Jump to content

Champions League


GIANNHS
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Τι ομαδάρα έχει φτιάξει η Salzburg. Χαίρεσαι να την βλέπεις. Σημειωτέον, τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχει ξοδέψει ποτέ περισσότερα για παίχτες από αυτά που έλαβε για πωλήσεις. Άλλο ένα παράδειγμα προς μίμιση για εμάς. Αλλά...

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν τους βγήκαν τα χρονοδιαγράμματα. Κλασικά σέρνονται το καλοκαίρι, κάνουν σούπερ Φθινόπωρο για να πέσουν γύρω στις γιορτές και μετά ξανά από Φλεβάρη σε φουλ ρυθμούς. Τώρα τα φτύσανε 1-2 εβδομάδες πιο νωρίς, γκελάρανε και στο πρωτάθλημα πριν το σημερινό. Βέβαια αν έμπαινε μία από τις τόσες ευκαιρίες που χάσανε δεν θα λέγαμε τέτοια, αλλά δεν μπήκε και θέλανε μόνο έναν πόντο εντός με Βαλένθια.

Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League και πλέον σχηματίστηκε ο χάρτης για την φάση των «16».

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους είναι ισχυρές και δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες στους «16», παρά μόνο με κάποιες από τις δεύτερες που θεωρούνται αδύναμες. Στην κλήρωση της Δευτέρας δεν μπορούν να αναμετρηθούν ομάδες από το ίδιο γκρουπ δυναμικότητας, από την ίδια χώρα ή από τον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση.

Πρώτοι ομίλων: Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μπάγερν (Γερμανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Λειψία (Γερμανία), Βαλένθια (Ισπανία).


Δεύτεροι ομίλων: Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Τότεναμ (Αγγλία), Αταλάντα (Ιταλία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Νάπολι (Ιταλία), Ντόρτμουντ (Γερμανία), Λιόν (Γαλλία), Τσέλσι (Αγγλία).

Link to comment
Share on other sites

Τα ζευγάρια της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ:

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι

Αταλάντα-Βαλένθια

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ

Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου

Λιόν-Γιουβέντους

Τότεναμ-Λειψία

Νάπολι-Μπαρτσελόνα

 

Τα πρώτα ματς της φάσης των 16 θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, όπως και 25 και 26 του ίδιου μήνα. Οι επαναληπτικοί πάνε για τα διήμερα 10 και 11, 17 και 18 Μαρτίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μια φορα ειπαμε να παιξουμε την Λιβερπουλ φετος και δεν εχει κανει τιποτα. Τους εκατσε ενα γκολακι στο 4' η ΑΕΚ της Ισπανιας και τους εδωσε την μπαλα μετα. Απο την αλλη ο Αιγυπτιος Φετφατζιδης εχει χασει τις 2 μοναδικες ευκαιριες για την ομαδα του. Λιβερπουλ σου λεει μετα αηττητη και παπαριες. 

Σαν να βλεπω ΑΕΚ-Παο.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×