Jump to content

Παλιοί παίκτες της ΑΕΚ #2


Recommended Posts

12 minutes ago, Hoffman21 said:

Αυτος που έκανε και προσφυγή;;

Τι να πω, πολύ αινιγματικό το ποστ, με άδειες κλεψύδρες..

Τι να θέλει άραγε να πει ; 

Είναι γνωστό ότι ο τίγρης συγχωρεί ευκολα 

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Skepastos said:

Έχει χορηγό τη Nike και την προμοτάρει συνέχεια. Το ποστ αφορά την επικείμενη συμφωνία ΑΕΚ-Nike

Χάθηκαν οι ποδοσφαιριστές ολόκληρη nike να έχει πρεσβευτή τον Άραβα 

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Hades said:

Χάθηκαν οι ποδοσφαιριστές ολόκληρη nike να έχει πρεσβευτή τον Άραβα 

Εδώ αποκλειστικός διανομέας της Nike στην Ελλάδα είναι ο Ηλιας ο Αρμοδωρος 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Skepastos said:

Εδώ αποκλειστικός διανομέας της Nike στην Ελλάδα είναι ο Ηλιας ο Αρμοδωρος 

καλα αυτο ειναι ασχετο. αυτος εχει γινει επιχειρηματιας, ασχετα με το ποιος ηταν ως ποδοσφαιριστης.

παντως ειχες δικιο για τον Αραβιδη χθες, γιατι εγινε μεγαλο θεμα στο νετ μηπως επιστρεφει και γελασουν και οι πετρες.

Link to comment
Share on other sites

Από τότε που έφυγε αυτός ο τεμπέλης, ο ατομισταράς ο Μάρκος ο Λιβάγιας, έχουμε τρελλαθεί να βλέπουμε μαχητική και μπαλάτη ομαδάρα.

Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Janjanin said:

Από τότε που έφυγε αυτός ο τεμπέλης, ο ατομισταράς ο Μάρκος ο Λιβάγιας, έχουμε τρελλαθεί να βλέπουμε μαχητική και μπαλάτη ομαδάρα.

Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση

αφού χαλούσε το κλίμα και έτρωγε τον αλμπανη(εννοείται εδώ μέσα δεν είχε γραφτεί αλλά κυκλοφορούσα κάτι τέτοια) 

Link to comment
Share on other sites

ναι, εμειναν οι παιχταραδες στην θεση τους.

 

Εντωμεταξυ αυτος ο Λοπες δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανει για να φυγει για κανεναν Παναιτωλικο. Εχω ηδη μετανιωσει που τον ψηφισα να μεινει για παγκο, ουτε για εκει δεν ειναι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λαζαρο Χριστοδουλοπουλο

 

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για όλους και για όλα στο Face 2 Face, και είπε... ατακάρες. Ας δούμε μερικές από αυτές: 

- Βοήθησα πολύ τον ΠΑΟΚ. Με την μεταγραφή μου ο ΠΑΟΚ πληρώθηκε ένα ποσό, που τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Δεν έχω πάρει ούτε ένα credit από αυτά. Είναι πονεμένη ιστορία. Ναι έκανα λάθος συγνώμη. Που την επόμενη μέρα που ζητήσατε ένα εκατομμύριο ευρώ, που ζητήσατε να φύγω δανεικός, που ήμουν απλήρωτος έξι μήνες, που ο Ντουμιτρέσκου δεν ήθελε να με βάλει και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Σηκώθηκα και έφυγα γιατί είπε η Λίβερπουλ θα με πάρει μέσω της FIFA. Nαι, συγνώμη που σηκώθηκα και έφυγα... 

- Θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό… Η μεγαλύτερη χαρά μου θα ήταν να γυρίσω κάπου μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη. Είναι ο αρχηγός της καρδιάς μου, τον αγαπώ πολύ… Με έκοψε τον περασμένο Ιανουάριο ο Μπόλονι… Δεν ξέρω τον λόγο. Χθες ήμουν με τον Μακέντα για καφέ και μου έλεγε οτι τους έλεγε ο Μπόλονι τι έξυπνος παίκτης που είμαι και να με προσέχουν. Είχε μείνει άφωνος ο Μακέντα με τον Μπόλονι. Δεν χρειαζόταν να πει κάτι. Έβλεπες απλά το πρόσωπό του. Και το 2016 ο Στραματσόνι που έλεγε ότι θέλει λεφτά η Βερόνα… Τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να με πάρει με μηδέν ευρώ… Φάγαμε ψωμάκι με Σισέ στον πολυμετοχικό…

- Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν άτρωτη… Με έθιξαν τα λόγια του κυρίου Μελισσανίδη. Δεν απάντησα σε εκείνη την συνάντηση που κράτησε μόλις δύο λεπτά. Έβαλα την ουρά στα σκέλια και έφυγα… Γιατί να μην εκτιμηθεί η βοήθεια που έδωσα στην ΑΕΚ;

- Εμένα σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή ο Μαρτίνς δεν ήθελε να με βοηθήσει όταν γύρισα από τον τραυματισμό μου. Τον πρώτο χρόνο δεν εισέπραξα από αυτόν την προπονητική δικαιοσύνη… Δεν με πίστευε 100%... Οι τραυματισμοί με διέλυσαν στον Ολυμπιακό… Αν δεν υπήρχαν πιστεύω ότι θα ήμουν ένα από τα καλύτερα εξτρέμ στην ιστορία της ομάδας… Εκανα κακό στον εαυτό μου στον Ολυμπιακό σε κάποια πράγματα, έβαλα πολύ συναισθηματισμό… Κατά 90% θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το κύπελλο… Παιχτούρα ο Ελ Αραμπί.

- Ποτέ δεν είχα δηλώσει ότι καλύτερα να γίνω οικοδόμος παρά να γυρίσω στον ΠΑΟΚ… Με ήθελε ο ΠΑΟΚ όταν επρόκειτο να γυρίσω από την Ιταλία… Αλλά και μόλις τελείωνα από την ΑΕΚ…

- Ναι, θα πήγαινα στον Αρη…

- Γιατί έπρεπε να πάρει τηλέφωνο ο κύριος Μελισσανίδης για να επιστρέψω στην Εθνική; Γιατί κόπηκα από την Εθνική ως παίκτης του Ολυμπιακού;

- Τσακωνόταν ο Χιμένεθ με τον Βράνιες. Δεν έκανε ο Βράνιες αυτά που ήθελε ο coach και του έλεγε «άσε μας ρε Μουρίνιο» και του απαντούσε ο Χιμένεθ «έλα να παίξουμε ξύλο, εγώ ο Μουρίνιο εσύ ο Ράμος.»

- Ήμουν διακοπές και ξεκίνησα από τη Λευκάδα να πάω Θεσσαλονίκη για να μαζέψω τα πράγματά μου ως παίκτης του Ολυμπιακού. Φτάνω και μου λένε δεν θέλουμε να σε δώσουμε στον Ολυμπιακό.  Απλά πήγαινε και κάνε ένα ραντεβού. Την πρώτη μέρα δεν τα βρήκαμε, ενώ ήταν και μια ατάκα του κυρίου Αντωνίου που με πείραξε. «Αν είναι έτσι πάω και παίρνω έναν από την Αργεντινή» μου λέει, «ε πήγαινε» του απάντησα...

Link to comment
Share on other sites

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Αν δεν κάνω λάθος ο Κετσπάγια με ζήτησε από τον Ιούλιο, αλλά δεν ξέρω αν υπήρχε χώρος για εμένα, καθώς η ΑΕΚ με ζήτησε από την στιγμή που έφυγε ένας παίκτης για το Ντουμπάι, νομίζω ο Μπαρμπόσα. Ηθελα να γυρίσω στην ΑΕΚ, παρόλα αυτά δεν ήθελε κανείς από την οικογένεια μου να γυρίσω. Μίλησα με τον Μελισσανίδη, τον πήρα στο τηλέφωνο για να του πω τι έχω στο μυαλό μου».

Για την ΑΕΚ που φτιάχτηκε με την άφιξη του: «Υπήρχε η αύρα του κυπέλλου, οπότε υπήρχε η αίσθηση στον κόσμο ότι πάει κάτι καλό να φτιαχτεί. Μπορεί να υπήρχε η απογοήτευση από την Σεντ Ετιεν, όμως η μεταγραφή μου συνέπεσε με αυτή του Λέσκοτ και και πήγα καλά και εγώ στα φιλικά και κατάλαβε ο κόσμος ότι πήγαινε κάτι καλό να γίνει».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Η ιστορία μου στην ΑΕΚ ξεκινάει με τον Μανόλο Χιμένεθ. Είχαμε σχέση λατρείας και κολάσεως, δηλαδή τον είδα προχθές και δεν γινόταν να μην τον αγκαλιάσω, τον αγαπάω, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Είναι αυτός που φοράει τη φόρμα εργασίας, για να μοιραστώ μία ατάκα του, ζητάει από τον ποδοσφαιριστή του να τα δώσει όλα στο γήπεδο. Μας έλεγε παίξτε κερδίστε και μετά θα πάτε για καφέ στην Γλυφάδα. Την χρονιά του πρωταθλήματος πήρα τα πιο πολλά ρεπό της καριέρας μου».

Ενω για το κολάσεως που ανέφερε είπε: «Κολάσεως γιατί είχε μια φιλοσοφία  πάνω στο ποδόσφαιρο, η οποία κάποιες φορές είναι η αντιγραφή του συστήματος του αντιπάλου. Παίζαμε με 3-5-2 και εγώ δεν ταίριαζα στο συγκεκριμένο σύστημα και τσαντιζόμουν. Η ΑΕΚ ήταν εξαρτημένη εκείνη τη σεζόν από εμένα».

Ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα πως: «Είχαμε μία ομάδα που έπνιγε τον αντίπαλο. Νιώθαμε ότι δεν θα χάσουμε από κανέναν».

Για… τους τσακωμούς με τον Χιμένεθ: «Τσακωθήκαμε 2-3 φορές. Μου έλεγε τη Δευτέρα το πρωί ότι είμαι εκτός αποστολής και το βράδυ της Τετάρτης ξεκινούσα βασικός. Την σεζόν 2017/18 ήθελα να φύγω, είχα πάρει τον μάνατζερ μου».

Μίλησε και στον Μπάγεβιτς: «Αυτός που με ηρέμησε και με έβαλε στην θέση μου ήταν ο Μπάγεβιτς. Παίζαμε φιλικά και δεν ξεκίνησα σε 2 παιχνίδια. Στο 2ο μάλιστα έκανα ζέσταμα με τα πιτσιρίκια. Εγώ προερχόμουν από μία καλή χρονιά και πίστευα πως ήταν η στιγμή μου. Είχα μία αντίδραση… τραγική. Σε 45 λεπτά έκανα 100 μέτρα και αυτά περπατώντας. Ο Μανόλο με φώναξε την άλλη μέρα, μου είπε τα δικά του, του είπα τα δικά μου… σκοτωμός! Ο Ντούσκο ήταν αυτός που με ηρέμησε. Μου είπε “υπάρχει κάποιος άλλος για δεξιά; Μόνο εσύ”. Μία-δύο μέρες κράτησε όλο αυτό, μετά ηρέμησα».

Για την ομάδα του πρωταθλήματος: «Είχαμε καταφέρει να φτάσουμε στον τελικό στον Βόλο, καταλαβαίνει ο κόσμος για τον Βόλο δεν χρειάζεται να πω άλλα, και να τερματίσουμε 2οι. Ηρθε ο Λιβάγια, έκανε προετοιμασία ο Τσιγκρίνσκι και εγώ, ήρθε και ο Αραούχο, ο Χιμένεθ είχε δέσει την ομάδα…»

Για το κλίμα: «Τέλειωνε το φαγητό και εμείς το παίζαμε Ιταλοί. Εγώ, ο Λιβάγια κτλ. μετά το φαγητό καθόμασταν για εσπρεσάκι. Αρχικά ήμασταν 2 άτομα, μετά γίναμε 12. Πηγαίναμε στα δωμάτια των Ελληνων και παίζαμε σφαλιάρες. Μετά παίζαμε τα παιχνίδια, εγώ όταν ήμουν κουρασμένος έλεγα στον Σέρχιο, καθάρισε το εσύ, το παστέλωνε αυτός και μετά σε άλλο ματς πήγαινα στον Μάρκο, τα άλλα τα καθάριζα εγώ. Ξέραμε μέρα στην ομάδα πως θα πετύχουμε τον στόχο μας. Καταπίνανε και χιλιόμετρα οι Σιμόες-Γαλανόπουλος».

Αναφέρθηκε και 3-2 με τον Ολυμπιακό: «Οποιος βάλει να δει το ματς θα δει μια ΑΕΚ φουριώζα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί και τρώμε ένα γκολ από το πουθενά, κάνουμε αλλαγές και βάζουν άλλο ένα, ήταν τέτοια εικόνα στο ματς που δεν δικαιολογείται».

Για το φάουλ: «Ο τολμών νικά. Το δοκίμασα και μου βγήκε, από τον Ζουνίνιο το έβλεπα αυτό. Ηταν το καλύτερο γκολ της καριέρα μου. Είχα πει 2 μέρες πριν ότι η μπάλα θα πάει αεροπλανικά οριζόντιο δοκάρι και μέσα, έχασα μόνο το οριζόντιο».

Για τις φήμες πως ο Μανόλο είχε παίξει ξύλο με τον Βράνιες: «Ισχύουν οι φήμες ότι έχει παίξει ξύλο με παίκτες. Εγώ δεν το ξέρω προσωπικά, ήμουν στην εθνική. Πήγαινε ο Βράνιες και έκανε αυτά που έκανε, του έλεγε και ο Μανόλο τα δικά του, του έλεγε ο Βράνιες, σιγά ρε Μουρίνιο και τότε του απαντούσε ο Χιμένεθ, έλα να τις παίξουμε, εγώ ο Μουρίνιο, εσύ ο Ράμος».

Για τις σχέσεις τους με τους συμπαίκτες: «Εγώ έκανα παρέα με τον Αϊντάρεβιτς. Ο Λόπες ήταν ο κλόουν της ομάδας, με την έννοια ότι μας έκανε να περνάμε ωραία».

Αν έκαψε ο Χιμένεθ το χαρτί του με το πήγαινε έλα: «Δεν βλέπω πως ο Μανόλο έκαψε το χαρτί του με τα πήγαινε-έλα στην ΑΕΚ. Δεν είναι ντροπή να πηγαίνεις κάπου όταν σε καλούν. Ο Χιμένεθ νομίζω έχει δεθεί με την ΑΕΚ», ενώ πρόσθεσε πως «ο Χιμένεθ είναι ένας κανονικός προπονητής».

Μίλησε ξανά για την ομάδα του πρωταθλήματος: «Ήταν άτρωτη η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, στην καλή μας μέρα δεν χάναμε από καθέναν. Στην πρώτη καραντίνα είδα το ματς με την Μπριζ, έχουν φάει τρία γκολ και δεν έχουν κάνει 2ο κοντρόλ.

Αυτή η ομάδα διάλεξε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν περνούσαμε από Ντιναμό θα παίζαμε ευρωπαϊκό πριν από τον ΠΑΟΚ, φοβόντουσαν ότι η ομάδα είναι ήδη στα κόκκινα.

Στο ματς εδώ με την Ντιναμό εδώ δεν έχω ξεκινήσει εγώ και ο Αραούχο, στο Κίεβο ενώ έχουμε 65% κατοχή βγαίνω εγώ και Αραούχο στο 70′ γιατί παίζαμε την Δευτέρα με τον Ατρόμητο, με πείραξε. Στο λεωφορείο μετά την Ντιναμό  ήταν λες και πηγαίναμε σε κηδεία και λέω εγώ “σας άρεσε η Ευρώπη; Ελλαδίτσα μόνο τώρα”».

Για τους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος: «Πανηγύρισα το πρωτάθλημα που πήρε εγώ με τους συμπαίκτες μου, τους φίλου μου. Υπήρχαν δικοί μου που ξέρανε ότι έχω κλείσει στον Ολυμπιακό και μου στείλανε πήγαινε να το ευχαριστηθείς (αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς)».

Για το 2+1: «Εγώ είχα πει να κάνουμε 3ετες και μου λένε 2+1. Ηταν ένας από τους λόγους που δεν συμφωνούσαμε. Μου είχαν δώσει τον λόγο τους. Εγω άφησα 3 δραχμές για να έρθω για 1. Μου είχαν πει δείξε μας ότι είσαι καλά και εμείς εδώ είμαστε. Ζητάω κάτι παραπάνω, τίποτα. Εγινε μόνο μια συνάντηση με τον Μελισσανίδη στη Γλυφάδα. Δεν μίλησα ποτέ με Λυμπερόπουλο, μου είχε πει μόνο ότι μίλησε με τον πρόεδρο.

Εγω έχω βάλει 10 γκολ μέχρι τα Χριστούγεννα και μου έλεγαν θα το δούμε. Δεν ίσχυε το 2+1, δεν ήταν έγκυρο το συμβόλαιο, καμία πλευρά έτσι και αλλιώς δεν τήρησε την δέσμευση της. Ούτε εγώ, ούτε η ΑΕΚ. Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ίσχυε το 2+1. Ειχα πει θα σας περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για την συνάντηση με τον Μελισσανίδη: «Βρέθηκα Απρίλιο με Μελισσανίδη. Δύο λεπτά ήταν το ραντεβού, άκουσα τέτοια λόγια τα οποία με θίξανε, δεν απάντησα από σεβασμό, έβαλα την ουριά μου στα σκέλια και έφυγα.

Ήταν η τελευταία συζήτηση με άνθρωπο της ΑΕΚ. Δεν είδα ποτέ ξανά τον Μελισσανίδη, ούτε στα αποδυτήρια».

Ενώ για το τι του είπαν στα αποδυτήρια: «Καλύτερα να μην πω τι μου είπαν στα αποδυτήρια, θέλω να προστεύσω κάποιους».

Για την απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό: «Πήρα σωστή απόφαση. Πήρα στα 32 μου μία από τις καλύτερες μεταγραφές στην καριέρα μου».

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο λόγο απο πέρυσι έχει αρχίσει να κάνει μεταστροφή το αρχίδι αυτό. Το μονο μου επιβεβαιώνεται είναι οτι είχε υπογράψει αρκετά πριν τον τελικό κυπέλλου, οπότε σάλτα και γαμήσου ρε παιδάκι

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Skepastos said:

Για κάποιο λόγο απο πέρυσι έχει αρχίσει να κάνει μεταστροφή το αρχίδι αυτό. Το μονο μου επιβεβαιώνεται είναι οτι είχε υπογράψει αρκετά πριν τον τελικό κυπέλλου, οπότε σάλτα και γαμήσου ρε παιδάκι

Οχι θα καθοταν να περιμενει τον Μελισσανιδη να κλεισει το καρε των Σιμοες-Λαμπροπουλος-Μπακασετας.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Skepastos said:

Για κάποιο λόγο απο πέρυσι έχει αρχίσει να κάνει μεταστροφή το αρχίδι αυτό. Το μονο μου επιβεβαιώνεται είναι οτι είχε υπογράψει αρκετά πριν τον τελικό κυπέλλου, οπότε σάλτα και γαμήσου ρε παιδάκι

Από την στιγμή που ήταν δικαίωμά του, καλά έκανε εφόσον έτσι ήθελε

Εγώ θυμάμαι πάντως να τα δίνει όλα μέχρι το τελευταίο του παιχνίδι πάντως. Θα ταν χαζό να μην το κάνει άλλωστε

Αυτό για το οποίο ελέγχεται είναι αν όντως έστειλε εξώδικο πριν τον τελικό, άλλη μουνοπανιά εγώ δεν θεωρώ ότι μας έπαιξε

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AlexKR21 said:

Από την στιγμή που ήταν δικαίωμά του, καλά έκανε εφόσον έτσι ήθελε

Εγώ θυμάμαι πάντως να τα δίνει όλα μέχρι το τελευταίο του παιχνίδι πάντως. Θα ταν χαζό να μην το κάνει άλλωστε

Αυτό για το οποίο ελέγχεται είναι αν όντως έστειλε εξώδικο πριν τον τελικό, άλλη μουνοπανιά εγώ δεν θεωρώ ότι μας έπαιξε

Εγω αμα με ειχε βρισει ο Μελισσανιδης στο μεταξυ μας (οπως λεει ουσιαστικα ο Λαζαρος) θα εθετα τον εαυτο μου εκτος ομαδας την αλλη στιγμη. Επισης μαζι με το εξωδικο, να βαλουμε και τα ρεπορταζ εκεινης της περιοδου με τους Κεφτεδες να γραφουν οτι "να δουμε αν ο Λαζαρος εχει υπογραψει να σταματησει ουσιαστικα το ποδοσφαιρο". 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Vargas21 said:

Ενώ για το τι του είπαν στα αποδυτήρια: «Καλύτερα να μην πω τι μου είπαν στα αποδυτήρια, θέλω να προστεύσω κάποιους».

Εντωμεταξυ τα χει πει σιγουρα χαρτι και καλαμαρι ο Μανταλος στον Μελισσανιδη και μπορουμε να υποθεσουμε ποιοι ειπαν και τι..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Έχεις δώσει, μαζί με αραουχο,λιβαια το πρωτάθλημα στην ομάδα ,βάζεις το γκολ της δεκαετίας στον ημιτελικό και σου έρχεται στην συνάντηση το ραμολι για δύο λεπτά και σε βρίζει. Ρε και λίγα έκανε. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, tony_montana said:

Έχεις δώσει, μαζί με αραουχο,λιβαια το πρωτάθλημα στην ομάδα ,βάζεις το γκολ της δεκαετίας στον ημιτελικό και σου έρχεται στην συνάντηση το ραμολι για δύο λεπτά και σε βρίζει. Ρε και λίγα έκανε. 

Ρε φύγε από δω ρε μλκ ρε μπρο.

Link to comment
Share on other sites

Ο Χριστοδουλόπουλος ανεξάρτητα από το πότε συμφώνησε πρόσφερε πολλά και δεν πούλησε ΑΕΚοφροσύνη.

Το σημαντικό στα παραπάνω όμως δεν αφορά την αποχώρηση του αλλά τα όσα λέει για την πρωταθληματική χρονιά, τον Χιμένεθ και τον Μπάγεβιτς.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως πολύ καλά τα λέει για την πρωταθληματική ΑΕΚ του Χιμένεθ. Αυτήν την εικόνα έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνη η ομάδα έκλεισε (πρόωρα) τον κύκλο της και ίσως συνειδητά. Δυστυχώς η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε να εξαργυρώσει ήταν η παρουσία και τα λεφτά του ΤσΛ για το γήπεδο (?). Τους ευχαριστώ όλους και τον βλακάκο τον Λάζαρο φυσικά που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×