Jump to content

Η κατασκευή του γηπέδου είναι επαρκής λόγος;


stavros 9-11
 Share

Αξίζει τον κόπο;  

36 members have voted

  1. 1. Αξίζει τον κόπο;

  2. 2. Τι πιστεύετε ότι θα δούμε στο νέο γήπεδο;

    • Μια από τα ίδια
    • Κανονική ΑΕΚ


Recommended Posts

2 minutes ago, nikos said:

Έβαλε ένα βιντεάκι σήμερα ο George ο D που τα εξηγεί ωραία.

Για να μην αγχώνεστε.

Σε φυσιολογικό προς αισιόδοξο σενάριο:

Τελος του 2019 ξεκινάει η υπογειοποιηση

Απριλιο-Μάιο του 2020 ξεκινάει το άλλο έργο εντός γηπεδου και τελειώνει γύρω στον Μάρτιο του 2021.

Με τα παραπανω δεδομένα μένει να δούμε αν θα μπούμε μέσα κατα σεζόν 2021/2022.

Πήρα διαρκείας πέρσι. Το ξερα ότι έπρεπε να πάρω και φέτος να τσιμπήσω προτεραιότητα ενόψει Αγια Σοφιάς

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AlexKR21 said:

Πήρα διαρκείας πέρσι. Το ξερα ότι έπρεπε να πάρω και φέτος να τσιμπήσω προτεραιότητα ενόψει Αγια Σοφιάς

Ντροπη αυτα που ειπαν περισυ στα διαρκειας. Απλα ντροπη. Γιατι τα ξερανε. Για τους Ανδριοπουλους εννοω, ο αλλος ο αγραμματος νομιζει πως του φταιει ο Πατουλης.

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, mporat said:

Α δεν αξίζει τον κόπο ή κατασκευή του γηπέδου για κάποιους. Κι αυτό το θέμα επειδή χθες στο χωράφι της Λάρισας δεν παίχτηκε μπάλα κ δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. 

Σε μια κουταλιά νερό... 

λεω οτι αν στην θεση των βουλγαρων ειχες τους βαζελες θα ειχαν περασει δυο φορες ομιλους και θα ειχαν ανοιξει την ψαλιδα κατα πολυ

εδω εχεις χασει 3 τελικους απο τους ανυπαρκτους

αφησες ΠΟΛΥ πισω το αγωνιστικο κομματι και ερχεσαι απο πεσαδα στην Γ Εθνικη λεγοντας οτι θα επιστρεψεις και θα τους γαμας

αντιθετως σε γαμανε. με var. με ξενους. με ελληνες. οπως θελουν.

εχεις παρατησει τοσο πολυ την ομαδα που καταφερες να διωξεις προπονητη που πηρε πρωταθλημα για να φερεις μαρινο

εχουν γινει τραγικοτητες στο αγωνιστικο κομματι και χρειαζεται ο κοσμος να κανει αλλα δυο χρονια υπομονη μεχρι να μπει στο νεο γηπεδο

εχει ξενερωσει τον κοσμο με τις μαλακιες του και το μονο που κοιταζουμε εδω και χρονια ειναι το γηπεδο

ενω οι αλλοι δειχνουν σημαδια προοδου, εμεις δειχνουμε σημαδια στασιμοτητας στην καλυτερη

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Και πριν την πεσαδα μας γαμουσαν και για χρόνια δεν παίρναμε πρωτάθλημα ακόμα και όταν είχαμε παικταραδες. 

Link to comment
Share on other sites

για μενα ειναι εντελως ανεξαρτητα τα 2.
Το οτι χτιζεται το γηπεδο δεν σημαινει οτι ο μελισσανιδης δεν πρεπει να προσεχει και την ομαδα παραλληλα. Τα λεφτα που ηταν να βαλει αυτος για το γηπεδο τα εχει βαλει αρα δεν μπορει να υπαρχει σαν δικαιολογια το κοστος του γηπεδου εις βαρος της ομαδας, μεταγραφων κτλ.
Και οτι η ομαδα δεν παει καλα απο την αλλη δεν σημαινει οτι δεν αξιζε τον κοπο να γινει το γηπεδο το οποιο θα ειναι για παντα της ΑΕΚ.
 

Link to comment
Share on other sites

Τρία πράγματα ήταν τα μεγαλύτερα πλήγματα που μας κατάφερε ο γάβρος από το 1996 και μετά. Η αρπαγή του Μπάγεβιτς, τα διαιτητικά όργια που έκανε εναντίον μας και η αντικατάσταση της Φιλαδέλφειας από το Καραισκάκη στο φάκελο των ολυμπιακών αγώνων, γεγονότα που καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμου ότι αυτοί είναι οι ισχυροί και εμείς οι φτωχοί συγγενείς. Το γήπεδο είναι απαραίτητο να γίνει και να ξαναδημιουργηθεί η έδρα που υπήρχε. Οι παλιοί έχουμε ζήσει Φιλαδέλφεια, αλλά σκεφτείτε τις νεότερες γενιές μας, που μεγάλωσαν με το κρύο ΟΑΚΑ και τα συνεχόμενα αγωνιστικά χαστούκια. Δυο κακές χρονιές, σε καμία περίπτωση δε θα με βάλουν σε δεύτερη σκέψη για το γήπεδο!

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ εσφαλμένη την ψήφο για αυτονόητα πράγματα. 

Κάθε μεγάλη ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει το δικό της λειτουργικό γήπεδο.

Κάθε μεγάλη ομάδα ΌΦΕΙΛΕΙ να σέβεται τον κόσμο της και να του προσφέρει όμορφο θέαμα.

Το πως θα τα καταφέρει δεν είναι δουλειά του οπαδού, είναι δουλειά της διοίκησης.

Ο οπαδός κρίνει το θέαμα και έχει λόγο μόνο στην αγορά του εισιτηρίου και των αναμνηστικών.

 

Link to comment
Share on other sites

Γήπεδο και κανονική ΑΕΚ για μένα πάνε μαζί πρώτον γιατί η έδρα θα δίνει ώθηση ακόμα και σε μη κανονικούς παίκτες και δεύτερων λογικά θα έχεις παίκτες καλύτερος από τώρα γιατί θα αυξηθούν τα έσοδα. So simple. 

Για τους παραπάνω λόγους αξίζει. 

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστική πορεία και τη διαχείριση της ομάδας από τον Μελ. Αυτά είναι τα απλά και τα εύκολα. Το γιατί επέλεξε να διώξει τον Μανολο και να μην αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν θα είναι για πάντα απορία μας.

Επίσης, όλοι υποψιαζομαστε αλλά δεν το λέμε φωναχτά γιατί η ομάδα είναι ανυπερασπιστη και οι άλλοι μας έχουν στημένους σε πολλά ματς. Να πω εγω κάποιες υποψίες μου; Ο Μελισσανιδης ξέρει ότι τα πρωτάθληματα είναι ταγμένα αλλού και τα παρατάει; Ισως. Πληρώνουμε το ότι πήραμε πρωτάθλημα που δεν δικαιούμασταν; Μπορεί. Δεν έχει ιδέα από μπάλα κ στήνει αστείες ομάδες; Πιθανότατα. 

Αλλά... Είναι αμαρτία να λέμε ότι δεν αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Ξέρουμε όλοι ότι περιμένουμε πώς και πώς να μπούμε μέσα στο γήπεδο μας. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν περισσότερη οργή μέσα τους και την εκφράζουν, σεβαστό. Αλλά, ρε παιδιά, δεν αντέχω άλλο Οακα. Το ίδιο κι εσείς. Και σίγουρα πολλοί παίκτες εκεί μέσα θα παίζουν με φτερά στα πόδια, πιο φτιαγμένοι. Δείτε κάτι τσουρουκια του γαυρου που πετανε στο τηγάνι. 

Είναι πολλά τα χαμένα χρόνια στο οακα, χάνουμε το χαρακτήρα μας σε αυτό, όχι από την έλλειψη πρωταθληματων. 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως αν και πρόλαβα το Ν. Γκούμας, στο ΟΑΚΑ βίωσα όλη μου την εντός έδρας οπαδικη ζωή. Εννοώ ότι λίγα χρονια αφού ενηλικιώθηκα, η Φιλαδέλφεια έπεσε και η ομάδα εγκαταστάθηκε στο ΟΑΚΑ. Δεν με σοκάρει πια, έτσι έμαθα την ΑΕΚ σε τελική ανάλυση. Αναμνήσεις από ΝΦ έχω μόνο ως παιδί τις φορές που με κατέβαζαν Αθήνα άλλοι και 3-4 φορές μόνος μου κι αυτό ήταν όλο.

Δεδομένων αυτών, θα επαναλάβω ότι αν ήταν στο χέρι μου, άνετα έκαιγα άλλη μια δεκαετία στο ΟΑΚΑ αρκεί η ομάδα να είναι όπως πρέπει.

Αν η ομάδα πάει Φιλαδέλφεια για να παίζει με πετρομανταλους και να την προπονούν αστοιχειωτοι θρησκόληπτοι και τέτοιοι, θα πάω 1-2 φορές να δω το γήπεδο αλλά δεν θα ξαναμπώ στον κόπο του ταξιδιού. Αν είναι "να παίζει η ΑΕΚαρα στα Φιλαδέλφεια" και να είναι τεταρτοπεμπτη, τότε δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Και όχι, δεν θα γίνει ο Μανταλος ποδοσφαιριστής επειδή θα παίξει στην Αγιά Σοφιά. Πάλι εκτός στόχων θα είσαι πριν την παρέλαση. Απλά θα έχεις γήπεδο. Μικρή διαφορά για μένα

Link to comment
Share on other sites

Τελειωμενη υποθεση ειναι η ΑΕΚ. Αφου ουτε με την πεσαδα μηδενισε ωστε να ξεμπλεξει απο τις παθογενειες της παμε γι αλλα. 1-2 πρωταθληματα ανα 50 χρονια και αν...

Link to comment
Share on other sites

To ερώτημα είναι άτοπο. Διότι η οικονομική πολιτική του Μελισσανίδη είναι ανεξάρτητη από τη κατασκευή γηπέδου. Το έχει δείξει όλος ο παραγοντικός του βίος αυτό το πράγμα αλλά και η κοινή λογική.

Και μάλιστα δεν έχω δει να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα από κανένα δημοσιογράφο ή άτυπα την ΠΑΕ ΑΕΚ για την λιτότητα. Εκείνο που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα προς αποφυγή είναι υποθετικές ή πραγματικές σπατάλες άλλων διοικήσεων του παρελθόντος.

Τώρα, ο Σταυρος μπορεί να ανταλλάσσει ό,τι θέλει. Εκτιμώ όμως με βαρύτητα και αυτό αφορά και λιγότερο γηπεδικούς ότι η Νέα Φιλαδέλφεια που δεν είναι όπως παλιά αλλά και ο οπαδός-φίλαθλος το ίδιο, αποτελεί επιτακτική ανάγκη αν θέλει κάποιος να το συνδυάσει με άλλα πράγματα. Έχει πολλά μαγαζιά, έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο και δεν πιστεύω τάχα ότι κρύβονται ολυμπιακοί, εγω είδα το ΑΕΛ-Ολυμπιακός και το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, η αντιδιαστολή σε κοσμοσυρροή στην ευρύτερη περιοχή αποτελεί το καλύτερο κριτήριο.

Προσωπικά σταθμεύω στο Νέο Ηράκλειο, πάω για καφέ εκεί και μετά περπατάω μέχρι το ΟΑΚΑ. Ο ΗΣΑΠ δεν βολεύει λόγω πολυκοσμίας και ταλαιπωρίας ιδίως στην επιστροφή. Έχουμε 30-35 λεπτά περπάτημα, για άλλους 20, σε ένα άχρωμο, άοσμο, άγευστο χώρο. Μετά άντε να βρείς καλή θέση που και πάλι θα είσαι πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Το ΟΑΚΑ βλάπτει τους οπαδούς περισσότερο παρά την ομάδα ως προς τα αποτελέσματα.

Για αυτό κύριοι σε κάθε περίπτωση να φύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος μετά το 1989 όποτε έπαιζαν στο ΟΑΚΑ είχαν χαμηλότερο προσέλευση είτε σε απόλυτα μεγέθη είτε αναλογικά συγκριτικά με τις φυσικές τους έδρες!

 

 

 

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Έχουμε πλάκα οι ΑΕΚτζήδες .. 

Ενα προσωπικο βίωμα . Σε αγωνιώδη προσπάθεια του Θείου μου να με κάνει γαβρο ως παιδι με πήγαινε συχνά καραισκάκη, μαλιστα το 97 ήμουν μέσα και στη φιέστα 11 χρονων. Αναμνηση και συγκίνηση 0 , με ρώταγαν οι γάβροι τι ομάδα είμαι και έλεγα ΑΕΚ.

Αργότερα στα 16 άλλαζα 2 λεωφορεία , μετρό, ηλεκτρικό για να πηγαίνω μόνος μου στη Σκεπαστή .

Πάντα ήξερα σαν παιδί πως ο γάβρος είχε τους πιο πολλούς οπαδούς και τίτλους,  ο βάζελος μετά και τρίτη δύναμη ήταν η ΑΕΚ. Φτωχός συγγενής που λέτε. Αυτό ήταν η ΑΕΚ διαχρονικά. Η ομάδα που έμπαινε σφήνα στο δίπολο , που ήταν αγαπησίαρικη, που ήταν εκτός λογικής, που ήταν στη μακρινή  γειτονιά

της Φιλαδέλφειας . Που όμως είχε οπαδούς σε όλη την ελλάδα, που είχε τη σκεπαστή, το δωματιάκι , την original που δεν σταματούσε να τραγουδάει ούτε  στο 6 -1 ούτε στο camp nou ούτε πουθενά, 

Που δεν έιχε τους καλύτερους παίχτες αλλά εγώ έτσι τους έβλεπα. 

Αυτή η ΑΕΚ που επαίρνε πότε πότε πρωτάθλημα, πιο συχνά κύπελλο και που όλοι λέγαν πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. 

 

Ετσί εγώ είμαι ΑΕΚ και  αν δεν μου άρεσαν όλα αυτά θα ήμουν κάτι άλλο .

Ξεκινάμε απο τη φιλαδέλφεια και τα άλλα θα έρθουν και ας παίζουν οι μπακάκηδες και οι Μάνταλοι στην αρχή. Στη φιλαδέλφεια πιστεύω όλοι θα νοίωσουν τι σημαίνει η ΆΕΚ με τη μαγική της Αύρα

 

Έλα να νοιώσεις πως είναι η ζωή 

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Όπως έγραψα και παραδίπλα, πριν το καλοκαίρι του 2021 δεν μπαίνουμε με την καμια.

Αρα έχουμε στάνταρντ πάνω από 1,5 χρόνο που θα «πρέπει να» ασχολούμαστε μονο με αυτό που μας παρουσιάζει για ΑΕΚ ο εθνάρχης και ούτε καν με το νέο γήπεδο.

Ατσαλωθειτε.

Link to comment
Share on other sites

 

Επειδη νομιζω πως αυτη η κουβεντα πρεπει να γινεται με συγκεκριμενα παραδειγματα και οχι με μια γενικη αυρα που εχει δημιουργησει η εποχη μελισσανιδη απο πεσαδα και μετα να το δουμε λιγο το θεμα για φετος. Ο  μελισαν εφερε το καλοκαιρι προπονητη και τον στηριξε με μεταγραφες (ζερλαδες,παουλινιο,βερντε,ολιβειρα,σιμαο,βρανιες). Δεν εκανε δα καμια υπερβαση, αλλά στηριξε περισσοτερο απο αλλες φορές.  Ως μυρωδιάς απο μπαλα και αυτός και ο λυμπεροπουλος καναν βεβαια λαθος επιλογη σε προσωπα που στοιχισε την εισοδο μας στην ευρωπη και οποια εσοδα απο εκει. Εδειξε να κανει μια σωστη προσεγγιση με την επαναφορα του Ιλια ο οποιος εκρινε/αναγκαστηκε να κρατησει τον πατερ. Στο παρασκηνιο φαίνεται να μην το εχει αφησει και στην τυχη του. Δεν λεω οτι κοβει και ραβει, λεω οτι μιλαμε περισσοτερο σαν ΠΑΕ. Εγω σχηματιζω μια εικονα πως φετος ηταν μια χρονια που ηθελε/αναγκαστηκε να δωσει περισσοτερο βαρος στο αγωνιστικο κομματι και δεν του βγηκε απο την αρχη γιατι ο πορτογαλος gay που εφερε τα εκανε πουτανα και αγωνιστικα και στα αποδυτηρια.

Πέρα όμως από φετος, αυτό που ξενέρωσε τον κόσμο απίστευτα και ήταν μεγάλο πισωγύρισμα ήταν το καλοκαίρι μετα το πρωταθλημα. Κατι για το οποιο θα πρεπει να δοθουν απαντησεις καποτε. Μιλάμε για ομάδα ατσάλινη με προπονητη που εκανε γκελ σε κοσμο και παικτες, με κοσμο συσπειρωμενο με λεφτά τσαμπιονς λιγκ στον ορίζοντα. Ε κατάφερε και τα γάμησε όλα ενα προς ένα , ησουν με την πουτσα σηκωμενη και σου εριξε κλωτσια στα αρχιδια. Απο εκει εχει ξεκινησει και η εντονη (ή εστω εντονοτερη) αμφισβητηση στο προσωπο του , αφου κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι ελπιζουμε να κανει το γηπεδο και να πουλεύει. 

Κλεινω λεγοντας πως για μενα δεν υπαρχει συσχετιση γηπεδου και αγωνιστικου. Το προβλημα ειναι η ελλειψη καταλληλων ατομων στα καταλληλα ποστα που ελπιζουμε να διορθωθει με Ιβιτς. Ούτε σαν 'κανονικη ΑΕΚ' ειχες το μεγαλυτερο budget ούτε τωρα φαίνεται να μπορείς να χτυπήσεις τους ανταγωνιστές σου σε αυτό. Ειδικά στο θέμα budget θα έλεγα πως είσαι ο ορισμός της κανονικής ΑΕΚ με ελαχιστες χρονιες εξαιρεσεων. 

Αν παρολα αυτα συνεχιζει να μπαινει το διλημμα, θα παραθεσω ενα quote απο το house of cards. “Money is the Mc-mansion in Sarasota that starts falling apart after 10 years. Power is the old stone building that stands for centuries. I cannot respect someone who doesn’t see the difference.” 

Δεν ξέρω τι είναι σαρασότα και mc mansion και μαλακιες αλλα το πιανετε το νοημα. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω Νικο το κατα ποσο θα αντεξει ο Αεκτζης 1.5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρονο με Κωστενογλους, Ατματζιδηδες και λοιπους. Φοβαμαι οτι εαν και φετος επιβεβαιωθει το πιο πιθανο σεναριο (-30 απο κορυφη στο τελος των play off και μη κατακτηση του κυπελλου) θα εχουμε παρατραγουδα. Μεγαλυτερα μαλιστα σε εκταση απο αυτα που ειχαμε πριν μερικες εβδομαδες με την απομακρυνση των Καρντοσο και Λυμπε.

Δεν αντεχεται αλλο πραγματικα αυτη η κατασταση και πιστευω οτι σιγα σιγα το κραξιμο θα πεσει και στον μεγαλο. Πρωτα, τον Ιανουαριο του 2017 ηταν το πανο περι απατσι, φετος ακολουθησαν μεμονωμενες γιουχες μετα το ματς με την Ξανθη...καποτε θα τα ακουσει και πιο μαζικα εαν δεν κανει κατι δραστικο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ αντέξαμε την πενταετία 2008-2013 που ήμασταν χάλια αγωνιστικά και ο μόνος λόγος που μπαίναμε ευρωπαϊκούς ομίλους ήταν ότι ήμασταν στους ισχυρούς στη κλήρωση. 

Είπαμε να κάνουμε σκληρή κριτική στον Μελ. αλλά τον παρουσιάζουμε σχεδόν σαν καταστροφέα μιας μεγάλης ΑΕΚ που υπήρχε πριν αναλάβει. 

 

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Το τόπικ είναι επικίνδυνο, γιατί αν αρχίσει ο καθένας να λέει πώς ονειρεύεται την Α.Ε.Κ. και τι Α.Ε.Κ. θέλει, και πώς έχει στο μυαλό του την Α.Ε.Κ., σε συνδυασμό με την αγωνιστική μιζέρια που περνάμε (πετάγονται ήδη οι πρώτοι, ότι μα δεν περνάμε μιζέρια), τότε θα "χυθεί αίμα". Δεν είμαι Νοστράδαμος, απλά το έχω ζήσει μερικές φορές τα τελευταία 15 χρόνια. 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, mporat said:

Ένα λυπητερο βιολί θα μπορούσε να παιζει

Και με συνοδεία λικέρ και παξιμάδι. 

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, tzav said:

 

-Ενα γήπεδο με μηδενικές εμπορικές χρήσεις δε σου δίνει καμία οικονομική ώθηση σε σύγκριση με το οακα του φθηνού ενοικίου... ίσα-ισα παίζει μεθαυριο να διαβάζουμε πως έχει ακριβα λειτουργικά η αγια-σοφιά και τι να κάνουμε... θα πρέπει να κόψουμε απ'το μπάτζετ...

 

Δεν αποκλειω στο μελλον αν η ομαδα αρχιζει να παρουσιαζει παλι οικονομικα προβληματα και εχει μπει στο νεο γηπεδο να παρουσιαζεται η δικαιολογια απο τους αρδ οτι τα λειτουργικα εξοδα ειναι μεγαλα και τροχοπεδη στην αναπτυξη της ομαδας, οπως κατι αρθρα που διαβαζαμε για το προπονητικο και την συμβαση του καποτε.Αλλα μονο ετσι θα μπορω να τα εκλαβω, ως φθηνη δικαιολογια και ανεκδοτο (γιατι δυστυχως να εισαι σιγουρος πως μια μερα θα τα διαβασουμε).

Γιατι δεν νοειται να φτιαχνουμε γηπεδο και να μην εχει γινει μια οικονομικη μελετη για τα εσοδα και εξοδα της λειτουργιας του.Επισης στο ΟΑΚΑ και στο καθε γηπεδο που νοικιαζεις το ενοικιο μπορει να αλλαξει και οσο μικρο να ειναι το ποσο δεν θα ειναι μηδενικο ουτε ελαχιστο.

Οσον αφορα τους εμπορικους χωρους ουτε το Καραισκακης εχει τιποτα σοβαρους εμπορικους χωρους, και δεν ακουω τιποτα για τα λειτουργικα του εξοδα.

Και στην τελικη κανουμε θυσιες σαν ομαδα για να μην δανειστουμε που τοτε με το δικιο μας θα λεγαμε οτι οι δοσεις θα ειναι βραχνας, οχι ομως για τα λειτουργικα προς Θεου δηλαδη, λες και το παλιο γηπεδο λειτουργουσε στο τζαμπα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αν η ΑΕΚ δε μπορεί να σηκώσει τα λειτουργικά έξοδα οποιουδήποτε γηπέδου (μιλάμε αποκλειστικά για τα λειτουργικά έξοδα), τότε ας το κλείσει το μαγαζί και ας ασχοληθούμε με εμπόριο στρουθοκάμηλων

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει τα μηδέν έσοδα είναι και λίγο μύθος .τι έπρεπε να είχε ? κανένα mall ?

- Πανοραμικό εστιατόριο που θα δουλεύει κάθε μέρα , μπουτίκ , καφενείο , χαμάμ κτλ , πάρκιγκ , αναψυκτήρια , σουίτες με σαλόνια και μπάρ πριβέ και σίγουρα στη πορεία ξαφνικά θα γίνουν και άλλα και όλα αυτά με 0 δάνεια .

Δεν υπάρχει σύγκριση με καραιτάβλι και αελ γιατί αυτά τα έκαναν σε άσχημο σημείο . π.χ. Καραιταβλι αντιτουριστικό σημείο για καθημερινή επίσκεψη ενώ άγια σοφιά άνετα θα μπορεί να είναι καθημερινό στέκι για πολλή κόσμο αφού δεν θα έχει δρόμους θόρυβο και θα έχει τραπεζάκια π.χ. πάνω απο την υπογειοποίηση ή θα έχει το πανοραμικό για παρακολούθηση αγώνων και στέκι για παρέες . 

Κανονικά θα πρέπει να μπαίνει χρήμα όχι να βγαίνει . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

έχουμε και κάποια δεδομένα

Για το θέμα του γηπέδου: «Προχωράμε για να μπούμε στο γήπεδό μας το 2020. Θέλω να ξέρετε πως η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδό της χωρίς να χρωστά ούτε ένα ευρώ. Το γήπεδο θα είναι της ΑΕΚ και ξεχρεωμένο. Δεν ανήκει σε κανέναν Μελισσανίδη, ούτε είναι το μισό δικό του και το άλλο κάποιου άλλου. Ανήκει στον Ερασιτέχνη. Εγώ θα βάλω 20 εκατομμύρια ευρώ, θα βάλουν χρήματα ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηϊωάννου και κάποιοι φίλοι μου ακόμα. Με τα δικά τους χρήματα πάμε στα 25. Θα βάλει άλλα 20 η Περιφέρεια και ψάχνω τα υπόλοιπα μέσω εμπορικής συμφωνίας. Να δώσω το όνομα του γηπέδου σε μια εταιρία για 10 χρόνια και να εξασφαλίσω από εκεί άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το χρηματοδοτικό πλάνο. Αν τα καταφέρω, καλώς, αλλιώς αυτό το ποσό θα καλυφθεί. Ακόμα και δάνειο να πάρουμε, εγγυώμαι εγώ προσωπικά πως θα πληρώνεται. Το γήπεδο θα γίνει χωρίς να χρωστάμε ούτε ένα ευρώ. Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που θα έχει μια σειρά από χρήσεις. Θα φέρνει έσοδα στην ΑΕΚ 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από μόνο του. Θα έχουμε την έδρα μας και μια μόνιμη πηγή εσόδων. Το γήπεδο είναι το παν και εκεί ρίχνουμε όλο το βάρος».

 

Το καραιτάβλι χωρίς αντίστοιχα πολλούς χώρους είχε χρονιές με 12εκ τζίρο και τα τελευταία χρόνια που πατώνουν την εταιρεία πάει στα 4 εκ

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×