Jump to content

Μεταγραφές - Αποχωρήσεις: Ιανουάριος 2020


Recommended Posts

Δεν έχει κλείσει οριστικά αυτος ο τατουαζακιας σύμφωνα με αυτά 


Το όνομα του Αμάτο Τσιτσιρέτι είναι εδώ και μέρες πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ενώ ο Ίλια Ίβιτς είχε και συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη πριν από λίγο καιρό.

Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ που ανήκει στη Νάπολι, είναι ανάμεσα σε αρκετές περιπτώσεις που έχει εξετάσει το τελευταία διάστημα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής για την ενίσχυση της Ένωση στα «φτερά» της επίθεσης. Ο Ιταλός τσεκαρίστηκε ενδελεχώς Ίβιτς, την περίοδο που ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έκανε καλές εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Βέρντε, δείχνει πλέον ανεβασμένος καθώς απέναντι στον Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της ΑΕΚ και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και να βγάλει -επιτέλους- την ποιότητα που διαθέτει.

Έτσι, όπως αναφέρει το «Sportime», ο Αμάτο Τσιτσιρέτι παραμένει σταντ-μπάι. Πάντως, ενδεχόμενη ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ίσως αφορούσε πιθανή αποχώρηση του Μίλος Ντέλετιτς, που με εξαίρεση το γκολ με τον ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει κάτι όσο φορά τον Δικέφαλο στο στήθος. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ακραίος της Νάπολι θα είναι… τρίτο δεξιό εξτρέμ με αριστερό πόδι στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Πάντως, μόνο σίγουρο δεν είναι το γεγονός πως η Ένωση θα «τρέξει» για να πάρει εξτρέμ. Προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους παραμένει η ενίσχυση με στόπερ και μάλιστα άμεσα ώστε να είναι διαθέσιμος αρχές Ιανουαρίου. Άλλωστε εκεί έχει αναγνωριστεί πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ρόστερ της ΑΕΚ.

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

Τάνκοβιτς ψηλά, Τσιτσιρέτι πιο πίσω

Ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης έχει αποφασίσει ο Ιλια Ιβιτς, έχοντας ξεκινήσει κύκλο επαφών με στόχους που έχει ξεχωρίσει. Τι ισχύει για Τάνκοβιτς και Τσιτσιρέτι; Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΟΣουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αποτελεί πολύ σοβαρό στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, εκεί όπου ο Ίλια Ίβιτς έχει εντοπίσει το σημαντικότερο κενό στη (μέσο)επιθετική γραμμή της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής με καλή ταχύτητα, διεισδυτικός, με γκολ και ασίστ στο ενεργητικό του, καλός συμπαίκτης και πολύ εξελίξιμος καθώς ειναι μόλις 24 ετών και ήδη αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής Σουηδίας.

Βέβαια, ούτε αυτή η υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολη για την ΑΕΚ, καθώς πέρα από το χρήμα, εξίσου θα μετρήσει το ποιες ομάδες θα τον προσεγγίσουν και σε ποια πρωταθλήματα αυτές λαμβάνουν μέρος. Ηδη ο Τάνκοβιτς (σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον σουηδικό Τύπο) έχει δεχθεί κρούσεις από μεγαλύτερα και πιο παραδοσιακά κλαμπ της Σουηδίας, όπως η ΑΙΚ και η Μάλμε, ωστόσο η επιθυμία του είναι να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα και αν γίνεται, σε ομάδα που θα του εξασφαλίζει τακτικές ευρωπαϊκές συμμετοχές, κάτι που η Ένωση μπορεί να του προσφέρει, εφόσον δεν αυτοκτονεί, όπως έκανε το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ίβιτς έχει ήδη μεταφέρει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή και περιμένει να διαπιστώσει από εκείνον εάν του ακούγεται καλά η προοπτική που του προσφέρεται. Αν δει πρόσφορο έδαφος, τότε είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την αγορά του από τη Χάμαρμπι, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Εξαρτάται βέβαια από το ψηλά θα τοποθετήσει τον οικονομικό πήχη ο σουηδικός σύλλογος, για έναν ποδοσφαιριστή που υπογράφει όπου θέλει τον Γενάρη, ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο Τάνκοβιτς, πάντοτε σύμφωνα με όσα αλιεύονται από σουηδικά ΜΜΕ, επιθυμεί διακαώς να αλλάξει περιβάλλον τον Ιανουάριο, οπότε αργά ή γρήγορα θα διαπιστωθεί το κατά πόσο είναι εφικτή η απόκτησή του. Απασχολεί τον Ίβιτς εδώ και περίπου ένα μήνα και δεν αποκλείεται στο διάστημα αυτό, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να έχει ταξιδέψει για να τον παρακολουθήσει και να μιλήσει μαζί του ή με τους εκπροσώπους του.

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ Ο ΤΣΙΤΣΙΡΕΤΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ

Ο εύστοχος σε θέματα μεταγραφών, Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, επιβεβαίωσε πριν από μερικά 24ωρα το ενδιαφέρον και την πρόταση ΑΕΚ για τον εξτρέμ της Νάπολι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι "ο ελληνικός σύλλογος έχει υποβάλει προσφορά στη Νάπολι για τον Αμάτο Τσιτσιρέτι και ο παίκτης εξετάζει παρέα με τον μάνατζέρ του, την πρόταση αυτή".

Ωστόσο, κατά πως φαίνεται, αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα για Ένωση, ασχέτως με το ότι το θέμα έχει σηκωθεί πολύ ψηλά από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου. Η άνοδος του Βέρντε και το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια με αυτά του Τσιτσιρέτι, ορθώνουν ένα ισχυρό απαγορευτικό και δεν προκύπτει από κάπου ότι στην παρούσα φάση, η κίνηση αυτή έχει την απόλυτη έγκριση του Μελισσανίδη.

Ή για να το πούμε διαφορετικά, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έχει τις αμφιβολίες του για την αναγκαιότητα μιας τέτοιας προσθήκης, στη λογική του να μην αποκτηθούν πάλι παίκτες που να έχουν πανομοιότυπα ή και ίδια χαρακτηριστικά με τους ήδη υπάρχοντες. Να μη συμβούν δηλαδή τα κατ' εξακολούθηση λάθη των τελευταίων δύο ετών, όταν η προηγούμενη κατάσταση στην τεχνική διεύθυνση του συλλόγου, δόμησε ένα κακοφτιαγμένο ρόστερ.

Ο Ίβιτς έχει όντως ασχοληθεί με τον Ιταλό εξτρέμ και προχωρήσει σε επαφές με την ιταλική ομάδα, ωστόσο αυτό συνέβη κατά το διάστημα που ο Βέρντε παρουσίαζε ένα προβληματικό πρόσωπο σε προπονήσεις και αγώνες, οπότε ο τεχνικός διευθυντής εξέταζε τις προτεινόμενες σε εκείνον εναλλακτικές λύσεις, κοιτώντας μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Τσιτσιρέτι.

Ασφαλώς, επειδή δεν πρόκειται για κάποια ακριβή υπόθεση, η οποία κάλλιστα μπορεί να επιτευχθεί και μέσω δανεισμού με οψιόν αγοράς, δεν αποκλείεται να προχωρήσει, στην περίπτωση κατά την οποία αδειάσει χώρος στο ρόστερ τον ερχόμενο Γενάρη. Επί παραδείγματι με την παραχώρηση (μέσω δανεισμού ή πώλησης) του Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος δεν έχει πείσει ότι είναι εξτρέμ για ρόστερ που μελλοντικά θα κάνει πρωταθλητισμό. Κοντολογίς ο Τσιτσιρέτι είναι πίσω, αλλά δεν έχει "καεί".

Link to comment
Share on other sites

Έχασε το χαμόγελο του λέει ο Σιμόες όταν είδε ξανά τον Βράνιες στην προπόνηση.

Ίλια είσαι τεχνικός διευθυντής εδώ και μήνες. Έχεις ευθύνες. Και είναι πολύ μεγάλες.

Κωστένογλου έχεις ευθύνες. Προπονητής της ΑΕΚ είσαι. Της πρώτης ομάδας. Και είναι πολύ μεγάλες.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με Σουηδικά δημοσιεύματα φαίνεται πως ο 24χρονος άσος, χάνεται για την ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται κοντά σε Ιταλική ομάδα.

Φαίνεται πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για την ΑΕΚ, όσον αφορά την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς σύμφωνα με Σουηδικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στις τελικές συζητήσεις με ομάδα της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Expressen» η οποία είχε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σουηδοβόσνιο εξτρέμ, με νέο της δημοσίευμα σήμερα αναφέρει ότι οι Ουντινέζε, Τζένοα και Σαμπντόρια είναι εκείνες που έχουν δείξει το θερμό τους ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει σε μία από αυτές.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρουν επίσης, ότι η Ένωση είχε κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον Τάνκοβιτς, ο οποίος είχε μείνει πλήρως ικανοποιημένος και του άρεσε πολύ.

Όμως, φαίνεται πως η ιταλική ομάδα πρόλαβε την ελληνική, καθώς είχε κάνει ήδη κινήσεις προς την Χάμαρμπι με αποτέλεσμα να είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς όπως επισημαίνεται στο Σουηδικό δημοσίευμα, η Ένωση είχε μιλήσει μόνο με τον ποδοσφαιριστή και καθόλου με την ομάδα.

Βέβαια, υπάρχει κι’ άλλο σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotbollskanalen.se , που αναφέρει ακριβώς το ίδιο: « Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι έκανε μια εξαιρετική χρονιά στο σουηδικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και αυτό έχει φουντώσει τις φήμες πως αναμένεται να πωληθεί τον χειμώνα. Σύμφωνα με την expressen, αυτό θα γίνει άμεσα κιόλας. Η Χάμαρμπι θα πουλήσει τον παίκτη της σε σύλλογο της Serie A και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τάνκοβιτς έλαβε μια πολύ καλή προσφορά από τη Σουηδία, αλλά και από τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, την ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στις πολύ καλές του εμφανίσεις, όμως πιο στενό… μαρκάρισμα του έχει κάνει η Ουντινέζε, η Τζένοα και η Σαμπντόρια. Ο Τάνκοβιτς εντάχθηκε στη Χάμαρμπι το 2017 και στο παρελθόν έχει παίξει στο Φούλαμ και την Αλκμάαρ».

Σίγουρα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ είχε ψηλά στην λίστα της τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και άρεσε αρκετά για τα εξτρέμ στον Ίλια Ίβιτς και είναι πιθανόν να πρέπει να προβεί σε άλλες λύσεις.

 

Οταν θελεις να πουλησεις τον καθε παικτη σου με 8-10 εκ αλλα δεν μιαλς με την ομαδα και περιμενεις να τον κλεψεις οταν ληξει το συμβολαιο σου δεν θα γινεις ποτε ελκυστικος συλλογος. Οτι κοκκαλο μενει θα παιρνεις . Μια ζωη η ιδια αντιμετωπιση τα τελευταια χρονια στο μεταγραφικο κομματι. 

Link to comment
Share on other sites

Να αγοραζεις φθηνά και να πουλάς ακριβά. Αυτό προσπαθεις μονιμα. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει μια. 
 

Έχεις έστω την οργάνωση για να το καταφέρεις; 
Οχι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Διοικηση 90s

Τζαμπε ολε, κυνηγάμε τίποτα διαιτητές, πετάμε και καμια Νικαιωτικη ατάκα, φέρνουμε  και τιποτα ο,τι να ´ναι Έλληνες και νομίζουμε ότι αυτά αρκούν.
 

Χαλασε και η φαεινή ιδέα να κάνουμε τον Δελλα Μπάγεβιτς και κάπου μπερδευτήκαμε.

Link to comment
Share on other sites

Άμα ήταν τόσο απλό να φτιάξουμε τον νέο Μπάγεβιτς θα περιμέναμε τον τιγραρο. Έβαλε και τον κανονικό Μπάγεβιτς από πάνω του να τον διδάξει δήθεν. Φχαριστουμε δεν το είχαμε σκεφτεί ότι τα πραγματα είναι τόσο απλά.

 

Γενικα ο τύπος είναι αλλου, χρόνια τώρα.

Λες και τον μεταφέρανε με την μηχανή του χρόνου ξαφνικα 30 χρονια μπροστά. Μονο τα φανταχτερα σακάκια λείπουν.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Άμα ήταν τόσο απλό να φτιάξουμε τον νέο Μπάγεβιτς θα περιμέναμε τον τιγραρο. Έβαλε και τον κανονικό Μπάγεβιτς από πάνω του να τον διδάξει δήθεν. Φχαριστουμε δεν το είχαμε σκεφτεί ότι τα πραγματα είναι τόσο απλά.

 

Γενικα ο τύπος είναι αλλου, χρόνια τώρα.

Λες και τον μεταφέρανε με την μηχανή του χρόνου ξαφνικα 30 χρονια μπροστά. Μονο τα φανταχτερα σακάκια λείπουν.

Τα φορουσε ο Λυμπεροπουλος ..γιαυτο τον συμπαθουσε 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

εγω λεω οτι ηταν ΑΕΚτζης ο πατερας του και μεγαλωσε στο δωματιο του με αφισα Οκονσκι

να ερθει να κανει τί σε συλλογο που τα τελευταια χρονια η μεγαλυτερη πωληση του ηταν τα 3.5 του τρελου στο Βελγιο?

να δουμε καποια στιγμη και αυτη την οπτικη του καθε παιχτη που δηθεν προσεγγιζουμε στα σοβαρα μιλωντας μονο μαζι του και οχι με την ομαδα για να μην πληρωσουμε

Link to comment
Share on other sites

Απ οτι διαβασα και καταλαβα ο Τανκοβιτς ειναι ποδοσφαιριστης επιπεδου ΑΕΚ.Προφανως δεν θα τον παρουμε αλλα ειναι παρηγορο να κοιταμε καλους ποδοσφαιριστες.Καποια περιπτωση θα μας κατσει δεν μπορει.Αρκει να μην βγαινουν σωρηδον ονοματα χωρις να παιρνουμε κανεναν και να μην γινονται σηριαλ.

Εχει στερεψει ξερω αλλα μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε και να εμπιστευθουμε τον Ιβιτς, χωρις ομως να κανουμε εκπτωσεις στις απαιτησεις μας.

Link to comment
Share on other sites

Ματεους Περειρα για τον οποίο ενδιαφέρθηκαμε πέρσι, βγάζει ματιά στη γουεστ μπρομ

https://m.sport24.gr/football/diethnes-podosfairo/mateoys-pereira-ton-hthele-h-aek-aresei-sth-mantsester-gioynaitent.5641575.html?fbclid=IwAR2O8Zn52EV9FM5sVQOMYZiTXUJ0jIP-tGbqaJ0E4C3zO9eB7776kLi2dMU

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, nikos said:

2 μυρια λέει δίνει η Τζένοα για Τανκοβιτς.

 

Αλητη Ιβιτς δεν τα έδωσες και πας να μας φέρεις καναν φθηνιάρη. 
 

Να τον διώξει ο τιγραρος.

χαχαχαχαχαχ  δεν θα τολμησε ουτε να το πει στον μεγαλο , Να παθει καμια καρδια. 

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, με τα 3 εκατομμύρια, θα βάλουμε θερμαινόμενα καθίσματα στους επίσημους και θα βγουν τα έξοδα του χαμάμ και του σπα της αγιασοφιας. Θα γραφτεί και το όνομα του Γαλανόπουλου στους ευεργέτες του γηπέδου. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Τον Μπακασετα κοψοχρονια τον πουλησαμε, οσα τον πηραμε απο Πανιωνιο,

τον Λαμπροπουλο ελευθερο, γιατι ηταν γαυρος,

τωρα και τον Γαλανοπουλο.

Ο μονος παικτης που δεν τον θελει ΚΑΜΙΑ ομαδα εκτος απο την ΑΕΚ,

ειναι ο "σπυριαρης Ινιεστα," Πετρος Μανταλος.

Οκ διαφωνω με "ελληνοποιησεις" και ιστοριες,

γιατι κατα την γνωμη δεν εχουμε ταλεντο στο ποδοσφαιρο σαν λαος,

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν σοβαροι γρεκοι ποδοσφαιριστες/αθλητες.

Ε στην ΑΕΚ διωχνουμε οποιον τετοιον παταει το ποδι του στην ομαδα,

και κραταμε/κανουμε αρχηγους κατι δημοσιοσχετιστες Μπακακηδες,

αριστουχους της ρουφιανοσχολης "Ντουσαν Μπαγιεβιτς," που πρυτανης ειναι ο Νικος Λυμπεροπουλος.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×