Jump to content

ΑΕΚ - άρης (11η αγ.) : ΟΑΚΑ, Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, 19:30, NS1


mobster21
 Share

MVP-Κοουτσινγκ-βραβειο σοιλεδη  

27 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Μπάρκας
      17
    • Λόπες
      0
    • Μπακάκης
      0
    • Σβάρνας
      0
    • Βράνιες
      0
    • Σιμόες
      5
    • Σιμάο
      0
    • Βέρντε
      2
    • Ντέλετιτς
      0
    • Μάνταλος
      1
    • Ολιβέιρα
      2
    • Γιακουμάκης
      0
    • Αλμπάνης
      0
    • Παουλίνιο
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Κωστένογλου

    • Καλό
      0
    • Μέτριο
      4
    • Κακό
      23
    • Φυσιολογικό
      0
  3. 3. Βραβείο Σοϊλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Μπάρκας
      0
    • Λόπες
      0
    • Μπακάκης
      1
    • Σβάρνας
      1
    • Βράνιες
      0
    • Σιμόες
      0
    • Σιμάο
      3
    • Βέρντε
      1
    • Ντέλετιτς
      8
    • Μάνταλος
      11
    • Ολιβέιρα
      0
    • Γιακουμάκης
      2
    • Αλμπάνης
      0
    • Παουλίνιο
      0


Recommended Posts

Διάβαζοντας όλα τα σχόλια και βλέποντας και το παιχνίδι εχθές, το μόνο που θέλω είναι να φύγουν όλοι εκτός Σιμοες για παγκο (απλά και μόνο γιατί δίνει το 110% κάθε φορά, αυτό που μπορεί το κάνει) αντέ και Ολιβειρα Μπαρκας. Όλοι οι άλλοι το μπουλο με πρώτο τον αρχηγό-μοδιστρα. Δεν υπάρχει πειθαρχία, ο κάθε παίκτης κάνει ότι του έρθει μέσα και έξω από το γήπεδο... Καφενειο

Link to comment
Share on other sites

Χριστοπουλος SDNA (ρεπόρτερ ΑΕΚ). Το πιο σοβαρό που διαβασα (στο υστερόγραφο θα μπορούσε να το γράψει λίγο καλύτερα, αλλά οκ)
 


 

Τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη και με το που επικυρώθηκε ως τελικό αποτέλεσμα το 1-1, το ΟΑΚΑ ξέσπασε σε γιούχες. Γιούχες είχαν ακουστεί και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν και οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Άδικη αντίδραση αν μη τι άλλο από τον κόσμο της ΑΕΚ: στο πρώτο ημίχρονο άλλωστε η ομάδα έκανε 2,5 ολόκληρες ευκαιρίες ενώ στην επανάληψη διεκδικούσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την νίκη. Εντάξει, δεν τα κατάφερε αλλά μέσα στο παιχνίδι είναι και η απώλεια της νίκης. 

Ο Άρης άλλωστε είναι μια πολύ καλή ομάδα, έτσι; Μην ξεχνάμε ότι κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα ολόκληρου αήττητου πρωταθλητή, δεν είναι καμιά παίξε - γέλασε ομάδα δηλαδή. Και στην τελική, λίγα είναι τα όσα έχει καταφέρει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια; Είναι πραγματικά αδιανόητη η έλλειψη ψυχραιμίας που δείχνει ο κόσμος της απλά και μόνο επειδή έφερε ισοπαλία εντός έδρας με μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Άρης.

Και δεν είναι μόνο η αντίδραση των φίλων της ΑΕΚ που ήταν στο γήπεδο. Μία γύρα στο διαδίκτυο θα πείσει ακόμα και τον πιο άπιστο πως η αγανάκτηση ξεχειλίζει. Προφανώς, ορισμένοι έχουν πολύ κοντή μνήμη. Ξεχνάνε πως πριν πέντε χρόνια τέτοια εποχή η ΑΕΚ έπαιζε με την Θύελλα Ραφήνας στην Γ' Εθνική. Ξεχνάνε πως παρά το γεγονός ότι η στρατηγική ήταν να σηκώσει πρωτάθλημα στο νεόκτιστο γήπεδό της, τελικά στο σήκωσε λίγο καιρό πριν - τόσο μεγάλη επιτυχία. Ξεχνάνε ότι πρόσφατα έπαιξε στο Champions League, σε έναν θεσμό δηλαδή που και μόνο η συμμετοχή σε αυτόν είναι λόγος γιορτής. Ξεχνάνε ότι η Αγιά Σοφιά χτίζεται μέρα με τη μέρα και μόλις είναι έτοιμη, αυτόματα όλες οι αγωνιστικές συζητήσεις θα μετουσιωθούν σε περιττές αφού οι αντίπαλοι θα χάνουν από την Δεκελείας. Ξεχνάνε την επιτυχία των τεσσάρων συνεχόμενων τελικών κυπέλλου και την μία νίκη σε αυτούς! Γενικά, κοντή η μνήμη των οπαδών της ΑΕΚ!

Δυστυχώς με τέτοιο λαό η ομάδα δεν πηγαίνει μπροστά. Προφανώς, ο μέσος ΑΕΚτζής έχει συνηθίσει από το 1994 και μετά να βλέπει συνεχώς πρωταθλήματα και θεωρεί λίγο το πρωτάθλημα πρόπερσι. Λες και θα τους προσφέρει κάτι μια εφήμερη χαρά, λες και το χτίσιμο του γηπέδου είναι μικρή υπόθεση. Πολύ υπερβολικός ο κόσμος της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Άρη γενικά. Και είναι κρίμα να γίνεται μια τόσο σοβαρή προσπάθεια, να εξελίσσεται ένα project που ξεκίνησε από τα χωράφια της Γ' Εθνικής και συνεχίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα και όλο αυτό να απαξιώνεται μαζικά απλά επειδή στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε πρωταθλήματα, έτυχε η ομάδα να είναι εκτός τίτλου από το φθινόπωρο. Κάποιοι πρέπει να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα και όχι να είναι τόσο κοντόφθαλμοι...

ΥΓ: Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση: σε μια ομάδα που αγωνιστική στρατηγική δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, που τα πάντα γίνονται στην τύχη, που το ρόστερ δεν διακατέχεται από τον παραμικρό ορθολογισμό, οι τελευταίοι που πρέπει να τα ακούνε είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Ειδικά όσον αφορά την φετινή ΑΕΚ, ο οργανισμός της οποίας γαλουχεί με επιμέλεια την παραίτηση και πετάει με ανακούφιση την λευκή πετσέτα για να γλυτώσει από το άγχος του πρωταθλητισμού, είναι αστείο να ψάχνει κανείς επιμέρους ευθύνες όταν τα προβλήματα είναι τόσο μα τόσο δομικά. 

Link to comment
Share on other sites

Αρχιζουν σιγα σιγα και πετανε καμια σποντα για το αφεντικο. Μονο ετσι ισως καταλαβει οτι δεν εχει να κανει με μαλακες, γιατι τοσο καιρο αυτο πιστευει μαλλον. Οτι αυτος ειναι ο εξυπνος και εμεις οι χαζοι. Αντε μπας και ξυπνησει και λαβει αποφασεις που αρμοζουν στο επιπεδο του συλλογου και οχι στον Πανιωνιο.

Edit: Ειχα διαβασει μονο το ΥΓ...απο τα πιο ηλιθια αρθρα που εχω διαβασει. Πραγματικα θελω πισω τα 2.5 λεπτα που αφιερωσα για να το διαβασω και να κατανοησω το πνευμα του. Παντως γραφει αποψεις που ακους απο πολλους ΑΕΚτζηδες σημερα.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Epitaph21 said:

Δεν ξέρω, εσύ νομίζεις ότι ο Κετσέ γνωρίζει από ποδόσφαιρο;

Οχι αλλα δεν χρειαζεται να ξερεις μπαλα για να δεις οτι ο σβαρνας ειναι ερασιτεχνης. Κανει μπαμ οτι δεν θα παιζε σε καμια ομαδα της κατηγοριας

Link to comment
Share on other sites

Ο ολιβειρα διαφωνω οτι κανει για βασικος για μενα δεν το χει αποδηξει ακομα ποσο μαλλον αν παιρνει 1 εκ+.

Ο ντελετιτς πρεπει να χει περασει και χιαστους προσφατα νομιζω

Link to comment
Share on other sites

@nikos υποθετω ειναι ειρωνικο το αρθρο, ετσι το αντιλαμβανομαι τουλαχιστον.

Edit: το διαβασα βιαστικα αρχικα, τωρα που του ξαναριξα μια ματια ξεχειλιζει απο ειρωνια.

Link to comment
Share on other sites

Το χειρότερο είναι ότι αυτά που γράφει τα ακούμε στα σοβαρά και όχι ειρωνικά.

Ορισμενες φορές αναρωτιέσαι αν αυτοί που τα λένε γίνανε μικροι ΑΕΚ βλέποντας ανταγωνιστικά τους γαύρο-βαζελους ή τον Πανιωνιο και την Δομξα Δράμας.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic

Το καλοκαίρι θα έπρεπε να φύγει όλη η ομάδα και να μείνει μόνο ο Πόνσε. Έφυγε ο Πόνσε και έμειναν όλοι οι υπόλοιποι.Γενικά καλή είναι η ψυχραιμία αλλά όταν τα πράγματα φτάνουν στο αμήν πρέπει να πάρεις δραστικές αποφάσεις.Πέρσι όλη τη χρονιά πορεύτηκες με τη συμμετοχή στους ομίλους φέτος πορεύεσαι με την νίκη χωρίς αντίκρισμα επί της Τράμπζοσπορ.Κατά τα άλλα έχεις να πάρεις ντέρμπι κανά δύο χρόνια τώρα.Πλέον δε νικάς ούτε τον Άρη.

 

Για το Μάνταλο και τη θέση έχω πει και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι.Η θέση είναι η δικαιολογία, όπως ήταν δικαιολογία κάποτε για τον Γροντή.Ο Μάνταλος δεν παίζει στην και καλά θέση του επειδή είναι πολύ μέτριος για να παίξει εκεί.Από αριστερά βρίσκει χώρους και χρόνο για να πετάξει κώλο, ως δέκα με παίκτες κολλημένους πάνω του είναι ένα τίποτα.Γενικά ένας μέτριος παίκτης με κάκκιστα φυσικά προσόντα που κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι στα δέκα χωρίς κανένα από αυτά να είναι ντέρμπι.

 

Τα είπε πιο πάνω ο Stylianopoulos για τον Λιβάγια και δεν μου φαίνεται παράξενο που τον σιχαίνονται στα αποδυτήρια.Αλλά όταν έτρωγε την κόκκινη ο Ζεράλδες και το γήπεδο φώναζε Λιβάγια-Λιβάγια δεν είναι να απορείς γιατί, πρώτον εξαφανίστηκε ο Πορτογάλος από προσώπου γης και δεύτερον γιατί ο Λιβάγια κάθε χρόνο γίνεται ως χαρακτήρας όλο και χειρότερος.Είπαμε μας αρέσουν τα κωλόπαιδα όταν στρέφονται εναντίων των άλλων όχι της ίδιας της ομάδας τους.

 

Σε σοβαρή ομάδα ο Κωστένογλου δεν γινόταν ποτέ πρώτος προπονητής και σε ελάχιστα σοβαρή είχε φύγει στο δεύτερο γκολ του βάζελου, ούτε καν στο τρίτο.Ε εμείς τον κρατήσαμε.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη για την ΑΕΚ ειναι οτι ειναι απλως αποκρουστικη ομαδα. Οχι τοσο αγωνιστικα, αλλα σε επιπεδο αισθητικης.

 

Το αγωνιστικο μας τμημα ειναι μηδεν. Ανεξαρτητα απο το ποση μπαλα ξερουν οι παιχτες μας, με δυσκολια συναντας ομαδα με τοσους αντιπαθητικους μαλακες στους κυκλους της. Αντιπαθητικοι μαλακες με προσωπικοτητα πανελιστα της Πανια. Δεν εχεις ουτε εναν παιχτη να πλασαρεις μαρκετιστικα προς τα εξω, να τον πουλησεις ως προσωπικοτητα. Δε μιλαμε για καλα παιδια, παραδειγματα για χρηστους νεους, που θα ελεγαν και οι ηλιθιοι της ΠΑΕ. Ο Δημητριαδης και το μουνοπανο ο Μανωλας, κολοπαιδια ηταν. Εξεπεμπαν ομως δεος, μπορουσαν να γινουν αφισες, μπορουσε να ονειρευτει να πανηγυρισει μαζι τους ο 14χρονος οπαδος. Σημερα αγαπημενος των οπαδων της ΑΕΚ ειναι ενας καθυστερας που γυριζει τα κλαμπ της Οριτζιναλ σαν μαιμου. Ο ιδιος καθυστερας που τρυπησε την ομαδα παραμονη του ποιο κρισιμου ματς της τελευταιας 10ετιας. Ο Καρλεουσας. Τι μπορει να ειναι τραβηχτικο σε μια τετοια ομαδα?

 

Το οπαδικο μας υπο το μηδεν. Βαριεμαι και να το σχολιασω. Διαβαζεις συνεντευξη ΧΧ και σου'ρχεται και απο'κει μια πτωματιλα αλλο πραγμα.

 

Γραφω τα παραπανω με αφορμη το ματς με το απεχθες σκουληκι. Θα προσπαθησω να σχολιασω ως ουδετερος, που δεν εχει ιδεα απο τα παρασκηνιακα ή ακομα και τα αγωνιστικα της ΑΕΚ, το μοναδικο πραγμα που μου εκανε εντυπωση. Εχει το ματς τη συγκεκριμενη ροη, με τον ηρωικο, θεωρητικα αδυναμο Αρη να κανει καταθεση ψυχης απεναντι στην εδρα του ισχυροτερου (τελος παντων) αντιπαλου. Η διαιτησια παιζει εδρα και η ΑΕΚ παιρνει αμφισβητουμενο μπεναλτυ. Γινεται σασιρμας και τελος παντων, αυτος ο τυπος που εχει συνεχεια τα χερια στη μεση και φοραει το περιβραχιονιο της ΑΕΚ χωρις να καταλαβαινει κανεις το γιατι, σκοραρει απεναντι στο τερμα του Αρη που εχει κυριολεκτικα φατσα 15χρονου. Ακολουθουν κοντινα πλανα (πουστη καμεραμαν) στα οποια βλεπεις τον ιδιο τυπο, που τυχαινει να ειναι ο πιο ασχημος ανθρωπος στο Λεκανοπεδιο Αττικης, φορτωμενος μαγκια και ειρωνεια (η οποια δεν δικαιολογειται απο πουθενα), να το παιζει ιστορια στους αντιπαλους του. Υπαρχει ουδετερος που θα δει το ματς, στο Εσσεξ της Αγγλιας ξερω γω, και δε θα συμπαθησει αντανακλαστικα αυτους με τα μοβ? Υπαρχει παιδακι που θα δει αυτο το πραγμα και θα συμπαθησει (δε λεω να καψουρευτει, λολ) την ΑΕΚ? Κι ομως, για 5 χρονια τωρα εχεις αυτο το πραγμα για αρχηγο και μαλιστα το πλασαρεις για ηγετη και συμβολο

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×