Jump to content

Recommended Posts

αν εχει θεσει ως ορο να σπασει η συμφωνια με προταση απο γιουβεντους μονο, αυτο θα ισχυει οχι απαραιτητα για τωρα αλλα αφου ληξει και η σεζον. Αν τυχον ερθει προταση

Link to comment
Share on other sites

Αν βοηθήσουν και τα πλευ οφ και βγεις 2ος (δε μιλάμε να πάρεις και κανά κύπελλο) το μόνο ερωτηματικό για του χρόνου θα είναι ποιος θα τερματίσει δεύτερος πίσω από εμάς. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Επιτέλους θα δούμε κανονική προετοιμασία. Κανονικές μεταγραφές το καλοκαίρι με κανονικό προπονητή κι όλα θα γίνουν

Link to comment
Share on other sites

Πως αισθανεστε που ο Στυλιανοπουλος ειχε μαθει τι και πως αμεσως μετα την συναντηση Καρερα-Μελ-Ιβιτς πριν κανα δεκαημερο και οι ΑΡΔ μας που κανουν ρεπορταζ το πηραν πρεφα προχτες;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Bukowski said:

Πως αισθανεστε που ο Στυλιανοπουλος ειχε μαθει τι και πως αμεσως μετα την συναντηση Καρερα-Μελ-Ιβιτς πριν κανα δεκαημερο και οι ΑΡΔ μας που κανουν ρεπορταζ το πηραν πρεφα προχτες;

Θα πέσουμε όλοι για κάμψεις για πάρτι του Στυλιανοπουλου ?

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον για τον Μάσιμο Καρέρα έδειξε η Γαλατασαράι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (το οποίο κέρδισε η Ένωση με 1-0 και το γκολ του Αραούχο) κορυφαίος σκάουτερ της τουρκικής ομάδας ζήτησε συνάντηση με τον Ιταλό προπονητή. Η απάντηση του Καρέρα ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη: «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και δεν έχω λόγο να συναντηθώ με εκπρόσωπο άλλης ομάδας». Ετσι αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, με τον σκάουτ της Γαλατά να βλέπει απλά το ΑΕΚ - ΠΑΟ και ως εκ τούτου ο Καρέρα δεν έμαθε ποτέ αν επρόκειτο για μία φιλολογική προσέγγιση των Τούρκων προς το πρόσωπό του ή αν είχαν σκοπό να του εκδηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους.

aek365

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Καρέρα: «Η ΑΕΚ έχει εξαιρετικούς στόχους και φτιάχνει νέο γήπεδο, δεν ήταν δύσκολο να δεχθώ»

Τον ενθουσιασμό για το πρότζεκτ που του παρουσίασε η ΑΕΚ και τη χαρά του για την πορεία του μέχρι τώρα στην «Ένωση» εξέφρασε 

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος στην ΑΕΚ δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «footballnews24.it», ο Ιταλός τόνισε ότι το πρότζεκτ της «Ένωσης» του έκανε εξαιρετική εντύπωση από την αρχή και ότι οι σημαντικοί στόχοι του συλλόγου σε συνδυασμό με το χτίσιμο του νέου γηπέδου έκαναν εύκολο να δεχθεί την πρόταση.

Κατά τ’ άλλα τόνισε ότι είναι υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, σημειώνοντας την καλή πορεία της ομάδας πριν τη διακοπή που της επιτρέπει να διεκδικεί τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για το πώς περνά την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Πάνω-κάτω όπως όλοι. Έμεινα στην Αθήνα και είμαι στο σπίτι. Βγαίνω έξω μόνο όταν είναι απαραίτητο και σέβομαι όλους τους περιορισμούς ελπίζοντας πως όλο αυτό θα περάσει όσο το δυνατό πιο σύντομα».

Για το πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα: «Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οι άνθρωποι σέβονται τους κανόνες που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Είναι η εβδομάδα του Ορθόδοξου Πάσχα και το γιορτάζουν την Κυριακή. Ας δούμε τι θα συμβεί».

Για το τι πιστεύει σχετικά με τα πρωταθλήματα κι αν αυτά συνεχιστούν: «Πραγματικά δεν γνωρίζω. Πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα ήταν ωραία να ξεκινήσουμε πάλι με τα γήπεδα ανοιχτά για το κοινό, αν και πρώτα έρχεται η υγεία και η ασφάλεια τόσο των οπαδών όσο και των παικτών. Δεν ξέρω πότε θα μπορεί να υπάρχει αυτή η σιγουριά».

Για το αν είναι λύση οι ομάδες να παίζουν το καλοκαίρι κάθε τρεις μέρες: «Θα μπορούσε να είναι, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Το να παίζεις πολλά παιχνίδια τη βδομάδα για μια μεγάλη περίοδο είναι πολύπλοκο. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να βάλουν μια ή δύο περισσότερες αλλαγές στους αγώνες, καθώς το να παίζεις για τόσο πολύ σε μεγάλη ένταση θα μπορούσε να κάνει κακό στους παίκτες».

Για το πόσο καιρό θα πάρει η προετοιμασία πριν οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν: «Θα πάρει τουλάχιστον 20 μέρες, ακόμα και μήνα».

Για το αν θεωρεί σωστό να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα: «Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, ακόμα και αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις συνηθισμένες ημερομηνίες, θα ήταν καλό να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Για το πως νιώθει στην Ελλάδα: «Πολύ καλά. Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος τα πηγαίναμε καλά, ήμασταν τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και διεκδικούμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Είμαστε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, τα πηγαίνουμε καλά».

Γιατί επέλεξε να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ: «Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας που μου εξήγησε το πρότζεκτ και τους μελλοντικούς στόχους. Από την πρώτη μέρα μου έκαναν εξαιρετική εντύπωση. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά και επιτυχίες. Έχουμε εξαιρετικούς στόχους και ο σύλλογος χτίζει ένα νέο γήπεδο. Δεν ήταν δύσκολο να δεχθώ».

Για το ενδιαφέρον των Τζένοα και Ουντινέζε: «Ναι, υπήρχαν κάποιες φήμες. Το συζητήσαμε, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο».

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έκλεισε και τυπικά το θέμα της παραμονής του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές είχαν χρονικό περιθώριο μέχρι χθες 31 Μαΐου να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και λήγει τον Ιούνιο του 2021. Υπήρχε ήδη προφορική συμφωνία να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν η οποία τηρήθηκε. Ο Ιταλός προπονητής κράτησε τον λόγο του και έκλεισε τα αυτιά του σε κρούσεις που του έγιναν δείχνοντας έμπρακτα πως έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ. Πλέον από σήμερα το δικαίωμα μονομερούς διακοπής δεν υφίσταται και έτσι ο Καρέρα έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2021.

http://www.aek365.org/a-723276/karera-mexri-to-2021-kai-tupika.htm

Link to comment
Share on other sites

Φυσιογνωμικα και μονο, αν εβλεπα την φωτογραφια τοτε και επρεπε να διαλεξω ποιος θα ηθελα να ερθει ως προπονητης μετα απο χρονια, η φατσα του Καρερα με κερδιζει. Ακολουθει ο κατω αριστερα και ισως ο μεσσαιος κατω.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×