Jump to content

Recommended Posts

Guest Fadrhonc21

Δεν έχω παρακολουθήσει Αρούλη καθόλου μα καθόλου. Είπε ότι μένει ελεύθερος κι ό,τι είναι τσάμπα το κυνηγάμε συνήθως

Link to comment
Share on other sites

ο βελεθ εχει ηδη απορριφθει απο ιβιτς και καρερα δεν εχει αναγκη η ΑΕΚ απο ακομα ενα δεξιοποδαρο στοπερ εχει 4 σημερα τα οποια πιθανων να τα εχει και μετα το καλοκαιρι

αριστεροποδαρο ψαχνουν

Link to comment
Share on other sites

btw

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το κυριακάτικο (19:30) ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

 

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Μάσιμο Καρέρα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες με τιμωρημένους και τραυματίες, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Πιο συγκεκριμένα, για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι Βράνιες και Σβάρνας, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή.

Εκτός είναι και ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ως εκ τούτου, οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ είναι ο Οικονόμου και ο Λάτσι. Και οι πιθανότητες είναι πολλές να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο νεαρός Σλοβένος αμυντικός.

Ο Λάτσι προπονείται εδώ και καιρό με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν μπορούσε να αγωνιστεί μέχρι να δώσει η FIFA το «πράσινο» φως και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ο Καρέρα υπολογίζει πολύ στον 17χρονο και αν δεν υπήρχε η καθυστέρηση με το δελτίο του, θα είχε κάνει ήδη το ντεμπούτο του (πιθανότατα στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο).

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την πρώτη του εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα» και ο κόσμος θα μπορέσει να πάρει… γεύση από τη νέα μεταγραφή της Ένωσης.

 

Link to comment
Share on other sites

Πάγκο ο πετράκης στο άρη και ήρθαν και οι πρώτοι τριγμοί

«Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Τι είναι αυτά; Αυτά έχουμε πει; Βάζετε τον εαυτό σας και το «εγώ» σας πάνω από την ομάδα. Δεν το θέλω αυτό. Απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό. Είμαστε κακοί. Αν μπορούσα να σας αλλάξω και τους 11 θα σας άλλαζα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Το βλέπω, μην νομίζετε. Παίζετε μόνο για τους εαυτούς σας»

«Ο Σέρχιο μου είπε ότι δεν βολεύεται να παίζει δεξιά, αλλά θα το κάνει για το καλό της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρει τι θέλετε και τι νομίζετε. Εκεί πρέπει να παίξετε, εκεί θα παίξετε. Δεν θέλω χαλαρότητες από κανέναν σας. Θα παίζετε όπου χρειαστεί για την ομάδα. Είδα πολλές χαλαρότητες χθες (σ.σ προχθές) από πολλούς σας»

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε και τους χρόνους μέχρι τώρα στη superleague με 2.250+ max λεπτά και το μπακάκη να ξεπερνάει τα 2000 να χάνει μόνο 176' λόγο καρτών 

Ακουληθεί λιβάγια 1977' που έμενε εκτός μόνο λόγο καρτών μετά μπάρκας 1886  οκ τέρμα 

Η συνέχεια στους 1600άριδες η έκπληξη κριστισιτς 1672 που ξεπέρασε και μάνταλο 1628 και σιμόες 1612 

ο βράνιες μόνος στους 1400άριδδες λόγο κάρτες και αποβολής απο ομάδα μετά το πάρτι 1493

στους 1300άριδες λόπες 1393 οικονόμου 1340 ντιμιτρι 1334

δυο οι καινούργοι 1200άριδες ολιβέιρα 1282 που έμεινε πίσω στο τέλος και βέρντε 1235

μονος 100άρης χουλτ 1046

στα 800 σβάρνας 847 και παουλίνιο 842

πιο κάτω αλμπάνης που ανεβαίνει 790 και γαλανόπουλος 748 που ειχε μια δύσκολη χρονιά

λίγο κατω απο 500 γιακουμάκης-τσιντώτας 491' σιμάνσκι 478

ντέλετιτς πρόλαβε να κάνει 390 λεπτά 

σχεδόν τα ίδια λίγα λεπτά είχαν τα καλοκαιρινα χαφ μεταγραφές  σιμάο 200 σάμπα 198

αραούχο 198 σε λίγες μέρες πρόλαβε και κλώνα 173 και αυτό λόγο καρέρα που τον έβαλε βασικό σε δυο ματς ( βολο αρη)

φιλική συμμετοχή ζεράλδες 125 , μπότος 41 , βασιλαντωνόπουλος 23 , γιούσης 16

 

ScreenHunter 216.png

ScreenHunter 217.png

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, nikos said:

καλα ελεγα χθες δλδ οτι ο Μπακακης ειναι πιο βασικος κι απο τον Λιβαγια ?

σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια ο μπακάκης χτυπάει πάνω απο 2000 λεπτά ( 22-23+ αγώνες) σε κάθε πρωτάθλημα (   17-18 2288' , 18-19 2033' )

Link to comment
Share on other sites

τουλαχιστον εχει αντοχη ο συγκεκριμενος κατσαπλιας.

 

σε αλλα νεα ο Οικονομου εχει ξεπερασει τον Τσιγκρινσκι σε συμμετοχες, εχω παντως καταληξει οτι στο 70% των αγωνων σουπερ λιγδας την βγαζεις και με Λαμπροπουλο/Οικονομου/Σβαρνες.

το υπολοιπο 30% + Ευρωπες ειναι  το θεμα.

Link to comment
Share on other sites

Διαβαζω για την σημερινη προπονηση και δεν λεει τιποτα για Ολιβειρα. 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι γυμνάστηκαν το απόγευμα στα Σπάτα χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 17.00 και στις 18.00.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μάρκο Λιβάια δεν προπονήθηκε λόγω εμπύρετου ίωσης.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

Εχουμε κανενα νεο?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο μεγάλους στόχους, το Κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτά και πιο μακριά.

Σύμφωνα με την Live Sport, το πλάνο για την επόμενη σεζόν στηρίζεται ήδη σε συγκεκριμένους άξονες. Πρώτος και κυριότερος, η παραμονή του Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένος με το έργο του και ο ίδιος νιώθει εξαιρετικά στο νέο του περιβάλλον, καθώς η ΑΕΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες του, έχει άριστη συνεργασία με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ίλια Ίβιτς, ενώ και η οικογένειά του έχει αγαπήσει την Αθήνα. Οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, το οποίο μπορεί να σπάσει εκατέρωθεν έναντι ενός μικρού ποσού, ωστόσο δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο ως πιθανό.
 

 

Από εκεί και πέρα, στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει τρεις παίκτες ενδεκάδας. Έναν αριστερό μπακ (όλα δείχνουν πως ο Χουλτ δεν θα ανανεώσει), έναν στόπερ (είναι ανοιχτές οι υποθέσεις των Βράνιες και Τσιγκρίνσκι) και έναν εξτρέμ. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί αν υπάρξει πώληση ή αν δεν καταστεί εφικτό να παραμείνουν κάποιοι παίκτες που είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που έχουν αποκτηθεί με δανεισμό, ειλημμένη είναι η απόφαση αγοράς του Σιμάνσκι από την Αχμάτ Γκρόζνι, αλλά θα γίνει προσπάθεια να πληρωθεί το ποσό της ρήτρας (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) όχι εφάπαξ αλλά με κάποιον διακανονισμό. Για τον Αραούχο η οψιόν αγοράς είναι στα 2,7 εκατ. ευρώ και θα εξαρτηθεί από την παρουσία του Αργεντινού φορ στη συνέχεια αν θα δαπανηθεί αυτό το μεγάλο ποσό ή αν θα δοθούν 200.000 ευρώ και θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας. Όσο για τον Βράνιες, ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ λήγει, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς αλλά σύμμαχος της ΑΕΚ είναι ο Βόσνιος που θέλει να μείνει σαν τρελός.
 

 

Ιδιαίτερη είναι η υπόθεση του Ολιβέιρα, που έχει μεν συμβόλαιο αλλά λήγει το καλοκαίρι του 2021. Θα γίνει κουβέντα για επέκταση μαζί του, αλλά αν δεν δεχτεί τότε πιθανότερο είναι να πωληθεί. Σε ό,τι αφορά στον Τσιγκρίνσκι, θα συζητηθεί μαζί του αν σκοπεύει να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο, αλλά όχι με βασικό ρόλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Link to comment
Share on other sites

αν υπαρχουν 2 ιδιαιτερα σημεια στο παραπανω ειναι οτι ο Σιμανσκι μενει σιγουρα, ενω ο Αραουχο οχι.

Βεβαια ο δασκαλος άλλα εμαθε τις προαλλες για τον Σερχιο.

 

υγ. επισης μαλλον θα ξαναφαμε Μπακακη στην μαπα, το εχει η μοιρα μας σαν τον Φουλη καποτε.

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει το ρεπορταζ ειναι ενα ματσο πιπες για να γεμισουν οι σελιδες ανουσιες πληροφοριες που ειναι ηδη γνωστες και ασαφειες μεχρι εκει που δεν παει

Link to comment
Share on other sites

ισχυει. παρομοιες και οι αοριστιες Κετσετζογλου, δεν εχουν τι να πουν αυτες τις μερες

 

Στα θέματα των Όγκνιεν Βράνιες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η ΑΕΚ θέλει σίγουρα να κρατήσει τον Βόσνιο, ωστόσο η έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται εν πολλοίς από τον ίδιο τον παίκτη και την Άντερλεχτ (αφού έχει συμβόλαιο 900.000 ευρώ και έχει αγοραστεί 3 εκατ. ευρώ).

Όσο για τον Ουκρανό, τόνισε ότι δεν πρόκειται να «κάτσει» στον όρο που έχει το συμβόλαιό του για αυτόματη ανανέωση αν συμπληρώσει 25 συμμετοχές και αφού υπογράμμισε ότι όλοι στην «Ένωση» τον θέλουν και ως προσωπικότητα, χαρακτήρισε πιθανή την παραμονή του με χαμηλότερο συμβόλαιο και χωρίς να υπολογίζεται για βασικός.

Link to comment
Share on other sites

Οταν ο Σερχιο θα παστελωσει μερικα γκολακια τωρα στα πλει οφ στα ντερμπι, θα πανε περιπατο οι δευτερες σκεψεις.Το ποσο που ζητανε ειναι σουπερ.Ποσο πιο κατω να πεσουν οι Ισπανοι δηλαδη;Στα 500 χιλιαρικα;

Link to comment
Share on other sites

Τουλαχιστον αστειο να συζηταμε για την ποιοτητα του Αραουχο επειδη εκανε ενα (πολυ) κακο παιχνιδι.

Επισης αστειο να συζηταμε για το εαν θα τον κρατησουμε. Απο την στιγμη που ο προεδρας υποσχεθηκε στον Καρερα οτι θα μεινει η 3αδα Βρανιες-Σιμανσκι_Αραουχο, δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε.

Αυτο που θα επρεπε να μας αποσχολει ειναι το ποιοι θα ερθουν για στοπερ, αριστερο μπακ και εξτρεμ καθως επισης και το ποιοι θα φυγουν εκ των Μπαρκα, Λιβαγια, Μανταλου, Ολιβειρα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Aussie said:

Απο την στιγμη που ο προεδρας υποσχεθηκε στον Καρερα οτι θα μεινει η 3αδα Βρανιες-Σιμανσκι_Αραουχο, δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε.

 

Ακριβώς για αυτό αγχωνόμαστε. ???

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×