Jump to content

Α.Ε.Κ. - μποακ (5η αγ.): 29/09, 19:30, Nova sports 1


Giallonero
 Share

mvp-κόουτσινγκ- βραβείο Σοιλέδη  

35 members have voted

  1. 1. mvp

    • Μπάρκας
    • Βράνιες
      0
    • Τσιγκρίνσκι
    • Μπακάκης
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Λόπες
      0
    • Γαλανόπουλος
    • Κρστίτσιτς
    • Μάνταλος
      0
    • Λιβάια
    • Αλμπάνης
      0
    • Γιακουμάκης
    • Ντέλετιτς
    • Κλωναρίδης
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ πάτερ

    • Καλό
      0
    • Μέτριο
    • Κακό
    • Φυσιολογικό
  3. 3. Σοιλέδης

    • Μπάρκας
      0
    • Βράνιες
    • Τσιγκρίνσκι
      0
    • Μπακάκης
    • Παουλίνιο
    • Λόπες
    • Γαλανόπουλος
      0
    • Κρστίτσιτς
    • Μάνταλος
    • Λιβάια
    • Αλμπάνης
      0
    • Γιακουμάκης
      0
    • Ντέλετιτς
      0
    • Κλωναρίδης
      0


Recommended Posts

1 hour ago, aris2168 said:

που βρηκες 2-3?

Χαχαχα, ξέρω ότι εσάς στα νότια ,από Κατερίνη και κάτω ουσιαστικά, σας φαίνεται περίεργο να συναντάς μποακτσιδες ,αλλά Θεσσαλονίκη μένω οπότε μεγάλο ποσοστό φίλων και γνωστών είναι γαύροι του βορρα, για αυτό τους έχω και ένα άχτι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

αν παει με 3 πισω, περαν του τσιγκρισνκι και του βρανιες θα εβαζα μπακακη, λογω ταχυτητας. στα χαφ αν ο ενας ειναι ο σιμοες, ο αλλος δε θελω να ειναι ο γαλανοπουλος, λογω υψους. Οποτε ή τον Σερβο για παρτενερ ή τον Σιμαο (που μαλλον οχι γιατι δεν εχει δεσει, πραγμα που συμβαινει βεβαια και με τον κρσιστς αλλα ελπιζεις να φορτσαρει)

μπροστα ΔΕ θα ξεκινουσα Μανταλο. Σε ολα τα παιχνιδια με ποακ ειναι ο χειροτερος παιχτης. Σιγουρα θα ξεκινουσα Αλμπανη και Βερντε. Θελεις διεμβολυνση και να τους τρυπησεις. Λιβαγια Αλμπανης Βερντε ειναι καλοι. 

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για να αλλάξει την 11άδα και βλέπω ολιβέιρα βασικό αφού είδαμε οτι έβαλε κατευθείαν τον μάνταλο μετά απο τραυματισμό άρα δεν αποκλείεται να το ξανακάνει . τώρα για μπροστά απο τα αμυντικά χάφ λογικά πάλι μάνταλο γιατί απλά δεν βγαίνει απο 11άδα αν είναι έτοιμος , πότε θα το χωνέψουμε αυτό ? . Βλέπω τον αλμπάνη πάγκο . 

Link to comment
Share on other sites

Euoiona ta pragmata apo pleuras kairou gia thn kuriakh an kai eunai arketa noris... 

Provlepetai hliofaneia xoris sunefakia k thermokrasia 23 vathmoi ths klimakas kelsiou me voreiodutikous anemous ths taxhs ton 2 me 3 mpofor... 

 

 

Neotera sto auriano deltio kairou... 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, CHⓇIS said:

Euoiona ta pragmata apo pleuras kairou gia thn kuriakh an kai eunai arketa noris... 

Provlepetai hliofaneia xoris sunefakia k thermokrasia 23 vathmoi ths klimakas kelsiou me voreiodutikous anemous ths taxhs ton 2 me 3 mpofor... 

 

 

Neotera sto auriano deltio kairou... 

Θα βρέξει γκολ όμως, προβλέπει ο Μάρκο. 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, είναι καθοριστικός ο αγώνας περισσότερο  από ψυχολογική άποψη. Νίκη σημαίνει ότι τους σπας το αήττητο σερί, που κρατάει από την προπέρσινη χρονιά, ενώ τους προσπερνάς και στην βαθμολογία κάτι που πέρσι δεν έγινε ούτε για μια αγωνιστική και δείχνεις έτσι ότι μπορείς να σαι ανταγωνιστικος ακόμα και για πρωτάθλημα 

Αν πάλι φύγει αήττητος ο  παοκ ακόμα και τώρα, δείχνει ότι εξακολουθεί να μας έχει πάρει τον αέρα, αν χάσουμε δεν το συζητάω. 

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν νικήσουμε φοβάμαι ότι σε μερικές αγωνιστικές θα χουμε μείνει πίσω. Με ένα ακόμα στραβο αποτέλεσμα θα αρχίσουμε να χάνουμε έδαφος και θα μας πάρει από κάτω. Αυτό που έπαθαν οι δύο γαυροι με τους αιώνιους αντιπάλους τους θα ναι πιο δύσκολο να το πάθουν  με άλλους. 

Ειναι πολύ σημαντική η νίκη για την συνέχεια. 

Link to comment
Share on other sites

Μερικές σκέψεις μου για το ματς:

1. Πρέπει να πάρεις ένα ντέρμπι γιατί έχεις χρόνια να το κάνεις. Πέρυσι δεν κατάφερες να πάρεις ούτε ένα.

2. Η ΑΕΚ μου βγάζει την αίσθηση ότι παίζει στα όριά της. Το ματς στο Αγρίνιο ήταν για 0-2 από το ημίχρονο κι ένα τρίτο στο 60. Αντί αυτού μας βγήκε η ψυχή να βάλουμε ένα γκολ και μετά κλασικά γυρίσαμε πίσω. Τρομερή σπατάλη ευκαιριών και αυτό το πράγμα πληρώνεται νομοτελειακά.  Με τη μπουγάτσα δεν πρόκειται να έχεις τόσες ευκαιρίες. Ενδεχομένως να έχεις μόνο μία-δύο. Πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, δεν είναι δυνατόν να χάνεις 10 άχαστα για να βάλεις ένα γκολ. Και στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο σπαταλήθηκαν τρομερές ευκαιρίες και η ομάδα έφτασε να παίζει στα όριά της χωρίς λόγο.

3. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή επί της ουσίας κρατιέται από τον κόσμο της και τον Λιβάγια. Όλος ο σχεδιασμός (με ή χωρίς εισαγωγικά) του καλοκαιριού πήγε στράφι, έχουμε μείνει χωρίς προπονητή και συνήθως σε αυτά τα ματς χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από τη λογική "γιούργια" και ηρωικές εμφανίσεις. Αρκούν καμιά φορά, αλλά όχι πολύ συχνά.

4. Σκοράρουν πάρα πολύ από στημένα και αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί. Από την άλλη πλευρά, θυμάστε ποιος εκτελούσε τα στημένα μας στο Αγρίνιο και γιατί η ΑΕΚ στα στημένα είναι χειρότερα και από ερασιτεχνική ομάδα.

5. Παρ' όλο που η διαφορά μας από γαυροβου είναι μόλις 1 βαθμός (δηλαδή τίποτα), υπάρχει η αίσθηση ότι η ΑΕΚ κυνηγάει στην κούρσα και έχει αρχίσει να κουράζεται ενώ οι άλλοι 2 έχουν να δώσουν αέρα στη συνέχεια. Σαφώς είναι και θέμα ψυχολογίας, αλλά είναι και αγωνιστικό. Όπως είπα στο νο2 σχόλιο, η ΑΕΚ παίζει στα όριά της και γι αυτόν τον λόγο, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για πρωτάθλημα πρέπει την Κυριακή να κερδίσει. Αν δεν κερδίσει, τότε αντικειμενικά ο μόνος δρόμος που απομένει για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα είναι να κάνει σε όλα τα "μικρά" ματς μόνο νίκες. Ούτε ισοπαλία. Ακατόρθωτο. Κάναμε πολύ στραβή αρχή και ξεκινήσαμε από αρχές Σεπτεμβρίου τους "τελικούς". Δεν θα πάει πουθενά αυτή η ιστορία αν συνεχιστεί, οπότε πρέπει να κερδίσεις για να αποκτήσεις αέρα, έστω και 2 βαθμών. Με το γαύρο βλέπουμε όταν έρθει η ώρα.

6. Όπως είπε και ο Σπύρος, τα δεδομένα είναι καλό κλίμα, πολύς κόσμος, αισιοδοξία κλπ. Όποιος ξέρει από ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν πιο κατάλληλες συνθήκες για γκέλα. Όμως θα τολμήσω να πω ότι αυτό θα με προβλημάτιζε πιο πολύ με το γαύρο. Αυτούς δεν τους θυμάμαι ποτέ να μας κοντράρουν όταν παίζουμε με καλές συνθήκες μαζί τους και να είμαστε γηπεδούχοι. Όσες φορές μας την έκαναν, η ΑΕΚ ήταν στο κακό της το χάλι. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

7. Για όνομα του Θεού, όχι άλλο Γιακουμάκη και όχι Μάνταλο την Κυριακή. Το δεύτερο εντάξει, δεν παίζει. Αλλά δυστυχώς στα δύσκολα ματς ο Μάνταλος πάντα είναι -1 παίχτης για την ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης είναι ντροπή που φοράει τη φανέλα μας κι όποιος έχει πρόβλημα που τον σχολιάζω τόσο σκληρά, ας πάει να γαμηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς εύκολα μπορεί να μπλοκάρουμε ως ομάδα εάν ο Λιβάγια δε συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Άνετα τρώει δύο κλωτσιές, του γυρίζει το μάτι κ μας κάνει πουτάνα.

Τα στημένα  τους είναι ένα θεματακι αλλά δε φοβάμαι θα έχουμε εικονοστάσι στο πάγκο.

Δε θυμάμαι ποιος το είχε γράψει παλιότερα , αλλά τελικά  όντως αυτή η ομάδα κερδίζει μονο οταν ο κόσμος της το θέλει πολύ...

Υγ.Πετρο, ακόμα κ ο Τσιμικας  έχει καλύτερα χτυπήματα από σένα . Ψαξου ρε μπουστη λίγο.

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Στο var ορισανε τον σιδηροπουστα 

Γαμημενοι 

Τίγρη άμα φας στήσιμο πάρε μπουλο 

Μπουγάτσες θα πεθάνετε 

Link to comment
Share on other sites

Εμας μια ηττα του στιλ 0-1 στο 80',

θα μας επαναφερει στο μιζερο κλιμα που υπαρχει απο περσι τετοια εποχη,

και παει λιγο να αλλαξει τον τελευταιο μηνα.

Δεν θα κανει τοσο μεγαλη διαφορα.

Αντιθετα σε αυτους μια ηττα θα σηματοδοτησει την αρχη,

του ξεμπροστιασματος της μετριοτητας.

 

Δηλαδη οκ, και στον Σβαρνα αμα δωσεις 1εκ τον χρονο συμβολαιο,

θα ανεβασεις το μπατζετ σου, αλλα δεν θα κανει τον Σβαρνα Νεστα.

Αλλα αμα στο 80% των ματς οι αμυντικοι δεν μαρκαρουν τον Σβαρνα στα στημενα,

οκ ψηλο παιδι ειναι 4-5γκολακια απο κεφαλια-προπονησης θα τα βαλει.

Βεβαια οταν βγει να παιξει με τον Σλοβακοουγγρο Σβαρνα,

που εχει συμβολαιο 75.000 και εχει το παθος και το κινητρο να ανεβασει το κασε του,

θα τρωει σταθερες κατραπακιες γιατι στην τελικη μιλαμε για τον Σβαρνα.

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει η λεξη ηττα στο ματς της Κυριακης. τους γαμας ο,τι εχουν αγαμητο, ακομα και τον Σιδηροπουλο. γκολ και ξυλο 

Link to comment
Share on other sites

Και τον γιο του να βαλει στο VAR ο Ιγκνατιεβιτς, τη Κυριακη εχει ΠΠΠΠΟΥΥΥΥΥΤΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν αλλαζει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Λένε οτι ο Πορτογάλος θα κατεβάσει τον Κρέσπο ως δεξι μπακ στη θέση του Μάτος και Βαρέλα - Ιγκασον στα στόπερ....Με τόσο βαριά κορμιά στην άμυνα πιστεύω οτι πρέπει να δούμε περισσότερο Αλμπάνη - Βέρντε στο ματς....Ειδικά για τον Ιταλό έχω ένα περίεργα θετικό προαίσθημα...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

βαρια κορμια αλλα πρεπει να σου κατσει και το ματς. δηλαδη αν του κατσει του ποακ καποιο γκολ θα γυρισουν πισω. και εμεις εκει πρεπει να ξεκλειδωσουμε την αμυνα. οι σεντρες οπως περσι θα ειναι λουκουμι γιαυτους

αν ομως φανε ενα γκολ και αναγκαστουν να ανοιχτουν εκει αλμπανης και βερντε θα πρεπει να τους ξεκωλιασουν 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

To βασικό ζήτημα δεν είναι ο ΠΑΟΚ αλλά η ΑΕΚ.

Η ομάδα παρουσιάζει αρρυθμίες. Π.χ. με τον Παναιτωλικό υπήρξε καθίζηση για ένα εικοσάλεπτο.

Δική μου εκτίμηση είναι ότι με Κραϊόβα(εντός έδρας), Τραμπζονσπόρ(τους δύο αγώνες), Λαμία και Παναιτωλικό είδαμε θέματα φυσικής κατάστασης κάτι που βελτιώνεται.

Με τον Αστέρα Τρίπολης θα πει κάποιος?                                                                                                                                               Δεν είναι τυχαίο πως οδηγώντας Σάββατο βράδυ και ακούγοντας ραδιόφωνο, δημοσιογράφος που βγήκε για δηλώσεις και παρεπόμενα από τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο ανέφερε την καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και ότι όταν διάφοροι παίκτες από την ισπανία που έπαιζαν σε χαμηλές κατηγορίες ανέβουν σε αντοχές θα δείξουν καλύτερα πράγματα. Κάτι τέτοιο είπε που συνηγορεί με βάση και τον μισό αγώνα με τον Ατρόμητο ότι είχαν και αυτοί θέματα φυσικής κατάστασης που επέτρεψε στην ΑΕΚ πέρα από την ποιοτική διαφορά να επικρατήσει κυριαρχικά για 90 λεπτά.

Με τον Παναιτωλικό θα πει κάποιος? Πως κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κατά μήκος και κατά πλάτος με εξαίρεση το τελευταίο 8λεπτο που αντανακλαστικά και στρατηγικά έπρεπε η ΑΕΚ να δώσει περισσότερους χώρους.  Θεωρώ και είναι για μένα εως και προφανές πως ο Παναιτωλικός μπήκε πάρα πολύ δυνατά σε τρεξίματα με στόχο να κερδίσει χρόνο και μήπως καταφέρει και πετύχει κάτι ώστε μετά να παίξει μαζική άμυνα. Έτσι η ΑΕΚ μετά από ένα δυνατό 25ολεπτο κάθισε κάπως. Τώρα μία ομάδα μικρομεσαία με προπονητή θαρρώ άπειρο και προερχόμενο από ακαδημίες με έντονο ρυθμό για ένα ημίχρονο δεν θα μπορούσε να αντέξει τόσο πολύ και είχαν πτώση, άλλαξε και κάποια πράγματα η ΑΕΚ και κυριάρχησε.

 

Προφανώς το θέμα της φυσικής κατάστασης βελτιώνεται, ωστόσο μια καλή ΑΕΚ αν πάθει καθίζηση για 20-30 λεπτά θα χρειαστεί τεράστια προσοχή και είναι μία αρρυθμία που πρέπει να μπει στην εξίσωση του αγώνα. Δεν είμαι ειδικός αλλά και κάποιος τέτοιος δεν θα μπορούσε από μακριά να κάνει εκτιμήσεις στο αν συμβεί η όχι. Και η μία εβδομάδα είναι πολύτιμος χρόνος.

 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Skepastos said:

Λένε οτι ο Πορτογάλος θα κατεβάσει τον Κρέσπο ως δεξι μπακ στη θέση του Μάτος και Βαρέλα - Ιγκασον στα στόπερ....Με τόσο βαριά κορμιά στην άμυνα πιστεύω οτι πρέπει να δούμε περισσότερο Αλμπάνη - Βέρντε στο ματς....Ειδικά για τον Ιταλό έχω ένα περίεργα θετικό προαίσθημα...

Πως και δεν σκέφτεται να βαλει τον "καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλιας" που μας εκλεψαν μεσα απ τα χερια;;;;

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Hoffman21 said:

Πως και δεν σκέφτεται να βαλει τον "καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλιας" που μας εκλεψαν μεσα απ τα χερια;;;;

Δεν θέλει να μας δώσει τη χαρά να τον απολαύσουμε

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να βρει ο πατερ τροπο να απλωσει σε ολο το χωρο το παιχνιδι , ειναι απιθανο, εκτος αν θελει να παει πορτογαλια ο πιο ακριβος απο τον  μουρινιο  φερειρα , να  μην κατεβασει τον ποακ σεταρισμενο και κοντα τις γραμμες του. και πλατελα μεσα αλλα με εντολη να μην συγλινει στα τρια πρωτα βηματα .Κατα τ αλλα σημαντικο ματς μεχρι το επομενο . play offs mode on 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σκεφτομαι ότι σαν ιδανικό το 3-5-2 (3_4-1-2) με Μπακακη ντιμιτρι βρανιες άμυνα που έχουν ομοιογένεια,  παουλινιο Γαλανόπουλο σιμοες Λόπες για να έχουμε και άκρα αλλά και να έχουμε αντοχές τρεξίματα στον άξονα, μπροστά ο αναντικαταστατος που μπορεί να βοηθάει στην έλλειψη δημιουργίας στο κέντρο και να χώνεται επίθεση και μπροστά μάρκο και μακάρι ολιβειρα. 

Ο Σέρβος έχει ένα καλό 20λεπτο ας το πάρει στο τέλος είτε για να βοηθήσεις αναπτύξει που μπορεί να πιεζομαστε αν έχουμε πάρει προβάδισμά είτε να γίνουμε πιο επιθετική αν θέλουμε γκολ. 

Αλμπάνης για αρχή έχει ενδιαφέρων λόγο ότι έχουν βαριά στόπερ και επιθετικά χαφ, θα μπορούσε θεωρητικά να κάνει τη ζημιά. 

Βερντε ακατάλληλος να ξεκινήσει λόγο ύψους 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, nikos said:

Εξαιρετικα δυσαρεστο οτι δεν δειχνει ακομα ετοιμος ο Ολιβειρα...

ο κεφτες απο χθες γραφει οτι ειναι 100% ετοιμος και σημερα μπαινει στις προπονησεις

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×