Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2020-21 ​​🏆 🏆 ​🏆 !


Recommended Posts

Τζηράς θα ανακοινωθεί λογικά αρχές Ιουλίου, μαζί με Αραπακόπουλο. Είχαν συμβόλαιο νομίζω στο γάβρο μέχρι τέλος Ιουνίου...Θα είναι απολαυστική χρονιά...Ωραία να παίζεις με το γάβρο και να το θεωρεί επιτυχία να χάσει με μικρό σκορ...Πρώτος στόχος πάντως, είναι η Ευρώπη!

Link to comment
Share on other sites

Α και Τζηράς και Αραπακόπουλος. Δλδ τα δεύτερά μας θα είναι κι αυτά καλύτερα από τον γαύρο για λίγο. ?
Τα προπονητικά διπλά (δυστυχώς) θα είναι πιο δύσκολα από σχεδόν όλα τα ματς του πρωταθλήματος. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

οι θεσεις πιβοτ και πλειμεικερ πρεπει να εχουν παραπανω παικτες οπως παρατηρω. Βλεπω 3-4 σε αυτες τις δυο θεσεις

με τζηρα-αραπακοπουλο κλεινει πλεον το ροστερ 100%. Εχουμε το νταμπλ σιγουρο

Link to comment
Share on other sites

Ο Δημήτρης Τζηράς στην ΑΕΚ!
Ο 29χρονος διεθνής με την Εθνική μας ομάδα εξτρέμ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ!

106282335_2723266587908797_6394364363267

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, Nestoridis21 said:

Τι γινεται ρε παιδια; Το μισο ΙΕΚ Ξυνή αγοράσαμε;;

Χάντμπολ εxώ μεσάνυχτα, αλλά κ γω έχω την ίδια απορία.. αφού αυτοί είναι παιχτουρες όπως διαβάζω γιατί πέρυσι τους είχαμε εύκολα??

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, gybe21 said:

Χάντμπολ εγώ μεσάνυχτα, αλλά κ γω έχω την ίδια απορία.. αφού αυτοί είναι παιχτουρες όπως διαβάζω γιατί πέρυσι τους είχαμε εύκολα??

Απ οτι καταλαβαινω για αναπληρωματικους τους πηραμε

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

πλεον εχουμε 2 ισαξιους σε καθε θεση καλα να ειναι ο παπασταματης η ομαδα θα κεντησει γιατι εχει και καλο προπονητη

και ολοι σχεδον εχουν υπογραψει διετη συμβολαια οι 2 τερματοφυλακες εχουν μονοετη ο ρεινα και ο μπουνετα

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, gybe21 said:

Χάντμπολ εγώ μεσάνυχτα, αλλά κ γω έχω την ίδια απορία.. αφού αυτοί είναι παιχτουρες όπως διαβάζω γιατί πέρυσι τους είχαμε εύκολα??

Ούτε ο Αραπακόπουλος ούτε ο Λέμος θα είναι "βασικός", ο Ρέινα θα μοιράζεται τον χρόνο με Μπουνέτα, ο Τζηράς θα είναι ουσιαστικά πιο κοντά σε αυτό που λένε βασικός. 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Επειδή το Χάντμπολ έχει ελάχιστα έσοδα καταλαβαίνω ότι για τις φετινές υπερβάσεις που μπήκε βαθιά το χέρι στην τσέπη δεν θα υπάρχει ούτε υποψία απόσβεσης. Εύχομαι να υπάρχει οικονομική ικανότητα και διάθεση απο τον Παπασταμάτη για δημιουργία ισχυρής ομάδας για πολλά χρόνια και όχι φωτοβολίδα της μιας χρονιάς. Μακάρι να βοηθήσει σε αυτό και ο κόσμος με μεγαλύτερη στήριξη.

Link to comment
Share on other sites

Δημητρούλιας: «Η ΑΕΚ θα είναι η πληρέστερη ομάδα που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν

Γιολάντα Ζύκα 06/07/20, 12:07

 

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος έχει ολοκληρώσει ήδη το ρόστερ της και είναι πανέτοιμη για να ριχτεί στην «μάχη». Μάλιστα, ενισχύθηκε σημαντικά δημιουργώντας ουσιαστικά μια Dream team με καταξιωμένους αθλητές, έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους με μεγάλες δυνατότητες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης απέδειξε και φέτος πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ανδρέα Αραπακόπουλου ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΑΕΚ με τον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια να αναλύει στην «Ώρα» τις κινήσεις που έγιναν. Ο άνθρωπος που οδήγησε ξανά την ομάδα χάντμπολ στην κορυφή της Ελλάδας, ελπίζει πως οι συνθήκες τη νέα χρονιά θα τους επιτρέψουν να πανηγυρίσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως με τις προσθήκες που έγιναν η ομάδα διαθέτει αυτή την στιγμή το πληρέστερο ρόστερ που είχε ποτέ ελληνικός σύλλογος ωστόσο ξεκαθάρισε πως ποτέ κανείς δεν κέρδισε τίτλους μόνο με τα ονόματα. Χρειάζεται δουλειά για να καταφέρει η φετινή ΑΕΚ να αποδώσει το χάντμπολ που αξίζει στον κόσμο αλλά και στον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη.

– Η ομάδα είναι πλέον σχεδόν έτοιμη για τη νέα χρονιά. Πως θα χαρακτήριζες το φετινό ροστερ;

«Πρωτίστως θα ήθελα ευχαριστήσω όλα τα παιδιά με τα οποία δεν θα συνεργαστούμε φέτος είτε γιατί αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους γιατί θα βρίσκονται σε κάποιο άλλο  σύλλογο. Η συνεργασία τους με την ομάδα μας ήταν άψογη και η συνδρομή τους για τη φετινή πορεία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν τεράστια,και θα αποτελούν θεμελιώδες κομμάτι αυτού του πρότζεκτ. Θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές τους κινήσεις.. Σχετικά με το φετινό ρόστερ,  πρόκειται για την πληρέστερη ομάδα κατά την εκτίμησή μου που έχει εμφανιστεί σε επίπεδο συλλόγου στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας».

-Είσαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν;

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Οι μεταγραφικές μας κινήσεις έγιναν με δύο γνώμονες.  Ο ένας είναι να ενισχυθούμε σε θέσεις που δεν είχαμε τα ιδανικά στατιστικά και ο δεύτερος να ανεβάσουμε το συνολικό επίπεδο της ομάδας  τόσο σε Prestige όσο και σε ουσία ώστε να προσεγγίσουμε το κλαμπ των αναγνωρίσιμων ομάδων χάντμπολ στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι ο Christian Ugalde, Ένας παίκτης που έρχεται για να μας καλύψει μία θέση (του αριστερού εξτρέμ που χρειαζόμασταν ενίσχυση, ενώ παράλληλα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες χαντμπολικές προσωπικότητες που θα έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας, Με καριέρα σε εθνική ομάδα και συλλόγους που μπορεί να συγκριθεί με ελαχιστότατους αθλητές που πέρασαν από τη χώρα μας όπως ο πολυολυμπιονίκης Τούτσκιν της δεκαετίας του 2000».

-Τι παραπάνω στοιχεία περιμένεις να δώσουν στην ομάδα οι νέοι;

«Η δεξιά μας πλευρά, θα είναι αξιοζήλευτη με την προσθήκη του Ρέινα και του Τζηρά. Οι 2 αριστερόχειρες που έρχονται να συμπληρώσουν τους Μπουνέτα και Αραμπατζή, ένα δίδυμο που κρίθηκε εξαιρετικό την περασμένη σεζόν, δείχνουν το μέγεθος του βάθους ποιότητας της φετινής ομάδας.  Ο Λέμος και ο Καλόμοιρος είναι 2 γνώριμοι παίκτες σε όλους απο τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα  που ηλικία τους και οι ικανότητες τους εναρμονίζονται πλήρως με την προοπτική του ρόστερ που θέλει η ομάδα να «χτίσει».

Ο Αραπακόπουλος είναι ένας έμπειρος πίβοτ και κυρίως ένας απο τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς. Η παρουσία του φέτος θα προσθέσει στο αμυντικό μας προφίλ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ομάδες χτίζονται και σταθεροποιούνται πάντα μέσα απο την αμυντική τους λειτουργία. Μιλώντας για άμυνα, αναμφίβολα η σημαντικότερη κίνηση είναι η απόκτηση το πολύπειρου Μπάουερ. Ένας εξαιρετικής κλάσης και ποιότητας τερματοφύλακας που σε συνεργασία με του Κοσάνοβιτς θα έχουμε ένα υπερπλήρες δίδυμο έτοιμο για κάθε δύσκολο σενάριο».

-Ποιο θα είναι και φέτος το «κλειδί» της επιτυχίας πιστεύεις;

«Θέλω να τονίσω πως τα ρόστερ ποτέ δεν δίνουν τίτλους. Ακόμα και η καλύτερη ομάδα στον κόσμο να είσαι, χρειάζεται δουλειά υπομονή και επιμονή, στοιχεία που είχαμε πέρυσι. Οι μεταγραφές νομοτελειακά θα αξιολογηθούν μέσα στη σεζόν όπως συμβαίνει πάντα σε όλα τα αθλήματα. Το κλειδί της επιτυχίας της ομάδας αυτής θα είναι όπως και φέτος, ο κάθε ένας να εκπονεί από το πόστο του τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε η ίδια ομάδα ανθρώπων που δουλέψαμε και πέρυσι για τις μεταγραφές με υπεύθυνο τον Αθλητικό Διευθυντή Κο Παπαχαρτοφύλλη, έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά αυτό το πεδίο, εργαστήκαμε μεθοδικά προκειμένου να καταλήξουμε στους συγκεκριμένους αθλητές και έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα ανταπεξέρθουν όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε ζητήματα νοοτροπίας και της φιλοσοφίας που έχει η ομάδα.

Η βάση η μας είναι η ομάδα που ήδη χτίσαμε φέτος, είμαστε το ίδιο team και πλέον ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ έχει ανανεώσει. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά στον αθλητισμό πως μια ομάδα που έχει υγεία ο χρόνος κυλάει υπέρ της.  Πόσο δε μάλλον όταν ενισχύεται τόσο ποιοτικά σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχνική υποδομή».

-Έχοντας μια εικόνα και από το επίπεδο των άλλων ευρωπαϊκών ομάδων πιστεύεις πως η ΑΕΚ πλέον είναι στις ενισχυμένες της διοργάνωσης;

«Πλέον είμαστε  αντικείμενο συζήτησης στον Ευρωπαικό χώρο. Το ρόστερ της ομάδας μας είναι σαφώς ενισχυμένο και έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε, όσο και να αναβαθμιστεί το φετινό EHF, πως μπορουμε να διεκδικήσουμε ακόμα και το τρόπαιο.

Φέτος προκριθήκαμε στις «8» του challenge cup κάνοντας μάλιστα το σημαντικότερο παιχνίδι πρόκρισης μας μέσα στη Νορβηγία χωρίς τον μέχρι εκείνη τη στιγμή πολυτιμότερο μας παίκτη, Μάριν Μπουνέτα,. Το γεγονός ότι ο θεσμός διακόπηκε μας πείραξε όλους  αλλά και μας πείσμωσε για τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Στην παρούσα φάση όμως ο στόχος είναι ένας , να επαναδομήσουμε γρήγορα τη φιλοσοφία μας, πράγμα που προσωπικά αξιώνω ως το σημαντικότερο. Οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν στην κουλτούρα της ομάδας και όλοι μαζί, να αποδώσουμε το χάντμπολ που αξίζει την επένδυση του κυρίου Παπασταμάτη ενός ανθρώπου που με σταθερούς και στιβαρούς βηματισμούς, υλοποιεί το μεγαλύτερο

project Ελληνικής ομάδας χάντμπολ στην Ιστορία του χώρου. Στο πλευρό μας βρίσκεται γενικότερη η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου και όλη αυτή η εμπιστοσύνη μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε και να δικαιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους».

 

https://www.enwsi.gr/dimitroylias-i-aek-tha-einai-i-pliresteri-omada-poy-echei-emfanistei-stin-ellada/

Link to comment
Share on other sites

Ο αθλητής Ρέινα δήλωσε πως έφυγε από τα ΙΕΚ Κουντούρη επειδή δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες του και ήρθε στο μεγάλο project που λέγεται ΑΕΚ, η οποία ασχολείται σοβαρά με το handball.....

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη προπόνηση του τμήματος για φέτος. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στο τμήμα, που έχει την τύχη να το διοικεί ένας άνθρωπος που θέλει τίτλους και ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου, και πληρώνει αδρά για αυτό το σκοπό.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

το πιο αξια λεφτα για διαρκειας που εχω δωσει ποτε μου και ας παω στο γηπεδο μια φορα τον χρονο

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×