Jump to content

Recommended Posts

Ενδιαφέρον στοιχείο πως επί ημερών ομορφάντρα γενικά Ίλια δείχνουμε διάθεση να εγκαταλείψουμε την χαλιαμουτρίαση των προηγούμενων ετών και παρατηρούμε μια εμφανή βελτίωση του μο ομορφιάς του club μας. Πάντα τέτοια. Οι επιλογές Ίλια μέχρι στιγμής:

carrera1-1.jpg

%CE%A3%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%A3%CE%

AEK_ARAUJO.jpg

latsi-scaled.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει αντικειμενικά ο Αραούχο αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ούτε στις πουτάνες δεν θα γαμουσε

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, stavros 9-11 said:

Εντάξει αντικειμενικά ο Αραούχο αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ούτε στις πουτάνες δεν θα γαμουσε

Διαθέτει Ζαμορανική εξωτική ομορφιά ο Τσίνο μας. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Geologos said:

Σλοβένος ειναι ο Λατσης παιδια

Ναι ρε 'συ, για προγόνους λέω, έχει εκατοντάδες χιλιάδες η πρώην Γιουγκοσλαβία ουγγρικής καταγωγής, στη Σλοβενία βέβαια λίγους. Εκτός κι αν με τρολάρεις, δεν ξέρω, έχω πιει. :D

Link to comment
Share on other sites

Πονηρά σκέφτεται ο Μπούκο. Σου λέει γκομενακια θα σκάνε Αγία Σοφια, ευκαιρία να μασουλησουμε κανένα ψίχουλακι...

Link to comment
Share on other sites

«Όπου κι αν βρίσκομαι η καρδία μου είναι πάντα εδώ»

Μέσα από την Αγια Σοφιά ο Όγκνιεν Βράνιες σε μια αποκλειστική-απολαυστική συνέντευξη στο aek365. Ο θυμός για τον προπονητή... κολύμβησης Καρντόσο, οι ύμνοι για τον Μάσιμο Καρέρα και οι σκέψεις για το μέλλον του

Συνέντευξη στους Κώστα Κετσετζόγλου, Ηλία Τομαρά, Νίκο Τζαλίδη

Συναντηθήκαμε έξω από το νέο σπίτι της ΑΕΚ, μπροστά στην παλιά Σκεπαστή. "Άργησα λίγο γιατί ήρθα με ταξί. Είχα κάτι θέματα με το αυτοκίνητο" μας είπε. Ο κόσμος τον αναγνώριζε χωρίς δεύτερη ματιά. Παιδιά του έδιναν το χέρι και μέσα από αυτοκίνητα τον έβγαζαν φωτογραφίες. Αν και δεν χρειαζόταν αυτό για να το καταλάβουμε, ήταν όμως ένα ακόμα δείγμα του πόσο οι φίλοι της ΑΕΚ αγαπούν τον Όγκνιεν Βράνιες και πόσο τον νιώθουν δικό τους παιδί.

Η συνέντευξη και η φωτογράφιση στην Αγια Σοφιά διήρκησε πάνω δύο ώρες. Μας μίλησε για τα πάντα, όπως συνήθως μιλάει ο "Κομάντο", χωρίς φόβο και πολύ πάθος.

Αναφέρθηκε, φανερά εκνευρισμένος, στην εποχή Καρντόσο, έπλεξε το εγκώμιο του Καρέρα και μίλησε για την επιστροφή Αραούχο.

Μας έκανε τα παράπονα του για τη βαθμολογία που παίρνει κάποιες φορές στην Κριτική και έκανε τις παρατηρήσεις του στον φωτογράφο. Απάντησε σε όλα όσα των ρωτήσαμε. Το μέλλον του, το σκάνδαλο, το πάρτι, ακόμα και το αγαπημένο του παιχνίδι στο PlayStation.

Περίπου τρία χρόνια έχουν περάσει από την προηγούμενη συνέντευξη που είχαμε κάνει μαζί του. Αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει όμως είναι δεδομένο ότι ο Όγκνιεν Βράνιες παραμένει ο ίδιος ωραίος "τρελός".

Απολαύστε τον ξεχωριστό Όγκνιεν Βράνιες:

-Να ξεκινήσουμε με το παρόν. Εποχή Μάσιμο Καρέρα πλέον στην ΑΕΚ. Η ομάδα παρουσιάζεται αλλαγμένη, με διαφορετική φιλοσοφία.

"Στην αρχή της σεζόν ήμασταν απροετοίμαστοι. Χρειαζόμασταν λοιπόν πολύ καιρό για να μπούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Από τη στιγμή που ήρθε ο Καρέρα πρέπει να σας πω ότι έχει φέρει νέα πράγματα στην ομάδα. Ξέρουμε τι ποδόσφαιρο παίζουν οι Ιταλοί και εμένα μου ταιριάζει πάρα πολύ αυτό το στιλ. Είναι εξαιρετικός προπονητής, είναι νέος και νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα.

-Είπες ότι η ομάδα ήταν απροετοίμαστη. Γιατί συνέβη αυτό;

"Απλά γιατί κάναμε πολύ κακή προετοιμασία. Να σκεφτείτε ότι κάθε μέρα είχαμε δύο προπονήσεις. Η κάθε μια διαρκούσε τρεις ώρες. Για 90 λεπτά ο Καρντόσο μόνο μιλούσε, μιλούσε ασταμάτητα μόνος του".

-Και τι σας έλεγε επί 90 λεπτά;

"Δεν ξέρω. Μετά από κάποια φάση δεν άκουγα καν τι έλεγε. Πώς μπορείς να ακούσεις κάποιον να μιλάει ασταμάτητα για 90 λεπτά; Κρατούσε έναν πίνακα και μιλούσε ασταμάτητα. Ήταν απίστευτο. Νομίζω ότι αυτός ήταν προπονητής κολύμβησης, δεν ήξερε πως είναι το ποδόσφαιρο. Άλλωστε το δείχνει και η καριέρα που έχει ως τώρα. Συνήθως μένει 40 μέρες σε κάθε ομάδα. Θέλω πραγματικά να μου κάνει ένα σεμινάριο να κοροϊδεύω κι εγώ έτσι τις ομάδες. Να γίνω κι εγώ προπονητής.

Βέβαια με κορόιδεψε ακόμα κι εμένα. Ήθελε να με διώξει από τη ομάδα από την πρώτη εβδομάδα".

-Τι λέγατε οι παίκτες μεταξύ σας, το συζητούσατε;

"Τι να πούμε; Μίλησαν στο τέλος τα αποτελέσματα. Τι άλλο να πεις;"

-Πρόσφατα ένας παίκτης της Ναντ, που είχε δουλέψει μαζί του,  αναρωτήθηκε αν είναι καν προπονητής.

"Ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Είμαι όμως σίγουρος αδελφέ ότι εσύ, που είσαι δημοσιογράφος, είσαι καλύτερος προπονητής από τον Καρντόσο. Τι να σου πω; Δεν μπορώ να βρω τίποτα καλό σε αυτό τον άνθρωπο. Ούτε ως προπονητή, ούτε ακόμα και στα ρούχα που φοράει. Όσο και να προσπαθήσω δεν μπορώ να βρω κάτι καλό επάνω του. Άσε καλύτερα να μην πω τίποτα κάτι άλλο".

-Μετά τον Καρντόσο ήρθε ο Νίκος Κωστένογλου. Η ομάδα είχε ένα καλό διάστημα αλλά μετά επέστρεψαν τα άσχημα αποτελέσματα.

"Ο κύριος Κωστένογλου είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο. Λυπάμαι που πήρε τα ινία της ΑΕΚ σε μια άσχημη περίοδο. Πιστεύω ότι όποιος και να ερχόταν μετά τον Καρντόσο θα είχαμε την ίδια πορεία. Ο Κωστένογλου τα έδωσε όλα για την ομάδα, ό,τι μπορούσε το έδωσε.

-Θεωρείς ότι πλέον η ομάδα είναι καλύτερα στη φυσική κατάσταση;

"Νομίζω ότι πλέον είμαστε στο 70%. Σίγουρα είμαστε καλύτερα απ' ό,τι πριν. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δείξει καλύτερη εικόνα τη νέα χρονιά αν έχει προπονητή τον Καρέρα. Αυτή τη στιγμή ο Καρέρα έχει καταφέρει κι έχει πάρει το 100%. Σε αντίθεση δηλαδή με αυτό που συνέβαινε στην αρχή της χρονιάς".

 

-Πίστευες ότι ο Καρέρα θα μπορούσε να ανοίξει έτσι το rotation και να βάλει τόσους παίκτες στην αγωνιστική εξίσωση της ομάδας, να παίζουν τόσα παιδιά που είχαν μείνει εκτός;

"Αυτό που κάνει ο Καρέρα δείχνει μια κανονικότητα. Δείχνει ότι είναι ένας κανονικός προπονητής που βασίζεται σε όλο το ρόστερ. Τα παιδιά αυτά έκαναν μόνο προπονήσεις και δεν μπορούσαν να δείξουν πουθενά αλλού το ταλέντο τους. Μόνο ό,τι έδειχναν στις προπονήσεις. Και εγώ αν ήμουν προπονητής θα έκανα το ίδιο με τον Καρέρα".

-Θέλουμε να γυρίσουμε λίγο πίσω και να μιλήσουμε για την προηγούμενη σεζόν. Τα όσα έζησες στην Άντερλεχτ με τον παραγκωνισμό σου, η αποπομπή σου από την εθνική και το σκάνδαλο σε άλλαξαν ως άνθρωπο; Σε έβαλαν αυτά τα γεγονότα να σκεφτείς αλλιώς κάποια πράγματα;

"Όταν πήγα στην Άντερλεχτ ήταν όπως εδώ στην ΑΕΚ. Όλα πήγαιναν καλά και ο προπονητής έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος αμυντικός στο Βέλγιο. Αφού έγινε το σκάνδαλο με αυτή τη γυναίκα όλα πήγαν στραβά και ήρθε η πτώση. Αν λοιπόν δεν σκεφτόμουν σωστά και δεν το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε δεν θα μπορούσα με τίποτα να επανέλθω. Είμαι όμως τέτοιος άνθρωπος, τέτοιος χαρακτήρας που ό,τι κι αν έχω δεν το μεταφέρω στο χορτάρι. Τα ξεχνάω και τα δίνω όλα για την ομάδα μου".

-Θεωρείς ότι αυτή η επαναφορά σου θα μπορούσε να γίνει το ίδιο εύκολα σε άλλη ομάδα εκτός της ΑΕΚ;

"Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό επειδή το μεγάλο θέμα είναι το σκάνδαλο. Μπορεί να ήμουν σε κάποια άλλη ομάδα και όχι στην Άντερλεχτ και να μην τους επηρέαζε τόσο πολύ. Αν ήμουν για παράδειγμα στην ΑΕΚ ίσως να μην με αντιμετώπιζαν έτσι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Δεν ξέρω πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Δεν είμαι μάγος. Το σημαντικό είναι ότι τώρα είμαι καλά".

-Έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην επιστροφή σου;

"Φυσικά ο πρόεδρος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Ίσως και ολόκληρο το... μερίδιο. Η επιστροφή μου τελικά ήταν προς όφελος και των δύο πλευρών. Εγώ βοήθησα την ομάδα αλλά και η ομάδα βοήθησε εμένα".

-Πρώτα εσύ και τώρα επιστροφή στην ΑΕΚ και για τον Σέρχιο Αραούχο:

"Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ και ειδικά αυτό το διάστημα που είχαμε απουσίες και προβλήματα στην επίθεση. Να σας πω και κάτι, είναι κατά κάποιο τρόπο κρίμα που ένας παίκτης με τέτοια ποιότητα παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο διάστημα που παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ είχα πει σε όλους τους φίλους μου στο εξωτερικό, σε προπονητές, σε μάνατζερ ότι ο Αραούχο μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου.
Τώρα θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί ξανά στην ομάδα γιατί είναι λίγες μέρες μαζί μας".

-Μια διαφοροποίηση, ειδικά το τελευταίο δίμηνο, είναι οι κάρτες. Βλέπουμε ότι δεν παίρνεις πλέον εύκολα κάρτα. Θεωρείς ότι απλά έμαθαν το παιχνίδι σου οι διαιτητές ή άλλαξες κάτι στο τρόπο που αγωνίζεσαι;

"Ίσως είναι επειδή ότι αισθάνομαι τόσο έτοιμος που δεν βλέπω καν τους αντιπάλους (γέλια). Είναι και θέμα κάποιων διαιτητών που με έχουν στοχοποιήσει. Θυμηθείτε τι έγινε στο ματς με τη Λάρισα. Πρώτο φάουλ στο 5ο λεπτό και μου βγάζει κίτρινη κάρτα. Κάποιοι Έλληνες διαιτητές με φοβούνται όσο και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές. Πολλές φορές στη φυσούνα, πριν ξεκινήσουν τα ματς, οι διαιτητές που λένε: Ογκνιεν σε παρακαλώ σήμερα ήρεμα. Εγώ όμως παίζω πάντα το παιχνίδι μου. Με τους ξένους διαιτητές δεν είναι έτσι".

-Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Τσιγκρίνσκι έμεινε εκτός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Παρότι είχατε προετοιμαστεί να παίξετε με τον Τσίγκρι τα πήγατε εξαιρετικά καλά και με τον Σβάρνα:

"Ναι ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα στο ζέσταμα. Παίξαμε τελικά με τον Σβάρνα, το παιδί με εντυπωσιάζει από την αρχή της νέας χρονιάς και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Πριν έπαιζε ένα παιχνίδι καλά και σε 2-3 ήταν μέτριος. Τώρα έχει αποκτήσει σταθερότητα.

Εγώ πάντως γενικότερα αισθάνομαι μεγάλη υπευθυνότητα όταν παίζω και πάντα σκέφτομαι να είναι η δική απόδοση καλή και όχι ποιος είναι ο παρτενέρ μου. Όταν όμως η ΑΕΚ δεν κάνει ένα καλό παιχνίδι αμυντικά θα πουν ότι ο Βράνιες δεν ήταν καλός, δεν θα πουν ότι όλη η ομάδα ήταν κακή. Είναι αυτό ένα παράπονο που έχω".

-Θα θέλαμε ένα σχόλιο και για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ο οποίος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ήταν εκπληκτικός.

"Ο Κρίτσιτσις είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει (γέλια). Είναι φοβερό παιδί. Χάρηκα πάρα πολύ που έπαιξε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο στο ντέρμπι και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες άσχημοι περίοδοι και άσχημες καταστάσεις για τον Νέναντ αλλά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Δεν αισθανόταν σίγουρος για τη θέση του και όταν ένας παίκτης δεν είναι καλά ψυχολογικά δεν μπορεί να αποδώσει. Όλη την εβδομάδα, πριν τον αγώνα, σκέφτεσαι: Θα παίξω, δεν θα παίξω. Ο Νέναντ είχε έρθει για να παίζει και να προσφέρει. Για εμένα στο ματς με τον ΠΑΟ ήταν ο πραγματικός MVP".

 

-Πιστεύεις ότι με το χρόνο ο Καρέρα μπορεί να περάσει κάποια πράγματα και στο δημιουργικό κομμάτι ώστε η ΑΕΚ να γίνει πιο θεαματική;

"Εγώ θα σας κάνω αρχικά μια ερώτηση. Θέλετε να παίζουμε άσχημα και να νικάμε ή να παίζουμε καλά και να χάνουμε; Η ΑΕΚ με το ρόστερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή, παίζει όπως πρέπει. Για να περάσει στο επόμενο στάδιο, για να αλλάξει το στιλ της πρέπει να αλλάξει και κάποιους ποδοσφαιριστές και να φέρει κάποιους που θα είναι κατάλληλοι. Όπως είναι τώρα η ομάδα παίζει με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα, αν η ΑΕΚ θέλει να ξαναπάρει το Πρωτάθλημα της χρειάζονται παίκτες".

-Ποια είναι η αδυναμία που εντοπίζεις αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι της ΑΕΚ;

"Έχουμε πρόβλημα στην αντίδραση μας όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ και οι αντίπαλοι κάνουν πολλά ελεύθερα σουτ έξω από την περιοχή".

- Μίλησε μας λίγο για την εθνική και τις συζητήσεις που είχες με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όλα έδειχναν ότι ήσουν έτοιμος να επιστρέψεις;

"Από την εθνική κόπηκα λόγω του σκανδάλου. Από την πρώτη στιγμή έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ, εκτιμώ και σέβομαι. Η επιθυμία μου ήταν να επιστρέψω στην εθνική. Υπήρξαν όμως κάποια θέματα και αφού το συζήτησα με την οικογένεια μου αποφάσισα τελικά να παίξω ξανά. Ευχαριστώ τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όλη την προσπάθεια που έκανε και όλες μας τις συζητήσεις".

-Κατέκτησες το Πρωτάθλημα. Τι είναι αυτό που θες να πετύχεις ακόμα με την φανέλα της ΑΕΚ;

"Πολλά πράγματα αλλά θέλω πολύ να βάλω ένα γκολ σε ντέρμπι. Τα έβαλα όλα μαζεμένα τότε με την Ξάνθη. Απ' ότι ακούω ίσως να μην μπορέσω να σκοράρω ξανά απέναντι της αν υποβιβαστεί. Για εμένα είναι μάλλον καλύτερα να μείνει για να σκοράρω ξανά (γέλια)".

 

-Ακόμα και όταν αγωνιζόσουν στην Άντερλεχτ έδινες την εντύπωση ότι το μυαλό σου ήταν εδώ. Επικοινωνούσες με τον κόσμο της ΑΕΚ, ήρθες στο γήπεδο, σχολίαζες. Έφυγες τελικά ποτέ ολοκληρωτικά;

"Πράγματι όταν ήμουν στο Βέλγιο μπορεί το σώμα μου να ήταν εκεί το πνεύμα μου όμως ήταν εδώ. Ακόμα και αν φύγω σε τρεις μήνες πάλι εδώ θα είναι το μυαλό και η καρδιά μου".

-Θέλεις να είναι και το σώμα σου εδώ μετά από αυτούς τρεις μήνες;

(Γέλια) "Το μυαλό μου θα είναι εδώ σίγουρα. Το σώμα μου δεν ξέρω. Είναι νωρίς για να πούμε κάτι. Δεν εξαρτάται από εμένα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνεχίσω να παίζω όπως παίζω τώρα. Αν το κάνω τότε θα μπούμε σε γλυκές περιπέτειες. Αν εγώ παίζω άσχημα ούτε η Άντερλεχτ θα ξέρει τι να κάνει μαζί μου, ούτε εγώ θα ξέρω που να πάω".

-Είμαστε εδώ στην Αγια Σοφιά. Πώς βλέπεις το νέο γήπεδο; Ονειρεύεσαι να παίξεις εδώ;

"Πιστεύω ότι θα είναι κάτι μοναδικό. Δεν μπορώ να φανταστώ καν πως θα είναι να παίζεις εδώ. Θέλω να παίξω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Υπάρχει το συμβόλαιο με την Άντερλεχτ για δύο ακόμα χρόνια".

Link to comment
Share on other sites

Update Μερικές βιορθώσεις με το σβάρνα να πρασινίζει αφού θεωρείτε πλεον πρώτη επιλογή μαζί με τους άλλους τρείς και όχι ροτέισον και τη προσθήκη του μικρού λάτσι στα στόπερ για να κλείσει η 5άδα . Ανέβηκαν και άλλο οι πρώτες επιλογές  18 και πλέον στο ροτέισον έχουν μείνει 4 ( τέρμα , παουλίνιο , σάμπα και κλώνα που δεν πείθει για πρώτη επιλογή ) . Αθανασιάδης βασιλαντωνόπουλος και γιακουμάκης δύσκολα θα ξαναπάρουν ευκαιρία φέτος . Οι υπόλοιποι μικροί με τη προσθήκη του μαχαίρα λόγο ανανέωσης και πιθανή συμμετοχή σε αποστολές και με τη πρώτη ομάδα . 

ΤΕΡΜΑ   Β. Μπάρκας   . Π. Τσιντώτας   Γ. Aθανασιάδης 

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ   Ε. Λόπες   Ν. Χουλτ 

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ  Μ. Μπακάκης , Παουλίνιο , Σ. Βασιλαντωνόπουλος  Κ. Σταμούλης 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ  Ντ. Τσιγκρίνσκι , Μ. Οικονόμου , Ο. Βράνιεζ ,  Σ. Σβάρνας , Λατσι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ Α. Σιμόες , Κ. Γαλανόπουλος 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ N. Krsticic , Ν. Σιμάνσκι , Α. Σάμπα

ΜΕΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Π. ΜάνταλοςΓ-Φ Μπότος , Σαρβέλης

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

D. Verde 23 ,  Χ. Αλμπάνης , Β. Κλωναρίδης ,Μαχαίρας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ  N. Oliveria , Μ. Λιβάγια , Σ. Αραούχο , Γιακουμάκης , Ε. Χριστόπουλος

με μπολτ οσοι κουβαλούν ή έχουν τραυματισμό - 4 παίκτες 

Με πράσινο αυτοί που δείχνει εμπιστοσύνη μέχρι τώρα ο καρρέρα - 18 παίκτες

Με μπλέ αυτοί που φαίνεται ότι τους υπολογίζει για ροτέισον - 4 παίκτες

μοβ αυτοί που φαίνεται ότι έχουν μείνει πιο πίσω - 3 παίκτες

κίτρινο οι μικροί που πήραν ή μπορεί να πάρουν ευκαιρία - 6 παίκτες

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

 

Η στιγμή της πάσας του σέρβου . Εικόνα1 

πόσο οργανωμένη αντεπίθεση τόσο που έχουμε βγάλει 7vs5 και μάλιστα συμμετρικά σαν βέλος ( αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν κριτική καρέρα) Εικόνα 1

πόσο έξυπνα χώνεται ο αλμπάνης ανάμεσα στους δύο και πίσω απο το ξεχασμένο αμυντικό του άρη Εικόνα 4  μάλιστα του δείχνει το χώρο ο αλμπάνης και ο σέρβος δείνει τι τέλεια κάθετη ακρυβώς εκεί που έπρεπε ώστε το τέρμα να είναι έξω αλλα να μην μπορεί να μπλοκάρει το τέρμα . εικόνα 5

 

πόσο έξυπνα ο μάρκο βλέπει τη πορεία της μπάλας προς αλμπάνη και τη αφήνει χωρίς να προσπαθήσει να τη σταματήσει που πιθανών μπορούσε Εικόνα 3

στη δεξιά πλευρά εν το μεταξύ είμαστε 2vs0 ( βέρντε κλώνα)

στη αριστερη πλευρα κάνει απίστευτο σπρίν ο χουλτ δείτε απο που ξεκινάει και που βρήσκεται μετά απο 3 δεύτερα  Εικόνα 3

ο σιμάνσκι σωστά κινείται παράλληλα

Στους λατρεις του μάνταλου μετά απο χρόνια ξέρουμε ότι θα έδεινε στο χουλτ πιθανότερα ή αν είχε κέφια θα έψαχνε κανα κλώνα και δεν θα έκανε με τπτ τη κάθετη γιατί απλά δεν την έχει ....

 

 

 

ScreenHunter 205.png

ScreenHunter 206.png

 

 

ScreenHunter 207.png

ScreenHunter 208.png

ScreenHunter 209.png

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Αυτο με το μανταλο σκεφτηκα κι εγω,100% θα εκανε πασα στο χουλτ και μετα παραλληλη σεντρα κτλ.

Εντωμεταξυ εχει ενδιαφερον οτι εχουμε βγαλει παρομοια φαση με το γκολ του αλμπανη σε πολλα παιχνιδια.Κλεψιμο->πασες με μια επαφη->τρυπημα στον αξονα.

 

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, teo21 said:

Αυτο με το μανταλο σκεφτηκα κι εγω,100% θα εκανε πασα στο χουλτ και μετα παραλληλη σεντρα κτλ.

Εντωμεταξυ εχει ενδιαφερον οτι εχουμε βγαλει παρομοια φαση με το γκολ του αλμπανη σε πολλα παιχνιδια.Κλεψιμο->πασες με μια επαφη->τρυπημα στον αξονα.

 

η πάσα του σέρβου δεν ήταν μόνο ακριβείας άλλα είχε και τη σωστή δύναμη ώστε να τη βρεί ο αλμπάνης στο σωστό σημείο και σωστό χρόνο και το πλασέ του αλμπάνη ήταν τέλειο αφού τη σήκωσε λίγο τη μπάλα όχι πολλή για να υπάρχει ρίσκο να φύγει έξω ή λίγο ακόμα να βρεί το χέρι του άλλα ούτε χαμηλά για να μπλοκάρει το πόδι του . βρήσκει στο πάνω μερός του ποδιού του τέρματος και πάει εύκολα γκόλ χωρίς να πάρει ύψος. 

 

ScreenHunter 210.png

ScreenHunter 211.png

ScreenHunter 212.png

Link to comment
Share on other sites

στον αλμπάνη βλέπω κάποιο μέλλον (χαμηλοτάβανο). Έχει κάποια χρησιμότητα, έχει τα προσόντα και αν σταματήσει να είναι χεσμένος κάτι μπορεί να κάνει.

Ο κλωναρίδης, τι προσόντα έχει? Ξέρει το απολυτίκιο της Αγίας Σουλπικίας στα Φλαμανδικά?

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι τον παικταρα Κετσπαγια που ειχε αργησει λιγο να παρει μπρος, ειχε σπασει και το χερι του και πηγε ακομα πιο πισω.Ελπιζω και ο Κριστισιτς να πηρε μπροστα εστω και αργα και να δουμε σπουδαια πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×