Jump to content

Recommended Posts

Όλοι ικανοί αλλά ο πρωταθλητής προπονητής τυχερός και μόνος υπεύθυνος για κάθε μαλακία ο μεγάλος. Όλοι οι άλλοι λάδι.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, mobster21 said:

Αφού βγάλαμε και μαλάκα στον προπονητή που μας έφερε πρωτάθλημα πριν από δύο μόλις χρόνια, οκ. 

Με έχει ξεπεράσει η εποχή.

μαλάκας, αξιολύπητος, sir takis, μπάμπης τεννές, yes man...το μόνο που δεν έχουμε διαβάσει ακόμα είναι το παπατζής.

Link to comment
Share on other sites

Just now, kitrinomauros_asthenis said:

μαλάκας, αξιολύπητος, sir takis, μπάμπης τεννές, yes man...το μόνο που δεν έχουμε διαβάσει ακόμα είναι το παπατζής.

Έλα μωρέ με τον Τάκη Λεμονή της ΑΕΚ να πούμε.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unfeatured this topic

Ίσως ο Λεμονης να είναι ο Μανολο του Ολυμπιακού. Κρίμα να μην έχει και ο Παναθηναικος ένα Μανολο να κάνουμε πιο χοντρό παιχνίδι 

Link to comment
Share on other sites

On 12/7/2019 at 10:21 PM, Bukowski said:

"Θα τον δουμε πρωτα τον νεο κοουτς" ειπε ο Λιβαγια χωρις αυτη τη φορα να τον ρωτησει κανεις ΑΡΔ. Ετσι μονος του τοποθετηθηκε.

Προφητικό ποστ σελίδας 1... 

Link to comment
Share on other sites

Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, όπως και ο άμεσος συνεργάτης του, ο γυμναστής Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο.

Με ανάρτηση στα social media, ο Ντ'Ουρμπάνο σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως παίρνει μαζί του την ανάμνηση της εξαιρετικής ανθρωπιάς του ελληνικού λαού, της φιλίας με την οικογένεια της ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο: Το κοινό μας ταξίδι τελειώνει εδώ. Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη συναισθήματα και ευχάριστες αναμνήσεις. ήταν μία σεζόν με συναρπαστικές στιγμές, με χαρές και πίκρες. Πάνω από όλα,
παίρνω μαζί μου την ανάμνηση της εξαιρετικής ανθρωπιάς του ελληνικού λαού, της φιλίας με την οικογένεια της ΑΕΚ, της εκτίμησης και του σεβασμού των ποδοσφαιριστών, της θερμότητας των οπαδών και του επαγγελματισμού όλον όσων εργάζονται στην ΑΕΚ οι οποίοι με πάθος και θυσία έδωσαν πάντα το μέγιστο!
Σας ευχαριστώ όλους

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το παλικάρι αυτό έδωσε συνέντευξη και δήλωσε:

"Τα πήγαμε πολύ καλά πέρυσι. Τώρα όλες οι διοργανώσεις ήταν ακόμα ανοιχτές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να μπει κόντρα στις αποφάσεις της διοίκησης."

Οκ, είναι ένα point of view και αυτό....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest tony_montana

Καρέρα: Μετά την ΑΕΚ, είδε πρόωρα την πόρτα της εξόδου και από την Μπάρι

 

Μόλις 12 ματς πρόλαβε να κοουτσάρει την Μπάρι ο Μάσιμο Καρέρα, με την ομάδα της Απουλίας να μη μένει ικανοποιημένη από την παρουσία του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ στον πάγκο της και να ανακοινώνει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Αν η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στο τιμόνι της ΑΕΚ κρίθηκε ως αποτυχημένη (είχε απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες) και οδήγησε στην απομάκρυνσή του μετά απο σχεδόν έναν χρόνο και 50 ματς στον πάγκο της, τότε σίγουρα τα πήγε πολύ χειρότερα στη νέα ποδοσφαιρική του περιπέτεια.

 

Αυτή αφορά τη συνεργασία του με την Μπάρι, με τον άλλοτε τεχνικό της Σπαρτάκ Μόσχας να επαναπατρίζεται με στόχο να βάλει την ομάδα της Απουλίας σε τροχιά ανόδου στην Serie B αλλά τα αποτελέσματα να μην τον δικαιώνουν. Σε σύνολο 12 αγώνων πανηγύρισε πέντε φορές το τρίποντο, αριθμός που κρίθηκε μη ικανοποιητικός από τους διοικούντες τον σύλλογο και έφερε το πρόωρο αντίο.

 

Αυτό έγινε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (19/4) η Μπάρι, στην οποία σημειώνει τα ακόλουθα: "Η Μπάρι γνωστοποιεί πως έπαψε από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας τον Μάσιμο Καρέρα. Η διοίκηση, με εκτίμηση και σεβασμό για τον άνθρωπο και τον επαγγελματία, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Καρέρα για τη δουλειά που έκανε στον τιμόνι των ερυθρόλευκων και εύχεται σε εκείνον και το επιτελείο του τα καλύτερα

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×