Jump to content

Champions League


GIANNHS
 Share

Recommended Posts

50 minutes ago, Janjanin said:

Κανανε την Βαλενθια να φαίνεται ομαδίτσα...... Τρομερή Αταλάντα

ροντεο και αναρχια. Εναν Καρερα δεν εχουν εκει να τους βαλει σε ταξη?

Link to comment
Share on other sites

Τρελη παραφωνια αυτος ο Μεντυ της Σιτυ. 

Κατα τα αλλα πολυ κακο το ματς. Απο μια ευκαρια η καθε ομαδα και τιποτα αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Ομάδες ριμάδια οι Γιούβε και η Ρεάλ. 

Μπορεί να περάσουν, μπορεί να πάρουν και τα πρωταθλήματα στις χώρες τους, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι και οι δύο είναι πολύ πιο κάτω από το πρόσφατο παρελθόν τους. 

Ο Ζιντάν βγάζει από τη μύγα ξύγκι, από μια ξεζουμισμένη ομάδα που έχει περάσει προ πολλού το πικ της, αλλά το κόστος ανανέωσης είναι μεγαλύτερο από το κόστος συντήρησης των "παιδιών" των 3 σερί ΤσουΛου. 

Ο Ανιέλι έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Δλδ μιλάμε για ομάδα που πήγε και έδωσε συμβόλαια στον Άαρον τον Ράμσεϊ και τον Εμρέ τον Τσαν έστω κι αν βρήκε θύμα για τον δεύτερο να τον ξεφορτώσει. Ομάδα που πια δεν κοιτάει τα δικά της κατορθώματα, αλλά μετράει τα προσωπικά του Κριστιάνο. 

Η Γιούβε δλδ είναι τυχερή που το πολύ καλό υλικό στο Μιλάνο, το δώσανε οι άλλοι μαλάκες στον Αντόνιο τον Κόντε που μπροστά του ο Μάσιμο ο Καρέρα είναι ο ορισμός του επιθετικού και ρισκαδόρου προπονητή. 

Θεωρώ ότι σε μεγάλο κίνδυνο είναι και η Λίβερπουλ. Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα ακόμα και στην μέτρια κατάσταση που βρίσκεται, να περάσεις την Ατλέτικο του Τσολομαλάκα. 

Δλδ υπάρχει περίπτωση να πάμε σε ένα ντεκαβλέ φινάλε όπου φαβορί θα είναι η επίσης κακή φέτος Κλαψαλόνα, η ευρισκόμενη σε μεταβατική φάση Μπάγερν που μπορεί να παρουσιάσει το καλύτερο και το χειρότερο που έχει σε κάθε παιχνίδι και την Σίτυ στην περίεργη κατάσταση που βρίσκεται. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν περάσει αύριο η Λίβερπουλ, θα το ξανασηκωσει. 

Στο μεταξύ άλλη μια φάπα ξάπλα του καρπουζινιο 

Link to comment
Share on other sites

Καλή η Αταλάντα, 2ο παιχνίδι εξαιρετικός ο Ιλισιτς, καραγκιόζης της άμυνας ο Παλομίνο.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Kostas21 said:

Πως σας ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ετσι ο Τσολο ρε φιλε. Μιλαμε τον εχει κανει τον Γερμανο ΠΟΥΤΑΝΑ

Λολ ρε. Καθαρά τυχερό σήμερα, η περίφημη άμυνα ήταν σουρωτήρι. Παντελώς αδιάφορο anyway. Το σηκώσαμε πέρσι, φέτος το πρωτάθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Η Liverpool εσκασε ουτως η αλλως. 12 μηνες επιασε πικ χωρις μεταγραφες ουσιαστικα ΟΚ πηρε CL, πηρε Πρωταθλημα κομπλε. Το καλοκαιρι θελει επειγόντως 3 τοπ κλας παιχτες γτ αυτοι ξεζουμιστηκαν και σε διαφορετικη περιπτωση θα βγουμε 5οι.

Link to comment
Share on other sites

Επικό πέος για την ομάδα που έχει μαζέψει ότι κυκλοφορεί σε κλόουν στη θέση του τερματοφύλακα. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Γιορέντε πήρε την πρόκριση,τρομερή αμεσότητα στην εκτέλεση στο πρώτο και τέλεια κίνηση στο δεύτερο προς τα δεξιά για να σουτάρει απο το μονο σημείο που έμπαινε.

Link to comment
Share on other sites

Επικό έπος. Ματς του 3-0 σε full time έγινε 2-3 σε παράταση. 

Άντριαν μακάρι όλα τα μακάρι 

Link to comment
Share on other sites

1,5 μηνα απο την διακοπη σερνουμε το κουφαρι μας ευτυχως που ειχαμε καθαρισει το πρωταθλημα αλλιως θα κινδυνευαμε και σε αυτο 

χθες ηταν μαγικη εικονα το ματς αλλα δεν γαμεις τωρα ποιος σιμεονε και πουτσες μπλε

στο 90 λεπτο το ματς ηταν για 3 με 4 μηδεν 

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις πριν αρχίσει πως αν την πατήσεις κάπου θα είναι στον κλόουν και ΟΚ δε μπορείς να έχεις όχι δύο Άλισον στο ρόστερ, αλλά είναι δύσκολο να έχεις για μπακαπ ακόμα και το 50% του Άλισον.

Επίσης ΟΚ, διαχρονικά είσαι η ομάδα που έχει πληρώσει τον κάθε κλόουν που έβαλε κάτω από τα δοκάρια της εν αντιθέσει με άλλους που η τύχη ήταν πολύ καλή μαζί τους. 

Χθες βάζεις δύο γκολ, έχεις ένα δοκάρι και 4-5 κλασσικότατες ευκαιρίες απέναντι σε έναν προπονητή που πήγε το άθλημα 10 βήματα μπροστά, διδάσκοντας την άμυνα στην μικρή περιοχή. 

Και λέει γύρισε ο Άρνολντ την μπάλα στο τέρμα... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, δεν έχει ξαναγίνει στα χρόνια του αθλήματος να γυρίζει η μπάλα στο τέρμα. 

Ένιγουεϊ καλά να πάθουμε γιατί όπως λέει και ο Αμιντής, κωλοβαράς 1,5 μήνα τώρα, ο Μανέ κόλλησε Σαχαλίτιδα και κάνει ότι του καπνίσει στα παιχνίδια και μόνος πιστός στο τακτικό κομμάτι έχει μείνει ο Φιρμίνο. 

Γιατί όταν εθίζεσαι να κερδίζεις παιχνίδια που δεν αξίζεις αγωνιστικά ούτε το Χ, θα έρθει και η στιγμή που θα παίξεις πραγματικά καλά και θα τον απολαύσεις μέχρι τον οισοφάγο. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×