Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2020-21 ​​🏆 🏆 ​🏆 !


Recommended Posts

11 minutes ago, mporat said:

Πάρτε κι αυτό. Από κάτω παναγιες. 

Capture+_2021-05-31-00-23-43.png

Σημαντικό ότι σφουγγαρίζει όλες τις ώρες, πρωί μεσημέρι, βράδυ. Ευσυνείδητος κ πειθαρχημένος. Όταν δεν θα χρειάζεται να σφουγγαρίσει άλλο θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων κ αυτός. 

Link to comment
Share on other sites

Για τη φιέστα του γαύρου η του παοκ όμως ΜΟΚΟ η ΓΑΜΙΟΛΑ. Επειδή κάναμε του γαύρου τον πατο κιουγκι από τους βιασμούς στο χάντμπολ του μείνανε απωθημένα του ΓΡΟΘΟΥ

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, moukie said:

Απαντησε ρε μλκ Σταυρο.

Έλα τι έχουμε;

Ωραίο βράδυ απόψε, φάτσες που είχα να δω χρόνια, άνετη επικράτηση, τσιπουρα στη Λάμψακο πριν το ματς, καλή φάση γενικότερα

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στην ομάδα. Βρεθήκαμε Νέα Φιλαδέλφεια βλέποντας και τον αγώνα.

Εξαιρετικός ο προπονητής και μάλιστα έχοντας απουσίες, οι παίκτες ρόλαραν στο δεύτερο ημίχρονο για τα καλά.

Συγχαρητήρια στον έξοχο και ασταμάτητο Παπασταμάτη, έκανε και ωραίες-σωστές δηλώσεις.

Όταν ασχολείσαι με ζήλο και θετική αύρα και δίνεις κάποια αξιοπρεπή ποσά με σωστές κινήσεις και έχοντας καλή στελέχωση, λαμβάνεις και ένα αποτέλεσμα.

 

Link to comment
Share on other sites

Σε αλλο αθλημα εχουμε την ΑΕΚ της καρδιας, αλλο αθλημα ομως εχει την χαρη.

Μπραβο στο χαντμπολ που κραταει τον Δικεφαλο ψηλοτερα απ ολους με συνεπεια, και μπραβο στον προεδρο που περιμενει τους τιτλους.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει η εικόνα ήταν λίγο περίεργη για κλειστό γήπεδο, αλλά οκ ρε μουνοπανο αυγενακη κρατησου λίγες ώρες αυτή η ομάδα έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Link to comment
Share on other sites

Ακολουθεί ανακοίνωση της ΑΕΚ

-----------------

Το τμήμα χειροσφαίρισης της μάνας ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπόψιν τις καιριες επισημάνσεις του κυρίου υπουργού δεσμεύεται να θέσει τέλος στη συλλογή τίτλων που προκαλούν συναισθήματα χαρας και εικόνες συνωστισμου από τον κόσμο μας 

--------------

Πάμε παρακάτω. 

Υπαρχει ένας άτυπος κυβερνητικός διαγωνισμός για την πιο cult δήλωση της εβδομάδας. Θυμίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρότατος. Ο Χαρδαλιας έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα με τις δηλώσεις του για τη μουσική στην εστίαση καταλήγοντας ότι η μουσική αυξάνει την κατανάλωση του αλκοόλ άρα και την περαιτέρω μείωση των αποστάσεων 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Με λίγο πιο καθαρό κεφάλι σήμερα, όχι δεν έγινα κομμάτια χθες όπως πιθανότατα βιαστήκατε ορισμένοι να συμπεράνετε, η στιγμή της απονομής ήταν κάτι πανέμορφο για όσους είχαμε την τύχη ηλικιακά να είμαστε οπαδικά ενεργοί στα πρώτα βήματα αυτού του τμήματος και τα βλέπαμε τότε από κοντά, σε χρόνια που η ομάδα δεν ήταν κάτι αξιόλογο στο άθλημα. Το σήκωμα της ευρωπαϊκής κούπας για το τμήμα αυτό ήταν κάτι ιδιαίτερο για πολλούς από εμάς. Μακάρι να ήταν εκεί όλα τα παιδιά που τρέχαμε μαζί τότε στα γήπεδα της Β. Ελλάδας, ευτυχώς η κλαμπάρα της Βέροιας είχε δυναμική παρουσία, όπως όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι το έζησαν κι αυτοί που οπαδικά το άξιζαν επίσης πάρα πολύ. Άντε και του χρόνου, το πρωτάθλημα λογικά είναι τελειωμένη υπόθεση.

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Πάντως πρέπει όλοι του χρόνου να βάλουμε πλάτη . Ακόμα και όσοι δεν έχουν ιδέα απο χάντμπολ πρέπει να βοηθησουν με ένα διαρκείας τον Παπασταμάτη. Φθηνά είναι κάθε χρόνο.

Εχθες μπορουσες να αγορασεις ενα εικονικό εισιτήριο για τον τελικο με 5€ . Τελικά 1450 μόνο πουλήθηκαν.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, όπου τόνισε πως είναι ερωτευμένος με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον στόχο του τρεμπλ ενώ ανέλυσε και τη συνεργασία που έχει με τον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

 

 

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια τεράστια κατάκτηση. Το να φέρνεις στην πατρίδα σου ένα ευρωπαϊκό και μάλιστα με την ομάδα που αγαπάς, σου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Και είναι δικαίωση για μια προσπάθεια πέντε ετών. Παράλληλα βοηθάει και το άθλημα που στην Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και πρέπει να χρησιμοποιηθεί η επιτυχία αυτή ως εφαλτήριο για να λυθούν προβλήματα και να ανέβει επίπεδο το ελληνικό χάντμπολ.

Οταν κάποιος μπαίνει πρώτη φορά σε ένα συγκεκριμένο άθλημα που δεν γνωρίζει, προφανώς και θα κάνει λάθη επιλογών. Λάθη στην διαχείριση, σε θέματα που προκύπτουν. Εχει να κάνει με την απειρία και μην ξεχνάμε πως είναι ένα άθλημα που δεν γνώριζα όταν ασχολήθηκα πρώτη φορά. Οταν ένας άνθρωπος δουλεύει θα κάνει λάθη και θα τα διορθώσει. Είχαμε κάνει προγραμματισμούς και υπήρχαν παράμετροι που δεν είχαμε υπολογίσει, που βρέθηκαν στον δρόμο μας. Αυτός που χρεώνεται τα λάθη είναι ο διοικητικός ηγέτης. Δηλαδή εγώ. Ολά αυτά τα χρόνια έγιναν λάθη, έγιναν όμως και σωστά πράγματα. Γιατί δεν φτάσαμε ξαφνικά να διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κύπελλο.

Πριν πέντε χρόνια που ανέλαβα το τμήμα, αυτό που βρήκαμε ήταν μια πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν πολλά προβλήματα και αυτό που ήθελα ήταν η ομάδα να αποκτήσει μια οντότητα, να γίνει αξιόπιστη ομάδα. Μετά θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα γιατί ΑΕΚ σημαίνει τίτλοι… Πρωταθλήματα και κύπελλα. Και θέλαμε να δημιουργήσουμε και ακαδημίες γιατί δεν γίνεται να έχεις μια πρώτη ομάδα χωρίς να ακολουθεί κάτι από πίσω. Και σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πετύχαμε αυτά. Πήραμε τίτλους, πήραμε ευρωπαϊκό και δημιουργήσαμε καλές υποδομές. Είμαστε περήφανοι και για τα άλλα ηλικιακά τμήματα».

 

 

 

Οσον αφορά το αν βοηθά ο ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο κ. Παπασταμάτης είπε: «Η παρουσία στην Ευρώπη έχει να κάνει κυρίως με την ιστορία της ομάδας και όχι με τον ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε σωματείο που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να είναι απούσα από την Ευρώπη. Οσον αφορά την ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα, όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα τόσο το καλύτερο. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, είναι και ο ΠΑΟΚ, ο Διομήδης που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη ομάδα που έφερε ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα».

Για τον Δημήτρη Δημητρούλια τόνισε: «Τον κ. Δημητρούλια τον ψάξαμε όταν τελείωσε η συνεργασία μας με τον κ. Γραμματικό. Μιλήσαμε δύο φορές για να δούμε πως σκέφτεται για το άθλημα και είδαμε ότι ταιριάζουν τα χνώτα μας. Ετσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας».

 

https://www.enwsi.gr/1002238/aek/handball/papastamatis-eimai-eroteymenos-me-tin-aek.html?utm_source=internal&utm_medium=feed

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Stylianopoulos said:

Πάντως πρέπει όλοι του χρόνου να βάλουμε πλάτη . Ακόμα και όσοι δεν έχουν ιδέα απο χάντμπολ πρέπει να βοηθησουν με ένα διαρκείας τον Παπασταμάτη. Φθηνά είναι κάθε χρόνο.

Εχθες μπορουσες να αγορασεις ενα εικονικό εισιτήριο για τον τελικο με 5€ . Τελικά 1450 μόνο πουλήθηκαν.

Ένα πενηνταρικάκι το διαρκείας, και παίρνεις και μπλουζάκι της ομάδας. Τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να συγκινηθούμε?

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Ο προπονητής της Ystads IF, Όσκαρ Καρλέν, μίλησε στο greekhandball.com και αναφέρθηκε τόσο στους Τελικούς, όσο και στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο γήπεδο, πλέκοντας το εγκώμιο της παρουσίας τους.
"Δύσκολα συναισθήματα...Πολεμήσαμε, αλλά, χάσαμε...Είχαμε την δύναμη να σταθούμε όρθιοι, παρά την ήττα μας στον πρώτο τελικό και θεωρώ ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Κρίνοντας συνολικά και τα δύο παιχνίδια, η ΑΕΚ ήταν πράγματι η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε το τρόπαιο. Θέλω να σας πώ κάτι και για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Μακάρι να τους είχαμε και εμείς. Μου άρεσαν...Θα ήθελα τέτοιους φιλάθλους για την Ystads. Δημιούργησαν μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, την οποία απολαύσαμε", σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σουηδών.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Κάτι που δε γνώριζα είναι πως ο Παπασταμάτης χορηγεί εξολοκλήρου και το γυναικείο βόλλευ. Ενώ έχει κάνει "δώρο" και δύο παίκτες στο ανδρικό πολο.

Έτσι εξηγείται ειδικά στο γυναικείο βόλλευ πως απο εκει που είχαμε αρκετά χρέη καθαρίσαμε.. ενω φέτος είχαμε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξουμε και ξένες παίκτριες κατά τη διάρκεια της σεζόν. 

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Νονός said:

Λευτεράκη, τι λέει ?

Μπας και είχες παρκάρει κι εσύ μηχανάκι στο "JUMBO" ??????????

aygekou.jpg

:ph34r:

Επισημη πολιτεια αγκαλια με συμμοριτες δολοφονους. ΟΜΟΡΦΙΕΣ

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×