Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #2 ​​​🐅🦀🦀


Hades
 Share

Recommended Posts

Δεν παθαίνει τίποτα ο δικός μας εκτός κι αν του ζητήσει ο ιός λεφτά. :D 

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που είπες καύσιμα... Πέρασα από το βενζινάδικο της περιοχής στον σημερινό μου περίπατο, η τιμή 0,77 €/λίτρο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν ξερω τι θα γινει μετα την ολοκληρωση του γηπεδου και αν υπαρχει ετοιμη διαδοχη κατασταση, απο αυτα που γραφτηκαν κατα καιρους εδω μεσα μαλλον κατι υπαρχει.Τελευταια ομως μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ο Μελ με την ολοκληρωση του γηπεδου θα θελει να παρει 2-3 σερι και μετα να φυγει.

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Man Of Faith said:

Δεν ξερω τι θα γινει μετα την ολοκληρωση του γηπεδου και αν υπαρχει ετοιμη διαδοχη κατασταση, απο αυτα που γραφτηκαν κατα καιρους εδω μεσα μαλλον κατι υπαρχει.Τελευταια ομως μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι ο Μελ με την ολοκληρωση του γηπεδου θα θελει να παρει 2-3 σερι και μετα να φυγει.

Ή και 5-6...:)

Link to comment
Share on other sites

Απάντηση στη συντονισμένη επίθεση του μιντιακού συστήματος Μαρινάκη έδωσε η OilOne. Τις προηγούμενες μέρες με αοριστολογίες και διάφορες δηλώσεις η εταιρία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη στοχοποιήθηκε από τα Μέσα του ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ. Η OilOneόμως με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει ότι «δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται» και απαντάμε στοιχεία για τα περί «περιβαλλοντικής βόμβας».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τις προηγούμενες μέρες γίναμε στόχος μιας πρωτοφανούς

συντονισμένης επίθεσης μέσω συγκεκριμένων δελτίων ειδήσεων,

ιστοσελίδων, εφημερίδων.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο δήθεν ανεξάρτητος, αντικειμενικός και αθώος Μιντιακός όμιλος που ταυτίζεται απροκάλυπτα με τα οικονομικά συμφέροντα και τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναλαμβάνει μια διατεταγμένη αποστολή με επιστρατευμένη δημοσιογραφική δράση και ουσιαστική συνεργασία με τους εκλεκτούς της αυτοδιοίκησης, τον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Σε αγαστή σύμπραξη ο όμιλος Μαρινάκη προσπαθεί για μια ακόμη φορά με ψέματα και παραπληροφόρηση να στιγματίσει και να συκοφαντήσει τόσο την OIL ONE, μία από τις πλέον σύγχρονες περιβαλλοντικές μονάδες του κόσμου, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά.

Τα δημοσιεύματα αυτά και η συντεταγμένη επίθεση από όλα τα Μέσα και τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτουν τη διασύνδεση οικονομικών συμφερόντων και μιντιακών σχεδιασμών με ορισμένους άρχοντες της αυτοδιοίκησης στην περιοχή του Πειραιά.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος:

• Η προσβολή και ο στιγματισμός της Νομοθετικής εξουσίας (Βουλή, κόμματα και βουλευτές) και της Εκτελεστικής εξουσίας (κυβερνήσεις και υπουργοί από το 2012 μέχρι

σήμερα) για δήθεν «χαριστικές» αποφάσεις.

• Ο εκφοβισμός και ο εκβιασμός των Υπουργείων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, των κρατικών αρχών και υπηρεσιών.

• Η αμαύρωση της εικόνας και η παράνομη διακοπή της λειτουργίας της OIL ONE, μιας από τις πιο προηγμένες περιβαλλοντικές υποδομές, που αποδεδειγμένα και έμπρακτα εξυπηρετεί την δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

• Η υπονόμευση και ο ευτελισμός των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο Όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη ματαιοπονεί γιατί συγκρούεται με την αλήθεια και την πραγματικότητα των νόμων, εθνικών και ενωσιακών.

Τους πληροφορούμε για μια ακόμη φορά τα εξής:

Η OIL ONE είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως μία από τις πιο σύγχρονες περιβαλλοντικές υποδομές στον

κόσμο.

Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή είναι απολύτως νόμιμη και συμβατή με τον Χωροταξικό Ρυθμιστικό Σχεδιασμό της Αττικής καθώς η ύπαρξη και η λειτουργία της είναι υποχρεωτική από την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία, η αδιάλειπτη λειτουργία της είναι κρίσιμη και καθοριστική για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά και για την προστασία του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και της δημόσιας υγείας.

Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή ενσωματώνει τις πιο εξελιγμένες αντιρυπογόνες τεχνολογίες, ενώ παρακολουθείται και ελέγχεται ανελλιπώς από αξιόπιστους και φερέγγυους Δημόσιους και Πανεπιστημιακούς φορείς όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αστεροσκοπείο Αθηνών και το

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε για πολλοστή φορά από κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος στις 19 Μαΐου 2020: ΔΕΝ διαπιστώθηκε ρύπανση ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ΔΕΝ έγιναν αισθητές οσμές πέριξ της εγκατάστασης σε ακτίνα 100 μέτρων.

Ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι συν αυτώ οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα μυθεύματα, η παραπληροφόρηση τους, οι κινδυνολογίες και τα ψέματα τους έχουν διαψευσθεί από τα πορίσματα όλων των ελεγκτών περιβάλλοντος είτε κατά τους καθιερωμένους ελέγχους τους είτε μετά από τις διατεταγμένες καταγγελίες των «εκλεκτών» προσώπων της αυτοδιοίκησης.

Η γνωστή «παρέα» του Πειραιά οφείλει να γνωρίζει ότι η OIL ONE δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται, όσο ο πόλεμος γίνεται με νόμιμα μέσα, γιατί λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και κανόνες που προβλέπονται από την περιβαλλοντική νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο Δήμαρχος και η υπόλοιπη παρέα του Πειραιά έχουν στοχοποιήσει με απαράδεκτη και παράνομη εμμονή την OIL ONE, οποιαδήποτε απόπειρα για προβοκάτσια και οποιοδήποτε σαμποτάζ, θα έχει αυτούς ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest MARILLION

Όταν είναι να έρθουν, η όπισθεν είναι πατητή και μπροστά.

Link to comment
Share on other sites

Na valei k brizes g na fortizoume t amaxia  Tsampa  g autous pou erxomaste apo makrua. Na mhn fortizoume  se spitia filon AEKTZHDON gt mporei na mas dioxoun.... 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

«Αν του είχε πιάσει τα γεννητικά όργανα και τα είχε σφίξει, δεν θα μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέκος Αλεξίου για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ΑΕΚ - Άρης. Ρίζου (δικηγόρος Μελισσανίδη): «Το βίντεο μας δικαιώνει. Το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ…». Μόνο το SDNA ήταν στην εκδίκαση.

 

???????

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όλη η κυβέρνηση στα πόδια του πόδια του Τιγραρου. Πως τους πετσοκοψε έτσι τους Βαγγελα-Αυγενακη;

?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πως άνοιξε η αυλαία στη δίκη για την Aegean Marine Petroleum στις ΗΠΑ

Έχουν περάσει σχεδόν 20 μήνες από τότε που η Aegean Marine Petroleum Network, η εταιρεία ναυτιλιακών καυσίμων που ίδρυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και έβαλε το 2006 στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, υπάχθηκε στις διατάξεις του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα και σταμάτησε να διαπραγματεύεται στην αμερικανική κεφαλαιαγορά εν μέσω καταγγελιών και αγωγών για οικονομικές ατασθαλίες και εξαπάτηση των επενδυτών.

Του Θανάση Κουκάκη

Ωστόσο, στο χρόνο που μεσολάβησε η υπόθεση της Aegean Marine Petroleum Network δεν ξεχάσθηκε, καθώς ο διαχειριστής πτώχευσής και οι πιστωτές της Aegean Marine Petroleum Network έχουν κινηθεί νομικά κατά του κ. Μελισσανίδη, των συνεργατών του και των ελεγκτικών εταιρειών που υπέγραφαν τις οικονομικές καταστάσεις της Aegean Marine.

Η βασική υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης (United Stated District Court Southern District of New York) από τη δικαστίνα Naomi Reice Buchwald, 76ετών, η οποία προ διετίας είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή όταν είχε κρίνει πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν δικαιούται να μπλοκάρει τους χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter.

Η Buchwald εξέδωσε την Τετάρτη μια αρχική κρίση επί της διαδικασίας υποστηρικτική για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους εναγωμένους, καθώς αναγνώρισε πως η εδρεύουσα στα Νησιά Μάρσαλ Aegean Marine Petroleum Network διέπεται από το δίκαιο του Ντελαγουέρ, το οποίο είναι συγκεκριμένο για τις ευθύνες των εταιρικών επιτροπών και για το πότε τα μέλη τους έχουν απιστήσει ή όχι.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, το πρώην διοικητικό συμβούλιο της Aegean Marine Petroleum Network Inc δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι «λοξοκοίταζε», όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε ότι έκανε στην εταιρεία.

«Ο ενάγων παραδέχεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας διατηρούσε ελεγκτική επιτροπή ανεξάρτητων διευθυντών και ότι η επιτροπή ελέγχου, υπεύθυνη για τη λειτουργία της εταιρείας, διατήρησε τις Deloitte και PwC. Ενώ ο ενάγων υποστηρίζει ότι αυτό το σύστημα δεν ήταν ούτε «κατάλληλο» ούτε «σωστό», ωστόσο δεν αμφισβήτησε την ύπαρξή του. Όμως, η ύπαρξη του συστήματος αυτού είναι η μόνη προϋπόθεση που απαιτείται από τη νομοθεσία του Ντελαγουέρ, η οποία διέπει την υπόθεση», έκρινε η Naomi Reice Buchwald.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό δικαστήριο, αν και ο διαχειριστής της Aegean Marine Petroleum Network,ως ενάγων, χαρακτήρισε στους ισχυρισμούς του τη συμπεριφορά των μελών της εταιρείας ως παραβίαση των εμπιστευτικών καθηκόντων φροντίδας και πίστης, ωστόσο αυτοί οι ισχυρισμοί «είναι απλοί ισχυρισμοί», καθώς η αγωγή δεν καταγγέλλει το είδος της κακοδιαχείρισης, ή τις μη ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις, που αποτελούν παραβιάσεις του καθήκοντος επιμέλειας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κρίση δεν είναι παρά ένα αρχικό επεισόδιο στην όλη υπόθεση , η εκδίκαση της οποίας θα συνεχισθεί το επόμενο διάστημα επικεντρώνοντας στις αποφάσεις και τους χειρισμούς του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και στο ρόλο και στις ευθύνες των ελεγκτικών εταιρειών Deloitte και PwC.

 

https://www.ereportaz.gr/pos-anixe-i-avlea-sti-diki-gia-tin-aegean-marine-petroleum-stis-ipa/?fbclid=IwAR0QphkVDUUQ-v98Meo4xYSh5DJLpTSqI9kKhcTKnxm55HAA1parjgLQC7c

Link to comment
Share on other sites

το γηπεδο να γινει μβρη γαμιολα μας το χρωστας αλλα εσυ μην το χαρεις ρε πουστη μια αποφαση ειχες να παρεις και μου προταξες τις διαφορετικοτητες αρχιδι ε αρχιδι

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

προσωπικα,ευχομαι ο,τι χειροτερο να σου ρθει,καταρχας σε επαγγελματικο επιπεδο.

Link to comment
Share on other sites

ξεπουληθήκαμε στο γιουσουρούμ
για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ
κι ο εαυτούλης σας πέταξε βζούμ
ταρατατατζούμ, ταρατατατζούμ.

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

το μουνοπανο που ,ενω με μια χορηγια της aegean στις φανελες των τμηματων βολλευ και μπασκετ έσωζε τις ομαδες   τοτε ,που πεφταμε κατηγοριες και δεν κατεβαιναμε σε αγωνες σε Ελλαδα και ευρωπη ,λογω φορολογικων ενημερωτητων ,μου το παιζει μαγκας με τα λεφτα οπαπ.

 

Link to comment
Share on other sites

Αλκατράζ (όχι το καλό) και Γκουαντάναμο μαζί με τον Μαρινάκη μουνόπανο.

Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×