Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2020-21 ​​🏆 🏆 ​🏆 !


George_D
 Share

Recommended Posts

Χάντμπολ: Ξεκινάει το πρωτάθλημα με νέο σύστημα

AEK1924.gr team

handball-1-1-670x441.jpg

 

Πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στην ΟΧΕ στο οποίο πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, έπειτα και τις θέσεις των σωματείων, όπως αυτές τέθηκαν στις τηλεδιασκέψεις που έλαβαν χώρα Κυριακή και Δευτέρα.

Άπαντες συμφώνησαν, ότι το προτιμότερο με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι να μειωθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο, τα σωματεία θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά για να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν και ως προς αυτή την κατεύθυνση η ομοσπονδία προτίθεται να αλλάξει τις προκηρύξεις των δύο κατηγοριών μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου που βρίσκεται αυτή την ώρα σε διαβούλευση και θα δίνει την δυνατότητα στα Δ.Σ. των ομοσπονδιών να τροποποιήσουν τις προκηρύξεις με πλειοψηφία 3/4.

Θα πρωταθλήματα θα αρχίσουν και πάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο 27-28/2 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Στους Άνδρες αποφασίστηκε:

-Στην Handball Premier θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται η Α’ φάση με την διεξαγωγή του β’ γύρου(7 αγωνιστικές) στους δύο ομίλους.
-Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες (και όχι 4, όπως ήταν αρχικά) από κάθε όμιλο. Μετά το μίνι πρωτάθλημα (6 αγωνιστικές) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες). Οι ομάδες θα μεταφέρουν μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τις ομάδες του ομίλου τους και δεν θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους.
-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και Final Four. Τόσο στην Α’ (6 ματς), όσο και στην Β΄ φάση (4 ματς) οι αγώνες θα διεξαχθούν ανά ομίλους έως ότου να προκύψουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ που θα προκριθούν στο Final Four.

Link to comment
Share on other sites

«Το παιχνίδι Ολυμπιακός- ΑΕΚ αναβλήθηκε με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ κατόπιν αιτήματος του γηπεδούχου σωματείου, λόγω κρουσμάτων Covid-19 (MEGALHS POUTSAS ME 2 KEFALIA) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» που καθιστούσε και καθιστά αδύνατη για αρκετές μέρες την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων», αναφέρει σε σχετική της ενημέρωση η ΟΧΕ............ 

Link to comment
Share on other sites

Έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Μπουκοβίνα

02/03/2021
346 Views
155942848_288780872854941_78918097604524

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μπουκοβίνα από το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής τερματοφύλακας, που συμπληρώνει τα 27 του χρόνια την ερχόμενη εβδομάδα (08/03), έχει ύψος 1,88 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας αγωνίστηκε στα πρώτα του χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα σε Καλαμαρί και Άρη Θεσσαλονίκης και το 2012 πήρε μεταγραφή για τη ΧΑΝΘ. Μετά από 2 χρόνια στη ΧΑΝΘ, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του, μετακόμισε στον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος τη διετία 2014-16, κατακτώντας το νταμπλ του 2015. Ακολούθησε ο Φίλιππος Βέροιας (2016-17) και το καλοκαίρι του 2017 πήρε την απόφαση να υπογράψει στην εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, HB Esch. Σε αυτά τα 4 χρόνια στο Λουξεμβούργο ο Πέτρος Μπουκοβίνας κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα (2019, 2020) και 2 Κύπελλα (2020) και αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν στη χώρα.

Είναι εν ενεργεία τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, ενώ φυσικά τίμησε τη “γαλανόλευκη” και στις μικρές Εθνικές.

Link to comment
Share on other sites

Polu kalo neo. 

As perasei o epomenos..... 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ποιοι διήμερο θα διεξαχθούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του EHF European Cup, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νέβα. Το σίγουρο είναι πως και τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αθηνα, μετά τη συμφωνία της πρωταθλήτριας Ελλάδας με τη ρωσική ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Χάντμπολ: Οριστικά στην Αθήνα τα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Νέβα

64a54080926d047aedadb84ffaf2dc7d.jpg

Στην Αθήνα θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στα ημιτελικά του EHF European Cup

Στην Αθήνα και την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας χάντμπολ στα ημιτελικά του EHF European Cup, αφού και τα δυο παιχνίδια με την Νέβα θα πραγματοποιηθούν οριστικά στο ΟΑΚΑ. 

Οι δύο αγώνες της προημιτελικής Φάσης της διοργάνωσης να διεξαχθούν στην έδρα της ΑΕΚ στις 25 και 26 Μαρτίου 2021 με ώρα έναρξης στις 19:00.

Αναλυτικά οι ορισμοί των αγώνων:
Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021
HC Neva SPb – AEK (19:00, “Γ. Κασιμάτης”, ΟΑΚΑ)

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021
ΑΕΚ – HC Neva SPb (19:00, “Γ. Κασιμάτης”, ΟΑΚΑ).

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

On 3/2/2021 at 2:00 PM, CHⓇIS said:

Gia peste g mpoukovina.... 

Μια καλή λύση, θα συμπληρώνει καλά το δίδυμο με το Μπαόυερ. Διεθνής, στο πλάνο της ομάδας είναι να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες, πέρα από δυνατούς ξένους, οπότε μια χαρά.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Τίμια ομάδα η Esch, μην παραπλανήσει κανέναν ότι δεν γεμίζει το μάτι το Λουξεμβούργο σαν χώρα, σίγουρα απέκτησε χρήσιμες παραστάσεις εκεί ο Μπουκοβίνας. Οπότε vamos bien. :)

Όσο για το ευρωπαϊκό, το ότι δέχθηκαν οι ρώσοι να γίνουν και τα δύο ματς εδώ, τα λέει όλα για τις πιθανότητες (που δεν έχουν) για την πρόκριση.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
🤾‍♂️🖥️ Η ώρα πλησιάζει, η μεγάλη στιγμή φτάνει!
Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ήρθε σε συμφωνία με την , η οποία θα προβάλει αποκλειστικά τους δύο Προημιτελικούς του EHF European Cup της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου με αντίπαλο την HC Neva SPb, που θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Μαρτίου στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ!
Το πρώτο σφύριγμα και των δύο αναμετρήσεων θα γίνει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) και όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν μέσα από το COSMOTE 8 HD TV.
Ο πρώτος προημιτελικός θα έχει και διαδικτυακή μετάδοση, μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.
Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:
Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021
HC Neva SPb - AEK
1ος Προημιτελικός EHF European Cup/2nd Leg Quarter-Finals EHF European Cup
19:00
Αίθουσα "Γ. Κασιμάτης", ΟΑΚΑ
Μετάδοση: COSMOTE 8 HD TV/YouTube: COSMOTE TV
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021
ΑΕΚ - HC Neva SPb
2ος Προημιτελικός EHF European Cup/2nd Leg Quarter-Finals EHF European Cup
19:00
Αίθουσα "Γ. Κασιμάτης", ΟΑΚΑ
Μετάδοση: COSMOTE 8 HD TV

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ΑΕΚ: Βήμα πρόκρισης για την Γκορένιε που βλέπει ...ΑΕΚ στην επόμενη φάση
 
Γιολάντα Ζύκα
21/03/2021 | 11:59

Η Γκορένιε Βελένιε θα είναι όπως όλα δείχνουν η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ, σε περίπτωση πρόκρισης, καθώς επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας της Ζούμπρι με 31-26.

Η Σλοβένικη ομάδα αποτελεί μια από τους δυνατούς αντιπάλους της φετινής διοργάνωσης και με τη νίκη της επί των Τσέχων έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κυπριακή Ανόρθωση που επικράτησε εκτός έδρας με 27-22 της Μπάγια Μάρε και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενώ η Σουηδική Ύσταντς κέρδισε με 33-28 την Πόλβα Σερβίτι στην Εσθονία.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ Πέμπτη και Παρασκευή (19:00) την Νέβα από την Ρωσία στο 4ο και τελευταίο ζευγάρι και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει στους «4» με την Γκόρενιε σε έναν πρόωρο τελικό ενώ το άλλο ζευγάρι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το  Ανόρθωση- Ύσταντς.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Nestoridis21 said:

Είμαι σίγουρος ότι ο Παπασταμάτης θα πάρει κι άλλο παίκτη.

Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα αυτή τη στιγμή. Ούτε βρίσκεις κάποιον ισάξιο ούτε μπορεί να προσαρμοστεί τόσο. 

Ξέρουμε πόσο θα λείψει; Όλο και δυσκολεύουν τα πράματα.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, SpiRos said:

Δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα αυτή τη στιγμή. Ούτε βρίσκεις κάποιον ισάξιο ούτε μπορεί να προσαρμοστεί τόσο. 

Ξέρουμε πόσο θα λείψει; Όλο και δυσκολεύουν τα πράματα.

Xanei th xronia egrafe

Apo thm allh tora xekinaei to protathlima

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, CHⓇIS said:

Xanei th xronia egrafe

Apo thm allh tora xekinaei to protathlima

Το μοναδικό καλό νέο ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, να παίξουμε και λίγο. Οκ, εγχώρια όσοι και να τραυματιστούν δεν έχουμε αντίπαλο, η ευρωπαϊκή κούπα μας καίει, πάντα βάσει αυτού συζητάμε.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, George_D said:

10-14 ημιχρονο

Τραυματιστηκε και αποχωρησε ο Λεμος διαβαζω

Ελπίζω να μην είναι σοβαρό γιατί...

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
  • George_D unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×