Jump to content

ΑΕΚ-Ολυμπιακος (4η Αγωνιστική Play Off): 28/06, 21:30, Novasports 1 HD


Guest amd
 Share

MVP-Κόουτσινγκ-Βραβείο Σοιλέδη  

23 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Τσιντώτας
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Χουλτ
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      2
    • Σβάρνας
      0
    • Κρστισίτς
      1
    • Σιμάνσκι
      0
    • Βέρντε
      0
    • Αλμπάνης
      0
    • Λιβάγια
      17
    • Αραούχο
      3
    • Οικονόμου
      0
    • Μαχαίρας
      0
    • Χριστόπουλος
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Καρέρα

    • Καλό
      9
    • Μέτριο
      6
    • Κακό
      3
    • Φυσιολογικό
      5
  3. 3. Βραβείο Άρη Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Τσιντώτας
      2
    • Παουλίνιο
      0
    • Χουλτ
      1
    • Τσιγκρίνσκι
      0
    • Σβάρνας
      5
    • Κρστισίτς
      1
    • Σιμάνσκι
      0
    • Βέρντε
      14
    • Αλμπάνης
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Αραούχο
      0
    • Οικονόμου
      0
    • Μαχαίρας
      0
    • Χριστόπουλος
      0


Recommended Posts

φυσικα και δεν εισαι καταδικασμενος στον τελικο οποια και αν ειναι η διαφορα ποιοτητας εδω το πηρες το 16 με υλικο της πλακας

Link to comment
Share on other sites

Διάβασα 2 σελίδες τώρα από αυτά που γράφτηκαν μετά το ματς, τα αναμενόμενα, ο ΑΕΚτζής ή του ύψους ή του βάθους, μέση κατάσταση δεν υπάρχει. :D

Τσιγκρίνσκι, φυσιολογικό, Σβάρνας. Πάμε παρακάτω. 

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι ανεβηκαμε εμεις.Αυτοι αν μπορουσαν ή τους εδινες την ευκαιρια οπως καναμε στο πρωτο, θα εβαζαν κι αλλα.Εξαλλου εβαλαν αλλα ηταν οφσαιντ.

Βεβαια υπαρχει και το αναποδο ερωτημα.Οκ εχουν καλη και στρωμενη ομαδα αυτοι, μηπως ομως ειμασταν κι εμεις σοκαριστικα κακοι στο πρωτο ημιχρονο;Γιατι στο δευτερο υπηρξε βελτιωση αλλα οχι τιποτα φοβερα πραγματα, απλα πιεσαμε παραπανω και δεν χαναμε την μπαλα με το κοιταγμα.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, nedved21 said:

Ο Πριγιοβιτς δεν ειναι καν κοντα σε επιπεδο Ολιβειρα, σε κατι Βοιβοντινες επαιζε μετα ΠΟΑΚ και μετα Αραβια.

Ο Πονσε ηταν 22 χρονων δανεικος και δεν διναμε το 100% του μισθου, μεγαλυτερο μισθο απο Ολιβειρα ειχε στην Ρομα, και εχει διπλασιο στην Ρωσια.

Ο Αραουχο μεχρι να ερθει στην ΑΕΚ ουσιαστικα μια καλη σεζον ειχε κανει, στην Β' Ισπανιας, και απο τοτε δεν εχει κανει κατι.

Ο Ελ Αραμπι που ειναι το επομενο επιπεδο απο Ολιβειρα ποιοτικα, ηρθε 32 χρονων και οχι 28, και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι παιρνει λιγοτερα.

 

Γενικοτερα απο τους επιθετικους που εχουμε δει τα τελευταια 4-5 χρονια,

Πονσε>Ολιβειρα>Αραουχο. Και μιλαω για το επιπεδο τους, οχι για την προσφορα τους.

 

Η αποψη μου για τον Αραουχο τον Γεναρη, ηταν οτι επρεπε να πας για καποιον 22-25χρονο και οχι για τον Αραουχο,

η κινηση αυτη μου φαινοταν αναλογη με το να επαιρνες Μπλανκο το 17 αντι για Σερχιο.

Θεωρω οτι ειναι λαθος κινηση η αγορα του Αραουχο, καλυτερα να μοιραστουν σε αλλες θεσεις τα λεφτα, που πονας πραγματικα.

Και οταν ησουν με Ολιβειρα-Λιβαγια, το τελευταιο προβλημα ηταν η επιθεση σου, κατα την γνωμη μου.

Για μένα είναι Αραουχο>πονσε >ολιβειρα.... 

Επισης πριν τους πάρουμε ο Αραουχο είχε μια όχι καλή σεζον στην Β Ισπανίας μια τρομερά καλή σεζόν. ο άλλος δεν έχει κάνει καλή σεζόν πουθενά μέχρι 11 γκολ είναι το ρεκόρ του. επίσης πριν πάρουμε τον Αραουχο τον ήξερα σαν ποδοσφαιριστης τον είχα δει να ισοφαρίσει την ρεαλ και τον είχα πετύχει και σε κάνα δυο αλλά ματς που είχε παίξει στην λα λίγκα τον ολιβειρα προσωπικά δεν τον ήξερα και όσο τον έχω δει είναι 2 σκαλιά τουλάχιστον κάτω από τον Αραουχο. 

Επισης ο πριγιοβιτς είναι καλύτερος του ολιβειρα σαφώς... 

Link to comment
Share on other sites

τελειως διαφορετικα φορ ο αραουχο με τον πονσε και τον ολιβειρα, συγκρινουμε ανομοια πραγματα 

σε θεμα σκοραρισματος ο πονσε δεν τους βλεπει τους αλλους 

σε θεμα γενικης δουλειας πιεσης τρεξιματος θεσεων και range ο αραουχο ειναι καλυτερος

ο ολιβειρα ειναι φορ που μπορει να απασχολει μονος του 2 αμυντικους πραγμα που ο αραουχο δεν εχει ουτε ο πονσε σε αυτην την ηλικια 

Link to comment
Share on other sites

βασικα γινονται συγκρισεις, γκρινιες και παραπονα για τους καλυτερους σου παικτες, ενω οι υπολοιποι ειναι σαπακια. αστεια πραγματα.

 

μακαρι η ΑΕΚ να μπορουσε να κρατησει Αραουχο, Λιβαγια, Ολιβειρα και να κοιταξει να αναβαθμισει 3 θεσεις ακομα.

τα υπολοιπα ειναι αστειοτητες και προιον της οικονομικης μιζεριας στην οποια βρισκομαστε. του τυπου περιμενω απο αυτον που παιρνει πολλα να παιζει συνεχεια και για τους αλλους.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Νικο, αυτο που θα γινει κατα την αποψη μου ειναι το εξης: 

Ο Λιβαγια θα μεινει με ανανεωση

Τον Αραουχο θα προσπαθησουν να τον κρατησουν για αλλον ενα χρονο δανεικο, αρα παμε σε νεο σηριαλ

Για Ολιβειρα αν ερθει προταση θα τον δωσουν.... 

Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μεινουν και οι 3 αν θελουμε να μιλαμε για μεγαλα πραγματα κτλ... τα υπολοιπα ειναι εσωτερικη καταναλωση 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

και οκ, να κανεις μια κουβεντα για τον Ολιβειρα ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, με τους αλλους 2 δεν καταλαβαινω τι ακριβως ψαχνουμε.

 

παιζω με ΣβαρνοΜπακακηδες και ψειριζω την μαιμου με αυτους τους 2 ξερω ΄γω.

ε, να τους αλλαξουμε να φερουμε Κριστιανο Ροναλντο, θα ερθει λογω Αγια Σοφιας. του αρεσει το χαμαμ.

Link to comment
Share on other sites

η μπαλιτσα δεν ειναι μονο ειμαι ο μεσι και τους περναω ολους . οταν η ομαδα ειναι δουλεμενη βγαινουν πραγματα οταν η ομαδα ειναι οτι να ναι τους βλεπεις στο τελος και ειναι ολοι λες και εχουν τρεξει μαραθωνιο πελαγωμενοι .πρει να να εχεις τουλαχιστον 8 ποιοτικους παιχτες που ξερουν και μπαλα και την θεση τους . εχουμε 2 και τον μπαρκα . ειναι πολλα τα λεφτα εκτος αν βαρεσουν διαλυση οι γαβροπαοκ

Link to comment
Share on other sites

Κώστας Κετσετζόγλου λέει κάπως τα πράγματα όπως έχουν παρότι βέβαια υποβαθμίζει το θέμα των χρημάτων. Όχι ότι δόθηκαν τρελά χρήματα αλλά πέρα από σχετικά χαμηλού κόστους επιλογές ο Ολυμπιακός σε κομβικές θέσεις δαπάνησε αρκετά υψηλά ποσά.

 

 

Πέρασαν πολλές ώρες αλλά δεν είναι επειδή έψαχνα τι να γράψω. Η μέρα ήταν πολύ φορτωμένη. Εύκολη είναι η ανάλυση όσων είδαμε χθες. Αποδείχτηκε ότι η ΑΕΚ υστερεί κατά πολύ του Ολυμπιακού. Και επειδή ο Ολυμπιακός δεν θα αυτοκτονήσει την επόμενη σεζόν, αλλά και να αυτοκτονήσει δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό και να περιμένεις για να καλύψεις το κενό, η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει την υποχρέωση να δουλέψει για να φτάσει στο επίπεδο που είναι τώρα η ομάδα του Μάρτινς.

Αυτό είναι που θέλω να κρατήσει η ΑΕΚ από χθες μαζί βέβαια με τα στοιχεία που σε μια τόσο δύσκολη μέρα την βοήθησαν στο τέλος να έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και μάλιστα να είναι η τελευταία ομάδα που είχε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ομως αυτά είναι δευτερεύοντα. Το κύριο είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι και εκεί η ΑΕΚ υστερεί. Φάνηκε χθες, είχε φανεί και στο ματς του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ και θα ισχύει ακόμη κι αν η ΑΕΚ κατακτήσει το κύπελλο και δεν χάσει στο Καραϊσκάκη. Κι ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς μπορεί να γίνει παράδειγμα. Γιατί είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε κυρίως με δουλειά και σωστή διαχείριση και όχι με τις φοβερές επενδύσεις του Μαρινάκη. Δουλειά όχι μόνο από τον προπονητή αλλά από το επιτελείο που έχει φτιάξει το ρόστερ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα. Με ελεύθερους και κυρίως φτηνούς παίκτες, με Ελληνες και μάλιστα όχι πρωτοκλασάτους όταν αποκτήθηκαν. Και όλα αυτά ουσιαστικά χωρίς τεχνικό διευθυντή αλλά με ένα τμήμα σκάουτινγκ αν μη τι άλλο αποτελεσματικό και με στοχευμένες κινήσεις σε παίκτες προοπτικής. Αυτο χρειάζεται η ΑΕΚ. Σωστές μεταγραφές με παίκτες καλύτερους απο αυτούς που εχει και δουλεια για την ατομική και ομαδική βελτίωση. Νομίζω πως εχει τον κατάλληλο προπονητη αρκει να εχει και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ολα αυτά φανηκαν στο γήπεδο χθες. Είχαν φανεί και στο 0-0. Δεν βάζω το ματς του πρώτου γύρου γιατί εκει η ΑΕΚ ήταν ακόμη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε αντίθεση με την ομάδα του Καρέρα από τον αγώνα της Λαμίας και μετά. Ηδη η ΑΕΚ χτίζεται και για την επόμενη σεζόν και κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναλύσει σωστά το χθεσινό ματς. Σε ότι αφορά τις απουσίες, ήταν όντως πολλές. Ομως ουσιαστικά μόνο οι δυο ήταν τόσο καθοριστικές που μπορεί αν έπαιζαν να άλλαζαν λίγο τα δεδομένα. Πρώτα ο Μάνταλος που στον ρόλο του δεν έχει αντικαταστάτη στην ΑΕΚ κι ας έπαιξε χθες αντί αυτού ο Λιβάγια. Με τον Μάνταλο η ΑΕΚ παίζει 4-2-3-1 γιατί είναι και χαφ και δεύτερος επιθετικός. Ο Λιβάγια είναι all around περιφερειακός επιθετικός αλλά ποτέ τρίτος χαφ. Κι αυτό χθες ήταν ολέθριο για την ομάδα.

Και βέβαια χωρίς τον Μάνταλο η ΑΕΚ δεν μπορούσε να παίξει 4-3-3. Δεν λέω και χωρίς τον Σιμόες γιατί στο ματς του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ που επιχείρησε να παίξει 4-3-3 με Σιμόες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς πήγε τόσο άσχημα που έγινε αλλαγή ο Πολωνός πριν τελειώσει το ημίχρονο. Επίσης και με τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα των πλέι οφ η ίδια τριάδα δεν δούλεψε.

Η άλλη μεγάλη απουσία ήταν του Μπάρκα. Οχι επειδή ο Τσιντώτας είχε ευθύνη για τα γκολ αλλά ήταν φανερό ότι δεν έδινε στην ομάδα την εμπιστοσύνη που δίνει ο Μπάρκας, πράγμα φυσιολογικό αλλά πολύ κακό για την χθεσινή ΑΕΚ που είχε ούτως ή άλλως πρόβλημα και έψαχνε κάποιο στήριγμα.
Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω πως με Μπακάκη - Λόπεζ τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, ίσως να ήταν και χειρότερα, επίσης δεν γνωρίζω αν ο Σιμόες θα τα κατάφερνε καλύτερα με τα χαφ του Ολυμπιακού και σίγουρα ο Ολιβέιρα είναι καλύτερο σέντερ φορ από τον Αραούχο αλλά μιλάμε για τον Αραούχο που μαζί με τον Λιβάγια ήταν το δίδυμο που έφερε το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια και όχι για τον… Γιακουμάκη.

Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Στον τελικό της Τούμπας όπου με ήττα τελειώνει η υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε η ΑΕΚ να πρέπει να κερδίσει το έπαθλο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στα ματς με τον βασικό ανταγωνιστή της. Αυτή τη στιγμή είναι δυο πόντους πίσω λόγω των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων με τον Αρη μαζί με τον ένα βαθμό από την κανονική περίοδο. Αν θέλει να τα καταφέρει έρχεται το ματς όπου μπορεί να το κάνει…

https://www.aek365.org/sfinaki.php?id=2138

Link to comment
Share on other sites

Παραδοξως τα κορίτσια προχθες στο ΟΑΚΑ ηταν απιστευτα ήσυχα και συγκαταβατικά. Ακόμα και πριν τον αγώνα που είχαν υποδοχή απο τους λιγοστούς ''επισήμους'' μας με ολίγα μπινελίκια δεν απάντησε κανείς τους . Αξιοσημείωτο . 

Υπάρχει ανακουφιση στα υψηλά κλιμάκια επειδή εξασφαλίσαμε το καλο ευρωπαικό εισιτηριο.  Δεν πικράθηκε κανείς απο το 1-2 . Ο μεγάλος άφησε να εννοηθεί μέσω του Ιλια για πριμ σε περίπτωση 4-6 πόντων στα δυο ματς με τον γαυρο του Βορρά.  Η δευτερη θέση πλέον ειναι το μεγάλο ζητούμενο και το κύπελλο βεβαια . Υπάρχει πόρωση μετά την πρόκριση στον τελικό που προσωπικά δεν την κατανοώ . Το δόγμα θα πάρουμε την ΕΠΟ(που θα την πάρουμε) και του χρόνου θα παίξουν ξαφνικά μεγάλη μπάλα οι Βέρντε , Αλμπάνης και Σβάρνας είναι κάτι ακατάληπτο .

Μάρκο σε γουστάρω όσο κανέναν άλλον στη σημερινή ΑΕΚ αλλά μακάρι του Τσιμίκα την μπλούζα που πήρες να στην φάνε σήμερα κιόλας τα σκυλιά σου.

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Stylianopoulos said:

Υπάρχει πόρωση μετά την πρόκριση στον τελικό που προσωπικά δεν την κατανοώ

 

απο ολα οσα εγραψες γιατρε αυτο δεν το καταλαβα μπορεις να εμβαθυνεις λιγο 

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω χάσει φέτος ματς της ομάδας, από τα φιλικά στο Κίελτσε το καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή, αλλά στο ημίχρονο δεν άντεξα και πήγα για καμιά μπύρα να ηρεμήσω. Το πρώτο ημίχρονο που χάνω φέτος.

 
Το μεσημέρι της Κυριακής έπαιζα PES 2020 με τον οχτάχρονο μου (το παλικαράκι που δείχνει το δικέφαλο στη φωτό του προφίλ μου) και φάγαμε τρεις φορές 3-0 από τον ΠΑΟΚ, μέχρι που πήρα χαμπάρι ότι ο μικρός είχε βάλει επίπεδο δυσκολίας super-star (ενώ ακόμα μαθαίνουμε). Δεν πρέπει να ανταλλάξαμε δύο σωστές πάσες σε 270 λεπτά παιχνιδιού, και το βράδυ που βλέπαμε το ματς με το γαύρο του λέω "ρε συ κάπου το έχω ξαναδεί αυτό που παίζουμε".
 
Λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, πιο ακριβό ρόστερ, πιο δεμένη ομάδα λόγω σταθερότητας προπονητή, καλύτερη ψυχολογία λόγω καλής πορείας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη και με λιγότερες απουσίες από όσες είχαμε την Κυριακή. Θεωρούσα όχι αδύνατο αλλά πολύ δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα, εύκολο να χάσουμε, και φοβόμουν και το ενδεχόμενο μεγάλου σκορ.
 
Από εκεί και πέρα, τίποτα από τα παραπάνω δεν δικαιολογεί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, η οποία ήταν εξαιρετικά ανησυχητική. Ο λόγος ήταν ότι επιπλέον των παραπάνω, παίζαμε σα χεσμένοι. Δε μπορώ να ζητήσω από τους παίχτες που έχουμε να παίξουν παραπάνω από αυτό που μπορούν, τι να κάνουμε, τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν. Αλλά δε γίνεται να μην απαιτούμε να μη ψαρώνουν όταν βλέπουνε φανέλα γάβρου. Δεν είναι αυτή εικόνα ΑΕΚ, και είναι ο λόγος που δεν άντεξα στο ημίχρονο και έφυγα. Όχι το ότι δεν παίζαμε καλά, αλλά το ότι φοβόμασταν, είναι το ένα πράγμα που δεν αντέχω να βλέπω, ειδικά αν ο άλλος φοράει λευκά-κόκκινα.
 
Σε κάποια φάση (και μπορεί να μην είδα καλά γιατί έβλεπα σε τάμπλετ με μικρή οθόνη) νομίζω είναι ο Τσιγκρίνσκι κοντά στη σέντρα και κάνει προς τα πίσω πάσα σε παίχτη του ολυμπιακού στα τρία μέτρα. Ελπίζω κάτι να μην είδα καλά, γιατι για μένα αυτό συμπυκνώνει την εικόνα της ομάδας στο Α' ημίχρονο. Αν ένας παίχτης σαν τον Τσιγκρίνσκι βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση πανικού επειδή έχει μπροστά του το γάβρο, και η ομάδα θέλει ένα ημίχρονο για να συνέλθει και να κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια, πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό και όχι από το αν είναι καλύτερος ο Παουλίνιο ή ο Μπακάκης.
 
Κατα τ'άλλα, από τις απουσίες μας, στο συγκεκριμένο ματς μας στοίχισε με σειρά σημασίας: Μπάρκας > Μάνταλος > Σιμόες > Ολιβέιρα=Μπακάκης. Σε Γαλανόπουλο δεν αναφέρομαι λόγω μακράς απουσίας.
 
Ελπίζω να μαζευτεί κάπως η κατάσταση, γιατί έχουμε σοβαρό θέμα ψυχολογίας ΚΑΙ νοοτροπίας αυτή τη στιγμή, το οποίο κατά τη γνώμη μου κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες οι ελλείψεις του ρόστερ από αυτές που υπάρχουν (και σίγουρα υπάρχουν) στην πραγματικότητα.
 
  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, amd said:

απο ολα οσα εγραψες γιατρε αυτο δεν το καταλαβα μπορεις να εμβαθυνεις λιγο 

Θεωρούν πως μπορούμε κύπελλο και 2η θέση . Πως είναι θέμα δικό μας , πως θα κατέβουμε στα επόμενα ματς και ειδικά αυριο. Πως το έχουμε.

Υπέμετρη αισιοδοξία ο μεγάλος και οι 2-3 γύρω απο αυτόν.

Προφανώς τα οικονομικά λόγω καλού εισιτηρίου για την Ευρώπη δημιούργησαν ευφορία.

Εγώ πάλι ελπίζω και ευχομαι να μην τραγουδάμε αυριο βράδυ ''ΑΕΚ μπορείς γιατί δεν τους γαμείς ..''

Link to comment
Share on other sites

α και τους 2 στοχους εννοεις γιατι οπως γραφτηκε νομιζα οτι υπαρχει πορωση για το κυπελλο και ειπα γιατι να μην υπαρχει οκ κομπλε

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Evolve said:

 

 
Σε κάποια φάση (και μπορεί να μην είδα καλά γιατί έβλεπα σε τάμπλετ με μικρή οθόνη) νομίζω είναι ο Τσιγκρίνσκι κοντά στη σέντρα και κάνει προς τα πίσω πάσα σε παίχτη του ολυμπιακού στα τρία μέτρα.
 

Αυτη τη φαση την παρατηρησα κι εγω και τραβουσα τα μαλλια μου.

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτή τη φάση έκανε κίνηση προς τα πίσω ο άλλος δικός μας (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) με αποτέλεσμα η πάσα να αποδειχθεί αδύναμη και να κλέψει ο αντίπαλος. Κακή συνεννόηση πέστο, κάπως έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×