώσουμε (και τότε θα λέμε όοοοταν αποληρόσουμε οριστικά το γήπεδο κάαααποτε) και διάφορα τέτοια.

Και φυσικά δεν αλλάζει ότι το αφεντικό δεν μπορεί να φέρει ικανούς ανθρώπους.

Link to comment
Share on other sites

δεν θα εχεις εξοδα για να χτιζεις. ειναι αυτο σωστο? ναι

δεν θα εχεις εξοδα ΟΑΚΑ. ειναι αυτο σωστο? ναι

 

εκει στηριζομαι και μονο

τα υπολοιπα θα τα δουμε γιατι γεγονος ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις τον Μελ σε καμια περιπτωση

μεχρι τοτε χορευουμε με τον ρυθμο που μας δινει

εκτος κι αν θελουμε να παρει πουλο τωρα και να αφησει το γηπεδο μισο για να το βλεπουμε και να αναπολουμε καποια στιγμη Σβαρνα σε ντερμπυ και Καρντοσο προπονητη

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, mobster21 said:

δεν θα εχεις εξοδα για να χτιζεις. ειναι αυτο σωστο? ναι

δεν θα εχεις εξοδα ΟΑΚΑ. ειναι αυτο σωστο? ναι

 

εκει στηριζομαι και μονο

τα υπολοιπα θα τα δουμε γιατι γεγονος ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις τον Μελ σε καμια περιπτωση

μεχρι τοτε χορευουμε με τον ρυθμο που μας δινει

εκτος κι αν θελουμε να παρει πουλο τωρα και να αφησει το γηπεδο μισο για να το βλεπουμε και να αναπολουμε καποια στιγμη Σβαρνα σε ντερμπυ και Καρντοσο προπονητη

 

Αρχιδια εργασια θα παραδωσεις.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

εγω δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα μπροστα.

τα εσοδα που θα αυξηθουν απο το γηπεδο, ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ και δεν τα παιρνει ο λαμογιος για νοικι, ειναι  λιγα.

 

η ΑΕΚ εκει που παιζει με Μπακακη ΟΑΚΑ, θα παιζει με Μπακακη Φιλαδελφεια ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ το 2021/22. αυτο θα αλλαξει.

 

η ΑΕΚ θελει γενναιες επενδυσεις και οχι διαχειριση, οπως τονιζε ΓΡΑΠΤΩΣ μια ψυχη το 2009...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×