Jump to content

Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές. #2


Bukowski
 Share

Recommended Posts

Δεν έχουμε γιαυτα το "Πρωτοσέλιδα, άρθρα και λοιπές ομορφιές."?

Το λέω απλα για να μην υπάρχουν τοπικ με το ίδιο περιεχομενο

Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, CHⓇIS said:

Thelete na peite oti dn eidate th shmantikh parousia tou giakoumakh sto xthesino mats? 

Πως να μην δείς τη <<βρώμικη>> δουλειά που έκανε στο γήπεδο . 3 στόπερ απασχολούσαι μόνος του το θηρίο . Ποιος μάρκο και τα αρχιδια μας κουνιούνται χωρίς το γιακουμή να ανοίγει χώρους ούτε θα ακούμπαγε τη μπάλα . Δεν θέλουμε επιθετικό να ματώνει τα δίκτια και να ξέρει ντρίμπλα θέλουμε το γιακουμάκη να μην φαίνεται ιδιέταιρα στο επιθετικό κομμάτι άλλα να κάνει όλη τη βρώμικη αθόρυβη δουλειά . Νιώστε λίγο και να μάθετε λίγο μπαλίτσα απο το 365 . 

Link to comment
Share on other sites

Μετά την τριετή πίστη του Κεφτέ στον Σβάρνα που κορυφώθηκε στην Ρουμανία όπου ο παίχτης ήταν αψεγάδιαστος και έχασε ΜΟΝΟ δύο φάσεις που ευτυχώς ο αντίπαλος επιθετικός αστόχησε (κατ' αντιστοιχία με τους Τούρκους εντός ήταν επίσης αψεγάδιαστος ο Σβάρνας ο Στράτος και έχασε ΜΟΝΟ τρεις φάσεις που δυστυχώς ο αντίπαλος επιθετικός ευστόχησε) έχουμε νέο χαβά τώρα με τον Γιακουμάκη που πέρσι σε αγώνα μπαράζ κατηγορίας έβαλε γκολ και πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα ενώ είχε ήδη κίτρινη και απολύτως φυσιολογικά αποβλήθηκε. Χοντρέ είπαμε να σαι μαλάκας αλλά εσύ το τερμάτισες εκτός αν θέλεις να βγάζεις "μπαλάτο" τον Μελίσσανίδη που γουστάρει Μάνταλους που ΟΚ φαντάζουν Κρόιφ μπροστά στις δικές σου αγάπες.

Link to comment
Share on other sites

Μιας που λέτε για σαιτς φιλικά και εχθρικά..Λέτε να γίνει η κωλοτουμπα του αιώνα από τον μεγάλο και  να ξαναγίνει φιλικό σάιτ της ΠΑΕ ο βόθρος του sdna;

https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/635759/vomva-feygei-i-aek-apo-tin-nova-tin-parei-o-marinakis

Αποκλειστικό το είχε ο sdna και μετά το άντεγραψαν ,το συνέχισαν Κέτσε και αλλοι δικοί μας. Ισχυε δηλαδή το θέμα 100%. Εχει μάλιστα φαρδιά πλατιά από κάτω βλέπω το Βασίλης Παπαθεοδώρου,αυτός είχε την αποκλειστικότητα από τον τίγρη.

Ελπίζω κ εύχομαι να μην ξεχασε ο Μελισσανίδης τους στημένους τελικούς,τον απίστευτο πόλεμο που έχει δεχθεί η ομάδα μας από το σύστημα Ρώσου&Παπαθεοδώρου ..ελπίζω κ εύχομαι να μην είναι ικανός να κάνει ξανά προσωπικές συμφωνίες με ορκισμένους εχθρούς της ΑΕΚ ..

Link to comment
Share on other sites

Το ειχα παρατηρησει και εγω οτι το εβγαλαν πρωτοι αυτοι.Εκτιμω οτι πρωτα πηγε στον κεφτε το non paper αλλα μαλλον τον πετυχε στην τουαλετα το μηνυμα του Δηματου.

Link to comment
Share on other sites

σημερινο 365

 Επειδή οι τελικές προσπάθειες δεν λένε πολλά πράγματα από μόνες τους έχει αξία το παρακάτω: Στο Αγρίνιο ο Λιβάγια βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση βολής από το διάστημα που μπήκε ο Γιακουμάκης και μετά. Ο τελευταίος τράβηξε την άμυνα του Παναιτωλικού πάνω του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χώρος για τον Μάρκο που όταν συμβαίνει αυτό είναι… κίνδυνος-θάνατος για κάθε αντίπαλη άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λιβάγια στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε κανένα σουτ μέσα από την περιοχή του Παναιτωλικού, ενώ οι τελικές προσπάθειες που είχε στο δεύτερο μέρος πριν την είσοδο του Γιακουμάκη ήταν μεν μέσα από την περιοχή αλλά από δύσκολες θέσεις για γκολ.

Από όταν μπήκε ο Γιακουμάκης και μετά άρχισε ο Κροάτης να βρίσκεται σε καλύτερες θέσεις βολής, να σκοράρει και να έχει και ένα δοκάρι. Κάπου εδώ πρέπει να πούμε ότι επιβεβαιώνεται και ο ίδιος ο Λιβάγια που ήταν απόλυτος το καλοκαίρι σε σχετική κουβέντα με τον Καρντόσο ως προς την πεποίθηση πως λειτουργεί καλύτερα με έναν φορ περιοχής μπροστά του. Πόντος και στον Κωστένογλου σε αυτό το σημείο, για την αλλαγή και το σωστό διάβασμα της κατάστασης.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Rossi said:

Σε λιγο θα μας λενε οτι τον "θελει ο κοσμος τον Γιακουμακη"

 

Αν έβαζε και κανένα γκολ έστω από τύχη/καραμπόλα μπορεί να το διάβαζες κι αυτό (και μπορεί κι αυτός που θα το έγραφε να είχε κι ένα δίκιο)

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά μας λένε ότι σκόρερ της ΑΕΚ είναι ο Λιβάγια. Επομένως, αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι κάποιον να παριστάνει τον σέντερ φορ ώστε να τον μαρκάρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί κι έτσι εκείνος να δημιουργεί χώρους για το Λιβάγια. Επομένως δε χρειάζεται καν να είναι ποδοσφαιριστής αυτός που θα αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο, άρα δε χρειάζεται να ξοδεύει λεφτά η ομάδα, οπότε ο Γιακουμάκης είναι ο κατάλληλος φορ για την ΑΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Rossi said:

Σε λιγο θα μας λενε οτι τον "θελει ο κοσμος τον Γιακουμακη"

 

Και σε λίγο ο κόσμος θα το πιστέψει κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο άρθρο έχε μία μικρή λογική αλλά το 1 το κάνει 10. Προφανώς ένας επιθετικός πρέπει να βοηθάει και έμμεσα. Το θέμα είναι όμως και τι πράττει αυτοτελώς αλλά και πόσο βοηθάει όταν αρκετά επιθετικά φάουλ είναι ανούσια.

Το κυριότερο όμως που θα έπρεπε να λένε πρώτα π.χ. ο φανατικός ΑΕΚΤζής αλλά και μελισσανιδικός Κετσετζόγλου, αν μας διαβάζει επειδή είναι άνθρωπος από όσα έχω καταλάβει που έχει καλή κρίση περί ποδοσφαίρου ίσως το αποδεχθεί, είναι τι θα ΣΥΜΒΕΙ αν λείπουν Λιβάγια, Ολιβέϊρα και παίζει Γιακουμάκης. Μία  λογική υπόθεση είναι αυτή, όχι ακραίο σενάριο.

Ή πιο απλά, ο κάθε Λιβάγια θα ντεφορμαριστεί κάποια στιγμή. Ο κάθε Ολιβέιρα θα έχει κανα τραυματισμό ή επίσης ντεφορμάρισμα. Ποιος θα τους καλύψει?

Τελοσπάντων, ο Γιακουμάκης είναι καλός για επίπεδο Σουπερλιγκ, δεν τον ακυρώνουμε, στην ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει. Αν ξαφνικά αρχίζει να βάζει λίγα γκόλ και να βοηθάει περισσότερο όλοι θα χαρούν.

Εκτιμώ δε πως σε 3-5-2 ιδίως σε δύσκολο αγώνα είναι προτιμότερος ο Κλωναρίδης, ο οποίος κάποιες φορές έχει βοηθήσει και έχει κάνει καλό δίδυμο και με τον Λιβάγια.

 

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μετά τα άρθρα Βούλγαρη, Αρναούτογλου, θεωρώ ότι ο Βρανιες έχει τελειώσει. Ισως όχι αύριο, αλλά σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Ο «Τίγρης» μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους κιτρινόμαυρους τονίζοντας πως όποιος φορά τον Δικέφαλο στο στήθος θα πρέπει να υπηρετεί τις αξίες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα. «Τις ήττες μπορώ να ις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε… κοροϊδίστικα.

Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανεις. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικό ηγέτης της Ένωσης.

Έπειτα από την ομιλία του, ανέφερε πως ενεργοποιείται έτσι ο εσωτερικός κανονισμός και οι παίκτες που εμφανίστηκαν ημίγυμνοι στα βίντεο από το πάρτι που έκανε στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας ο Όγκνιεν Βράνιες θα τιμωρηθούν άμεσα με χρηματικό πρόστιμο. Όσο για τον Βόσνιο, τα… πράγματα θα είναι πιο σκληρά καθώς αναμένεται να μείνει εκτός πλάνων για τον επόμενο μήνα.

 

??

Link to comment
Share on other sites

Κλόουν από τους λίγους. Μόνο αυτός μεγαλώνει την ΑΕΚ με τα καμώματα του και οι παίχτες είναι κακοί 

Link to comment
Share on other sites

προσπαθει να κερδισει χρονο με διαφορα καραγκοζιλικια ο Μελισσανιδης.

ελα ομως που τουλαχιστον 1,5 χρονο ακομα χωρις λεφτα δεν τον κερδιζεις ευκολα πλεον.

Link to comment
Share on other sites

  • nikos pinned this topic
  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×