Jump to content

ΑΕΚ- Κύπελλο Ελλάδας 2019-20


Recommended Posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πολιτική παρέμβαση με στόχο το «μπλοκάρισμα» της Ριζούπολης!

Διαβάστε το παρασκήνιο γύρω από την χορήγηση της άδειας από την Περιφέρεια Αττικής για τον τελικό στη Ριζούπολη και την αποτυχημένη απόπειρα ώστε η άδεια να ανακληθεί!Πολύ ύποπτες προεκτάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου, καθώς φαίνεται πως κάποια «κέντρα» έχουν βαλθεί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου ο τελικός να αλλάξει έδρα και να μην διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης!

Όπως έγινε από το πρωί της Παρασκευής (17/7) γνωστό, η Περιφέρεια Αττικής χορήγησε –μετά από αίτημα της ΕΠΟ- άδεια να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στη Ριζούπολη. Η Περιφέρεια διαπίστωσε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του αγώνα, με την επισήμανση ότι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων και ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Η απόφαση-χορήγηση άδειας από την Περιφέρεια Αττικής, κοινοποιήθηκε ακολούθως και στην ΓΑΔΑ.

Από εδώ και πέρα άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα τα οποία και αποκαλύπτονται παρακάτω…

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, λίγες ώρες μετά την χορήγηση της άδειας, ανώτερο στέλεχος της Περιφέρειας πλησίασε υπάλληλο του αρμοδίου τμήματος, προκειμένου να του μεταφέρει ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να μην δοθεί η άδεια για το γήπεδο της Ριζούπολης!

Ο υπάλληλος του είπε ότι έχει ήδη υπογραφεί η άδεια και έχει αποσταλεί και ο «προϊστάμενος» τον ρώτησε αν μπορεί με κάποιον τρόπο να την ανακαλέσει!
Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν ότι δεν είχε κάπου να «πατήσει» ώστε να την ανακαλέσει, αφού ήταν όλα οκέι σε ό,τι αφορά τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, εδώ έχουμε ξεκάθαρα μια πολιτική παρέμβαση, μια απόπειρα να μην γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη!

Ο «προϊστάμενος», χωρίς να γνωρίζει ότι έχει ήδη χορηγηθεί η άδεια (κάτι που οφείλεται στην ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η ΕΠΟ), προσπάθησε να μπλοκάρει την όλη την διαδικασία και απλώς η απόπειρά του απέτυχε διότι καθυστέρησε για λίγες ώρες!

Μια πολιτική παρέμβαση, από συγκεκριμένα «κέντρα» προς το εν λόγω ανώτερο στέλεχος, που με τη σειρά του επεδίωξε να επιβάλλει προς το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας τις εντολές που έλαβε.

Και εδώ έρχεται και κολλάει και η παντελώς αναιτιολόγητη αναβολή της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που ήταν να γίνει την Πέμπτη (16/7). Μια ενέργεια που «βαραίνει» φυσικά τον επικεφαλής της ΓΑΔΑ.

Με σκοπό την αλλαγή της έδρας του τελικού, παίζεται προφανέστατα πολύ βρώμικο παιχνίδι, στο οποίο εμπλέκεται και η κυβέρνηση, είτε αυτό αφορά κάποιον υπουργό, είτε την αστυνομία…

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Ρε ας γίνει όπου θέλει ο τελικός εκτός από τηγάνι/οακα, τι καθόμαστε κι ασχολούμαστε με παπαριές.

Μέγα λάθος που δεν είχε αποφασιστεί από την αρχή της σεζόν, τι μπανανία είναι αυτή η Ελλάδα ρε πούστη μου.

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο λόγο πέρασε επικοινωνιακα ότι ορίσαμε εμείς την ριζουπολη και υπάρχει και είναι λογικό ταύτιση με τη φυσική μας έδρα στη ΝΦ. Δεν καταλαβαίνω τι ψυχολογικό αβαντάζ δίνει αυτό στον οργανισμό της ΑΕΚ αλλά αν χάσουμε που πλέον είναι ακόμα πιο πιθανό με τις τελευταίες εξελίξεις θα φας ακόμα περισσότερη καζούρα. 

Εκτός και αν ο Μελισσανιδης έχει στήσει και τα σημαιάκια εκεί. 

Link to comment
Share on other sites

Με τις μαλακίες του Μελισσανίδη, πάλι πλάκωσε η κλασσική ΑΕΚτζήδικη εσωστρέφεια και γίνεται της πόπης..Κάναμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δικό μας..Μια ζωή τα ίδια..Έχουμε χάσει πρωταθλήματα επειδή ασχολούμασταν με το αν θα φύγει ο Μπαγεβιτς, αργότερα για το γιατί γύρισε, γενικά σε αυτές τις παπαριές είμαστε πρώτοι..Ας μη χάσουμε και αυτό το κύπελλο για μια γαμωένσταση για τις μπουγάτσες...

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, 1989 generation said:

Με τις μαλακίες του Μελισσανίδη, πάλι πλάκωσε η κλασσική ΑΕΚτζήδικη εσωστρέφεια και γίνεται της πόπης..Κάναμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δικό μας..Μια ζωή τα ίδια..Έχουμε χάσει πρωταθλήματα επειδή ασχολούμασταν με το αν θα φύγει ο Μπαγεβιτς, αργότερα για το γιατί γύρισε, γενικά σε αυτές τις παπαριές είμαστε πρώτοι..Ας μη χάσουμε και αυτό το κύπελλο για μια γαμωένσταση για τις μπουγάτσες...

100% δικιο εχεις.Μεγαλο προβλημα αυτο, τσιμπαει και θιγεται πολυ ευκολα ο ΑΕΚτζης και με το παραμικρο βυθιζεται σε εσωστρεφεια και εσωτερικες διαμαχες και οι αλλοι αλωνιζουν.Το εχω θιξει αρκετες φορες.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21
15 minutes ago, 1989 generation said:

Ας μη χάσουμε και αυτό το κύπελλο για μια γαμωένσταση για τις μπουγάτσες...

Το ματς με τον μπαοκ δεν έπρεπε να ξεκινήσει με 11 vs 11, έδωσε το οκ φυσικά και η ΑΕΚ σε αυτό το οποίο οδήγησε σε τραυματισμούς του Jesus (θα λείψει σίγουρα) και του Λόπεζ (υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει τον τελικό). Πάνω σε αυτά έδιωξες/έφυγε ο Βράνιες κι ο Χουλτ. Υπάρχει πιθανότητα να πας με άμυνα στον τελικό όπου θα έβαζε γκολ κι ο Παντελής Καπετάνος δηλαδή

Καμιά εσωστρέφεια λοιπόν δεν θα σε οδηγήσει σε απώλεια τίτλου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα σε οδηγήσει εκεί, κι αν το πάρουμε θα είναι έργο 100% του Καρέρα.

 

Link to comment
Share on other sites

Λίγος Γαβαθιώτης έτσι να γελάσουμε κιόλας. Τα γράφει διασκεδαστικά, εμένα ποτέ δεν μου προκαλεί εκνευρισμό.

 

Ο ΜΑΝΟΣ, Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ... 250 ΚΙΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ !

 
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 - 20:53

 

 

Ριζούπολη είπαν, θα γίνει ο τελικός. Και εδώ μπορούμε να πούμε πως η έπο μας αιφνιδίασε. Κανείς δεν το είχε σκεφτεί, ότι θα μπορούσε ποτέ να οριστεί αυτό το γήπεδο. Όπως ακριβώς δεν θα έστεκε ούτε σαν ενδεχόμενο το να ορίζονταν το γήπεδο Κουκουβαούνων, ή το γήπεδο Αμπελακιακού Σαλαμίνας. Κι' αυτά, εδώ πού τα λέμε, είναι καλύτερα από την ρημαγμένη και ερειπωμένη Ριζούμπολη

Τέλος πάντων, έγινε. Δηλαδή, θα ολοκληρωθεί σαν γεγονός μεθαύριο στην συνεδρίαση τη Εξευτελιστικής Επιτροπής της επο, πού θα επικυρώσει την απόφαση του Μάνου.

Είπατε κάτι ; Ποιος είναι πάλι αυτός ο Μάνος; Ευκαιρία να σας τον συστήσω. Μάνος Γαβριηλίδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Κομοτηνής, αναπληρωματικό μέλος της Εξευτελιστικής Επιτροπής της έπο, αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της έπο.

Προλαβαίνω την απορία : Γιατί αναπληρωματικό μέλος και όχι κανονικό, τακτικό;

Ας αρχίσουμε όμως, απ' την ... αρχή. Από την εποχή ( 2016 ) πού η «συμμαχία» των τριών αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη και ανεξάντλητη αρωγή του Κοντονή, να διώξει την παλιά διοίκηση ( Γκιρτζίκη ) από την έπο και να ανεβάσει άλλη, της επιλογής των «συμμάχων» Ιβάν Σαμπίντι, Μελισσανίδη και Αλαφούζου.

Η προσπάθεια των τριών να επιβάλουν δική τους διοίκηση στην έπο, είχε δύο κατευθύνσεις. Η μία προς τις διοικήσεις των ΕΠΣ, όσες εκ των οποίων δεν συμφωνούσαν με τις ... αρχές της εξυγίανσης, έπρεπε να εξοντωθούν με όλους τους τρόπους. Η δεύτερη, προς τα μέλη της ήδη υπάρχουσας διοίκησης, πού θα είχαν το ... προνόμιο να αλλαξοπιστήσουν. Από την παράταξη Γκιρτζίκη δηλαδή να μετεμφυτευτούν στην παράταξη των εξυγιαντών.

Ενας εξ αυτών, ο κορυφαίος ίσως, ήταν ο Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος ΗΤΑΝ πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου επί Σαρρή, Γκιρτζίκη κ.λ.π. και ΕΜΕΙΝΕ πρόεδρος της Επιτροπής αυτής ΚΑΙ ΜΕΤΑ την άνοδο της εξυγίανσης στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης ρωτήθηκε τότε από κάποιους φίλους πού είχαν εκπλαγεί από την «μεταφύτεψή» του στη γλαστρούλατης εξυγίανσης : «Γιατί ρε Μάνο το έκανες αυτό ; Γιατί ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ και πήγες μαζί τους ;»

Και αυτός απάντησε : «Διακόσια πενήντα κιλά πορτοκάλια ήταν αυτά, ρε παιδιά, τι στην ευχή, θα τα άφηνα ;»

Νομίζω ότι εδώ υπήρξε η πιο ρεαλιστική και πιο πειστική απάντηση πού δόθηκε ποτέ στην ιστορία της παγκόσμιας ... «αλλαξοπίστησης».

Διακόσια πενήντα κιλά πορτοκάλια, βλέπετε, αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες πορτοκαλάδες, πού με τη σειρά τους αποδίδουν πολλά κιλά βιταμίνης C στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δεν ήταν δα και κανένα κορόϊδο ο Μάνος. Ηξερε πολύ καλά ποιο ήταν το συμφέρον του και δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο.

Και γιατί δεν εξελέγη τακτικό, αλλά αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές πού έγιναν τότε ; Νομίζω είναι προφανές. Δεν είχε ακόμη εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους ... εκλέκτορες. Όμως, στην Επιτροπή Κυπέλλου έμεινε. Είχε βλέπετε τόση επιτυχία η έως τώρα θητεία του : Τρείς τελικοί, χωρίς κόσμο, με επεισόδια και αντεγκλήσεις.

Ε, αλλοίμονο, με τέτοια επιτυχία θα τον άλλαζαν ποτέ ;

Ένα πράγμα θαυμάζουν πάντως στον Μάνο οι δικοί του. Την ευκολία και τον αυτοματισμό του, όταν τον παίρνει στο τηλέφωνο ο ασπρομάλλης ... Δημιουργός. Με το πού βλέπει τον αριθμό σηκώνεται απ' τη θέση του και στέκεται κλαρίνο !

«Ριζούπολη θα ορίσεις για τον τελικό», ακούει τη χαρακτηριστική φωνή να του λέει και απαντά αμέσως : «Μάλιστα, κύριε Δημήτρη» !

Τώρα θα μου πείτε, εντάξει, ο ασπρομάλλης Δημιουργός δεν έχει πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Δεν έχει σημασία, αυτός έχει άλλα πράγματα. Και κυρίως, ΠΕΙΘΩ.

Link to comment
Share on other sites

Ο τελικός δεν πρέπει και εύκολο είναι να μη γίνει στη Ριζούπολη

 

*** ΛΟΙΠΟΝ, λαμόγια της έπο ακούστε με καλά * ΤΟ όραμα της Ριζούπολης, πού εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά σας εξ ουρανών, όπως οι Δέκα Εντολές στον Μωϋσή, θα σας καταστρέψει * ΚΑΙ δεν θα έχετε καμία απολύτως δικαιολογία για την καταστροφή σας, διότι ο δικός σας «Μωϋσής» δεν είναι εντολοδόχος του καλού Θεούλη * ΤΟ παίζει «δημιουργός» από μόνος του

*** ΣΑΣ διέταξε λοιπόν, όπως κάνει πάντοτε κατά τη διάρκεια της ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ παρουσίας σας στα ποδοσφαιρικά κοινά, να ορίσετε το γήπεδο της Ριζούπολης για τον τελικό Κυπέλλου * ΚΙ' εσείς, το δεχτήκατε με τη συνοδεία τεμενάδων * ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ όποιο άλλο γήπεδο υπάρχει, για να ορίσετε τη Ριζούπολη, επειδή σας το ΑΠΑΙΤΗΣΕ ο δημιουργός * ΑΛΛΗ δικαιολογία δεν υπάρχει

 

*** ΔΕΝ θα αναλύσω εδώ πέρα τους λόγους για τους οποίους η Ριζούπολη δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αυτής της διοργάνωσης πού ΤΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ, ούτε γιατί υστερεί έναντι ΟΟΟΛΩΝ των άλλων γηπέδων * ΑΥΤΑ έχουν ήδη αναλυθεί με χιλιάδες λέξεις από άλλους συναδέλφους * ΕΓΩ θα σας πω άλλα πράγματα * ΑΛΛΑ πριν, θα ήθελα να σταθώ σε μία Μ@Λ@ΚΙΑ πού πέταξε ένας από σας, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος, αλλά δεν έχει σημασία * ΤΙ είπε ο τύπος ; * ΟΤΙ ... «πιο πολλές φορές έχει παίξει ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, παρά η Αεκ» ! * ΚΑΙ δικαίωσε έτσι το σοφό αρχαίο ρητό : * «ΜΙΛΑ με μ@λ@κες, ν' ακούσεςι μ@λ@κίες»

*** ΠΑΜΕ τώρα στο δια ταύτα * Ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα γίνει στη Ριζούπολη, σίγουρα ; * ΕΓΩ λοιπόν σας λέω, ΟΧΙ ! * ΔΕΝ λέω ότι θα αλλάξετε την απόφασή σας, αυτό δεν γίνεται στην εποχή του ΤΣΑΤΣΙΣΜΟΥ πού πρεσβεύετε * ΚΑΙ να θέλατε δηλαδή δεν θα το κάνατε, διότι τα αφεντικά σας δεν ανέχονται παρασπονδίες

 

*** Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λοιπόν, δια των εκπροσώπων του δήλωσε ότι θα φροντίσει για τα νόμιμα * ΔΕΝ ξέρω τι εννοεί, αλλά πιθανολογώ ότι θα εξετάσει το θέμα από όλες τις παραμέτρους * ΕΓΩ το βλέπω με τη δικιά μου οπτική * ΑΣ τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή * ΗΔΗ, αν διαβάζετε τις ειδήσεις, οι ΟΠΑΔΟΙ των δύο αντιπάλων του τελικού έχουν αρχίσει να ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ τις προθέσεις τους * ΟΙ του Ολυμπιακού, ήδη ξεκαθάρισαν πως θα φτάσουν ως το γήπεδο και δεν πρόκειται να επιτρέψουν στους αεκτζήδες να οικειοποιηθούν ΚΑΙ ΑΥΤΗ την έδρα, επειδή το αφεντικό τους φρόντισε να το φέρει κοντά στη φωλιά τους

*** ΟΙ οπαδοί της αεκ με το ΓΝΩΣΤΟ «μαχαιροβγαλτικό» παρελθόν, πού έχει δοκιμαστεί σε όλους τους επί σύριζα τελικούς, δεν πρόκειται βέβαια να αφήσουν αυτή την ευκαιρία πού τους δίνεται να πάει χαμένη * ΘΑ έχουν φροντίσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ και θα έχουν λάβει τα μέτρα τους * ΠΟΥ σημαίνει πως ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι οι δύο «στρατοί» οπαδών θα βρεθούν αντιμέτωποι και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ για το τι πρόκειται να συμβεί !

 

 

*** ΒΕΒΑΙΩΣ εσάς δεν σας ενδιαφέρουν αυτά * ΕΣΕΙΣ με τα καλοπλερωμένα γκόλντεν μπόις σας ενδιαφέρεστε μόνο για δύο πράγματα * ΠΩΣ θα κάνετε τα χυτήρια στο αφεντικό σας και πως θα ζημιώσετε, πως θα βλάψετε τον Ολυμπιακό * ΤΟ πρώτο είναι πανεύκολο, αλλά στο δεύτερο ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΤΕ, βασικά λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ * ΤΟ πρόβλημα όμως είναι υπαρκτό και θέλει αντιμετώπιση * ΣΩΣΤΗ, σοβαρή και ΥΠΕΥΘΥΝΗ αντιμετώπιση * ΤΗΝ οποία εσείς ΑΧΡΗΣΤΟΙ, δεν είστε σε θέση να την παράσχετε

*** ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν ΣΑΣ ΞΕΡΩ, ώ λαμόγια, ξέρω και τι σκοπεύετε να πράξετε όσο πλησιάζει ο τελικός * ΠΟΛΥ απλά, θα αρχίσετε τις επιστολές στον Χρυσοχοϊδη, θα ζητάτε μέτρα τάξεως ιδιαίτερα αυστηρά, με το γνωστό σας υποκριτικό ενδιαφέρον, ότι τάχατες ενδιαφέρεστε να μην ...αμαυρωθεί ο θεσμός, η ... γιορτή του ποδοσφαίρου από τα ακραία οπαδικά στοιχεία και του κώλου τα εννιάμερα * ΔΙΟΤΙ η πραγματική σας μέριμνα είναι να πάνε οι δικοί σας κώλοι ασφαλείς στη Ριζούπολη και να απολαύσετε έτσι τα μπράβο και τα συγχαρητήρια των αφεντικών σας

*** ΚΑΙ κάπου εδώ, ΟΦΕΙΛΕΙ να παρέμβει ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ * Η, ΑΝ θέλετε, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ * Η, ΑΝ προτιμάτε, ο Χρυσοχοϊδης * ΚΑΙ η μόνη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ παρέμβαση πού μπορούν να κάνουν, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, για ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

*** ΑΠΛΑ είναι τα πράγματα * ΜΕ την ήδη τεταμένη λόγω ακραίων στοιχείων κατάσταση πού επικρατεί ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, τελικός στη Ριζούπολη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ * ΚΑΙ επειδή ξέρω πως τελικά για ό,τι και να γίνει στη Ριζούπολη θα κατηγορηθούν η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης, νομίζω πως άλλη λύση δεν υπάρχει από το να απαγορευθεί η τέλεση σε αυτό το γήπεδο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

*** ΚΑΙ πού θα γίνει ; * ΔΕΝ ξέρω, ούτε είναι αυτό το κεντρικό ζητούμενο * ΑΝ με ρωτούσανε, θα έλεγα ΈΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στην επαρχία * ΚΑΠΟΥ, πού δεν θα έχει ξαναγίνει * ΟΠΟΥ υπάρχει κατάλληλο γήπεδο * Η, ΑΚΟΜΑ καλύτερα, στο εξωτερικό * ΚΙ' αυτή μια λύση είναι, όταν δεν υπάρχουν στη χώρα μας οι κατάλληλοι διοργανωτές * ΚΑΙ αυτή η λύση θα είναι για σας σκέτη καταστροφή, διότι θα τσατιστεί ο ... δημιουργός σας και ποιος ξέρει ποια τιμωρία θα σας επιφυλάξει

Μανώλης Γαβαθιώτης

Link to comment
Share on other sites

Τη Δευτέρα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Τελικού

08f3a32c2b91a5a5b254e1ee68c08a51.jpg

Οριστικά και αμετάκλητα στη Ριζούπολη το παιχνίδι. Δεν πέρασαν οι ερυθρόλευκες μεθοδεύσεις

Τη Δευτέρα (20/7) το πρωί θα πραγματοποιηθεί  η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Τελικού Κυπέλλου της 26ης Ιουλίου. Το παιχνίδι θα γίνει οριστικά και αμετάκλητα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Παρά τις πιέσεις και τα... παιχνίδια του Ολυμπιακού η έδρα που όρισε η ΕΠΟ αρχικά δεν άλλαξε. Έχουν ήδη ενημερωθεί επίσημα οι ομάδες και πλέον θα συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας για το μεγάλο παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

H ιστορία συνεχίζεται:

 

Παρέμβαση Πατούλη για την έδρα του τελικού του κυπέλλου!

 

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής και σύσκεψη την Δευτέρα για την Ριζούπολη

Στην απόφαση να συγκαλέσει σύσκεψη με όλα τα αρμόδια στελέχη που χθες έδωσαν την συγκατάθεσή τους για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στη Ριζούπολη προχώρησε ο Γιώργος Πατούλης. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, όπως διαπιστώνεται από τη σχετική ανακοίνωση, δηλώνει άγνοια για την λήψη της απόφασης και διερωτάται πώς αυτή ελήφθη όταν είχε ακυρωθεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας. Βέβαια όπως μάθατε νωρίτερα για το πρωί της Δευτέρας έχει ορισθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση... 

“Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί, 20 Ιουλίου, στο γραφείο του τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα κριτήρια και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκαν, για να δώσουν τη συγκατάθεση τους για να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. 

Με δεδομένο ότι η συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων δόθηκε χωρίς να έχει υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση της διοίκησης της Περιφέρειας , αλλά και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την καταλληλότητα του γηπέδου, μετά μάλιστα από την αναβολή που δόθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην προγραμματισμένη συνάντηση σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη συνάντηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια θα τεθούν όλα τα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις, που στόχο έχουν τη διαφύλαξη του κύρους της Περιφέρειας Αττικής και την ασφαλή για όλους διεξαγωγή του τελικού”.
 
Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση πως όλα γίνονται για το ποιος θα ελέγχει τις πόρτες στα αποδυτήρια στο γραφείο των διαιτητών κ το ποιός θα μπορέσει να φέρει τους περισσότερους ασβερκους.

Στους Σπανούς Καρυπίδιδες κ λοιπούς που είναι οι εναλλακτικές ο Βαγγέλης έχει πλεονέκτημα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, gybe21 said:

Έχω την εντύπωση πως όλα γίνονται για το ποιος θα ελέγχει τις πόρτες στα αποδυτήρια στο γραφείο των διαιτητών κ το ποιός θα μπορέσει να φέρει τους περισσότερους ασβερκους.

Στους Σπανούς Καρυπίδιδες κ λοιπούς που είναι οι εναλλακτικές ο Βαγγέλης έχει πλεονέκτημα.

Δεν κρίνονται δηλαδή στο γήπεδο οι αγωνες; Ο Livaja τι έχει να πει γι αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη... κωλοτούμπα είναι έτοιμη να κάνει η Περιφέρε
Περιφέρεια και Πατούλης βάζουν «φωτιά» στον τελικό: Ζητούν επανεξέταση της Ριζούπολης!

και καπου εδω αποχαιρετουμε την Ριζουπολη και υποδεχομαστε το Περιστερι

 

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Επειδή στο 365 ,εξαφανίστηκε το άρθρο για την απόφαση της ΠΑΕ ,αλλά έχει πλανταξει στο κλάμα για την έδρα του τελικού,τελικός στο λυόμενο ,με κόσμο και Έλληνες διαιτητές .όλα στο χορτάρι.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι εφόσον αλλάξει το γήπεδο του τελικού θα πρέπει να αναβληθεί το ματς και να γίνει 2 Αυγούστου τέσσερις μέρες πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα του γαύρου τότε 1000 φορές να παίξουμε αλλού.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, fighter21 said:

Αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι εφόσον αλλάξει το γήπεδο του τελικού θα πρέπει να αναβληθεί το ματς και να γίνει 2 Αυγούστου τέσσερις μέρες πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα του γαύρου τότε 1000 φορές να παίξουμε αλλού.

Εκτός πλαισίων fair play αυτό που λες. Ντροπή και να το σκεφτόμαστε. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×