Jump to content

Μεταγραφές / Σχεδιασμός: Καλοκαίρι 2020


Recommended Posts

Αυτό με το να ξερεις τι να κανεις την μπάλα, γενικά είναι μεγάλη δουλειά.

Ασχετο, αλλά το είχα παρατηρήσει πχ στις επιθετικές ενέργειες του Γκαλο και αυτό ήταν πάνω από ολα που τον έκανε επαρκή επιθετικά, όχι μονο η τεχνική του ή οι σέντρες του ή τα στημενα του.

Πραγματι ο Μάνταλος είναι πολύ μέτριος σε αυτόν τον τομέα. Σε συνδυασμό με το ότι έχει πολύ μέτρια στημενα, είναι αδύναμος κλπ βγαινει αυτό το τελικο αποτέλεσμα του απλά «καλούτσικου».

Βεβαια για να τα εντοπίσεις αυτά όταν κανεις κριτική (πχ αρδ) πρέπει να έχεις και λιγη μυρωδιά από το ρημάδι το άθλημα.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

Τι περιμένετε να βγει από διοικηση?

Ότι έχουμε ανάγκη στόπερ αλλά αν δεν έχουμε Ευρώπη θα στηρίξουμε σβάρνα και λατσι γιατί μας βολεύει και θα βγει ( δεν θα βγει) η χρονιά και θα πάρουμε μόνο αν προστεθούν 6 ματς και μπουν επιπλέων λεφτά στο ταμείο. 

Λένε ένα δεν χρειαζόμαστε στόπερ και καθαρίζουν. 

 Ναι, και μετά «κάναμε λαθος θα διορθωθεί τον Γενάρη».

Ο χρονος να σπρώχνεται να βλέπουμε και κανα κέρινο ομοίωμα στο ενδιάμεσο και τα υπόλοιπα ο,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, mobster21 said:

Άρα ο Καρέρα θέλει στόπερ?

Ή όχι?

Ευθύνεται ο προπονητής σε μια τέτοια απόφαση?

Γιατί τον έχουμε στο απυρόβλητο δεν έχω καταλάβει.

Είπαμε. Στήριξη. Άλλα όχι κουτόχορτο.

Απάντησα γενικά με αφορμή το συγκεκριμένο ποστ. 

Κοιτα. Υπάρχουν 2 τυποι σοβαρών ή ημι-σοβαρών  προπονητών.


1) ο απολυτος τύπος “μου λες μπατζετ και στόχους, αποφασίζω ΑΝ μπορώ,  αν δεν μπορώ φεύγω, αν πω ότι μπορώ κανονίζω (μαζί με τεχνικό διευθυντη) για μεταγραφες και προχωραμε χωρίς παρεμβάσεις στην δουλεια μου».

2) ο πιο χαλαρος τύπος «δέχομαι ότι με οποιοδήποτε μπατζετ αποφασίσει το κλαμπ, θα παλέψω να πάω την ομάδα οσο πιο ψηλά γίνεται, θέλω ομως μαζί με τον τεχνικό διευθυντή να έχουμε σοβαρό λόγο στις  μεταγραφες και δεν θέλω παρεμβάσεις στην δουλειά μου».

 

Θεωρω δεδομένο ότι πχ ο Χιμένεθ και ο Καρερα ανήκουν στο 2).

Στο 1) ισως ανήκαν τίποτα Πογετ ή Μοντανιέ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εχω αρχισει να πειθομαι οτι αν μπορουσαμε να κατεβασουμε "εντεκαδα" με οκτω παικτες θα το καναμε.Να παμε το αθλημα σε ενα νεο επιπεδο κοβοντας λιπος.Πχ δεν χρειαζονται τα ακραια μπακ, ενα χαφ ή ενα εξτρεμ.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

* Το θέμα του Μπακάκη δεν είναι απλό. Ούτε κλείνει η συζήτηση με τη διαρροή πως τον υπολογίζει ο Καρέρα. Φυσικά και δεν μπορεί ο Ιταλός να προσπεράσει έναν εν ενεργεία διεθνή. Αλλού, όμως, είναι το θέμα. Εάν η Λεγανές έκανε συγκεκριμένη πρόταση αγοράς του Μιχαλιού, ο Ίλια θα άναβε το “πράσινο φως” και με τις ευλογίες του Μάσιμο. Έτσι μου λένε και το καταγράφω κόντρα στο ρεύμα που δημιουργήθηκε χθες. (SPORTDAY)

 

* Στην περίπτωση που υπάρξει τελικώς μια συμφωνία για την παραχώρηση του Μπακάκη, δεν είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν βασικό δεξιό μπακ. Είναι πιθανό δηλαδή να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως δεξιός μπακ. Προκειμένου να υπάρξει έτσι καλύτερη ισορροπία στο ρόστερ. (LIVESPORT)

 

* Επιμένει το φιλαράκι μου ότι ο Ενομπακάρε θα κλέψει τις εντυπώσεις στην ΑΕΚ. Προς το παρόν, πάντως, παρακολουθεί την τριπλέτα των Ολιβέιρα, Λιβάγια και Ανσαριφάρντ. Το σχήμα, βέβαια, υπολειτουργεί όπως είδαμε και στο  Αγρίνιο και στην Ελβετία, αλλά με  τον Λιβάι μπορεί να στρώσει το πράγμα. Άρα, ο Μπράιτ θα μπει αργότερα στην εξίσωση. Αν μπει. Διότι ο Τρελός δεν συμμερίζεται όσα λένε στα δύο στενά. (SPORTDAY)

Link to comment
Share on other sites

Αυτή υποτίθεται είναι η πρώτη προσέγγιση αν τον θέλει θα κάνουν καλύτερη πρόταση λογικά αν καλύψουν το 70% του συμβολαίου πιστεύω θα τον δώσουν και για τους Ισπανούς βάρος είναι το συμβόλαιο του στη β' 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Hoffman21 said:

Αυτή υποτίθεται είναι η πρώτη προσέγγιση αν τον θέλει θα κάνουν καλύτερη πρόταση λογικά αν καλύψουν το 70% του συμβολαίου πιστεύω θα τον δώσουν και για τους Ισπανούς βάρος είναι το συμβόλαιο του στη β' 

Και γιατι να μην τον παρουμε εμεις στην τελικη με τετοια συμφωνια? Ο Τσινο θα θελει να παει Μακαμπι?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Σύμφωνα με τον Αρναούτογλου αν ο Μολεδο καταφέρει και μεινει ελεύθερος ή δίνεται δανεικος, μπορεί να κινηθεί η ΑΕΚ.

 

https://www.sport24.gr/football/omades/Aek/aek-tha-thn-endiefere-ws-eleutheros-o-moledo.5757306.html

Ναι ή οχι;

Απο μενα ναι

Link to comment
Share on other sites

Mεχρι πριν μια βδομαδα οι αρδ βγαζανε οτι ο Μολεδο εχει κοπει απο Καρερα-Ιβιτς για δικους τους λογους. Ή ο καθενας βγαζει οτι γουσταρει ή απλα δεν υπαρχει κανενα πλανο. Βεβαια μπορει και να το ελεγαν για να κρατησουν χαμηλα τη μπαλα και να δουλεψουν με μυστικοτητα. Απο μενα παντως ειναι ναι.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Aussie said:

Επιβεβαιωση Μπουκοφσκι και της πηγης του.

Προφανως και ειναι "ναι". Δεν μας παιρνει να πουμε οχι ενω χθες διαβαζαμε οτι δεν θα κινηθουμε καν για στοπερ.

 αν ο Μολεδο καταφέρει και μεινει ελεύθερος ή δίνεται δανεικος, μπορεί να κινηθεί 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Vargas21 said:

 αν ο Μολεδο καταφέρει και μεινει ελεύθερος ή δίνεται δανεικος, μπορεί να κινηθεί 

Καλα δεν με εκπλησσει αυτο. Ολα σχεδον τα ρεπορταζ οταν προκειται για μεταγραφικο μας στοχο ετσι ειναι.

Παντως το ενδιαφερον για Μολεδο υπαρχει και τον θελουμε σιγουρα, απλως δεν το αναφερουν ξεκαθαρα γιατι μεχρι χθες διαβαζαμε οτι δεν θα κινηθουμε για στοπερ.

Ο Μπουκο τα εγραφε για Μολεδο εβδομαδες πριν, αρα επιβεβαιωνεται.

Link to comment
Share on other sites

Για το αριθμητικό στα στόπερ, υπάρχει λόγος που δε ματράμε και τον Μιτάι (όταν μετράμε το Λάτσι που είναι στην ίδια περίπου ηλικία); Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στο αριθμητικό θέμα που συζητήθηκε, όχι στο ποιοτικό.

Εγώ θεωρώ ότι κάποιος στόπερ θα έρθει σίγουρα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής. Απλά επειδή για καιρό έπαιζε το σενάριο του "αρχηγικού στόπερ" που θα κάνει μπετόν το κέντρο της άμυνας μας και που θα τραβάει και όλους τους συμπαίχτες του με την αρχηγική του παρουσία και το σπινθηροβόλο βλέμμα, τώρα έχει πέσει γραμμή να γράφεται ότι έχει καεί το θέμα του στόπερ ώστε όταν τελικα έρθει μία μέτρα προσθήκη που απλά θα γεμίσει λίγο το ρόστερ, να μην πέσει το κράξιμο που θα έπεφτε. Πάντως κάποιος θα έρθει, πιστεύω.

Για τον Καρέρα που γράφτηκε, δεν είναι πλέον σε τέτοια θέση ισχύος να _απαιτεί_ πράγματα από τη διοίκηση (η οποία τέλος πάντως του έχει φέρει αρκετούς από αυτούς που γράφεται ότι ο ίδιος είχε ζητήσει, όπως Χνιντ, Λιβάι, Ενομπακάρε). Δυστυχώς η ομάδα έχει κάνει κάποιες άσχημες εμφανίσεις που τον έχουν εκθέσει, και ειδικότερα τα συχνά πολύ κακά πρώτα ημίχρονα σε σημαντικά παιχνίδια. Ο ίδιος δεν βοηθάει την κατάσταση όταν κάνει δηλώσεις όπως η προχθεσινή, που σε ερώτημα για το θέμα είπε ότι δε μπορεί να δώσει εξηγήσεις. Δυστυχώς Μάσιμο, είναι η δουλειά σου ως προπονητής να δίνεις τουλάχιστον την εξήγηση. Το να μη μπορεί μετά η ομάδα να ενσωματώσει τις οδηγίες σου, οκ είναι και θέμα ρόστερ και πολλών άλλων πραγμάτων. Αλλά δε μπορεί επανειλημμένως η ομάδα να πετάει ένα ημίχρονο στα σκουπίδια και ο προπονητής να μη μπορεί να βρει την εξήγηση.

Προσωπικά έχω πίστη στον Καρέρα και τα παραπάνω δεν τα γράφω τόσο ως κριτική (η κριτική οφείλει να είναι συνολική και όχι αποσπασματικά να πιάνει επιμέρους πραγματάκια όπως το παραπάνω). Αλλά για να πω ότι δυστυχώς αυτοί που μπορεί να θελήσουν στο μέλλόν να του ρίξουν όλες τις ευθύνες, φαίνεται ότι τους δίνονται διάφορα πατήματα απο εδώ κι από εκεί για να το κάνουν και ο ίδιος δεν προστατεύει επαρκώς τον εαυτό του... Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρώ ότι ο Καρέρα αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει οτιδήποτε παραπάνω από το να πει στον ΤΔ του ότι η ομάδα χρειάζεται ένα στόπερ, και είμαι σίγουρος ότι το έχει κάνει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Evolve said:

Το Μιτάι τον θυμάμαι να τον παρουσιάζουν στόπερ που παίζει και αριστερό μπακ αν χρειαστεί, αλλά οκ, εδώ έχουμε βαφτίσει άλλα κι άλλα.

Αριστερό μπακ που μας διαφήμισαν ως project ανώτερο του Τσιμίκα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×