Jump to content

Παλιοί παίκτες της ΑΕΚ #2


nikos
 Share

Recommended Posts

On 10/29/2022 at 6:29 PM, billy21 said:

O αδικημένος πάλι δεν παίζει.... ούτε καν στην αποστολή δεν τον βλέπω. Του χρόνου τον βλέπω στο χωριό του να.... χομπάρει ποδοσφαιρικά.

Ποιος ρε;

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, SpiRos said:

Μπακασέτας γκολάρα μόλις.

Πήρε τη τζούρα ΑΕΚαρας τη Κυριακή και φτιάχθηκε ώστε να πετάει ο παικταράς. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, billy21 said:

«Σε 10 μήνες φυλάκιση και 5.000€ χρηματική ποινή με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών παλαίμαχος αθλητής για τρανσφοβική ανάρτηση του το 2017 κατά το χρόνο που συζητούσε η Βουλή το νομοσχέδιο για την Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου με την οποία διέγειρε αναγνώστες σε πράξεις μίσους και διακρίσεων.

Ρε τον Βαθιλακη 

Link to comment
Share on other sites

On 10/25/2022 at 10:35 PM, CHⓇIS said:

Γιακουμακης μας πιτσιλαει

Τον ηθελα αντι του κοσιδη

 

Καλά τώρα θα τον θέλαμε,   αλλά όταν έπαιζε σε μας ο μόνος λόγος που τον βλέπαμε κάπως  θετικότερα από ότι βλέπουμε σήμερα τον Κοσίδη ήταν το γκολ στο καραισκάκη.

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, nikos said:

Έφυγε από την ζωή, RIP

Τάκης Αργυρός

http://www.kitrinomavro.gr/aekpedia/2015/05/23/τάκης-αργυρός/

Και επειδή -προφανώς- ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν είχε "ασχοληθεί" με τον εκλιπόντα, τα περισσότερα σάϊτς έβαλαν αυτούσιο και αμάσητο το κείμενο της AEKpedia.

https://www.alphafm.gr/έκτακτο-μεγάλη-θλίψη-στην-καστοριά-πέ/

https://www.svouranews.gr/πέθανε-ο-τάκης-ο-αργυρός/

https://www.enwsi.gr/1233885/aek/aek-podosfairo/efyge-apo-ti-zoi-o-takis-argyros-stoper-stin-aek-stis-arches-ton-80s.html

Το τελευταίο, το "Ένωση.τζιάρ" έκλεψε ΚΑΙ τη φωτογραφία ...

Για κακή τους τύχη το λήμμα της AEKpedia περιείχε πολλές ανακρίβειες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ξέφυγαν" από τα "χτενίσματα" τότε ......

Το λήμμα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Νονός said:

https://www.enwsi.gr/1233885/aek/aek-podosfairo/efyge-apo-ti-zoi-o-takis-argyros-stoper-stin-aek-stis-arches-ton-80s.html

Το τελευταίο, το "Ένωση.τζιάρ" έκλεψε ΚΑΙ τη φωτογραφία ...

Εσείς που ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα τα ... ιντερνετικά, θα μου πείτε πως γίνεται να είναι ... "Photo Credits INTIME"

enar.jpg

 

... ένα ΔΙΚΟ ΜΟΥ crop από μια ομαδική του 1979 ????????????

a7980.jpg

:blink:

  • Δικεφαλάκι 2
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Τίτλοι τέλους για τον  Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος στα 36 του χρόνια, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, και έγραψε τη δική του ιστορία με τα κιτρινόμαυρα, συμμετέχοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκανε γνωστό με ανάρτηση του στα social-media, πως κρεμά τα παπούτσια του.

«Μετά από 15 χρόνια, το παιδικό μου όνειρο φτάνει στο τέλος του… Ειμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα αυτό το όνειρο, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό για όλα όσα έζησα και έμαθα από το ποδόσφαιρο. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και μέρη και έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου για όλη την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πατέρα μου, που ακόμα και αν είχε απορρίψεις στην αρχή της διαδρομής, ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό μου...

Ήταν η μεγαλύτερη ώθηση για’ μένα, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω! Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στη γυναίκα μου που άφησε τα πάντα για να ζήσω το όνειρο μου, σε μέρη και ομάδες που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν αλλά που έγιναν το σπίτι μας... και το κυριότερο, πάντα με στήριζε ανά πάσα στιγμή, ειδικά στα πιο δύσκολα!

Στα παιδιά μου, που ήταν η μεγαλύτερη έμπνευση μου από τότε που γεννήθηκαν. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους και την οικογένεια μου που με ακολουθούσαν και τους οπαδούς που με στήριξαν στην καριέρα μου! Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους που πέρασα, όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με μένα με κάποιον τρόπο, όλους τους προπονητές και τους παίκτες-συμπαίκτες που μοιράστηκα τα αποδυτήρια από την αρχή μέχρι και το τέλος της καριέρας μου». 

Ο δικός μας Ροντρίγκο Γκάλο, ο πρωταθλητής 

Ο Ροντριγκο Γκάλο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Παναιτωλικό.  Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, έχοντας 160 συμμετοχές, 8 γκολ και 19 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, έγραψε τη δική του ιστορία με τα κιτρινόμαυρα, κατακτώντας το Κύπελλο το 2016 και βεβαίως το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017/2018 με εντυπωσιακές εμφανίσεις και  χάιλαιτς την ασίστ που βγάζει στον Γιακουμάκη στο διπλό τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη. Φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα των: Ζιλ Βιθέντε, Μπράγκα, Ακαντέμικα, Παναιτωλικού, Πάσος, Ατρόμητου και έκλεισε την καριέρα του στην Κάζα Πια. 

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

  • Δικεφαλάκι 8
Link to comment
Share on other sites

Κάποιος αφελής θα περίμενε αφού πέρασαν τα χρόνια και γκρίζαραν οι κρόταφοι να απέκτησε την ωριμότητα να πεί κάτι σε φάση "το μετάνιωσα", "έκανα λάθος" κτλ, τζάμπα κόπος λέει για παντελόνια και άλλα τέτοια της τοξικής αρρενωπότητας. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×