Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VIII


Recommended Posts

Όταν τελικά εγκαινιαστεί αυτό το γήπεδο, πόσα εμπόδια θα έχουμε περάσει, από Βασιλοπουλους, συμβούλια της επικρατείας και γραφειοκρατιες μέχρι απρόβλεπτες επιδημίες που σταμάτησαν τα πάντα στην χώρα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Rayo Vallecano 21 said:

Όταν τελικά εγκαινιαστεί αυτό το γήπεδο, πόσα εμπόδια θα έχουμε περάσει, από Βασιλοπουλους, συμβούλια της επικρατείας και γραφειοκρατιες μέχρι απρόβλεπτες επιδημίες που σταμάτησαν τα πάντα στην χώρα. 

Αυτό που μένει είναι τη μέρα που θα εγκαινιαστεί το γήπεδο να ξεσπάσει και ο Γ' ΠΠ.. ? 

#ΣΚΗΝΙΚΟΑΕΚ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, George_D said:

Αυτό που μένει είναι τη μέρα που θα εγκαινιαστεί το γήπεδο να ξεσπάσει και ο Γ' ΠΠ.. ? 

#ΣΚΗΝΙΚΟΑΕΚ

Μετεωριτης ή τεραστιο αμονι απο τον ουρανο

Link to comment
Share on other sites

Ανδριόπουλος: Στόχος να ξεκινήσουν τον Ιούνιο τα εσωτερικά έργα και να παίξει η ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά τη σεζόν 2021/22

2784503fe8a9c808f363cef8a68222a4.jpg

Ο project manager του γηπέδου μίλησε για όλα - Για το πότε ξεκινούν τα εσωτερικά έργα από την ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, την Υπογειοποίηση, το πάθος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς και την τρομερή ακουστική  

Να πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης τον Ιούνιο και να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα και για το εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς από την ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε! Αυτός είναι ο στόχος που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι του έργου μαζί με την Περιφέρεια, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος σε συνέντευξη του στον Βασίλη Βέργη και στο SDNA. Ο project manager του γηπέδου μίλησε για όλα, για την Υπογειοποίηση, το πάθος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση της Αγιά Σοφιάς και την τρομερή ακουστική.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ανδριόπουλος είπε:

Για τον δεύτερο διαγωνισμό που αφορά το εσωτερικό: Έχουμε βάλει στόχο με την Περιφέρεια, όπου ο κ. Πατούλης ενισχύει με όποια δύναμη έχει το έργο, να ξεκινήσει άμεσα και αυτή η εργολαβία. Στόχος είναι τον Ιούνιο να υπογραφεί η σύμβαση, να εγκατασταθεί η ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε και να ξεκινήσει άμεσα το έργο. Με την ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε όμως ήδη δουλεύουμε μαζί στην προετοιμασία όσον αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Για την θέα του γηπέδου και την ακουστική: Ένα γήπεδο με διπλή κερκίδα δίνει ομορφιά δίνει καιτρομερή ακουστική. Και οι 32.000 θέσεις θα έχουν εκπληκτική γωνία θέασης. Όχι με συμβιβασμούς. Η θέα που θα υπάρχει σταVIP θα είναι ίδια και με αυτή κάτω από τον πυλώνα. Και αυτό γίνεται εξαιτίας του σχεδιασμού.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: Ο κ.Μελισσανίδης είναι γνωστός για την επιμονή του, το όραμα του. Δεν ξέρω σε πόσους ειναι γνωστός για το συναίσθημα του. Είναι εκρηκτικός και παρεξηγείται κάποιες φορές Το κάνει με αγάπη. Το ζει. Δεν κάνει βήμα πίσω. Τα τελευταία 7 χρόνια μου το επαναλαμβάνει συνεχώς. Τον ενδιαφέρει να παραδώσει το γήπεδο χωρίς δάνεια, χωρίς υποχρεώσεις. Ένα υγιές ερασιτεχνικό σωματείο και μια υγιή ΠΑΕ.

Για την υπογειοποίηση: Θέλω να σας πω, ότι έχει ξεκινήσει η υπογειοποίηση από τις αρχέςΦλεβάρη. Έχει ξεκινήσει από την αρχή Φεβρουαρίου, το κάθε έργο ξεκινάει όταν το δει ο εργολάβος. Υπάρχει μια διαδικασία που είναι πολύ σοβαρή, η μετακίνηση των δικτύων κοινής ωφέλειας, που τώρα ολοκληρώνεται. Έχουν μπει οι πάσσαλοι για την υπογειοποίηση και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αν δεν δημιουργηθεί χαμός με τον κορωνοϊό ο εκσκαφέας θα μπει σε εξήντα ημέρες. Πρέπει ωστόσο να συντονιστούν και άλλοι δήμοι και η αστυνομία για την υπογεοποίσηση. Ο κίνδυνος είναι αν οι άνθρωποι του εργολάβου αρρωστήσουν θα πρέπει να περιμένουν τα έργα. Τα εργοτάξια είναι ακόμα ανοιχτά και μόνο αν κάποιος νοσήσει θα υπάρξει πρόβλημα.

Πότε θα κάνει εγκαίνια η ΑΕΚ: Θα το αφήσουμε και δεν θα το απαντάμε αλλά ο στόχος είναι να παίξει το 2021-22 η ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” γιατί πριν από δύο μήνες δεν θα έλεγε κανείς πως θα αναβληθεί το EURO, και όλα τα αθλήματα. Θα ήμουν ηλίθιος αν έλεγα κάτι τώρα αυτό που έχω να πω είναι πως θα έχουμε εγκαίνια. Η υπογειοποίηση είναι δημόσιο έργο και εμείς του προσφέρουμε εθελοντικά βοήθεια σαν  Dimand. Τεχνικά μπορεί να τελειώσει σε 10 με 12 μήνες εκτός αν έχουμε εκπλήξεις με κάποια δίκτυα. Δεν με φοβίζει κάτι στην ολοκλήρωση του έργου. Όταν είχαμε δει στην αρχή, δεν πιστεύαμε πως θα βγει τέτοιο αποτέλεσμα, όλοι αυτοί που αγαπούν την ΑΕΚ θα τους πιάνει δέος. Έχω μια αγάπη προς την ΑΕΚ, ασχοληθήκαμε με τα γήπεδα γιατί θέλαμε να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο στη χώρα. Αυτό το γήπεδο σε οποιαδήποτε χώρα θα στοίχιζε 85 εκατομμύρια και όχι 65 και ο μόνος λόγος που δεν του λείπει κάτι είναι η ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Έχουμε στόχο αλλά και ο περιφερειάρχης υποστηρίζουν τον στόχο για να έχει υπογραφή μέχρι τον Ιούνιο για να αρχίσουν και οι εργασίες και μέσα. Έχουμε σπάσει το γήπεδο σε 7 πακέτα κάτι που είναι μεγάλος... πονοκέφαλος»

Για όσους δεν βοήθησαν: Είμαι σίγουρος πως ο λαός της ΑΕΚ τα ξέρει όλα και δεν χρειάζεται να τους τα θυμίζουμε. Όσους όμως μας δημιουργούν προβλήματα πρέπει να τους θυμίζουμε τι θα προσφέρει το γήπεδο της ΑΕΚ. Πρέπει στους κύριους Λαφαζάνη, Σκουρλέτη και στους άλλους να θυμίσουμε πως μετά από 30 χρόνια έφυγαν τα σκουπίδια από το Άλσος που ήταν μια πηγή μόλυνσης και μετά από 30 χρόνια ήταν το γήπεδο της ΑΕΚ που βοήθησε να εφαρμοστούν τα έργα αυτά. Να θυμίσουμε σε όλους αυτούς πως για το γήπεδο της ΑΕΚ, θα προστατεύεται ένα άλσος που ήταν σκουπιδότοπος και κάθε χρόνο είχε μεγάλη τύχη που δεν κάηκε.

Για την ομορφιά του γηπέδου: Υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμούς, που δεν είχαμε φανταστεί ότι θα υπήρχε. Δεν είχαμε φανταστεί πόσο όμορφο θα βγει αυτό το γήπεδο. Οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να ειναι συγκινημένοι. Είναι το μοναδικόαμιγές ποδοσφαιρικό γήπεδο με διπλή κερκίδα, πυλώνες σε προένταση και όταν μπαίνει κανείς μέσα τον πιάνει δέος από την αρένα που βλέπει.

Για τα εγκαίνια: Έχω πέσει έξω επτά – οκτώ φορές. Είναι ένα μαραθώνιος βουνού, όταν ξεκινήσαμε το πρότζεκτ, περίμενα να έχουμε τελειώσει σε 3 χρόνια και συνεργαστήκαμε με πολλούς φορείς και κάθε φορά στην ελληνική πραγματικότητα είχαμε πάγωμα 8 μηνών κάθε φορά. Ποτέ μα ποτέ δεν υπήρχε στιγμή πως θα κάνουμε πίσω, θυμώσαμε απελπιστήκαμε αλλά είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια για αυτόν τον στόχο.

Για την καθυστέρηση του έργου: Έχουν συμβάλει όλα, κοιτάξτε τι συμβαίνει τις τελευταίες 30 μέρες στη χώρα και 90 σαν πλανήτης. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι καθυστερήσει θα έχει η υπογειοπόιηση. Εγώ στέκομαι σε όλους που βοήθησαν και όχι σε ποιόν καθυστέρησε, θυμάμαι ποιοι βοήθησαν και αυτό μου δίνει χαρά. Ο Σγουρός βοήθησε, ο Μανιάτης ως υπουργός που έβαλε το νόμο στην Βουλή. Άνθρωποι της κυβέρνησης Συρίζα ήταν αντίθετοι αλλά στη συνέχεια βοήθησαν πολύ. Από όλους βοήθησαν οι ανώνυμοι στο δημόσιο βάζοντας την υπογραφή τους παρά τις απειλές βοήθησαν και αυτούς όλους η ΑΕΚ πρέπει να τους τιμήσει.

Πόσο εύκολος ή δύσκολος άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Δεν υπάρχουν δύσκολοι και εύκολοι άνθρωποι. Υπάρχει μόνο καλή επικοινωνία. Εμείς βρήκαμε περισσότερα να μας ενώνουν παρά να μας χωρίζουν. Στο πρώτο εξάμηνο του 13' φτιάξαμε εμπιστοσύνη και έτσι ξεκινήσαμε μαζί, να υλοποιήσουμε ένα όνειρο από την καρδιά του. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει την διαφορά του ΑΕΚτζή από αυτόν του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, αλλά πλέον ξέρω τη διαφορά. Όταν το άκουσα ξένισα αλλά μετά κατάλαβα τη διαφορά γιατί πρέπει να είναι τόσο διαφορετικό και τι σημαίνει η Αγιά Σοφιά κάθε τεχνοκράτης πρέπει να ακούει τον πελάτη. Για αυτό έχει κρατήσει αυτή η συνεργασία μας. Όταν το 13 αναλύσαμε τα δεδομένα του γηπέδου είχαμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Όταν καταλάβαμε πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, έπρεπε να σεβαστούμε τη φύση. Πήγαινα για συναντήσεις με τον Βασιλόπουλο και προσπαθούσα να τους εξηγήσω και γιατί στα 29 στρέμματα χτίζουμε 31 χιλιάδες θέσεις γιατί υπήρχε καχυποψία.

Για τις σουίτες και το πως βλέπεις μέσα από το γήπεδο: Σε ένα γήπεδο 32 χιλιάδων θέσεων, η διπλή κερκίδα δίνει πολύ καλή ακουστική αλλά και από παντού βλέπεις τέλεια. Δεν έχει διαφορά το VIP από κάτι άλλο, και βοήθησαν και οι πυλώνες. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και παρόλα αυτά είναι απομακρυσμένο 8 περίπου από τα σπίτια και έχει λιγότερο μπετό από το παλιό. Οι σουίτες είναι 40, το εσωτερικό των σουιτών είναι φροντίδα του Μελισσανίδη. Κανείς δεν είπε τίποτα και είναι δικό του και έχει το γούστο του και την μικρασιάτικη αγάπη του Μελισσανίδη. Θα νιώθεις πως από το σαλόνι σου θα βλέπεις το γήπεδο, δεν θα είναι ψυχρές θα είναι αθλητικές και θα επιβάλλονται στον χρήστη, θα κερδίζουν τον σεβασμό του. Θα είναι ένα μεγάλο εμπορικό σουξέ για την ΑΕΚ.  Τους επόμενους 12-18 μήνες έρχονται τα... καλά.

Για το αν υπερβάλει ο Μελισσανίδη: Δεν είναι υπερβολικός όταν λέει ο Μελισσανίδης ότι η ΑΕΚ θα έχει λεφτά μετά από το γήπεδο είναι ρεαλιστής.

Για την πορεία του: Ίδρυσα την Dimand πριν από 16 χρόνια και είμαστε εδώ σήμερα. Το 2002 υπήρχε ένα πρόβλημα, ο Ολυμπιακός έψαχνε γήπεδο και η ολυμπιάδα δεν είχε γήπεδο για τις γυναίκες. 18 μήνες  δουλέψαμε εντατικά και καταφέραμε να το κάνουμε, το κλειδί ήταν πως το αντιμετωπίσαμε ως ένα πρότζεκτ real estate. Εμείς μάθαμε εκεί να φτιάχνουμε γήπεδα, στις ίδιες αρχές ήταν και το AEL FC Arena. Τον Μάιο του 13' συναντήθηκα με τον Μελισσανίδη, μιλήσαμε μια φορά το 2005 αλλά είχαμε χημεία και δεν ξεχαστήκαμε. Επειδή δεν προχώρησαν τα πράγματα και δεν τον είχα δει. Το 13' όταν μάθαμε για την ΑΕΚ πήρα εγώ την πρωτοβουλία και πήρα τηλέφωνο.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, nikos said:

Live: Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και η «Αγιά-Σοφιά» στο Face to Face! https://www.sdna.gr/genikes-eidiseis/702566_live-o-dimitris-andriopoylos-kai-i-agia-sofia-sto-face-face

 

 

απο πορτοκαλι site, αλλά σιγουρα σε μια μεγάλη συνέντευξη μαθαίνεις πραγματα.

Αναλυτικός ο Ανδριόπουλος αλλά επειδή μιλά με αργό ρυθμό και σε αποκοιμίζει δεν μπορώ να το ακούσω όλο. Μπορείς να μου πεις σε ποιο λεπτό του βίντεο μιλά για την χωρητικότητα? 

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμαμαι σημείο.

32 θα είναι το ιδανικό 16.500 κάτω + 15.500 πάνω, αλλά νομιζω 2 φορές είπε «31 με 32».

Το καλο είναι ότι θα αυξηθούν αυτά που βλέπαμε στην μελέτη. Αφού το λέει και τώρα, κάτω από 31 αποκλειεται.

Link to comment
Share on other sites

Και το Καραισκάκη στην αρχή λεγαν 33.334, και μετά έπεσε στις 32 χιλιάδες η χωρητικότητα. 

Link to comment
Share on other sites

Σας εχω έχω ξαναπει ότι απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι ο πρόεδρος καταφέρνει πάντα να αγοράζει τα καλύτερο στις χαμηλότερες τιμές . 

Η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει δύο παραδείγματα που πιστώνονται στους χειρισμούς στο Μελισσανίδη. Η αρχική προσφορά που είχε η Ένωση για τα μπετά άγγιζε τα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η συμφωνία έκλεισε στα 12εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, το κόστος τοποθέτησης του στεγάστρου αρχικά υπολογιζόταν στα 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εν τέλει θα κοστίσει 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μία μείωση κόστους της τάξης των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η ΑΕΚ θα πλήρωνε 82,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με τις παρεμβάσεις του Μελισσανίδη μειώθηκε στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που δεν μπορεί να προσδιοριστεί προς το παρόν είναι τα έσοδα που θα αποφέρει ετησίως το νέο γήπεδο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων», θα αφήνει στην ΠΑΕ πόρους κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος και για δύο πιθανές ημερομηνίες για τα εγκαίνια του γηπέδου. Η πρώτη είναι η 14η Απριλίου 2021, που συμπίπτει με τα 97 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και η 2η είναι η 19η Μαΐου 2021, ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο.

Link to comment
Share on other sites

γενικα υπαρχει ενα μπερδεμα με τα ποσά που συζηταμε, αλλα θεωρω δεδομενο το νο1 προσον που εχει δειξει ο Μελισσανιδης στην τελευταια του επιστροφη, ειναι το να βγαζει απο την μυγα ξυγκι.

Link to comment
Share on other sites

αν καταφερει να παραδωσει το γηπεδο αρτιο και οπως το βλεπουμε να γινεται και στοιχισει και μεσα στο μπατζετ χωρις να υπαρχει δανεισμος θα μιλαμε για ΕΠΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάξτε κανένας δεν τολμάει να τον υπερκοστολογίσει γιατι μετά θα ψάχνει τα αρχίδια του . :P 

Για να τσιμέντα νομίζω οτι κάτι ειχε πάρει το αυτί μου και το μεταφέρω με επιφύλαξη για ειδική συμφωνία με το κανελλόπουλο . Ισως κάποιος ξέρε περισσότερα .

Για το στέγαστρο δεν ξέρω πως έριξε το κοστος . 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

Ακόμα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος και για δύο πιθανές ημερομηνίες για τα εγκαίνια του γηπέδου. Η πρώτη είναι η 14η Απριλίου 2021, που συμπίπτει με τα 97 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και η 2η είναι η 19η Μαΐου 2021, ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο.

να πουμε οσον αφορα τις ημερομηνιες οτι αλλο εγκαινια, αλλο πρωτο τεστ αγωνιστικο και αλλο πρωτο επισημο ματς

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

Κοιτάξτε κανένας δεν τολμάει να τον υπερκοστολογίσει γιατι μετά θα ψάχνει τα αρχίδια του . :P 

Για να τσιμέντα νομίζω οτι κάτι ειχε πάρει το αυτί μου και το μεταφέρω με επιφύλαξη για ειδική συμφωνία με το κανελλόπουλο . Ισως κάποιος ξέρε περισσότερα .

Για το στέγαστρο δεν ξέρω πως έριξε το κοστος . 

 πηρε το φτηνο τεντοπανο με την μικρη εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, amd said:

 πηρε το φτηνο τεντοπανο με την μικρη εγγυηση

Προφανώς το ειχαν κοστολογησει με περιθώρια και ίσως χωρίς να εξαιρέσουμε τη μείωση κόστους λόγο πυλώνων ( συνήθως τα στεγαστρα έχουν δική τους στήριξη και όχι πυλώνες) και με κάποιες διαπραγματεύσεις να μείωσε το κόστος. Υποθέσεις κάνω. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, amd said:

αν καταφερει να παραδωσει το γηπεδο αρτιο και οπως το βλεπουμε να γινεται και στοιχισει και μεσα στο μπατζετ χωρις να υπαρχει δανεισμος θα μιλαμε για ΕΠΟΣ

Υπάρχει ένας αστερίσκος σε αυτό, τα λεφτα του σεντονιού που θα μπορούσαν με σωστή διαχείριση να απογειώσουν το αγωνιστικό, που μάλλον αυτά είναι που θα αποτρέψουν τον δανεισμό (ή μερος του).

Επισης πληρώνεις τίμημα (περιπου 8 χρονων ολοκλήρωσης), ως ένα μεγάλο βαθμό λόγω του οτι το προτζεκτ μάζεψε λεφτα από διάφορες πηγές.

Απλα για να τα λέμε ολα, όχι ότι δεν είναι τεραστια ιστορία αυτό που σηκώνεται και μαλιστα στον φυσικό του χώρο.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nikos said:

 

Επισης πληρώνεις τίμημα (περιπου 8 χρονων ολοκλήρωσης), ως ένα μεγάλο βαθμό λόγω του οτι το προτζεκτ μάζεψε λεφτα από διάφορες πηγές.

 

Η καθυστερηση οφείλετε αποκλειστικά οτι επρεπε να πας με το γραμα του νομου μεχρι τελους ωστε να πεσουν στο κενό όλες οι προσφυγές που θα γινονταν χωρις να σταματησει το εργο, οπως και εγινε.... 5 αν θυμαμαι ηταν οι προσφυγές.

αν το ξεκιναγες απο μονος σου ακομα στα καλουπια θα ησουν με τις καθε 15 μερες προσφυγες και την παυση εργασιων.

 

Link to comment
Share on other sites

δεν υπάρχει τίμημα 8 χρόνων δεν γίνεται να βάζεις μέσα γ και β Εθνική 

επίσης δεν γίνεται να βάζεις μέσα την χρονιά του πρωταθλήματος

δεν λέω ότι καλά έκανε στα οικονομικά αλλά η ΑΕΚ αυτήν την 5ετια στην πρώτη κατηγορία δεν μίκρυνε για να σηκώσει το γήπεδο 

πρωτάθλημα πήρε έπαιξε 4 τελικούς ίσως 5 (ναι πήρε τον ένα από τους 4) αλλά τους άλλους δεν του έχασε λίγο μπάτζετ αλλά λόγω πιστολιασματος

ξαναμπήκε η ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό χάρτη αλλά ναι θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί πολύ καλύτερα τα έσοδα του και να είχε φανεί πιο ανταγωνιστικός πέρσι και φέτος όπου πήρε λάθος αποφάσεις στην στελέχωση.

παρόλαυτα το σηκωνει και αν στο τέλος δεν χρωστάς πουθενά είναι μεγάλο κατόρθωμα που άλλος πολυ δύσκολα θα πετύχαινε 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, nikos said:

γενικα υπαρχει ενα μπερδεμα με τα ποσά που συζηταμε, αλλα θεωρω δεδομενο το νο1 προσον που εχει δειξει ο Μελισσανιδης στην τελευταια του επιστροφη, ειναι το να βγαζει απο την μυγα ξυγκι.

Καλά και παλιά από την μύγα ξύγκι έβγαζε στο αγωνιστικο κομμάτι, αλλά τότε είχε τον ντούσαν στα νιάτα του, πριν αυτός αρχίσει να τα χάνει, που έδινε τις κατευθυντηριες γραμμές. 

Link to comment
Share on other sites

Guest MARILLION

Ουτε ψιλικατζιδικο δεν μπορει να διαχειριστει.

EDIT περιμένω την Νέα Τούμπα του άπλα-επενδυτή με τα πρωταθλήματα, όπως και το Καραϊτάβλι του αλλουνούνε επενδυτή με τα 20 σπαθένια

Link to comment
Share on other sites

Guest MARILLION
1 hour ago, Rayo Vallecano 21 said:

Καλά και παλιά από την μύγα ξύγκι έβγαζε στο αγωνιστικο κομμάτι, αλλά τότε είχε τον ντούσαν στα νιάτα του, πριν αυτός αρχίσει να τα χάνει, που έδινε τις κατευθυντηριες γραμμές. 

Πάντα έτσι ενεργούσε. Δεν τον μαθαίνουμε τώρα. Πουλούσε γάλα για να αγοράσει γιαούρτι. Ποτέ μαζί 2 γαλακτοκομικά. Δε με χαλάει πάντως.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×