Jump to content

St. Gallen - A.E.K. (3ος προκριματικός EL): 24/09/20, 21:30, Cosmote Sport 2


SpiRos
 Share

mvp-κόουτσινγκ-βραβείο Σοιλέδη   

41 members have voted

  1. 1. mvp

    • Τσιντώτας
    • Βασιλαντωνόπουλος
    • Ινσούα
      0
    • Τσιγκρίνσκι
      0
    • Σβάρνας
      0
    • Σιμόες
    • Κρστιτσιτς
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Ανσαριφάρντ
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
    • Γκαρσία
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Καρέρα

  3. 3. Βραβείο Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Τσιντώτας
      0
    • Βασιλαντωνόπουλος
      0
    • Ινσούα
    • Τσιγκρίνσκι
    • Σβάρνας
    • Σιμόες
      0
    • Κρστιτσιτς
      0
    • Μάνταλος
    • Ανσαριφάρντ
    • Λιβάγια
    • Ολιβέιρα
    • Γκαρσία
      0


Recommended Posts

5 minutes ago, Bukowski said:

Πονάει ο @Νονός που η Φαμίλια μας έχει πλέον club και στο Τρινινταντ εντ Τομπάγκο. Δεν πειράζει.

Ναι, τα έμαθα κουφάλες ...

Γίνατε γκλόμπαλ μετά τη συμφωνία που συστεγάζονται τα κλαμπ σας με τις αντιπροσωπείες της L'OREAL ........

87f18e603c21ea97cdacb1e28f747116.jpg

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Aussie said:

Μα δεν ειπα οτι ηταν ΑΕΚ απο μικρο παιδι. Προφανως και ηρθε με το σκεπτικο να αγωνιστει σε μεγαλυτερο πρωταθλημα, ελπιζω αυτο να αλλαξει στην πορεια ή να παρει παραταση η παραμονη του. Θα με χαλουσε να καθοταν μονο για 1-2 χρονια.

Φίλε χρήστη Ώσση, ο Νόμος στο σύγχρονο φουτμπόλ είναι αμείλικτος.

Αν ψαρέψεις λαβράκι ή είναι τεφαρίκι και μέχρι να πεις "Α" εξαφανίζεται γι άλλες πολιτείες ή υπάρχουν ... "προβλήματα" και μόνο τότε κάθεται σε εσένα.

Link to comment
Share on other sites

Να πούμε κιόλας πως η ΑΕΚ χτες άφησε την Ελβετία που είναι πάνω από την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό ranking με έναν εκπρόσωπο λιγότερο. Όπως και ο Ολυμπιακός προχτές την Κύπρο. 

Link to comment
Share on other sites

Τοπικοανοιχτήρι @SpiRos, εργαλείο, έφερε την πρόκριση. Έλα όμως που δεν είναι πουθενά στα πρωτοσέλιδα της ΑΕΚ. Τα τελευταία μιλάνε για Γεωργεάδα και λοιπές ψυχαρες.

Τον σκοτώσαμε το δράκο από την Ελβετία

Πρόκριση με Βόλφσμπουργκ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ορισμενα μικρα - μικρα

 

-δεν ειμαι σιγουρος αν εχουμε θεμα "πιασιματος" απο προπονησεις, ή εφταιγε (και) το βαρυ τερεν, παντως κατι δεν πηγαινε καθολου καλα χθες στο α ημιχρονο. το ιδιο παντως συνεβη και στο α ημιχρονο με Παναιτωλικο, οπου οι περισσοτεροι το ριξαμε πιο πολυ στο συστημα. στο β δειχνουν να λυνονται καπως.

- Ο Τσιντωτας ως τωρα με εχει βουλωσει, ευχομαι να συνεχισει να δικαιωνει την αποφαση των αρμοδιων να τον κανουν βασικο, αλλα θα κριθει στον χρονο κι αυτος. Πχ το φιλικο με τον Ατρομητο δεν ειναι  μακρια, ωστε να εχουμε κοντη μνημη. Μακαρι με την βελτιωση της ψυχολογιας να παρει οριστικα τα πανω του, οπως και να εχει θελει βελτιωση στο παιχνιδι με τα ποδια οπως και δηποτε, τουλαχιστον στα βασικα.

-ο Βασιλαντωνοπουλος απλα δειχνει να κανει τα βασικα, που δυστυχως το διδυμο των αλλων 2, δεν τα κανει. πρεπει να τον δουμε κι αλλο για να πουμε οτι σιγουρα ειναι καλυτερος γιατι μεμονωμενα καλα ματς εχει κανει και ο Παουλινιο αλλα μετα φροντιζει να μας προσγειωνει. Ως τωρα παντως μπραβο στο παιδι, που χανει τοσον καιρο θεση στο ροστερ για να εχουμε τον ...Μπακακη. Δειχνει τουλαχσιτον ως τωρα να αξιζε μια θεση στο ροστερ.

- ο Ινσουα ειναι κριαρος αλλα ακομα κι ετσι τον προτιμω απο Λοπες που αμυντικα εινα φλουφλης. Να βελτιωθει ομως γιατι μερικα απο αυτα που εκανε χθες ηταν εντελως απαραδεκτα

- Ο Τσιγκρινσκι δεν φτανει που παιζει μαξ 25 ματς την σεζον, στο 1/3 απο αυτα ειναι εκτος ρυθμου και παιζει απο μετρια εως χαλια. Φετος θα εχει κι 1 ακομα χρονο στην πλατη του. Κοινως παρτε στοπερ χθες.

- ο Σβαρνας κανει και συμπαθητικα ματς, νομιζω οτι για παγκο και μερικες φορες βασικος δεν θα ενοχλουσε κανεναν. Αλλα μεχρι εκει αυτη την στιγμη. Αποριας αξιο παντως αν τελικα ο Χνιντ προοριζοταν για παγκο, ή απλα ως τωρα δεν εχει αφησει ικανοποιημενο τον Καρερα ωστε να τον υπολογιζει για βασικο.

-ο Κρσιτσιτς πρεπει να μεταφερθει σε ρολο ροτεησον και οχι βασικος και αναντικατασταστος, δεν ειναι για πολλα γενικα.  Αρκει βεβαια ο Σακχοφ να ειναι θετικος.

-πιστευω οτι τον Μανταλο χθες τον επηρεασε πολυ το τερεν, ειναι τετοιο το στυλ του, εχει και το παρελθον με 2 χιαστους και νομιζω ολα αυτα επαιξαν ρολο.

-ο Ανσαριφαρντ ειναι αδικο να κρινεται αυστηρα σε θεση που δεν ειναι η βασικη του θεση. Εγω νομιζω οτι εχει προσπαθησει αρκετα καλα ως τωρα, δεν εχει ιδιαιτερη τεχνικη, αλλα παλευει κι εχει αλλα θετικα στοιχεια.

-Ο Λιβαγια δεν ειναι μονο νευρικος/τρελος, αλλα και παικτικα ειναι σχετικα αργος και παιχτης αλανας που κραταει υπερβολικα την μπαλα. Για την ΑΕΚ και παλι ειναι μια χαρα, γιατι σπαταλαει μεν ενα σωρο επιθεσεις, αλλα 2-3 φορες ειναι ικανος να κανει τη ενεργεια διαφορας. Απλα μακαρι να καταλαβαινε κι αυτος οτι παιζοντας πιο απλα μπορει να ειναι και καλυτερος.

-Ο Ολιβειρα ειναι σε κακη κατασταση, οπως και να το κανουμε ομως απο δικες του ενεργειες εγινε η διαφορα χθες

-ο Γκαρσια αφησε μια πρωτη μικρη γευση αυτων που περιμεναμε. Ταχυτητα, δυναμη, γερα πατηματα, αθλητικοτητα κι ενα φαουλ στα περιστερια.

-τελος θεωρω λαθος Καρερα την αλλαγη Σακχοφ-Λιβαγια στο τελος. Σε αυτο το σημειο δεν κανεις αλλαγη συστηματος, απλα κερδιζεις χρονο. Αν λοιπον γινοταν καμια στραβη και δεχοσουν γκολ, εχανες την επιλογη να εχεις τον Λιβαγια για την παραταση (εστω για οσο χρονο τον θες) χωρις πραγματικα κανεναν απολυτως λογο. Ας εβγαζε τον Κρστιτσιτς πχ.

 

 

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

έλα @SpiRos, τι λέγαμε;

κιοφτές

Quote

Ο Τσιντώντας για τρίτο παιχνίδι έκανε τη διαφορά και παρακαλώ την συνομοταξία των “μακάρι να διαψευστώ” που τώρα… χαίρονται, όπως λένε, που τους ξεφτυλίζει ο Τσιντώντας να μην τα ξεχάσουν αυτά όταν θα έρθει η πρώτη γκέλα. Επίσης όσοι αποθεώνουν τον Βασιλαντωνόπουλο μην γράφουν λίγο παρακάτω πως χωρίς δεξί μπακ δεν πάμε πουθενά. Για τον Σβάρνα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Δεν καταλαβαίνει…

 

Link to comment
Share on other sites

Στα ολίγα , δε μπορώ να βλέπω άλλο τους μπροστά με το που παίρνουν μπάλα απλά να πηγαίνουν σε προσωπική ενέργεια ή να κρατάνε εριστικά τη μπάλα ενω έχουν τόσες επιλογές. Το να παίξεις γρήγορα , με μία ή έστω να αλλάξεις πετυχημένα 3 πάσες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .. Εγώ θα τους εδιωχνα όλους πραγματικά ή θα τους έβαζα πάγκο μέχρι να καταλάβουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Ολιβέιρα - μάρκο - μανταλος μη ξαναπαίξουν ποτέ μαζί. Καλό πάγκο ή πούλο σας εύχομαι

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Μάνταλος πάντως που χτες με εκνεύρισε στο πρώτο ημίχρονο που κοίταζε στο κέντρο τους άλλους να τρέχουν και γι αυτό τον ψήφισα ως χειρότερο (lol) ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο πέναλτι. Ε στο παρόν ρόστερ άλλος δεν την βγάζει.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, felman said:

Olos aftos o syrfetos palaimaxon pou exei mazepsei o evergeths einai against modern football.

Den boroun ta palikaria. Anaptyksh zero.

Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα φέτος είναι ότι χάσαμε τον Σιμάνσκι. Τα υπόλοιπα θα φτιάξουν μόλις μπουν οι νέοι σιγά σιγά (Γκαρσία, Σαχώφ για αρχή).

Link to comment
Share on other sites

-Τεράστιο πρόβλημα στα σεντερ-μπακ. Έγκλημα η απώλεια του Βράνιες, που και τη βραδύτητα του Τσιγκρίσκι κάλυπτε και στην πρώτη μπάλα έπεφτε δυνατά και στα στημένα πήδαγε καλά και γενικώς ήταν μια άμυνα μόνος του... Η δε σύγκριση με αυτό το παρτάλι το Σβάρνα κάνει το Βόσνιο να φαντάζει Μπαρέζι... και το οτί ο Χνιντ προφανώς δεν προορίζεται για αντι-Βράνιες, αλλά για να κάνει τα ρεπά του Τσιγκρίνσκι, άρα Σβάρνας καραβασικούρα τα λέει όλα για το ταβάνι της ομάδας...

-Ο Λιβάγια δεύτερη φορά μαλακία καρμπόν με τον τελικό που δώρισε το γκολ... λάθος πάσα προς τα πίσω, ενώ έχει ανέβει το μπακ, ο ίδιος μετα τα χέρια στις τσέπες, κι ο Σβάρνας να κάνει πισωπεταλιά με τα χέρια στην πλάτη αντί να πέσει στο φορ... ευτυχώς χθες αυτοί μπροστά ήταν παντελώς τζούφιοι...

-Για γέλια το σύστημα με τα τρια βαριά σεντερ-φορ μπροστά που για να χωρέσουν πρέπει οι δύο να παριστάνουν τον εξτρέμ... όπως κάποτε με το Μπλάνκο... όσο κι αν πραγματικά προσπαθουν κι ο Λιβάγια και ο Καρίμ οποιοσδήποτε σοβαρός αντίπαλος σε βλέπει και γελάει... κι αν από δεξιά λες οτί μπαίνει βασικός ο Γκαρσία και ΟΚ, από αριστερά δεν υπάρχει τίποτα (μόνο ο "λίγος" Αλμπάνης)... Αν δεν πωληθεί ένας εκ των Ολιβέιρα, Λιβάγια η απόκτηση παίχτη τύπου Ανσαριφάντ δεν είχε νόημα... γρήγορο ήθελες... χθες 90 λεπτά σε έπαιζε ο άλλος με την άμυνα στη γραμμή του κέντρου και δεν είχες έναν γαμημένο παίχτη να μπορεί να κάνει ένα σπριντ στο άδειο γήπεδο...

-Για τον "αρχηγό" χιλιογραμμένα πράγματα... γκέιμ τσέιντζερ με τα αγρίνια... αναφορά στο φύλλο αγώνος με τους καλούς...

 

Εν κατακλείδι,

Αν είναι να πάρεις έναν παίχτη θες βασικό σέντερ-μπακ κι αν είναι να πάρεις δύο θες κι αριστερό χαφ... ξέρουμε πως πιθανότατα θα αποκλειστείς από Βολφσμπουργκ κι αντί να πάρεις θα πουλήσεις... Ας ελπίσουμε να περάσει ο Τσετσένος στους ομίλους μπας και βάλει δύσκολα στον πρεζέμπορα κι έχει λίγο ενδιαφέρον το κωμικό ελληνικό πρωτάθλημα... 

Εμείς είμαστε για "δέος με την εικόνα της τσάπας στη Δεκελείας" και για "πάρτυ τίγρη στην επσ ανατολικής αττικής και γρεβενών" (αν κι εκεί κανείς δεν έχει καταλάβει ποιό το νόημα, αφού με τους μεγάλους έχει ξένους διαιτητές και με τους παναιτωλικούς έχει Ζαχαριάδη και οχτώ κίτρινες από μισάωρο...) 

α, και για κανα χάντμπολ (για όσους καταλαβαίνουν πως παίζεται τέλοςπάντων...)

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, tzav said:

...και για "πάρτυ τίγρη στην επσ ανατολικής αττικής και γρεβενών" (αν κι εκεί κανείς δεν έχει καταλάβει ποιό το νόημα, αφού με τους μεγάλους έχει ξένους διαιτητές και με τους παναιτωλικούς έχει Ζαχαριάδη και οχτώ κίτρινες από μισάωρο...) 

Εγώ πιστεύω πως ασχολείται με τις ΕΠΣ γιατί μόνο εκεί τον παίρνει να κάνει τον μάγκα, σε κάτι φρόκαλα 70 χρονών που το μόνο που ξέρουν είναι να φυτεύουν ντομάτα και να την πέφτουν σε διαιτητές στα τοπικά πρωταθλήματα, βγαίνοντας με περηφάνεια μετά στο καφενείο του χωριού. Εκεί που έχει σημασία δε μπορεί να κάνει το μάγκα, οπότε την πούλεψε και πήγε στα μπαρμπάδια που τον βλέπουν για θεό.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Νονός said:

Ναι, πως ... βέβαια !!!

Σε μια από τις προκλητικά πολυδάπανες εκδρομές του στη Σάντα Φλόρα του Τρίνινταντ εντ Τομπάγκο, καλεσμένος του γνωστού πλέον ντόπιου ασθενούς του, είχε πετάξει ο @Stylianopoulos αερόμπαλα ΑΕΚ αγορασμένη από το περίπτερο της πλατείας -ενάμιση δολλάριο TTD- στην αυλή του φτωχικού των Γκαρσία ....

 Σ'αυτούς δεν πιάνει η αερόμπαλα στις αυλές . Αυτά είναι για μικράκια σε χωριά νησιών και επαρχίας . Εκεί ΝΑΙ αυτός είναι Ο τρόπος μου να κάνω νέα ΑΕΚάκια.

 Λιβάι θα προσεγγίσω με πουκάμισο , ύφος και επαγγελματισμό .. α λα Τσιγκρίνσκι ,θα τον κάνω να με έχει ανάγκη ιατρικά και μετά ενώ θα μπορώ δε θα απαντάω (αμέσως) στις κλήσεις του . Ναχει αγωνία αν μπορεί ο μεγαλογιατρός να ακούσει το (νέο) πρόβλημα του..

 

  ΜΟΝΟ ΑΕΚ παιδιά ,εχθές νικήσαμε και ενώ με περιτριγυρίζουν τόσα προβλήματα ..έχω πάρει δέκα ανάσες ψυχικά .

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Stylianopoulos said:

 Θα τον κάνω να με έχει ανάγκη ιατρικά και μετά ενώ θα μπορώ δε θα απαντάω (αμέσως) στις κλήσεις του . 

Ξερετε τι κανει, ετσι? Παει μπροστα τους και ανοιγοκλεινει το στομα χωρις να βγαζει φωνη. Αρχιζουν οι αλλοι, "μα τι λετε, δε σας ακουω", οποτε να, τους βγαζει προβλημα στ αυτια.

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, AG21 said:

Τσαταλης. 5/10 στο μάρκο που πάλεψε εκανε μια καλή κεφάλια, προσπάθησε να ανεβάσει ομάδα και να βγάλει φάσεις αλλά απλά δεν του βγήκαν. 

aek%20vathmologia.PNG?itok=RC1_bZ27

 

Στον Τσιγκρίνσκι έπρεπε χειρότερη βαθμολογία όπως και σε Κριστισιτς κλπ.

Ο Ολιβέϊρα παρότι σε κάποιες φάσεις μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές ήταν κινητικός και με θετική απόδοση. Προφανώς αν είχε την ευχέρεια μίας εκτελεστικής δεινότητας σε πρώτο χρόνο από δύσκολες θέσεις τύπου Αραμπί ή Αραούχο(στα καλά του) τότε δεν θα ήταν στην Ελλάδα.

Πλην όμως παρατηρείται πάλι το φαινόμενο της ατομιστίας. Π.χ. νομίζω πως και στο σουτ που επιχείρησε, δεν το ξαναείδα, προς το τέλος του αγώνα μπορούσε να βγάλει πάσα ή ΄σεντρα.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tzav said:

-Τεράστιο πρόβλημα στα σεντερ-μπακ. Έγκλημα η απώλεια του Βράνιες, που και τη βραδύτητα του Τσιγκρίσκι κάλυπτε και στην πρώτη μπάλα έπεφτε δυνατά και στα στημένα πήδαγε καλά και γενικώς ήταν μια άμυνα μόνος του... Η δε σύγκριση με αυτό το παρτάλι το Σβάρνα κάνει το Βόσνιο να φαντάζει Μπαρέζι... και το οτί ο Χνιντ προφανώς δεν προορίζεται για αντι-Βράνιες, αλλά για να κάνει τα ρεπά του Τσιγκρίνσκι, άρα Σβάρνας καραβασικούρα τα λέει όλα για το ταβάνι της ομάδας...

-Ο Λιβάγια δεύτερη φορά μαλακία καρμπόν με τον τελικό που δώρισε το γκολ... λάθος πάσα προς τα πίσω, ενώ έχει ανέβει το μπακ, ο ίδιος μετα τα χέρια στις τσέπες, κι ο Σβάρνας να κάνει πισωπεταλιά με τα χέρια στην πλάτη αντί να πέσει στο φορ... ευτυχώς χθες αυτοί μπροστά ήταν παντελώς τζούφιοι...

-Για γέλια το σύστημα με τα τρια βαριά σεντερ-φορ μπροστά που για να χωρέσουν πρέπει οι δύο να παριστάνουν τον εξτρέμ... όπως κάποτε με το Μπλάνκο... όσο κι αν πραγματικά προσπαθουν κι ο Λιβάγια και ο Καρίμ οποιοσδήποτε σοβαρός αντίπαλος σε βλέπει και γελάει... κι αν από δεξιά λες οτί μπαίνει βασικός ο Γκαρσία και ΟΚ, από αριστερά δεν υπάρχει τίποτα (μόνο ο "λίγος" Αλμπάνης)... Αν δεν πωληθεί ένας εκ των Ολιβέιρα, Λιβάγια η απόκτηση παίχτη τύπου Ανσαριφάντ δεν είχε νόημα... γρήγορο ήθελες... χθες 90 λεπτά σε έπαιζε ο άλλος με την άμυνα στη γραμμή του κέντρου και δεν είχες έναν γαμημένο παίχτη να μπορεί να κάνει ένα σπριντ στο άδειο γήπεδο...

-Για τον "αρχηγό" χιλιογραμμένα πράγματα... γκέιμ τσέιντζερ με τα αγρίνια... αναφορά στο φύλλο αγώνος με τους καλούς... 

 

Εν κατακλείδι,

Αν είναι να πάρεις έναν παίχτη θες βασικό σέντερ-μπακ κι αν είναι να πάρεις δύο θες κι αριστερό χαφ... ξέρουμε πως πιθανότατα θα αποκλειστείς από Βολφσμπουργκ κι αντί να πάρεις θα πουλήσεις... Ας ελπίσουμε να περάσει ο Τσετσένος στους ομίλους μπας και βάλει δύσκολα στον πρεζέμπορα κι έχει λίγο ενδιαφέρον το κωμικό ελληνικό πρωτάθλημα... 

Εμείς είμαστε για "δέος με την εικόνα της τσάπας στη Δεκελείας" και για "πάρτυ τίγρη στην επσ ανατολικής αττικής και γρεβενών" (αν κι εκεί κανείς δεν έχει καταλάβει ποιό το νόημα, αφού με τους μεγάλους έχει ξένους διαιτητές και με τους παναιτωλικούς έχει Ζαχαριάδη και οχτώ κίτρινες από μισάωρο...) 

α, και για κανα χάντμπολ (για όσους καταλαβαίνουν πως παίζεται τέλοςπάντων...)

Άψογος

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν φτάνουμε να ψάχνουμε μια φάση μια κεφάλια ένα σουτ ή μια πασα για να δικαιολογήσουμε έναν παικτη νομίζω ότι κάτι βλέπουμε λάθος. Δεν γίνεται να είσαι παίκτης που ζητάει ένα μυριο και να λέμε έκανε μια καλή κεφάλια. Η έβγαλε μια πασα. Τότε δεν θα πρεπει να έχουμε απαιτήσεις απο τον Μπακάκη και τον κάθε Μπακάκη. Οχι επειδή συμπαθουμε Λιβάγια, Ολιβέιρα να είναι στο απυρόβλητο. Χθες ήταν κακοί και οι 2 . Ο ένας κρατουσε μπάλα πολυ και ο άλλος παλι έκανε τα γνωστά. Να δικαιολογήσουμε τον Πετραν λόγω του αγωνιστικού χώρου και των χιαστών οκ. Αλλά οι άλλοι δεν. Και από αυτους θέλεις να τραβηξουν σε αυτά τα ματς. Ζητάς ; δίνεις 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, fighter21 said:

Kοιτα να δεις συμπτωση ε;...
Ο Μασσιμο πρεπει να προετοιμασει την ομαδα να τρωει σιδερα..

Πρωτη γραμμη αμυνας οι επιθετικοι και να μην δουμε παλι τον Μανταλο να περπαταει οταν χανουμε την μπαλα..
Θα πρεπει ολα τα παιδια να τρεξουν παρα πολυ την Πεμπτη. Να παιξουν σαν "αδερφια" ο ενας για τον αλλον με αλληλοκαλυψη αμυντικα και φουλ ομαδικο πνευμα επιθετικα, ωστε να μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε τις οποιες ευκαιριες δημιουργησουμε σε αντεπιθεσεις. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×