Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #2 ​​​🐅🦀🦀


Hades
 Share

Recommended Posts

Μαλλον διαβαζουν ΚΜ και μετα πανε γραφουν αυτα τα αρθρα.

Σου λενε εκει γραφουν οτι δεν προκειται να ριξει λεφτα ο Μελ αρα εχει παγιωθει αυτη η αντιληψη στους οπαδους, ας το γραψουμε κι εμεις σαν πληροφορια.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Man Of Faith said:

Αρθρο στο site της Αποψης που θελει τον Ιβαν να προτιμαει να βγουμε εμεις δευτεροι και οχι ο γαυρος, γιατι ο Τιγρης δεν προκειται να ριξει λεφτα για παικτες.Αντιθετα με τον βαγγελα που θα σπρωξει λεφτα για να μπει στους ομιλους, οποτε θα κανει και πρωταθλητισμο.

Δικαιωση αυτων που γραφουν οτι ο Τιγρης δεν ριχνει λεφτα με τιποτα.

Υπαρχει ανθρωπος που εχει σωας τας φρενας και δεν τον εχει παρει πρεφα οτι ειναι τζαμπατζης;

Αυτο ειναι δεδομενο. Το υπολοιπο ειναι αρδια λογικα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Ban Viveur said:

Για να μην καταναλώνεις αδίκως το bandwith σου . Να σου πω ότι 

 Ήμουν επαγγελματίας του χώρου . Ποστ και μεροκάματο 

Το ελληνικό τρολινγκ είμαι εγώ 

 

 

Εξ ου κ το ban viveur κυριε duck?

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, tan21 said:

δεν τρολαρω καθολου, απονερα της χαρας μου ειναι και οι άκαιρες αναφορες στην επιστροφή του κοουτς. μέχρι τη συναντηση με ματζισαν στα μαρμαρενια αλωνια οταν ερθει το πληρωμα του χρονου.

παρεπιπτόντως ο,τιδηποτε "ελληνικό" + [δυτικός όρος], είναι εκ φύσεως Αντιαισθητικό και Θλιβερό, άρα και ανευ σημασίας. Παρατήρηση/σκέψη και χωρίς σύνδεση με την τελευταία φράση που επικαλείσαι ότι είσαι η μετουσίωσή του.

 

αφήστε με να κατουράω τα παντελόνια μου απ' τη χαρά και μην τσιμπάτε.

Μαρμαρενια αλωνια;; Μονομαχια στο Ελ Πασο με τον Zastro?

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Bukowski said:

Ειναι 500 χρονια στην μπαλα ο Μελ, εχει πλατη τον Σωκρατη και τον Θωμα αλλα ΟΚ αν βγει δευτερος τα καθορισε ο Ιβαν.

Πολυ μου αρεσουν αυτα τα ξυπνιτζηδικα αρθρα.

Βεβαια σε περιπτωση που εν τελει βγεις τριτος νταξ μωρε σιγα.

"Σφιξίματα" λέει, ο Πράχτορας την βδομάδα που πέρασε στην Λ. Καβάλας (όχι στην "παράγκα", λίγο πιο πέρα προς Κηφισό).

Στο "στενάχωρο" τα τακίμια αμφότερα.

:ph34r:

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Φερε πισω το μαρινο και διωξε πονσε, τσιγκρινσκι, χουλτ, Γκάλο και όποιον αλλο σώθηκε φέτος και ζητάει χρήματα. Αυτό ξέρεις να κάνεις.

Αυτά που λένε οι κύριοι παραπάνω μάλλον σου είναι δυσνόητα.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Αθάνατος Πρόεδρε. Συνέχισε να γράφεις το όνομά σου στα χειρότερα ρεκόρ της ΑΕΚ. Όλα εδώ πληρώνονται εξάλλου.

Κράτα και τον Μάνταλο για αρχηγό, α και μην ξεχάσεις να ανανεώσεις σε Μπάρκα και Μπακάκη γιατί είναι παικταράδες και φιλιπινέζες του ψευτοαρχηγού που μας έχεις φορτώσει με το έτσι θέλω. Τι θα κάναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω.

Τα φετινά που έκανε ο φελλός αυτός δεν θα τα έκανε ούτε το παιδοβούβαλο. Φτιάξε το γαμημένο γήπεδο και φύγε, αν έχεις αφήσει ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι τότε βέβαια.

 

ΥΓ: Βλέπεις τον Αγγελόπουλο στο μπάσκετ. Προσπαθεί όσο μπορεί και η ιστορία τον ανταμοίβει. Θα μπορούσε να είχε διαλύσει την περσινή ομάδα να μειώσει την χασούρα, αλλά έφερε και καλύτερο κόουτς και έχει και καλύτερο υλικό συνολικά (ή έστω πάνω κάτω τα ίδια). Κι από την άλλη βλέπεις αυτή την γκρανκάσα. Να δούμε πόσα θα αντέξουμε ακόμα στην μπάλα.

Link to comment
Share on other sites

Να πούμε λίγο και 2 αυτονόητα πράγματα χωρίς καμία διάθεση στήριξης στο Μελισσανίδη. Μη συγκρίνουμε πουτσες με κρουασάν γιατί δε θα βγει άκρη.

Ο ένας είναι στο ποδόσφαιρο που δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τίτλο, ακόμα κι αν στο ποδόσφαιρο υπήρχαν εύκολες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Που δεν υπάρχουν.

Ο άλλος οκ πήρε 2 ευρωπαϊκούς τίτλους αλλά αντικειμενικά "προσβάσιμους" σε μια καλή ελληνική ομάδα. Όχι βέβαια δεδομένους, αλλά προσβάσιμους.

Ο ένας μπορεί να μη κάνει πρωταθλητισμό αλλά πήρε ένα πρωτάθλημα, ούτε ο άλλος κάνει πρωταθλητισμό αλλά σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό, τόσο ώστε η ΑΕΚ στο μπάσκετ να μην ασχολείται καν με το πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα βέβαια υπάρχουν πολλές παράμετροι υπέρ του Μάκη. Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έχει να δώσει πίσω πράγματα στον ιδιοκτήτη της. Η μπασκετική τίποτε απολύτως. Ο ένας είναι ο Θεός της ΑΕΚ, ο άλλος ένας συμπαθής πρόεδρος.

ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο πιθανότατα θα υπάρχει και μετά τον τίγρη, ΑΕΚ στο μπάσκετ μετά τον Αγγελόπουλο όλοι ξέρουμε που θα βρίσκεται.

Και είναι και η αντικειμενική δυσκολία των αθλημάτων εκτός των άλλων. Στο ποδόσφαιρο όσο σωστός και μεθοδικός κι αν είσαι, είναι πολύ συγκεκριμένο το ταβάνι σου. Στο μπάσκετ πάλι μπορείς να πας σαφώς ψηλότερα λόγω χαμηλότερου ανταγωνισμού.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εχει ειπωθει μια αποψη οτι περισυ ηταν η εξαιρεση για τον Μελισσανιδη και οι υπολοιπες χρονιες ο κανονας.

Ετσι εχει παει και στο Καραισκακη για το πρωταθλημα

4-0

3-0

1-2

4-1

 

Τιγραρε μου εσυ, συνεχισε δυνατα

 

Link to comment
Share on other sites

Εχω βαρεθει να τρωμε τεσσαρες και τριαρες εκει μεσα.Τα χρονια του Μελισσανιδη εχουμε το χειροτερο ρεκορ σιγουρα εκει.Απαραδεκτο περα ως περα.Αν δεν τον νοιαζει αυτον εμας μας νοιαζει.Τρωμε για πλακα μεγαλα σκορ και σε μικρο χρονικο διαστημα κιολας και απο ομαδες του γαυρου κατωτερες των προηγουμενων χρονων.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Αυτο που βλεπουμε,ξεφτιλιζει οτι πετυχαμε περυσι,βασικα το εκμηδενιζει γιατι ολοι εχουν ξενερωσει,ολοι σου πετανε την ταμπελα ψευτοπρωταθλητη και οταν μενεις τοσο πισω,δεν μπορεις να λες εγω σας γαμησα περυσι.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Δεν βλεπω καμια αντιδραση,ουτε απο κοσμο,ουτε απο συνδεσμους,ουτε απο οριτζιναλ,θα επρεπε να ειχε μαζευτει ηδη κοσμος και να γιουχαρει εξω απο σπιτια και γραφεια.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Περιμενουμε βιντεακι Μικελαντζελο με τα γελακια για την τοποθετηση εξεδρας μηκους 2χ2

Link to comment
Share on other sites

Ψυχραιμια χρειάζεται , αξιολόγηση ρόστερ και φιάξιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά . Δεν έχει νοημα τπτ άλλο . Έτσι αλλιώς πηγαίναμε για τη νίκη άλλα κέρδος θα ήταν και μια ηρωική ήττα  . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×