Jump to content

Έργο Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου


George_D
 Share

Recommended Posts

On 3/22/2020 at 9:07 PM, moukie said:

Ευκαιρία είναι τώρα που δε θα χει και κίνηση ?

Αυτό ισχυει, χωρίς καθόλου πλάκα.

Link to comment
Share on other sites

Συνεργεία της LFO ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ από σήμερα το πρωί την πρόσβαση διαβόητου παράγοντα του διεθνούς στοιχηματισμού από και προς το σπίτι του.

YPOGEIO.jpg

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Και θα βγει ο Κυριάκος τη Τετάρτη κ θα κόψει πάσα εργασία .

Γκαντεμης21

Link to comment
Share on other sites

Να χουμε και κάτι ευχάριστο να βλέπουμε 

 

Αντεεε με το καλό 

Link to comment
Share on other sites

το μόνο καλό της όλης κατάστασης είναι οτι γίνονται τα έργα χωρίς γκρίνια και πιθανών να πάει και πιο γρήγορα ο εργολάβος ώστε να αποφύγει τις γκρίνιες .

Link to comment
Share on other sites

Παντως είναι κουφό ότι κάποιοι από αυτούς που τράβαγαν βίντεο το χτίσιμο του γηπέδου, τώρα τρέχουν εν μέσω πανδημίας, να τραβήξουν και την υπόγειοποιηση. 

Link to comment
Share on other sites

Καταγγελία κατά της υπογειοποίησης από την υπεύθυνη άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας

e3b7523c481f2c856203ba25835b66d6.jpg

Μόνιμη υπεύθυνη άλσους η Κυριακή Κλοκίτη που βρίσκεται στη θέση αυτή από τότε που ήταν δήμαρχος ο Κόντος  

Φαίνεται ότι κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι στην προσπάθεια τους να εμποδίζουν την πρόοδο της Νέας Φιλαδέλφειας που πλέον η συντριπτική πλειοψηφία έχει αντιληφθεί ότι ταυτίζεται με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον διαχρονικά δικό της χώρο. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει φτάσει στο γραφείο του δημάρχου και έχει κοινοποιηθεί και σε άλλες υπηρεσίες καταγγελία της κυρίας Κυριακής Κλοκίτη υπεύθυνης άλσους για κάποιες απαραίτητες εργασίες που έχουν γίνει στα πλαίσια της υπογειοποίησης. Για τις παρεμβάσεις αυτές που έχουν να κάνουν με περίφραξη και σε καμία περίπτωση με καταστροφή δέντρων έχει δοθεί κανονικά άδεια από το υπουργείο αφού είναι στα πλαίσια της γενικότερης ανάπλασης της περιοχής που θα γίνει μαζί με την υπογειοποίηση και την κατασκευή του γηπέδου. Συγκεκριμένα το τοιχίο που γκρεμίστηκε προσωρινά θα φτιαχτεί ακριβώς το ίδιο μόλις ολοκληρωθεί το έργο ενώ το συρματόπλεγμα τοποθετήθηκε για λόγους ασφαλείας και θα αφαιρεθεί επίσης με την ολοκλήρωση των εργασιών. Σε ότι αφορά τα δέντρα έγινε αυτοψία πριν λίγες μέρες και φυσικά δεν έχει πειραχτεί κανένα. Είναι υποχρέωση της ΙΝΤΡΑΚΑΤ να κάνει την αποκατάσταση βάσει της σύμβασης που έχει υπογράψει και το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Εξυπακούεται πως η καταγγελία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εμποδίσει το έργο της υπογειοποίησης αλλά δείχνει πως κάποιοι μέσα στον Δήμο συνεχίζουν να ψάχνουν αφορμές για ανούσια θέματα ώστε να παρενοχλούν την εξέλιξη του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυριακή Κλοκίτη είναι στη θέση αυτή από την περίοδο δημαρχίας Κόντου ενω δεν είναι κατοικος Φιλαδέλφειας και για αυτό ίσως δεν κατλαβαίνει την χρησιμοτητα του έργου για την πόλη αφού μένει μόνιμα στα Εξάρχεια. 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Κάποιοι αμετανόητοι όπως η κυρία Κλοκίτη ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τα πάντα γίνονται νόμιμα και ότι οι παρεμβάσεις τους προκαλούν μόνο γέλιο στους υπεύθυνους του έργου και σε όλους εμάς. Μάλλον ζουν με το δόγμα ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θα μπορούσε βέβαια πριν προστεθεί και το δικό της όνομα στη λίστα αυτών που έχουν ξεφτιλιστεί με τις απόψεις και τις ενστάσεις τους να ενημερωθεί πρώτα αναλυτικά για το λόγο που γίνεται η κάθε εργασία και για τις μελέτες αποκατάστασης. Περαστικά αν και δεν το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Όπως ήταν αναμενόμενο καμιά στημένη και χωρίς ουσία καταγγελία δεν υπήρχε περίπτωση να προκαλέσει καθυστερήσεις στο έργο της υπογειοποίησης. Οι αποφάσεις του Δασαρχείου που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

http://www.aek365.org/a-715514/sta-skoupidia-h-kataggelia-th-kuriakh-klokith.htm 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
  • George_D pinned this topic
  • George_D locked and unpinned this topic
  • George_D unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×