Jump to content

Διεθνές Ποδόσφαιρο 🌍 ⚽


Guest MANOS
 Share

Recommended Posts

Στην κουβέντα για το ΒΑΡ καλό είναι να αφήσουμε την Μπανανία της Μεσογείου απ' έξω. 

Εδώ είμαστε ικανοί και είναι μόνο θέμα θέλησης αν θα ξευτιλίσουμε τα πάντα. 

Στο ΒΑΡ έχουν γεννηθεί δυο ζητήματα. 

Το 1ο αφορά στο οφσάιντ. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να σφυρίζεται και το χιλιοστό. Θέλει όμως ο ποδοσφαιρόκοσμος περισσότερο ρεαλισμό; ΟΚ, δώσε και 2,3,5,10 πόσα θες εκατοστά στον επιθετικό, συμφώνησε το και ΕΦΑΡΜΟΣΕ το. Ξέρεις όμως τι θα γίνει τότε; Η φωνές που ζητάνε τη χαλάρωση του χιλιοστού δε θα είναι ικανοποιημένες και θα ζητήσουν τα 5 εκατοστά να γίνουν 15 ξέρω 'γω. 

Το 2ο αφορά στο πέναλτι. ΟΚ, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Υπάρχουν από τους κανονισμούς 10 διαφορετικές ερμηνείες για το χέρι. Κάντε τις 2 ρε άνθρωπε. Όχι αμα χτυπήσει φρύδι και χέρι είναι πέναλτι, αλλά αμα χτυπήσει ζυγωματικό και χέρι δεν είναι. Για μένα με ΒΑΡ ή χωρίς κάθε χέρι έπρεπε να είναι πέναλτι. Η ανατροπή. ΟΚ οι μισές περιπτώσεις και βάλε με ΒΑΡ ή χωρίς, είναι βούτες. Οι διαιτητές σου λένε, δεν έχω δυναμόμετρο να μετρήσω πόσο δυνατά τον βρήκε ο αμυντικός. Τι κάνει; Το σφυράει και ησυχάζει. 

Να σου πω εγώ περίπτωση που δεν έχει σχέση με το ΒΑΡ; Πέναλτι με την πλάτη του επιθετικού γυρισμένη στην περιοχή στην συμβολή μεγάλης περιοχής και άουτ. Βγάλε άκρη; Πόσα τέτοια δεν έχουν δοθεί. Που φταίει λοιπόν το ΒΑΡ; Φταίει το ΒΑΡ που θεωρείται πέναλτι η πιο ακίνδυνη θέση παίκτη στην περιοχή; 

Και εν τέλει, το ΒΑΡ είναι μια ιστορία 2-3 χρόνων στα πρωταθλήματα, όχι απλά δεν είναι ακόμα ώριμο, δεν είναι καν στα μπουσουλήματα. Ας του δώσουμε το χρόνο του. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Έχει ένα ωραίο άρθρο ο Καίσαρης στο σπορτ24 όπου λέει σωστά πράγματα, αλλά λέει και τις μαλακιούλες του. ΟΚ, Καίσαρης είναι. 

Αλλά θυμίζει την εποχή πριν το παθητικό κυρίως οφσάιντ και τις εποχές μετά. 

Link to comment
Share on other sites

Αδιανόητο να μιλάμε για κατάργηση του ΒΑΡ στην Ελληνικη πραγματικότητα... όπου πουτάνας γιοι σαν τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη έχτισαν τριτοκοσμικά σερί πρωταθλημάτων επικοινωνώντας τη θεωρία του διαιτητικού "ανθρώπινου λάθους" που συμπτωματικά μονίμως τύχαινε να είναι υπέρ τους...

Το μόνο που ακόμη ξυνίζει σχετικά με το ΒΑΡ είναι αυτή η αίσθηση όταν μπαίνει το γκολ του κάτσε να το δούμε πρώτα στο ριπλέυ και μετά πανηγυρίζουμε... σιγά-σιγα θα εξοικειωθούμε και μ'αυτό...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λένε ότι η συνέλευση της UEFA την επόμενη εβδομάδα είναι απλά διαδικαστικού χαρακτήρα όσον αφορά την έκβαση του EURO2020, που θα αναβληθεί και θα πάει για το 2021.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από του χρόνου 5 αλλαγές σε κάθε παιχνίδι σε μέχρι 3 ευκαιρίες αφού ψηφίστηκε από ΟΥΕΦΑ δλδ θα έχουμε σύγχρονων διπλές η τρίπλες αλλαγές. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα γίνει καλύτερο αφού οι παίκτες θα μπορούν να αυξήσουν την ένταση κατά εντολή των προπονητών με συνεννόηση αλλαγής στο ημίχρονο καθώς και θα χρησιμοποιείται και πιο πολλή το βάθος του ροστερ. Ειδικά δεν θα υπάρχουν αδικίες στους επιθετικούς που ήταν πολλή συχνό λόγο ότι οι αλλαγές είναι αντίστοιχης ποιοτητας αφού όλοι θα παίζουν έστω από ένα ημίχρονο. 

Link to comment
Share on other sites

θα μεγαλώσουν την αποστολή?

επισης μιας που μιλανε για αλλαγες, ας τροποποιήσουν τον κανονισμο και ας κανουν ξεχωριστό θεμα τις αλλαγες τερματοφυλάκων. δεν πα να χεις κανει ολες τις αλλαγές, του τερματος πρεπει να ναι εξτρα αν παιξει τραυματισμος ή κοκκινη

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστά αυτό είναι θέμα αφού 11 παίκτες + 5 αλλαγές +1 τέρμα πάμε στους 17 άρα όσοι σχεδόν είναι αποστολή θα παίξουν αλλά αυτό είναι θέμα γιατί στο πάγκο έχουμε και αμυντικούς συνήθως 2  και ένα τουλάχιστον ακραίους μπακ άρα δεν θα μπορεί να φρεσκάρει όλη την επίθεση και το κέντρο ο προπονητής εάν θέλει. Το σωστό είναι να πάμε στους 20 στην αποστολή ώστε οι 2-3 θέσεις να είναι αμυντικοί και μπακ και οι υπόλοιπες κέντρο και επίθεση που γίνονται κυρίως αλλαγή αλλιώς δεν έχει νόημα. 

Link to comment
Share on other sites

Αυτός ο κανόνας πρώτον είναι προσωρινός και αποφασίστηκε λόγω ιού, δεύτερον αφορά διοργανώσεις που θα τελειώσουν μέσα στο 2020, τρίτον αποφασίζει η κάθε διοργανώτρια αν θα τον χρησιμοποιήσει.
Αυτά με τις ως τώρα πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Οι 5 αλλαγές είτε είναι κάτι προσωρινό είτε εφαρμοστεί μόνιμα σε γενικές γραμμές ευνοεί τις πιο ισχυρές ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα που έχουν μεγαλύτερο βάθος πάγκου και ίσως και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Πλειοφ για προκριση στο Εuro

Μετα τα Σκοπια που κερδισαν νωριτερα τη Γεωργια εκτος εδρας με 0-1, η Ουγγαρια ειναι η επομενη ομαδα που προκριθηκε στο Euro κερδιζοντας 2-1 την Ισλανδια με ανατροπη στο τελος, '88-'92

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Το κάρφωσε ο μάγκας στο τέλος. Την πήρε πίσω από την σέντρα, έφτασε 20 μέτρα από το τέρμα και το έβαλε με δοκάρι. Υποψήφιος για golden boy της χρονιάς btw, ο καλύτερος παίχτης της Salzburg, και μάλλον φεύγει για άλλες πολιτείες το καλοκαίρι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Το καταφχαριστήθηκα. 

Να δούνε πως είναι όταν κι όταν ο άλλος δεν πατάει φρένο. 

Παρεμπιπτόντως ο Μοράτα ίσως διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, απίστευτη ευστοχία για τον Ισπανό. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×