Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ Γυναικων 2020-21


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη. Η 23χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και της επιστροφής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στη Volleyleague, και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

https://www.aek.gr/ananeosi-synergasias-me-tin-mara-rapti/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Είναι λύση πολυτελείας για την ΑΕΚ των γυναικών . Σοβαρός προπονητής και άνθρωπος. Απαιτεί πειθαρχία . Οταν ήμουν στο βόλλευ ανδρών της ΑΕΚ ήταν εκείνος προπονητής . Του χρωστάει η ερασιτεχνική από τότε πολλά χρήματα και τώρα με τη νέα αυτή συνεργασία έκανε αυτός (πολύ) πίσω και ξαναγύρισε  .

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 22χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου ξεκίνησε την καριέρα της από το Μαρκόπουλο, αγνωιζόμενη στη Volleyleague, ενώ το 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, κατακτώντας την 7η θέση στο Πρωτάθλημα της Volleyleague.

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Φωτεινού. Η 34χρονη (16/07/1986) κεντρικός, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Η Άννα Φωτεινού ξεκίνησε την καριέρα της από το Μοσχάτο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό (2004-05) και Πειραϊκό (2005-07). Για την επόμενη επταετία φορούσε τη φανέλα των Ιώνων (2007-2014), ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τη Θέτιδα Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πορφύρα (2016-2020), με τον οποίο ανέβηκε στη Volleyleague και τον οδήγησε έως την 6η θέση της κορυφαίας κατηγορίας της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Πατέλη. Η 22χρονη (20/06/1998) πασαδόρος, ύψους 1,73 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ μετά από απουσία 4 ετών.

110219478_2739505336284922_5082592013141

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

«Βόμβα» με Πιρβ η ΑΕΚ στο γυναικείο βόλεϊ 

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού πρόσθεσε στο δυναμικό της την Αριάνα Πιρβ.

Μετά από δύο χρόνια στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, η 24χρονη Ρουμάνα επιθετικός αφήνει την πατρίδα της, για να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Από το 2011 έως το 2016 αγωνιζόταν σε ομάδες της Ιταλίας και πριν από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στη Ρουμανία, όπου έπαιξε σε CSM Bucuresti, UVT Agroland Timisoara, Cluj και Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Με ανάρτηση στα social media, η Πιρβ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη μεταγραφή της στην ΑΕΚ.

 

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Προχωράει και για ξένη διαγώνια η ΑΕΚ

Πως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην επιστροφή της στην Volleyleague

aek-amazones-women-gynaikes-volleyball-t
0
Share

Με την απόκτηση της Ρουμάνας, Αριάνας Πιρβ η ΑΕΚ ανέβασε αισθητά τον πήχη στην μεταγραφική «αγορά» αποδεικνύοντας πως κινείται για την δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας που επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει στην Volleyleague Γυναικών. Μέχρι τώρα έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις έτσι ώστε η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη να είναι πανέτοιμη στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την Πιρβ όπως αναφέραμε η ΑΕΚ θα κινηθεί για δύο ακόμα ξένες με τη μια να είναι σίγουρα διαγώνια, όπου αυτή την στιγμή υπάρχει και το μεγάλο «κενό». Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό ωστόσο ο προπονητής έχει εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους που θα απασχολήσουν την ΑΕΚ το επόμενο διάστημα. Η ομάδα έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και χωρίς άγχος και την πίεση του χρόνου προχωράει για να «κλείσει» άμεσα όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αναλυτικά τι αθλήτριες έχει αυτή την στιγμή η ΑΕΚ σε κάθε θέση χωρίς να υπολογίζονται οι νεαρές που ενδεχομένως προωθηθούν από τις ακαδημίες: 

Πασαδόροι: Κουντούρα Έλενα, Κωνσταντίνα Πατέλη

Κεντρικές: Άννα Φωτεινού, Καβαδία Αγγελική , Διάλλα Βασιλική

Λίμπερο: Μπελιά Μαριάνα, Eυαγγελία Τουγλαρίδου

Ακραίες: Ράπτη Μάρα, Αριάνα Πιρβ (Ρουμ)

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μελίνα Σουβαλιώτη. Η 21χρονη (04/03/1999) ακραία, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μελίνα Σουβαλιώτη ήρθε στην ΑΕΚ το 2017, αγωνιζόμενη για δύο χρόνια στη γυναικεία ομάδα, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με υποσχετική στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Πλέον, επιστρέφει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

 

maketa_ANAKOINOSEIS_ananewsh_VOLLEY_site

Link to comment
Share on other sites

Σταθήκαμε πολύ άτυχοι στην κλήρωση των ομίλων . Αν πέφταμε στον α' όμιλο θα βγαίναμε χαλαρά τρίτοι μετά απο Σαντορίνη και βαζελο. Ίσως και δεύτεροι . Στον β όμιλο όμως είναι όλες υπολογίσιμες οι ομάδες.

Εδρα μας η ΦΕΑ, όπως περσι.Παλευουμε και για δεύτερη ξένη παίκτρια μέσα στην εβδομάδα μετά την (μουνάρα)και σύντομα κάτοικο Ν.Φιλαδέλφειας Αριάνα Πιρβ.

Αρσενιάδης στον πάγκο εγγύηση.

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ή να βρεθεί μια να αντικαταστήσει τον Γκρεγκ Βουυυ, και να μοιράζει φώτοζ της στους τριποντακηδες. 

Θα γεμίσουνε τα ταμεία του ΕΣ και οι σάκοι από arxeidia. 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, SpiRos said:

Εγώ θα βοηθούσα να προσαρμοσθεί...

οι σχεσεις εξαποστασεως δεν τελειωνουν καλα Σπυρετο ?

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Stylianopoulos said:

Της βρήκαν σπίτι στη Νεα Φιλαδέλφεια. Γείτονες κανονιστείτε να προσαρμοσθεί η κοπέλα μας . Το απόγευμα θα πάει μια βόλτα και από Αγιά Σοφιά. 

Γνωριζουμε διευθυνση;

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×