Jump to content

Champions League


GIANNHS
 Share

Recommended Posts

Κάνε το 1-0 στο 2'. Αν είχε και κόσμο το Ανφιλντ ο εικονιζόμενος θα έφευγε με χεσμενο το βραδάκι. Αλλά με τα αν δε γίνεται δουλειά. 

Link to comment
Share on other sites

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Οι ισχυροί ανακοινώνουν δημιουργία κλειστής λίγκας

98d1269d117e2b10172f9e3891a81da9.jpg

«Βόμβα» μεγατόνων στον χάρτη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως 12 μεγαθήρια από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία υπέγραψαν για τη σύσταση της κλειστής, European Super League, μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το νέο φορμάτ του Champions League από την UEFA

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τα μεγαθήρια του Top-5 να έχουν ήδη στα «σκαριά» τη European Super League.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και οι έξι δυνάμεις του Big-6 της Premier League (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ), μαζί με τις τρεις ισπανικές (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης) και τρεις ιταλικές (Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ), έχουν υπογράψει για τη σύσταση της νέας, κλειστής λίγκας, η οποία και θα ανακοινωθεί επίσημα τις προσεχείς ώρες, προκαλώντας μετωπική σύγκρουση με την UEFA .

Η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα να προλάβει αυτή την εξέλιξη, με την αναδιοργάνωση του Champions League από 32 σε 36 ομάδες, το τελικό πλάνο του οποίου επρόκειτο να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (19/4) μετά το συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, τα στελέχη της UEFA και ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έχουν ήδη συγκαλέσει έκτακτο meeting για τη διαχείριση της κρίσης που προέκυψε και που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις και αντιδράσεις στο οικοδόμημα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», η UEFA σκοπεύει να «αντεπιτεθεί», απειλώντας τους 12 συλλόγους με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σημειώνεται ότι από τη 12άδα απουσιάζουν προς το παρόν ομάδες από τη Γερμανία και τη Γαλλία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να φέρεται πως έχει αρνηθεί την πρόταση και στηρίζει την UEFA, απόρροια και των στενών σχέσεων της διοίκησής της με τον Τσέφεριν και την κεφαλή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής Αρχής.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, CHⓇIS said:

Pane g apovolh apo taoulou real city k chelsea. And the winner is pari? 

μεγάλο κρίμα για την πάρι αν γίνει... φέτος είναι το φαβορί... 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά ρισπεκτ στους οπαδούς της μαν γιου για τη μπούκα 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν σκέψεις να μη γίνει ο τελικός στην Πόλη, αλλά στην Αγγλία.

Link to comment
Share on other sites

Times: Η UEFA αποφάσισε ο τελικός Σίτι-Τσέλσι να γίνει στο Γουέμπλεϊ

7e33fded301665b6e1bbf73d9a4a9b8b.jpg

Η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να έχει πάρει απόφαση να μεταφέρει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, από την Κωνσταντινούπολη

Δημοσίευμα των TIMES αποκαλύπτει πως, τις επόμενες ημέρες, η UEFA θα ανακοινώσει την απόφασή της να αλλάξει την έδρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τελικός Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη. Όμως, με την Τουρκία να έχει μπει στη "κόκκινη λίστα" της Μεγάλης Βρετανίας, λόγω κοροναϊού, οι βρετανικές Αρχές πιέζουν για αλλαγή έδρας τελικού, προκειμένου να μην χρειαστεί οι οπαδοί των δυο φιναλίστα να ταξιδέψουν στην Τουρκία.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η UEFA αποφάσισε και θα ανακοινώσει πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.

Link to comment
Share on other sites

Θα δώσει στην Τουρκία του 2023 γιατί άλλωστε δεν θα είχε κόσμο. Ευτυχώς λέω εγώ γιατί έτυχε να είναι ίδια μέρα με την άλωση και θα ζούσαμε σουρεαλ καταστάσεις προκλητικοτητας. 

Link to comment
Share on other sites

Επίσημο: Ο τελικός του Champions League μεταφέρθηκε στο «Ντραγκάο»

13-05-2021 14:00

Στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι στις 29 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Η απόφαση της Βρετανικής κυβέρνησης να εντάξει την Τουρκία στην «κόκκινη λίστα» των ταξιδιωτικών προορισμών λόγω της συνεχούς αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στην γειτονική χώρα ανάγκασε την UEFA να πάρει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το χρίσμα της διεξαγωγής του τελικού από την Κωνσταντινούπολη και το «Κεμάλ Ατατούρκ» και να το αναθέσει στην Πορτογαλική ομοσπονδία.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι η διοργανώτρια αρχή εξέταζε το ενδεχόμενο ο τελικός να μεταφερθεί στο «Γουέμπλεϊ» από την στιγμή που οι δύο φιναλίστ προέρχονται από την Αγγλία, ωστόσο αυτό το σχέδιο «ναυάγησε» γρήγορα.

Σε ό,τι αφορά την προσέλευση των θεατών, η UEFA ήρθε σε συμφωνία με την κυβέρνηση και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας ώστε ο αριθμός των θεατών να καλύψει το 25% της χωρητικότητας του γηπέδου, που ανέρχεται σε 50.000 θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μία από τις φιναλίστ θα μπορεί να έχει μαζί της περίπου 6.000 φιλάθλους της στις εξέδρες του «Ντραγκάο» την ημέρα του μεγάλου τελικού.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SpiRos said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται στην Αγγλία.

Mhpos exei h agglia karantina g tous paratrexamenous pou tha pan? 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Να μη νομίζουμε ότι βλέπουμε τελικό κυπέλου αγγλίας,για μένα καλώς να φύγει εκτός.

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Kostas21 said:

Ποιους παρατρεχαμενους? Αφου ολα αγγλικα κλαμπ ειναι. οι 5 της ουεφα κ οι διαιτητες?

Sto ntragao tha vgaloun 25k eishthria 12 tha paroun oi omades apo 6 k ta ypoloipa xorhgoi ouefa ktl. An h agglia exei karantina k ginei me koamo dn mporoun na pan

Link to comment
Share on other sites

Οι Πορτογάλοι είναι τόσο βλάχοι που δεν τους βρίσκει ούτε ο κορονοιος και νομίζω ότι είναι καθαροι τώρα και μια από τις λίγες χώρες στο πράσινο για την Αγγλία ( νομίζω η μόνη εκτός από αποικίες). 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Έχει κατεβάσει 3 !!! δεκαριά ο Πεπ και ο ταλαίπωρος ο Γκουτογκαν τρέχει για 5-6.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μαλακια του Γκουαρδιολα που πηγε τελικο αφου θα τον εχανε 😎😂

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×