Jump to content

Ρόστερ 2020-21


AG21
 Share

Recommended Posts

 Μακάρι να στρώσει ο μικρός και στο μυαλό εκτός απο παικτικά που δείχνει πολύ καλά σημεία γραφής .

 Μέχρι πρότινος εστελνε στο ινστραγκραμ μαλακίες μηνύματα σε κατι ξεκωλιάρες γκόμενες και αυτές τον είχαν εκθέσει . Πλέον είναι γνωστός και ως παίκτης της ΑΕΚάρας πρέπει να καταλάβει που βρίσκεται.Λογικά πιστευω πήρε το μάθημα του .

 Πάμε παιδί της Λέρου , μπορείς και πιο ψηλά.

  • Δικεφαλάκι 9
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Stylianopoulos said:

 Μακάρι να στρώσει ο μικρός και στο μυαλό εκτός απο παικτικά που δείχνει πολύ καλά σημεία γραφής .

 Μέχρι πρότινος εστελνε στο ινστραγκραμ μαλακίες μηνύματα σε κατι ξεκωλιάρες γκόμενες και αυτές τον είχαν εκθέσει . Πλέον είναι γνωστός και ως παίκτης της ΑΕΚάρας πρέπει να καταλάβει που βρίσκεται.Λογικά πιστευω πήρε το μάθημα του .

 Πάμε παιδί της Λέρου , μπορείς και πιο ψηλά.

για κάποιο λόγο δεν έχω λάικ να βάλω . Εντάξει λογικά τώρα που θα έχει τους πιο μεγάλους κοντά του θα του δείξουν πώς να τα κάνει αυτά χωρίς να εκτίθεται . :P 

Πάντως βλέπουμε βελτίωση απο παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό είναι πολυ σημαντικό . 

το αναξιόπιστο onsport έβγαλε πληροφορία ότι ο χνίντ ζήτησε να φύγει επειδή δεν παίζει βασικός και ότι υπάρχει ενδιαφέρον απο Ιταλία . Για να δούμε θα βγάλουμε τα πιο γρήγορα λεφτά απο φετινή μεταγραφή ή είναι μαλακίες ? Προς το μαλακίες κλείνω . 

Link to comment
Share on other sites

Άμα ο Χνιντ χαλιέται που δεν παίζει αρκετά βασικός ενώ έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που ήρθε στην ομάδα, να φέρει πρόταση ικανοποιητική να φύγει, δεν είμαστε ίδρυμα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

«Ο Χνίντ δεν είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ για τον χρόνο συμμετοχής του»

Ένα δημοσίευμα απ’ την Τυνησία κάνει για δυσαρέσκεια του συμπατριώτη τους στην ΑΕΚ, λόγω του χρόνου συμμετοχής που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Μια απ’ τις μεταγραφές που προχώρησε η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι για το κέντρο της άμυνας, πλαισιώνοντας τους ήδη υπάρχοντες Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα και Ζίγκα Λάτσι, ήταν αρχικά ο Νασίμ Χνίντ και στη συνέχεια ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Και οι δυο βρίσκονται μέσα στις επιλογές και στο rotation του Μάσιμο Καρέρα, αλλά ένα δημοσίευμα απ’ την Τυνησία κάνει λόγο για δυσαρέσκεια του συμπατριώτη τους για τον χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει, εκφράζοντας το και στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το «Foot24», εμφανίζει τον Χνιντ ως δυσαρεστημένο για πόσο έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής, απ’ τον Μάσιμο Καρέρα, ζητώντας ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι, ότι ο Τυνήσιος στόπερ μετράει 429 αγωνιστικά λεπτά σε έξι ματς απ’ τα επτά που έχει δώσει η ΑΕΚ στην Super League, καθώς έχουν αναβληθεί τα ματς με Ολυμπιακό και Άρη.

«Ο Νασίμ Χνιντ είπε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί από την άφιξή του, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα απ’ την Τυνησία, που για το μόνο που μπορεί να ισχύει είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής στο Europa League, αλλά αντιθέτως στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του ιταλού τεχνικού.

Εν’ ολίγοις το δημοσίευμα της “Foot24” βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και παραμένει άγνωστο πως αναπαράχθηκε ένα τέτοιο δημοσίευμα στην πατρίδα του Νασίμ Χνίντ.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι απο περιεργεια, εχετε διαβασει ποτε απο αυτα τα sites κανενα αρνητικο αρθρο για τον γαυρο;

Link to comment
Share on other sites

Μαφία είναι ο γαβρος στα ρεπορτάζ και στα ρέστα, στο πως παρουσιαζονται τα προβλήματα εντός ομάδος τους κτλ. Ενα πρωτοσέλιδο αρνητικο βγήκε για μπουχαχαχαλακη και εγινε πανικος υποστήριξης σε ολα τα ουδέτερα από καθε λογής αρδ. Καλά για τους δικούς τους δεν το συζητάω, γραμμωμένοι μεχρι και το τελευταίο και να υποστηριζουν τους παντες στην ομάδα τους.

και μεις έχουμε το αρχίδακι τον Τσαταλή και τον καθε Τσαταλή να βγαίνει να γράφει στο ημίχρονο ότι είναι παραλογος ο Καρέρα και να συνεχίζει να μιλάει μετα απο 4αρα. που το ιδιο το αρχιδάκι θα γραφε "αν δεν βάλεις τον Αλμπάνη με τη Λαρισα ποτε θα τον βάλεις ας πούμε".

υποτιθεται ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και γαμάνε την ομάδα καθε τρεις και λίγο.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον υπάρχει θέμα με τον Χνιντ εκτός αν και ο μάνατζερ του λέει μαλακίες. Πάντως με αυτά τα μυαλά που έχει ο τυνησιος δεν βλέπω να στεριώνει και μάλλον ανοίγει και ο δρόμος για τον βοσνιο. Δεν έχει παίξει λίγο ο Χνιντ και είναι μέρος του ροτεισον και σίγουρα δεν έκανε και καμιά τρομερή εμφάνιση μέχρι τώρα ( τρομερές τούμπες έκανε). 

Το άρθρο από sdna 

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «ettachkila.com» έκανε ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι. Σε αυτές τόνισε πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος καθώς στην ΑΕΚ δεν παίζει όσο θα ήθελε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ελληνική ομάδα.

«Μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τυνήσιου παίκτη.

«Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος», τόνισε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ, ο Τσέμπι τόνισε: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρό της, Δημήτρης Μελισσανίδης».

Για να καταλήξει: «Ο Νασίμ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το σέβεται. Δέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και πάντα θα δουλεύει σκληρά για να ανταποκριθεί σε αυτόν. Οι εμφανίσεις του μιλάνε για αυτόν και δικαιούται μια θέση στην αρχική 11άδα. Δεν αμφισβητούμε τις τακτικές επιλογές του προπονητή αλλά για να συνεχίσει να εξελίσσεται ο παίκτης και να καλείται στην Εθνική Τυνησίας θα πρέπει να παίζει. Με βάση αυτά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να βρεθεί μια λύση γρήγορα. Η φυγή του λοιπόν είναι μια πιθανότητα».

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως είχε δίκιο δλδ το δημοσίευμα.

Οκ γελοιότητες από τον Τυνήσιο, προφανως το παιδί δεν είναι καλά, εκτός κι αν αύριο κιόλας μαζέψει τον μάνατζέρ του που τον εκθέτει.

Link to comment
Share on other sites

Κι εδώ από 365 που τα ριχνει στον ατζέντη του

 

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, με δηλώσεις του στην Τυνησία, εξέφρασε την επιθυμία να παίζει ο πελάτης του περισσότερο στην ΑΕΚ. Ο φόβος του μάνατζερ είναι ότι μπορεί ο Χνιντ να χάσει τη θέση του στην Εθνική Τυνησία, κάτι που είπε εξάλλου, αφήνοντας ανοιχτό και το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Ένωση. Από την ΑΕΚ αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Χνιντ τον Γενάρη. Δεν υπάρχει κάτι που να εξετάζει η ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή… Συζητήσεις του ατζέντη με τον Ίλια Ίβιτς μάλιστα όντως έχουν γίνει και στην ΑΕΚ αυτό που ξεκαθαρίζουν στην πλευρά του παίκτη είναι πως πρέπει να συνεχίσει την καθημερινή προσπάθεια και τη δουλειά για να έρθουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Ο Χνιντ απ’ την πλευρά του περνάει ακόμη το στάδιο προσαρμογής στην Αθήνα. Είναι λίγους μήνες εδώ, ακόμη μαθαίνει τα πάντα και έχει κάνει βήματα προόδου.

Ήδη μάλιστα στο πρωτάθλημα έχει παίξει σε έξι ματς από τα επτά συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ! Γενικά ο Χνιντ και αγαπητός είναι στα αποδυτήρια και οι δηλώσεις του μάνατζέρ του δεν έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον παίκτη. Περισσότερο, φόβος του ατζέντη είναι τα όσα είπε για τον πελάτη του, μήπως χάσει τη θέση του στην Εθνική, βλέποντας πως ο Νασίμ δεν έχει παίξει ακόμη στην Ευρώπη.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως εξηγείται και ότι δεν τον έβαλε εχθές που ήταν ευκαιρία να πάρει και άλλα λεπτά δλδ ότι δεν εκβιάζεται και καλά κάνει ο Ιταλός εκτός και αν σκόπευε να τον βάλει στο γιουροπα αν και με τα σημερινά δεν ξέρω. 

Link to comment
Share on other sites

Τίγρη στείλτον στη Θησεως να ανάβει καρβουνακια σε ναργιλεδαδικο. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δινουμε Χνιντ στην Ιταλια που λεει οτι υπαρχει ενδιαφερον φερνουμε Βρανιες,  Win win situation. Ευχαριστουμε Νασιμ. Και 30% δικαιωματα 

Link to comment
Share on other sites

Ελα ελεος λίγο με τον Βράνιες και τον κάθε Βράνιες που φευγει ερχεται καθε βδομάδα. σοβαρούς ανθρώπους έχουμε, τώρα είναι η ευκαρία να ψαχτούμε για κατι καινούριο. Αν πράγματι βγούμε στην αγορά για σεντερμπακ, ελπίζω να δωθούν όλα τα χρήματα εκεί και να ρθει ενας υπέρτατος αμυντικος τιτανοτεράστιος τσιμεντορίχτης και ας παιζουμε με τον Ραντόνια και τον Μιται στα ακρα της αμυνας.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Φιλε @Geologos νομιζω ολοι αυτο θελουμε αλλα επειδη ΑΕΚ εισαι ξερεις τι θα φερουμε στο τελος. Δοκιμασμενη λυση μπλα μπλα μπλα.

Εγω το εχω γραψει απο Σεπτεμβριο που αρχισε να παιζει στην Αντερλεχτ οτι πρεπει να τελειωσει η ιστορια Βρανιες, Εχει και αλλου σεντερ μπακ 

Link to comment
Share on other sites

Τα πουλο γενικά είναι ευκολα να τα λέμε, αλλά δεν είναι απλά ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά να χάνεις τώρα λυσεις, ακόμα και αν μιλάμε για αναπληρωματικους. Εγώ θα πω τα εξης (ξανα):

Επειδή διαβάζω ότι ο μανατζερ του Χνιντ έκανε (πάλι) κατι δηλωσουλες για το ότι υπάρχουν προτάσεις, κι επειδή διαβάζω ότι στην ομάδα δεν τα έχουν με τον παίκτη αλλα με τον μανατζερ του, επαναλαμβάνω ότι η μονη λυση να μην καεί η κατάσταση, αν πραγματι τον παίρνει στον λαιμο του ο μανατζερ, είναι ο παικτης να τον μαζέψει και να κάνει διευκρινιστική δηλωση ότι λέει μλκιες ο μανατζερ μονος του. Αυτή είναι η λυση και όχι να πάνε να το περάσουν στο ντούκου όπως διαβάζω σε μερικά άρθρα. Γιατί ο παίκτης θα έχει πρόβλημα από εδώ και περα, θα κρινεται πολυ πιο αυστηρά, και ΑΝ πραγματι δεν φταίει ο ιδιος θα καεί χωρίς λόγο.
Αν φταίει και εγκρίνει τις δηλώσεις,  ναι, πουλο τον Γενάρη (να φερει πρόταση βεβαια ή έστω να λύσει το συμβόλαιο χωρις αποζημίωση) και αντικατάσταση.

Το να τα αφήσουν απλά έτσι σαν να μην έγινε, δεν ξερω πού αποσκοπεί παντως.

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, nikos said:

Τα πουλο γενικά είναι ευκολα να τα λέμε, αλλά δεν είναι απλά ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά να χάνεις τώρα λυσεις, ακόμα και αν μιλάμε για αναπληρωματικους. Εγώ θα πω τα εξης (ξανα):

Επειδή διαβάζω ότι ο μανατζερ του Χνιντ έκανε (πάλι) κατι δηλωσουλες για το ότι υπάρχουν προτάσεις, κι επειδή διαβάζω ότι στην ομάδα δεν τα έχουν με τον παίκτη αλλα με τον μανατζερ του, επαναλαμβάνω ότι η μονη λυση να μην καεί η κατάσταση, αν πραγματι τον παίρνει στον λαιμο του ο μανατζερ, είναι ο παικτης να τον μαζέψει και να κάνει διευκρινιστική δηλωση ότι λέει μλκιες ο μανατζερ μονος του. Αυτή είναι η λυση και όχι να πάνε να το περάσουν στο ντούκου όπως διαβάζω σε μερικά άρθρα. Γιατί ο παίκτης θα έχει πρόβλημα από εδώ και περα, θα κρινεται πολυ πιο αυστηρά, και ΑΝ πραγματι δεν φταίει ο ιδιος θα καεί χωρίς λόγο.
Αν φταίει και εγκρίνει τις δηλώσεις,  ναι, πουλο τον Γενάρη (να φερει πρόταση βεβαια ή έστω να λύσει το συμβόλαιο χωρις αποζημίωση) και αντικατάσταση.

Το να τα αφήσουν απλά έτσι σαν να μην έγινε, δεν ξερω πού αποσκοπεί παντως.

Τον αγοράσαμε, δεν γινεται να λύσει το συμβόλαιο. Θα θέλουμε λεφτά και δικαιως θα πω εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Με 1,5-2m συν ποσοστο μεταπωλησης τον δινεις. Και πριν πειτε ποιος θα τα σκασει, εδω τα εσκασαν για τον Οικονομου (αληθεια αυτος παιζει;).

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Bukowski said:

Με 1,5-2m συν ποσοστο μεταπωλησης τον δινεις. Και πριν πειτε ποιος θα τα σκασει, εδω τα εσκασαν για τον Οικονομου (αληθεια αυτος παιζει;).

Απο 18/10 εχει να παιξει και εχει συνολο 47 λεπτα ΟΛΟΚΛΗΡΑ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Geologos said:

Τον αγοράσαμε, δεν γινεται να λύσει το συμβόλαιο. Θα θέλουμε λεφτά και δικαιως θα πω εγώ.

Λεω ΑΝ πραγματι θεωρει εαυτόν αδικημένο ή να φέρει πρόταση ή να λύσει συμβόλαιο χωρίς αποζημίωση αφού αυτος εχει το πρόβλημα (γίνεται στάνταρντ). Κι εφοσον το θελουμε κι εμεις βέβαια (κοινη συναινέσει δλδ) για να μην χρεωνόμαστε το συμβόλαιο του και να τον έχουμε στον πάγο, ώστε να αδειάσει χωρος για το μπατζετ και να φέρεις άλλον.

υγ. Αν εννοείς ότι δώσαμε και λεφτα, σωστό κι αυτό βεβαια. Κανονικά χαμένος θα βγεις αν δεν φέρει τουλάχιστον τα ίδια.

 

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω πιστευω χαζομαρες του μανατζερ ειναι και οχι του Χνιντ.Δεν εχει παιξει και λιγο, εχει παιξει αρκετα.Εκτος αν αλλιως τα νομιζε αυτος και νομιζε οτι θα ειναι βασικουρα αφου πληρωσαμε για να τον παρουμε και τωρα κλωτσαει.Δεν ειναι να καιμε παικτες ομως και ειδικα στην αμυνα.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×