Jump to content

Ρόστερ 2020-21


AG21
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, nikos said:

Ωραία. Δεν χρειαζόμαστε καν δεξιό μπακ. 
 

Ειμαστε πλήρεις.

Ίσως είναι κι ευκαιρία για ανανέωση συμβολαίου; 

Δεν ξέρω, λέω.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Λάτσι: «Ο Χιμένεθ θέλει να με βελτιώσει, είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και για τις δυσκολίες του να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το σχολείο.
Για την αλλαγή που έφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, αλλά και την προσωπική του βελτίωση μίλησε ο Ζίγκα Λάτσι στη Novasports.

O Σλοβένος στόπερ μίλησε για την συνεργασία του με τον Χιμένεθ, τονίζοντας πως δουλεύει σκληρά για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μαθητικές του υποχρεώσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνδυάσζοντας ποδόσφαιρο και σχολείο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για τη βελτίωση της άμυνας της ΑΕΚ: «Είναι πολύ θετικό όταν η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια το έχουμε καταφέρει. Αποκτά αυτοπεποίθηση όχι μόνο ο αμυντικός, που είναι η δουλειά του, αλλά το σύνολο, γιατί βλέπει ότι αποδίδει η αμυντική λειτουργία και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις»
Για την αλλαγή που έχει φέρει ο Μανόλο Χιμένεθ: «Έχει επιδράσει θετικά στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος προπόνησης του νέου προπονητή, μιλάει με όλους τους παίκτες συνέχεια. Μιλάει μαζί μου και θέλει να με κάνει να βελτιωθώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το ότι σηκώθηκε για ζέσταμα στο ματς με τη Λαμία, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε: «Ένιωσα όμορφα όταν μου είπε ο Χιμένεθ να σηκωθώ για ζέσταμα. Είμαι χαρούμενος όταν είμαι στον πάγκο. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελα να παίζω, αλλά είμαι χαρούμενος ακόμα και όταν είμαι εκτός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Δουλεύω καθημερινά, για να μπορέσω να πάρω χρόνο συμμετοχής. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη χαρά. Δυστυχώς δεν επιλέχθηκα για να παίξω αλλά θα περιμένω την επόμενη φορά».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με μια νίκη έχουμε πολλές πιθανότητες να ανεβούμε στη βαθμολογία. Έχουμε ένα “πρέπει” σε αυτό το παιχνίδι, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι συνεχίζει να πηγαίνει σχολείο: «Ξυπνάω νωρίς για να πάω στο σχολείο, φεύγω για να έρθω στην προπόνηση και το απόγευμα έχω τα καθήκοντά μου ως μαθητής. Είναι η τελευταία μου χρονιά στο σχολείο. Θέλω να έχω ένα plan b αν κάτι δεν πάει καλά με το ποδόσφαιρο, για παράδειγμα κάποιος τραυματισμός. Θέλω να είμαι καλός μαθητής και καλός ποδοσφαιριστής».
Για το πόσο εύκολο είναι να συνδυάσει σχολείο και ποδόσφαιρο: «Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν μου αρέσει πολύ το διάβασμα. Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι πρέπει να τελειώσω αυτή τη χρονιά, οπότε προσπαθώ να τα συνδυάσω».

Για το τι θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής: «Δεν ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο για όλη μου τη ζωή».
 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kostas21 said:

Τι διαβάζει κανείς. 

Δλδ ο Χνιντ ειναι ερασιτέχνης βασισμένο σε τι? 

Ότι 22χρ είχε 2 φουλ σεζόν στο πρωτάθλημα Τυνησίας κ έχει κ συμμέτοχες με Τυνησία? 

Κ μη μου πεις ποια Τυνησία, που πρωταγωνιστει σε African nations Cup αβλεπι, με το 2019 να χει φτάσει πάλι ημιτελικά. 

Με αυτή τη λογική κανένας Αιγύπτιος δε επαιζε Ευρώπη, κανένας Αλγερινός, κανένας Πέρσης που είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα. 

Δε καταλαβαινω τον κανιβαλλισμο σε παικτη που δεν παίρνει μέσα σε 3 μήνες (γιατί τοσο καιρο έχει) όλη την άμυνα της ΑΕΚ στη πλάτη του, δεν εχει βάση κ λογική. 

Τα expectations απο διάφορους παίκτες που αποκτα η ομαδα θα πρεπε να ειναι σε λογικά πλαίσια. 

Ολοι όσοι έχουνε έρθει στην άμυνα μας έχουν γλεντήθει ανελέητα από αντιπαλους ιδιως σε transition period. Ο μοναδικός που γλυτωσε όλο αυτό το γλέντι ήταν ο βρανιες γιστι ήρθε σε μια στιγμή που η ομάδα επαιζε με προσανατολισμο τέτοιο που η άμυνα της δεν εκτιθοταν εύκολα. 

Τα ιδια που πέρασε ο Χνιντ τώρα πέρασε κ ο Οικονομου, κ ο Λαμπρόπουλος κλπ δε συζητάω τι ειχε ειπωθεί παλιότερα για Μαιστοροβιτς. Μόνο ο Κωτακης γλίτωσε γιστι είχε θείο κ αρδ να τον προστατεύουν. 

Εδω ο Δελλλας έφυγε κάποτε σαν αργοκαρουτα κ ο Καψης απέκτησε υπόσταση στην ΑΕΚ ενώ είχε λοιδωρηθει σε βαθμό κακούργηματος. 

 

δεν χρειάζεται να δεις πάνω από ένα ματς του χνιντ για να καταλάβεις ότι είναι ερασιτεχνης... 

πρέπει να σαι χαζός για να δουλεύεις στην ΑΕΚ και να φέρεις για βασικό στοπερ έναν παιχτη από την τυνησια με 2 συμμετοχές στην τυνησια την στιγμή που ο ανταγωνιστής σου στέλνει τον καλοστοπερ της τυνησιας δανεικό.... εσύ παίρνεις τον 6 7ο στοπερ της  τυνησιας για 800χιλ....μεταγραφη επος... 

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είναι διεθνής ο Χνιντ. Ότι έπαιξε 2 φιλικά όταν κάλεσε παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος και όχι αυτούς που έπαιζαν έξω, δεν λέει κάτι.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Kostas21 said:

Συγνώμη ο Βαρελα που μιλάμε είναι από το πράσινο ακρωτηρι. Οπότε 4ος5ος6ος στοπερ δε μ λέει τίποτα. Έχουμε κ τον 3ο της Ελλάδας κ γελάει ο κόσμος. 

Δε συμμεριζομαι την άποψη σου κ τι κάνει ο ανταγωνιστής. 

Εγω λεω οτι ο παικτης καλός η κακός, δεν γίνεται να κριθεί αντικειμενικα σ αυτη τη περίοδο. 

Είδαμε τα καλύτερα του ματς? Εδεσε με την ομαδα? Έκανε settle γενικά? 

Υπάρχουν πολλοί παραγοντες να μην παίξει καλά ένας παίκτης το πρώτο καιρό σε μια ομάδα ιδιως οταν έρχεται από αλλο μέρος. 

Χιλιαδες τα παραδείγματα. 

Να τον ειχαμε 3 χρονια κ να έλεγα εκ αι αστείος οκ. Αλλά στο 3μηνο κ να λέμε ερασιτεχνης ειναι απλα καννιβαλισμος.

το ερασιτεχνης είναι στα όρια της υπερβολή έτσι. αλλά βλέπεις ένα στοπερ στα 24 με τελείως αδουλευτο στοπερ που τον φέραν από ένα τραγικό πρωτάθλημα... 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Epitaph21 said:

Μα δεν είναι διεθνής ο Χνιντ. Ότι έπαιξε 2 φιλικά όταν κάλεσε παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος και όχι αυτούς που έπαιζαν έξω, δεν λέει κάτι.

δεν το ξερά καν αυτό.... λέγαν διεθνής και τους πίστεψα... φαντάσου.. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Χνιντ φαίνεται από σωματοδομη σούπερ για κεντρικός αμυντικος καλός στο ψηλό και δυνατός αλλά δεν γίνεται να κάνεις κεφάλια ψαλίδακι μέσα στη περιοχη σαν απόκρουση ούτε κολοτουμπες.Δεν γίνεται πως να το κάνουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι καμμένος ακόμα και ίσως στο μέλλον να επανέλθει αν μαζέψει λίγο τα μυαλά του και γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστης. Το σημερινό του ποστ φαίνεται ότι δουλεύει για να επανέλθει. 

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι ο Μανολο θα τον "φτιαξει" και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να καει ο παικτης.

Link to comment
Share on other sites

Να που μιλάτε για μεταγραφές 🙂

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με την ΑΕΚ ο Μιχάλης Κοσίδης. Ο 18χρονος επιθετικός βρέθηκε την Τετάρτη στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση ως το 2024!

Παρών στην υπογραφή των συμβολαίων ήταν ο Παναγιώτης Κονέ ο οποίος σε μία από τις πρώτες του κινήσεις στα νέα του καθήκοντα, ήταν να... δέσει τον ταλαντούχο επιθετικό με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κονέ του ευχήθηκε τα καλύτερα στην καριέρα του, τονίζοντας του πως θα πρέπει να έχει ποδοσφαιρικό θράσος! Μία από τις πρώτες εντολές Μελισσανίδη στο νέο Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, ήταν η αξιολόγηση παικτών των Ακαδημιών της ΑΕΚ και ένταξή τους στην Πρώτη Ομάδα. Οι περιπτώσεις Μαχαίρα και Μιτάι έδειξαν πως στην ΑΕΚ υπάρχει καλό υλικό και γι αυτό στην ομάδα θέλουν να δώσουν έμφαση ώστε να υπάρξει συνέχεια!

Ποιος είναι ο Μιχάλης Κοσίδης

Ο Μιχάλης Κοσίδης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2002 στην Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Ο Ηρακλής στα 12 του χρόνια τον ανακάλυψε και τον έβαλε στις Ακαδημίες του. Βασικός σε όλα τα τμήματα του Γηραιού. Στα 15 του άφησε τον Ηρακλή για να δοκιμάσει την τύχη του στην Ένωση. Το καλοκαίρι του 2017 μάλιστα, όταν και αποχώρησαν πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες του Ηρακλή λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο σύλλογος, τον Κοσίδη ήθελαν και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα αφού διακρινόταν για τις επιθετικές του αρετές. Μόνο το ύψος του (έχει φτάσει πλέον στο 1,91μ) τον έκανε να ξεχωρίζει. 

Στις αρχές του 2019 ο νεαρός επιθετικός στάθηκε άτυχος. Ένα κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για 5 μήνες! Δεν το έβαλε κάτω! Επανήλθε, δούλεψε, δεν τα παράτησε και πήρε ξανά την ανηφόρα! Τη σεζόν 2019-20 ο Κοσίδης όπως και άλλα παιδιά της ΑΕΚ Κ17 ανέβηκε στην Β' Ομάδα της Ένωσης(Κ20). Είχε δουλέψει τόσο πολύ στην ενδυνάμωση όσο ήταν εκτός λόγω του τραυματισμού του, που πολλοί από την πρώτη προπόνηση έλεγαν πως αυτός ο παίκτης όταν ξεπεράσει τον φόβο που του είχε δημιουργηθεί, θα κάνει τρομερά πράγματα! 

Και φέτος, την πρώτη του χρονιά ως ο βασικός επιθετικός της Κ20, έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα. Τα 5 του γκολ σε επτά αγώνες στο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της Σούπερ Λίγκα Κ19 (όσο παίχτηκε λόγω κοροναϊού) έκαναν ομάδες να ρωτήσουν για τον Κοσίδη. Ο νεαρός τράβηξε τα βλέμματα πάνω του... Η ΑΕΚ έδειξε όμως πόσο τον θέλει και τον κράτησε στα Σπάτα.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα μάθαμε δύο πράγματα.σρην συνέντευξη τύπου του μανολο 

1ο ότι ο βασιλαντωνοπουλος δεν είναι εκτός ομάδας και υπολογιζεται ( προφανώς στην ανάγκη). Μόνο ο παουλίνιο είναι. 

2ο ο Χνιντ το παίζει τραυματίας η τον έχουν δηλώσει τραυματία μέχρι να βρει ομάδα και μίλησε για την ψυχική τακτικη και αγωνιστική συγκέντρωση του, συγκεκριμένα είπε 

Για τον Χνιντ: Ο Χνιντ δεν έχει μπει στην αποστολή γιατί από την ημέρα που ήρθα εδώ είναι τραυματίας και δεν έχει κάνει προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Τώρα έχει δύο μέρες που κάνει προπόνηση, πάντα θα είναι μια από τις επιλογές μου αν είναι διαθέσιμος ψυχικά αγωνιστικά και τακτικά να είναι εδώ, να είναι πνευματικά αφοσιωμένος.

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Παναγιώτη Κονέ, μετά τις πρώτες ημέρες της ταυτόχρονης παρουσίας τους στην ΑΕΚ και στο πλαίσιο αξιολόγησης αμφοτέρων του υλικού που παρέλαβαν, διαπιστώθηκε μια ιδιαίτερη αδυναμία του Ισπανού τεχνικού στον Νέλσον Ολιβέιρα. Ασφαλώς είχε ήδη σχηματίσει εικόνα παρακολουθώντας περυσινά παιχνίδια της ομάδας, σε μια πολύ καλή σεζόν για τον Πορτογάλο, ωστόσο εντυπωσιάστηκε περισσότερο μέσω της καθημερινής συνεργασίας τους. Όταν τον είδε στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, ο Ολιβέιρα είναι απόλυτα ικανός να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα από το σχεδόν... τίποτα που έχει προσφέρει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, εφόσον αξιοποιηθεί πιο σωστά. Στον Χιμένεθ αρέσουν πολύ αυτού του τύπου οι φορ, οι οποίοι είναι κολόνες στην αντίπαλη περιοχή και κρατάνε απασχολημένους και κυρίως αναστατωμένους τους κεντρικούς αμυντικούς με τις κινήσεις τους μέσα σε αυτήν. Αν και ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στις τρεις παρουσίες του υπό την καθοδήγηση του Ισπανού κόουτς, εντούτοις δείχνει πιο ορεξάτος και μάλλον ανακουφισμένος από την αλλαγή προπονητή και στάσης απέναντί του, δίχως πάντως να έχει δίκιο αν αισθάνεται αδικημένος από τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τον είχε επίσης (υπο)στηρίξει όσο δεν παίρνει.

 

https://www.contra.gr/opinions/vaggelhs-arnaoutogloy/i-eylogia-toy-chimeneth-isos-afypnisei-ton-oliveira.9113513.html?utm_source=Contra&utm_medium=TopStories_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Antonis Oikonomidis

@antoikonomidis

Ενας χρόνος ακριβώς. Τέτοια μέρα, η ΑΕΚ υποδέχονταν την ΑΕΛ. Στα booth του ΟΑΚΑ, πριν τη σέντρα, συνωστισμός (τότε χωρίς μάσκες κ covid). Μελισσανίδης, Λυσσάνδρου, Παπαδόπουλος από πλευράς ΑΕΚ (οι πάντες δλδ), ενδεικτικό της σημασίας των φιλοξενούμενων τους κ των όσων κόμιζαν.

Από το προηγούμενο βράδυ, γνώριζαν πως είναι στην Αθήνα για να δρομολογήσουν τη μτγρφ του Ποντένσε στους Γουλβς οι συνεργάτες του Ζόρζε Μέντες (Ζοάο Καμάτσο, Βαλντίρ). Ο Ελληνας ατζέντης, Πάνος Γαλαριώτης, ενημερώνει πως θα κατατεθεί πρόταση κ για Ολιβέιρα. Οι Γουλβς ήθελαν φορ

Κι εφοσον ο Μέντες (που δεν συνεργάζονταν τότε με τον Ολιβέιρα, απλώς τον "ανέλαβε" μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση) τον πρόκρινε, δεν υπήρχε θέμα αποδοχής του ή όχι από τον κόουτς των "λύκων". Ετσι, ορίζεται το ραντεβού στo booth του ΟΑΚΑ για το απόγευμα της Κυριακής, 19/1.

Ραντεβού σύντομο κ περιεκτικό. Κατατίθεται πρόταση 4Μ+500k bonus. Στον παίκτη δεν χρειάζονταν κάποια ιδιαίτερη διαπραγμάτευση. Θα υπέγραφε 1,5 ή 2,5 χρόνια, με απολαβές που θα προσέγγιζαν τα 2Μ ετησίως. Στην ΑΕΚ την ακούνε, αλλά αμέσως θέτουν θέμα ρήτρας, ζητώντας δλδ 6,5Μ.

Ακατέβατα. Η αλήθεια είναι μάλιστα ότι έγιναν κ περίεργες σκέψεις (κ διατυπώθηκαν δημοσίως) πχ για παιχνίδια λόγω συγκυριών κτλ, ωστόσο η απλώς κ μόνο η παρουσία των μόνων κ αμεσότερων συνεργατών του Μέντες, δεν μπορούσε να τους δώσει υπόσταση. Κ, κυρίως, να αμφισβητηθεί το

οτιδήποτε γύρω από την πρόταση. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως οι Γουλβς μπορεί να επιστρέψουν με κάτι καλύτερο, χωρίς να πιστέψουν αυτό που τους ξεκαθαρίζεται εξ αρχής: πως δλδ η πρόταση είναι αυτή, είναι μια κ έξω κ πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη, ούτε κ να επανέλθουν οι Γουλβς.

 

Οπερ κ εγένετο. Παρότι μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου υπήρξε back-chanelling (με πρωτοβουλία ΑΕΚ) για αναθέρμανση κ συζήτηση ακόμη κ στο ποσό της αρχικής πρότασης, οι Γουλβς δεν επιστρέφουν ποτέ. Παίρνουν έναν πιτσιρικά από το Εκουαδόρ κ end of story, χωρίς έκτοτε

να μπουν ποτέ σε διαδικασία κουβέντας ξανά με τον Ολιβέιρα (ούτε κ σε επίπεδο συνεργασίας Μέντες με τον πατριώτη του). Αυτά, λόγω της ημέρας. Γερνάω κ όλο κ περισσότερο "ζω" με αναμνήσεις

Αυτα για να μην λετε οτι δεν υπηρξε προταση, 

Επαιξε και εχασε ο Μιμης.  Γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα αρκετα. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

παίδες μια παράκληση: βάζετε λινκ, εκτός κι αν μιλάμε για τον πορτοκαλί βόθρο. είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιός δημοσιεύει τι. θενξ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, agelos said:

παίδες μια παράκληση: βάζετε λινκ, εκτός κι αν μιλάμε για τον πορτοκαλί βόθρο. είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιός δημοσιεύει τι. θενξ.

Απο το Twitter ειναι . Εβαλα ονομα και λογαριασμο .

 

Link to comment
Share on other sites

Στα λόγια δλδ πρόταση και δεν μπήκαν καν στο κόπο να το συζητήσουν άρα έχει λογική αυτό που λεγόταν ότι τον ήθελε για να τη μεταγραφή του ποτένσε ώστε να το δώσουν στο γαυρο. 

Link to comment
Share on other sites

Εγω διαβαζω για κανονικη προταση μονο που ηταν take it or leave it. Μονο που ο μπαρμπαστρουμφ νομιζε πως τους βρηκε σε αναγκη. Και αν ηταν στα λογια γιατι μετα ξαναγυρισαμε και παρακαλουσαμε?

μεγα λαθος οπως και με Μανταλο. Θα ειχες 7Μ απο πωλησεις αλλα εσυ εκανες τον καμποσο και τωρα μετραμε τα φραγκοδιφραγκα

Ακομα και καζινο οταν παιζεις πρεπει να ξερεις ποτε να σηκωθεις απο το τραπεζι, Εμεις δεν ξερουμε 

Link to comment
Share on other sites

Όλα δείχνουν πως είμαστε στην πιο κρίσιμη μέρα, για το μέλλον της συνεργασίας της Ένωσης με τον Κροάτη επιθετικό.

Τα περισσότερα ρεπορτάζ από το πρωί, προβλέπουν εξελίξεις για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια μέσα στην μέρα, σήμερα (19/1). Και δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές «τρέχουν» από νωρίς σήμερα.

Ο Λιβάγια αυτή την ώρα είναι στην προπόνηση της ομάδας, που ξεκίνησε στις έξι το απόγευμα και προφανώς ο δικός του ρόλος στις συζητήσεις σήμερα τουλάχιστον, έχει ολοκληρωθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως έχουν ολοκληρωθεί και οι συζητήσεις, καθώς προφανώς υπάρχει επικοινωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ και με τον ατζέντη του. Δεν είναι καν δεδομένο πως το θέμα για καλό ή για κακό θα κλείσει ως απόψε, αφού ενδέχεται η πλευρά του παίκτη να ζητήσει μια μικρή παράταση ακόμη. Με τα βάση τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Ωστόσο είμαστε σε φάση που κάθε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη. Γιατί πολύ πιθανό είναι και η πλευρά της ΑΕΚ να είναι αποφασισμένη να κλείσει το ζήτημα σήμερα, είτε θετικά , είτε αρνητικά. Το μόνο δεδομένο είναι πως δεν έχει βγει ακόμη …καπνός. Ούτε λευκός, ούτε μαύρος.

 Τάσος Τσατάλης

Link to comment
Share on other sites

O Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη. Νομίζω ότι το αφεντικό της ΑΕΚ έχει ενημερωθεί. Απλά μένει ο χρόνος της συνάντησης. Φαντάζομαι πως δεν θα αργήσει. Απλά θέλει να 'ναι έτοιμος ο Νικαιώτης για να πει συγκεκριμένα πράγματα στον Κροάτη, ώστε να κλείσει η δουλειά και να μην φύγει ο παιχτούρας με χαμένο της υπόθεσης τον "Τίγρη". Μπαίνουμε λοιπόν στην εβδομάδα των εξελίξεων. Χαίρεται! (SPORTDAY)

 H ΑΕΚ βλέπει στο πρόσωπο του Ολιβέιρα μία πολύ ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης και του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Η προσφορά της περιλαμβάνει 800.000 ευρώ ετησίως, για δύο χρόνια. Αν λάβουμε υπόψη μας πως ο Πορτογάλος λαμβάνει τώρα 1 εκατ. ευρώ, γίνεται αντιληπτό πως η πρόταση είναι μειωμένη. Σε πρώτη φάση ο παίκτης έδειξε αρνητικός. Από την άλλη η Ένωση δεν δείχνει διάθεση να ανέβει. Θέλει τον Ολιβέιρα, αλλά με συγκεκριμένα δεδομένα. Με την πλευρά του Πορτογάλου δεν αναμένεται νέα κουβέντα πάντως. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ θα περιμένει μια τελική απάντηση. Δηλαδή, το «ναι» ή το «όχι» του ποδοσφαιριστή. (LIVESPORT)

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kostas21 said:

Ποια λογια ρε συ. Κατατεθηκε προταση - ultimatum ουσιαστικα (οπως κανουμε κ στο ΦΜ, 4 εκ, απαντηση εντ οφ ντει φαση), με ΟΛΟ το επιτελειο κ απο τις 2 μεριες.

Ας την εκανες accept κ αυτα που λεγανε ειναι αστειοτητες για να χαμε να λεγαμε. Στερησαμε κ απο παικτη τη Πρεμιερσιπ, κ απο την ομαδα 4.5 εκ υπερκερδος.

Οτι κ να λεμε ειναι λιγο πλεον.

Kai afta sthn tseph tha ta evaze Kosta opos ola. Opote den exei nohma afth h kouventa.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Πρόταση ανανέωσης έχει κατατεθεί και στο Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 η ΑΕΚ προσφέρει στον Πορτογάλο επιθετικό 500.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από αυτά που λαμβάνει βάσηει της υπάρχουσας συμφωνίας, δηλαδή του προτείνει συνολικό ψαλίδι ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ορίζοντα δύο ετών.

Τη στιγμή που πρώτος σκόρερ της ομάδας Καρίμ Ανσαριφάρντ αμείβεται με 500.000 ευρώ το χρόνο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να αφήσει να υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση με τον Ολιβέιρα στον οποίον έχει προτείνει συνεργασία για επιπλέον δύο χρόνια με 700.000 ευρώ ετησίως.

Αν τελικά υπάρχει αίσιο τέλος και με τις δύο υποθέσεις, τότε ο Πορτογάλος θα έρθει πολύ πιο κοντά στα χρήματα με τα οποία έχει συμφωνήσει να παίζει στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Λiβάγια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, μία απαίτηση που είχε εξαρχής από την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Αρναουτογλου 

https://www.sport24.gr/football/aek-oliveira-livagia-protasi-anamoni-ananeosi.9116143.html?fbclid=IwAR1qxNtn58Zqn9ZgE3iUpTdgaWzAFnuqPHWtXRXyMvfNPm5m5UjcS2_Q2c4

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Vargas21 said:

Πρόταση ανανέωσης έχει κατατεθεί και στο Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 η ΑΕΚ προσφέρει στον Πορτογάλο επιθετικό 500.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από αυτά που λαμβάνει βάσηει της υπάρχουσας συμφωνίας, δηλαδή του προτείνει συνολικό ψαλίδι ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ορίζοντα δύο ετών.

Τη στιγμή που πρώτος σκόρερ της ομάδας Καρίμ Ανσαριφάρντ αμείβεται με 500.000 ευρώ το χρόνο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να αφήσει να υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση με τον Ολιβέιρα στον οποίον έχει προτείνει συνεργασία για επιπλέον δύο χρόνια με 700.000 ευρώ ετησίως.

Αν τελικά υπάρχει αίσιο τέλος και με τις δύο υποθέσεις, τότε ο Πορτογάλος θα έρθει πολύ πιο κοντά στα χρήματα με τα οποία έχει συμφωνήσει να παίζει στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Λiβάγια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, μία απαίτηση που είχε εξαρχής από την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Αρναουτογλου 

https://www.sport24.gr/football/aek-oliveira-livagia-protasi-anamoni-ananeosi.9116143.html?fbclid=IwAR1qxNtn58Zqn9ZgE3iUpTdgaWzAFnuqPHWtXRXyMvfNPm5m5UjcS2_Q2c4

Τα 800 έγιναν 700 δλδ.

Χλωμό, για μένα δεν γίνεται η βάση να είναι ο Ανσαριφαρντ που ήρθε με πολύ λιγότερα από ο,τι έπαιρνε αλλες σεζον. Εγώ πιστεύω ότι 800/σεζον ήταν τίμιο για τον συγκεκριμένο. 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, nikos said:

Τα 800 έγιναν 700 δλδ.

Χλωμό, για μένα δεν γίνεται η βάση να είναι ο Ανσαριφαρντ που ήρθε με πολύ λιγότερα από ο,τι έπαιρνε αλλες σεζον. Εγώ πιστεύω ότι 800/σεζον ήταν τίμιο για τον συγκεκριμένο. 

Νομιζω τιμια προταση με τα οσα εχει κανει στην ομαδα. Αν θελει ας μεινει. Και δεν θα εχουμε απαιτησεις φορ 1,2Μ και ισως του βγει σε καλο. Αλλα με βαση τις δηλωσεις του την Κυριακη για μενα ειναι φευγατος.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Vargas21 said:

Νομιζω τιμια προταση με τα οσα εχει κανει στην ομαδα. Αν θελει ας μεινει. Και δεν θα εχουμε απαιτησεις φορ 1,2Μ και ισως του βγει σε καλο. Αλλα με βαση τις δηλωσεις του την Κυριακη για μενα ειναι φευγατος.

Θα του έδινα 800 εγώ, δικη μου κοστολόγηση βέβαια.

Δεν πιστεύω να τα χαλάσουν για τέτοια διαφορα παντως (700 με 800). Αν έχει αποφασίσει να πέσει πολύ θα τα βρουν, αλλιώς στο καλο.

Link to comment
Share on other sites

Just now, nikos said:

Θα του έδινα 800 εγώ, δικη μου κοστολόγηση βέβαια.

Δεν πιστεύω να τα χαλάσουν για τέτοια διαφορα παντως (700 με 800). Αν έχει αποφασίσει να πέσει πολύ θα τα βρουν, αλλιώς στο καλο.

Δεν ξερω Νικο εμενα η δηλωση του οτι  Αν νιώσω πως δεν είμαι όσο αγαπητός ήμουν πέρσι και υπάρξει η οποιαδήποτε αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, τότε μπορεί να έχω κι εγώ αμφιβολίες. Είμαστε σε συζητήσεις όμως και θα δούμε τι θα γίνει».

Μου δειχνουν φευγατο παικτη Και με αυτα που διαβαζω για την προταση δεν νομιζω να δεχτει τοσο μεγαλη μειωση

 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×