Jump to content

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (5η αγ. Play-Off): 01/07, 21:00, paok tv


MVP-Κόουτσινγκ-Βραβείο Σοιλέδη  

28 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Μπάρκας
      0
    • Παουλίνιο
      1
    • Λοπες
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      11
    • Σβάρνας
      0
    • Σιμόες
      3
    • Κρστίτσιτς
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Αλμπάνης
      0
    • Λιβάγια
      13
    • Ολιβέιρα
      0
    • Βέρντε
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Οικονόμου
      0
    • Αραούχο
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Καρέρα

    • Καλό
      25
    • Μέτριο
      0
    • Κακό
      0
    • Φυσιολογικό
      3
  3. 3. Βραβείο Άρη Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Μπάρκας
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Λοπες
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      0
    • Σβάρνας
      1
    • Σιμόες
      1
    • Κρστισίτς
      0
    • Μάνταλος
      1
    • Αλμπάνης
      2
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
      4
    • Βέρντε
      3
    • Σιμάνσκι
      0
    • Οικονόμου
      16
    • Αραούχο
      0


Recommended Posts

13 minutes ago, Bukowski said:

cc @Hades

 

παοκ.jpg

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; 

Πιθανώς για κάποιους παίχτες θα πω εγώ γιατί η αποζημίωση του Πορτογάλου κάνει τζιζ

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Bukowski said:

Επιβάλλεται πανό τύπου:

ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΆ

Γνώμη μου..

ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Hades said:

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; 

Πιθανώς για κάποιους παίχτες θα πω εγώ γιατί η αποζημίωση του Πορτογάλου κάνει τζιζ

Μακάρι αποχώρηση Σαββιδέικου μιας και δεν προχωρά το γήπεδο ?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bukowski said:

cc @Hades

 

παοκ.jpg

Μάλλον για το Πορτογάλο για να φύγει μόνος του και να μην του δώσουν αποζημιώση. Του λέει ήρθε το τέλος, παραδέξου του και φύγε γιατί πλέον δεν γυρνάει γιατί απλά δεν μπορούν να το διώξουν. 

Link to comment
Share on other sites

Την ίδια ώρα που μιλάμε ο Μελισσανίδης έχει βγαλει τα καμπανέλια του και τα αερίζει μπροστά στη μάπα του Βαγγέλα. Επίθεση στα ίσα και κράξιμο παλι για φανταριλίκι και για "μαμά είπε 20 χρονών". Αυτά στους τσετσενόγυφτους που ελεγαν οτι στήσαμε κολλεγια με το χοντρό. Μαλλον είναι δείγμα το σημερινό για αυτά που έρχονται

 

Μακάρι την ίδια εμμονή που δείχνει απέναντι στο χοντρό να έδειχνε και απέναντι στον Τσετσένο. Θα είχαμε γλιτώσει πολλά 3 χρόνια τώρα

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Να πω δυο λογια και εγω για το παιχνιδι.

Επιβεβαιωθηκα εν μερει χθες που ειχα γραψει μετα την γκελα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, οτι εμεις θα παρουμε την 2η θεση γιατι πολυ απλα ο ΠΑΟΚ ειναι χειροτερος.

Στα του παιχνιδιου τωρα.

Ο Καρερα εστησε την ομαδα εξαιρετικα. Με ολη την σημασια της λεξης. Σχεδον σε ολοκληρο το πρωτο ημιχρονο τους ειχαμε κλεισει πισω. Ηταν θεμα χρονου να ερθει το γκολ. Η μπαλα ηταν συνεχως γυρω απο την περιοχη τους, ειτε σε κανονικη ροη παιχνιδιου, ειτε με στημενα. Σε μια φαση βγαινουν 3 παικτες μας επιθεση με 6 αμυνομενους του ΠΑΟΚ, την μπαλα την εχει ο Σιμοες και του κανουν ενα εντελως ηλιθιο φαουλ. Νομιζω ο Εσιτι. Δειγμα του οτι τα ειχαν χαμενα. Πολυ καλη δουλεια απο τον Λιβαγια (και) στα στημενα. Ολα τα εστελνε στην καρδια της αμυνας, δημιουργωντας συνεχως κινδυνο. Επισης κατι που ειπε ο Μπουκοφσκι και το παρατηρησα και εγω...ο Λιβαγια πιο στεγνος απο ποτε. Προς τα μεσα εχουν μπει τα μαγουλα του, γκρανκασα κανονικη.

Δεν μου αρεσε η αδικαιολογητη οπισθοχωρηση μετα την επιτευξη του πρωτου τερματος. Εδωσες την ευκαιρια σε εναν αντιπαλο που συμφωνα με την εικονα του δεν επρεπε να απειλησει ουτε μια φορα, να σου βγαλει 2-3 ευκαιριες μεσα απο την περιοχη, κυριως με τον Μπισεσβαρ και μια μπαλια του Γιαννουλη(;) που ο Ακπομ δεν απλωσε το ποδι του να στειλει την μπαλα στα διχτυα.

Επισης δεν μου αρεσαν οι αργοπορημενες αλλαγες απο τον Καρερα. Θεωρω οτι επρεπε να τις κανει αρκετα νωριτερα, ειδικα αυτη του Αραουχο. Οταν εχει παρει την κατοχη και κυνηγαει την ισοφαριση ο αντιπαλος δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να εχεις μεσα τον Ολιβειρα (ο οποιος ηταν και κακος), ενω στον παγκο εχεις τον Σερχιο. Ηταν πιο χρησιμη η ταχυτητα και η τεχνικη του Αραουχο μετα το 65', παρα η δυναμη του Ολιβειρα. Για αυτο και οι αντεπιθεσεις που βγαλαμε, εκτος του οτι ηταν μη δουλεμενες, ηταν και λιγες αριθμητικα.

Μπαρκας: θεατης στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου, με εξαιρεση μια αποκρουση προς το τελος και μια εξοδο σε κορνερ. Εκανε και ενα γρηγορο βολε στον Λιβαγια, προσπαθωντας να πιασει τον ΠΑΟΚ στον υπνο.

Παουλινιο: δειχνει για αλλη μια φορα οτι τα μπακ απο μικρομεσαιες ομαδες μικρομεσαιων πρωταθληματων δεν βλεπουν τους δικους μας Ελληνες. Οχι κατι τρομερο, ομως ειναι κανονικο μπακ, με την στοιχειωδη τεχνικη καταρτιση. Πχ. τα κοντρολ που κανει επειτα απο μεγαλες μπαλιες (κυριως του Σβαρνα χθες) ο Μπακακης δεν μπορει να τα κανει.

Τσιγκρι: απλα αθορυβος ηγετης, προσωπικοτητα που πρεπει να κρατησουμε και μετα το τελος της ποδοσφαιρικης καριερας του, απαραιτητη η ανανεωση του για τον επομενο χρονο, να σου δινει αυτην την ηρεμια και την "αυρα" του στα 20-25 παιχνιδια που θα ειναι διαθεσιμος. Fun fact: στους πανηγυρισμους καποιος τον χτυπαει παλι, οπως στο 1-2 με Ολυμπιακο το 2018.

Σβαρνας: πολυ καλος, δεν ξερω αν ευθυνεται η παρουσια του Τσιγκρινσκι διπλα του, ή αν μπορει να πιανει σταθερα αυτην την αποδοση ανεξαρτητως παρτενερ, ελπιζω να ισχυει το δευτερο και να τον βλεπουμε πιο συχνα ετσι. Επισης εβγαλε 4-5 40αρες μπαλιες στον Παουλινιο, ολες ακριβειας. Γενικα ειναι σημαντικες αυτες οι μπαλιες, καθως δημιουργουν αμυντικη ανισορροπια στην αδυναμη πλευρα του αντιπαλου. Ποσο μαλλον οταν προερχονται απο το στοπερ σου.

Λοπεζ: δεν μου αρεσε που εκτελεσε 2 στημενα στο α' ημιχρονο, ομως σε ροη αγωνα ηταν καλος. Βεβαια δεν ειχε ιδιαιτερη πιεση απο την πλευρα του, αφου ειχε τον μικρο Τζολη, ενω ο 34χρονος Ματος δεν εκανε ιδιαιτερα ανεβασματα.

Σιμοες: μας θυμισε αυτον που βλεπαμε διπλα στον Γιοχανσον. Εκανε 2-3 λαθη, το ενα αρκετα σοβαρο. Ομως εδειξε οτι εχει θεση στο ροστερ και πολυ σημαντικη μαλιστα. Εδικα στο 4-3-3.

Κριστισιτς: καλος σε γενικες γραμμες, ομως περιμενα να κανει καλυτερες επιλογες, ειδικα στο β' ημιχρονο οταν χαλασε καποιες αντεπιθεσεις κανοντας ευκολο λαθος στην πασα.

Μανταλος: οπως τον ξερουμε οταν παιζει ως 8αρι. Θα δωσει αρκετες βοηθειες, θα συμμετασχει στην αναπτυξη, θα κλεισει χωρους οταν χρειαστει. Οκ θα κανει και λαθη, σιγουρα θετικο το προσημο ομως.

Λιβαγια: κορυφαιος ξανα. Συνεχιζει να παιζει αψογα. Τυχεροι που εχουμε να θαυμαζουμε εναν τετοιας ποιοτητας παικτη στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια. Ηρθε στα 24 του, φτανει 27. Μακαρι να μεινει πολλα χρονια ακομη. Δωσ'τε του οσα ζηταει να τελειωνουμε απο τωρα και να μην εχουμε κανενα σιριαλ μετα τον Δεκεμβριο.

Αλμπανης: επιβεβαιωνομαστε οσοι λεγαμε οτι ο Αλμπανης δεν κανει για βασικος. Μερα με την νυχτα οταν ερχεται απο τον παγκο. Το εδειξε και χθες. Ειναι προσφατη η μνημη της παρουσιας του στον αγωνα με τον Αρη, που τους εκανε ανω κατω.

Ολιβειρα: οκ εδωσε μαχες, ειχε δυσκολα κορμια απεναντι του να τον μαρκαρουν. Να θυμισω οτι οι Εσιτι, Ινγκασον, Βαρελα ειναι δυνατα παιδια. Ομως, οπως εχω ξαναπει, περιμενω περισσοτερα απο το ακριβοτερο συμβολαιο σου. 1.2εκ ειναι αυτα, οφειλει να παιζει καλυτερα.

Βερντε, θα τον ψηφιζα για χειροτερο παικτη ομως...μπηκε ο Οικονομου και εκανε οτι εκανε. Οποτε δεν μπορουσα να ψηφισω αλλον περαν απο τον Ιταλοθρεμενο.

Επισης κατι για τον Ιταλο. Παλια (πριν μπει το var) βλεπαμε ολους τους επιθετικογενεις παικτες να κερδιζουν φαουλ στα ορια της περιοχης και να πεφτουν μεσα σε αυτην για να κερδισουν πεναλτυ (βλ. Λαζαρος στην Λαμια). Ε, ο Βερντε εγινε ο πρωτος που του γινεται πεναλτυ και βουταει εξω απο την περιοχη. Ασχετως του πεναλτυ, η παρουσια του ηταν κακη.

Σιμανσκι-Αραουχο οσο επαιξαν δεν φανηκαν ιδιαιτερα.

Συνεχιζουμε δυνατα, πρεπει να γινει το 3/3 με Αρη, ΟΦΗ και Παναθηναικο (ολοι αδιαφοροι βαθμολογικα) μεχρι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Γενικα θελουμε μονο νικες, για να μην αναγκαστουμε να παμε τελευταια αγωνιστικη στον Ολυμπιακο και να παιξουμε εκει την 2η θεση. Σε περιπτωση που χαθει η 2η θεση στο Καραισκακη, τοτε θα εχουμε και ψυχολογικο θεμα στον τελικο μετα.

ΥΓ Τι να κοιτουσε ο Μανταλος την στιγμη της αλλαγης του, ή μαλλον καλυτερα ποιον; Το συγκεκριμενο στιγμιοτυπο, επελεξε να το βαλει η ΠΑΕ και στο βιντεο με την παρακαμερα στο youtube. Τυχαιο;;

ΥΓ2 Κουνουπια=Σεντονι

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Aussie said:

 

Δεν μου αρεσε η αδικαιολογητη οπισθοχωρηση μετα την επιτευξη του πρωτου τερματος. Εδωσες την ευκαιρια σε εναν αντιπαλο που συμφωνα με την εικονα του δεν επρεπε να απειλησει ουτε μια φορα, να σου βγαλει 2-3 ευκαιριες μεσα απο την περιοχη, κυριως με τον Μπισεσβαρ και μια μπαλια του Γιαννουλη(;) που ο Ακπομ δεν απλωσε το ποδι του να στειλει την μπαλα στα διχτυα.

 

Πέραν του ότι η ανάλυση σου ήταν φοβερη, σ' αυτό το σημείο θέλω να πω ότι όσο θα έχουμε τον Καρέρα στον πάγκο δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ μα ποτέ ότι ο προπονητής μας είναι ΙΤΑΛΟΣ και μάλιστα αναθρεμένος στην πιο γνήσια εκπρόσωπο του ποδοσφαίρου τους, την Γιούβε. 

Και οπισθοχωρήσεις θα έχουμε, και 0-1 σκορ σε παιχνίδια που θα είναι για 3+ γκολ, και την ευτυχία ζωγραφισμένη στις φαβορίτες του αν μπορείς να σβήσεις παιχνίδια χωρίς να το καταλάβει κανείς.  

Link to comment
Share on other sites

Είδα στο πρώτο ημίχρονο κανένα δεκάλεπτο που δεν πέρασαν την σέντρα.

Παίρναμε κατοχή μπάλας αμέσως και φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να πάρεις την μάχη του κέντρου.

Στην επανάληψη φάνηκε ότι η ποιότητα του αντιπάλου ήταν από αριστερά με Μπίσεσβαρ και Γιαννούλη. 

Παίρνεις τον έλεγχο από τα χαφ αλλά τις επικίνδυνες φάσεις θα στις κάνει το ακραίο μπακ μερικές φορές. Ο Γιαννούλης έβαλε δύσκολα στον Παουλίνιο.

Θυμάμαι και με τον γαύρο ότι στο πρώτο γκολ η σέντρα γίνεται πάλι από την περιοχή ευθύνης του Παουλίνιο και το δεύτερο από αυτή του Λόπεζ. Όπως έγινε στο πρώτο γκολ του Άρη στο Χαριλάου. Όπως έγινε στο γκολ του Άρη στο ΟΑΚΑ από δεξιά.

Θέλεις ΣΟΒΑΡΑ ακραία μπακ.

Χωρίς ΣΟΒΑΡΟ άξονα όμως, δεν πας πουθενά.

Οπότε θέλεις εκείνο που είχε κάνει κάποτε η Μίλαν με τους τρεις Ολλανδούς. 

Θέλεις ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΧΑΦ και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ σημεία αναφοράς. Εννοείται ότι την τριάδα πλέον την κάνεις ΤΕΤΡΑΔΑ και παίρνεις τερματοφύλακα ΣΟΒΑΡΟ και όχι αστείο Τσιντώτα αν φύγει ο καλός Μπάρκας.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, mobster21 said:

 

Θυμάμαι και με τον γαύρο ότι στο πρώτο γκολ η σέντρα γίνεται πάλι από την περιοχή ευθύνης του Παουλίνιο και το δεύτερο από αυτό του Λόπεζ. Όπως έγινε στο πρώτο γκολ του Άρη στο Χαριλάου. Όπως έγινε στο γκολ του Άρη στο ΟΑΚΑ.

 

 

εχεις λαθος εδω γιατι η ΑΕΚ εχει γυρισει σε 3-5-2 και ο παουλινιο δεν ειναι ο χωρος ευθυνης του εκει κανονικα βγαινει και καλυπτει το δεξι στοπερ στην περιπτωση αυτη ηταν ο οικονομου αλλα ο οικονομου εχει ανεβει στην σεντρα και ειναι εκτος φασης και αναγκαστικα βγαινει να καλυψει ο μεσαιος στοπερ δηλαδη οι τσιγκρι και μενει ενας με εναν ο σβαρνας με τον αραμπι

 

ο παουλινιο ειναι πολυ μετριος αμυντικα αλλα στην συγκεκριμμενη φαση που λες δεν φταιει 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Aussie said:

Fun fact: στους πανηγυρισμους καποιος τον χτυπαει παλι, οπως στο 1-2 με Ολυμπιακο το 2018.

Ο Λιόσπορος την κάνει τη μαλακία και φαίνεται καθαρά ο Γυάλινος που του λέει "Oh, man !!!" :lol:

tsig.jpg

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, amd said:

εχεις λαθος εδω γιατι η ΑΕΚ εχει γυρισει σε 3-5-2 και ο παουλινιο δεν ειναι ο χωρος ευθυνης του εκει κανονικα βγαινει και καλυπτει το δεξι στοπερ στην περιπτωση αυτη ηταν ο οικονομου αλλα ο οικονομου εχει ανεβει στην σεντρα και ειναι εκτος φασης και αναγκαστικα βγαινει να καλυψει ο μεσαιος στοπερ δηλαδη οι τσιγκρι και μενει ενας με εναν ο σβαρνας με τον αραμπι

 

ο παουλινιο ειναι πολυ μετριος αμυντικα αλλα στην συγκεκριμμενη φαση που λες δεν φταιει 

το ειδα ξανα. σωστος.

απλα ο Οικονομου ειναι εκει πανω στην φαση αλλα δεν απλωνει ΚΑΝ το ποδι του για να κοψει την σεντρα.

 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, felman said:

zbaoki htan, einai kai tha einai o Kolkas kai olh tou h oikogeneia. H defterh omada pou yposthrize fanatika sta sxolika tou xronia einai o Xolargos. Ta ypoloipa einai radio arvyla.

 

Όπως και να έχει είναι κλαμα η φάση!

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, felman said:

zbaoki htan, einai kai tha einai o Kolkas kai olh tou h oikogeneia. H defterh omada pou yposthrize fanatika sta sxolika tou xronia einai o Xolargos. Ta ypoloipa einai radio arvyla.

 

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΒΑΖΕΛΟΣ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×