Jump to content

Recommended Posts

O Μπάμπης βασικός στη νίκη της καλαμάτας μέσα στο αιγάλεω . εδώ ο αγωνας ( το βάζω για να το δώ και εγώ κάποια στιγμή ) . Οι άλλοι δύο δανεικοί ήταν εκτός 11άδας .

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

O Μπάμπης βασικός στη νίκη της καλαμάτας μέσα στο αιγάλεω . εδώ ο αγωνας ( το βάζω για να το δώ και εγώ κάποια στιγμή )

 

Ρε πρεζάκι.... Superleague B .... Καλύτερα να σου πω να δεις καμιά κορεάτικη σαπουνόπερα στο youtube (επίκαιρη λόγω Κλωνα)

Link to comment
Share on other sites

                            Μπαρκας

 

Παουλινιο--Βρανιες--Τσιγκρινσκι--Χουλτ/Λοπεζ

 

           Σιμοες--Γαλανοπουλος/Κρστσιτς

 

Βερντε/Αλμπανης--Ζεραλντες/Μανταλος--Λιβαγια

                              

                              Ολιβειρα

 

 

(Αλλαγες: Τσιντωτας, Μπακακης, Σιμαο)

 

Σημαντικοι: Τσιγκρινσκι, Βρανιες, Σιμοες, Λιβαγια, Ολιβειρα

Επαρκεις: Μπαρκας, Παουλινιο, Χουλτ, Λοπεζ, Γαλανοπουλος

Ερωτηματικα: Κρστσις, Σιμαο, Βερντε, Αλμπανης, Ζεραλντες, Μανταλος, Μπακακης

 

Οι υπολοιποι παικτες του ροστερ, νομιζω αποδεδειγμενα δεν κανουν για ΑΕΚ.

Αυτο ειναι το ροστερ μας αυτη την στιγμη, 10-15 παικτες που μπορουν(?) να προσφερουν.

Εχει πολλες τρυπες, 3ο σεντερ μπακ, 2ο καλο χαφ, 2ο καλο εξτρεμ, 2ο αξιοπρεπες σεντερ φορ,

αλλα εχει και καποια προοπτικη.

Και με ενα σοβαρο προπονητη, μπορει να δουμε και ωραια πραγματα.

Καθε μερα με τον πατερ στο τιμονι παει χαμενη,

ξυπνα τιγρη.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Stylianopoulos said:

Ο Μπάρκας έσπασε λέει τον δείκτη του χεριού του σήμερα και θα μείνει έξω 1μηνα .Χάνει και γαύρο στο Καραϊσκάκη .

Που το εσπασε παλι ο αθεοφοβος σε ρεπο ? Στην εθνικη? Αυτο μας ελειπε παλι 

 

Link to comment
Share on other sites

 Γενικά πολυ πιο ταλαντούχο και καλύτερο τέρμα ο Μπάρκας αλλα το νευρο και το τσαγανό του Τσιτώ δεν το διαθετει . Συγκεκριμενα για το ντερμπι με τον γαυρο καλυτερα ο Τσιτώ να ξυπνάει και την αμυνα με τη φωνή του. Ο Μπάρκας 3στις4 είναι περίλυπος κατα τη διαρκεια του αγώνα λες και έχει μολις μαθει ότι ο αγαπημένος θείος του απο το χωριό νοσηλευεται σε ΜΕΘ Αθηναικου νoσοκομείου.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω καταφέρει να βρεθώ στο Καραισκάκη τα 3 τελευταία χρόνια, και έχω δει κάτω από τα δοκάρια Ανέστη, Μπάρκα και Τσιντώτα, ο Τσιντώτας ήταν αυτός που στάθηκε πιο καλά, φαινόταν ελάχιστα επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα και κατηύθυνε πιο σωστά την άμυνα. Με ανησυχεί μόνο ότι δεν έχει ρυθμό, έχει να παίξει καιρό.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές, να αξιολογήσει περιπτώσεις και να κάνει συζητήσεις με εκπροσώπους παικτών που μένουν προσεχώς ελεύθεροι

Link to comment
Share on other sites

Tα πλάνα της ΑΕΚ για το Γενάρη

   
Παρασκευή, 11/10/2019
ΙΒΙΤΣ
 

Η ΑΕΚ μετά το αποτυχημένο πείραμα με τον Μιγκέλ Καρντόσο, προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι αγωνιστικά. Νίκος Κωστένογλου και Ίλια Ίβιτς έχουν σηκώσει μανίκια και καθένας από το πόστο του προσπαθεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα.

Σε… αναμμένα κάρβουνα πρέπει να βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, αφού κανείς δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος στο ρόστερ. Οι δύο άνδρες τους αξιολογούν καθημερινά τόσο στις προπονήσεις όσο και στις επίσημες αναμετρήσεις και με βάση τα δεδομένα που θα συλλέξουν, θα κινηθούν ανάλογα μεταγραφικά τον Γενάρη.

Θεωρώντας ως δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση, η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν κεντρικό χαφ με περισσότερα αθλητικά προσόντα από τους υπάρχοντες. Την ίδια ώρα ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων βρίσκεται και η απόκτηση ενός σέντερ φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Τέλος, στην Ένωση περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με τον Ζεράλδες, παίκτη που έφερε ο Καρντόσο και ακόμα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου, που αγωνίζεται ως δανεικός στους κιτρινόμαυρους από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα γίνει κίνηση και για έναν αριστερό εξτρέμ.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, George_D said:

Tα πλάνα της ΑΕΚ για το Γενάρη

   
Παρασκευή, 11/10/2019
ΙΒΙΤΣ
Σε περίπτωση αποχώρησης του Πορτογάλου, που αγωνίζεται ως δανεικός στους κιτρινόμαυρους από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα γίνει κίνηση και για έναν αριστερό εξτρέμ.

Καλαβαν δηλαδη την μαλακια που εκαναν φερνοντας εναν παικτη σε μια θεση που ηδη υπηρχαν οι Λιβαγια και Μανταλος. Κατι που το βλεπαμε ολοι, αυτοι επρεπε να ερθει ο Οκτωβριος για να το δουν. Ως αριθμητικη λυση για την θεση αυτη υπηρχει και ο Κλωναριδης.

Τοσο καιρο ημασταν με 3 10αρια και μολις φευγει ο ενας με πωληση, αντι να σκεφτουν εξυπνα και να καλυψουν το κενο στα φτερα, πηγαινουν και φερνουν παλι κι αλλο 10αρι, δανεικο, χωρις οψιον. Ε ειναι για πολυ ξυλο εκει στην ΠΑΕ λοιπον. Αντε να δουμε τι ''εξτρεμ'' θα φερουν τωρα. Ντελετιτς, Βερντε ή κανεναν Γιαννιωτα; Τοσο δυσκολο τους ειναι δηλαδη να φερουν εστω εναν τιμιο Μπαρμποσα;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×