Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2020-21 ​​🏆 🏆 ​🏆 !


George_D
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, CHⓇIS said:

Kati tetoia kanei k anagkazetai k o tigrhs n akolouthisei........... 🤣🤣

ε, ναι, θα φερει το μπατζετ στο υψος του χαντμπολ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Οι γνωστες ας μας που αν ειναι εκπληξη που χανουμε ή εαν απλως παιζουμε με καλυτερο αντιπαλο.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ κακή εμφάνιση, ένας Πλάθα κράτησε τις όποιες ελπίδες για τη ρεβάνς. Φάνηκε η έλλειψη αγώνων, αλλά δεν είχαμε και καθόλου συγκέντρωση. Μας διάβασαν καλά και οι Ρουμάνοι, μας πήγαν σε αργό ρυθμό, οπότε δε βρήκαμε τρεξίματα. Θα δούμε τώρα στη ρεβάνς, αν και αν εμφανιστούμε πάλι έτσι δεν έχουμε καμία τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είδα το ματς, δεν έχω εικόνα. Όπως και να 'χει 2 πράγματα είναι σίγουρα. Πρώτον, εχουμε σταματήσει να παίζουμε πάνω από 3 μήνες, δεν είναι καθόλου αμελητέο. Δεύτερον, δεν αποτελεί δικαιολογία για το -5, το οποίο είναι βαρύ και κακό αποτέλεσμα. 
Παρόλα αυτά, παραμένω αισιόδοξος για την πρόκριση, θα έχουμε μάχη.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ξεκινά το Πρωτάθλημα – Με Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης

nikolaidis-aek-handball-osfp-670x441.jpg

Έτοιμοι να επιστρέψουν στην δράση εμφανίζονται οι Μάγκες, καθώς η αρμόδια Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier. Με Ολυμπιακό ξεκινά η ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν… σέντρα για τον χώρο του χάντμπολ, καθώς η επιστροφή στην αγωνιστική δράση ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΟΧΕ.

Η Ομοσπονδία τονίζει πως το αργότερο μέχρι το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου, η επανέναρξη της Handball Premier θα είναι γεγονός, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αυτό σημαίνει πως θα ισχύσει η ίδια διάταξη, δίχως να υπάρχει κάποια αλλαγή και οι Μάγκες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«H «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» εισηγήθηκε θετικά, αναφορικά με αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την έναρξη αγώνων πρωταθλημάτων και προπονήσεων και η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19» ενέκρινε ομόφωνα:

• Την έναρξη των αγώνων, το αργότερο στις 27-28/02/2021, των πρωταθλημάτων: Α1 μπάσκετ Γυναικών, Α1 χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών, Α1 πόλο Γυναικών και Ανδρών πόλο, με βάση τα ισχύοντα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και με την επισήμανση της επιστροφής των ομάδων στην έδρα τους αυθημερόν, όταν συμμετέχουν στην διεξαγωγή αγώνων εκτός νομού.

• Την έναρξη των προπονήσεων στα πρωταθλήματα: Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου Ανδρών, Α2 μπάσκετ Ανδρών, Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Σάλας Ανδρών με τις προϋποθέσεις διενέργειας εβδομαδιαίων τεστ.

• Την έναρξη των προπονήσεων και στα κλειστά κολυμβητήρια για: αθλητές σωματείων σε αγωνιστικό επίπεδο, υποψηφίους των ΣΕΦΑΑ και των Στρατιωτικών Σχολών, άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (θεραπευτική κολύμβηση), υπό τους όρους τήρησης των αποστάσεων (ένα άτομο ανά 30 τ.μ. κολυμβητικής δεξαμενής), με κλειστά αποδυτήρια και διενέργειας εβδομαδιαίων τεστ.

• Την έναρξη λειτουργίας επτά χιονοδρομικών κέντρων (χωρίς τη λειτουργία των σαλέ) για την προπόνηση των αθλητών που ανήκουν σε σωματεία χιονοδρομίας (με λίστες επικυρωμένες από την Ομοσπονδία), ώστε να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του πρωταθλήματος τον Μάρτιο, με τις προϋποθέσεις της χρήσης των lift από ένα άτομο, της υποχρεωτικής χρήσης προστατευτικής μάσκας και διενέργειας τεστ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν με την έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης και κατόπιν με την εξειδίκευση που θα ακολουθήσει από τη ΓΓΑ για κάθε τομέα αθλητικής δραστηριότητας».

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Κατάφεραν και μας άφησαν χωρίς αγώνες πριν τα παιχνίδια με τη CSM, αλλά δεν πειράζει. Και αυτούς θα τους περάσουμε την Κυριακή, και τις άλλες τις λινάτσες θα περιποιηθούμε στου Ρέντη κατάλληλα...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
  • George_D unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×