Jump to content

Α.Ε.Κ. - ΟΦΗ (7η αγ.): 1/11, 19:30, Novasports 1


M.V.P.-Κόουτσινγκ-Βραβείο Σοϊλέδη  

37 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Τσιντώτας
      0
    • Λόπες
      0
    • Παουλίνιο
      0
    • Νεντελτσιάρου
      1
    • Χνιντ
      0
    • Κρστίσιτς
      1
    • Σάκχοφ
      27
    • Μαχαίρας
      0
    • Τάνκοβιτς
      0
    • Μάνταλος
      8
    • Ανσαριφάρντ
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
      0
    • Ινσούα
      0
    • Σβάρνας
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Καρέρα

    • Καλό
      8
    • Μέτριο
      13
    • Κακό
      1
    • Φυσιολογικό
      15
  3. 3. Βραβείο Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Τσιντώτας
      0
    • Λόπες
      22
    • Παουλίνιο
      0
    • Νεντελτσιάρου
      0
    • Χνιντ
      9
    • Κρστίσιτς
      0
    • Σάκχοφ
      0
    • Μαχαίρας
      0
    • Τάνκοβιτς
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Ανσαριφάρντ
      1
    • Λιβάγια
      0
    • Ολιβέιρα
      5
    • Ινσούα
      0
    • Σβάρνας
      0


Recommended Posts

Η ομαδα εχει θεματα αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι πως ειτε με Λεστερ ειτε με Παναιτωλικο βγαζει 4-6 φασεις κανονικες για γκολ. Το θεμα της ειναι στα χαφ που θα βελτιωθει η κατασταση με την επιστροφη των Σιμοες και Σιμανσκι για αρχη (ακομα και απο αποψη φρεσκαδας αφου κλαση δεν υπαρχει) και Γαλανοπουλου κατα δευτερο λογο και το να βρεθει χημεια πισω. Ωστοσο ακουγονται τρομερες υπερβολες για την δουλεια του Καρερα. Εγω βλεπω πως η ομαδα ειναι ηδη σοβαροτερη απο το κωλοχανειο που βλεπουμε απο Σαχλαμαρινο και μετα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
39 minutes ago, Kostas21 said:

Αυτοι που δημιουργησαν το προβλημα, οσες ομιλιες κ γευματα κ να κανουν, δε προκειται να το λυσουν.

Το έχω πει κι άλλη φορά. Ο Μάνταλος έκανε καλή χρονιά πέρσι και είχε αγωνιστικά θέματα μόνο για ένα διάστημα μετά την ακύρωση της μεταγραφής του. Τις τελευταίες αγωνιστικές είναι απο τους κορυφαίους. 

Δεν καταλαβαίνω πως είσαι σίγουρος ότι αυτός δημιουργεί πρόβλημα στους υπόλοιπους. Τι ακριβώς τους έκανε;

Δικαίωμα του καθένα να στοχοποιεί τον Μάνταλο συνέχεια αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποια επιχειρήματα. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποια κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια και γνωρίζουμε πως συμπεριφέρεται ο καθένας.

Αν κάποιοι είναι ανόρεχτοι και χωρίς χαμόγελο ενώ πληρώνονται στην ώρα τους και πέρασαν με επιτυχία το κομβικό σημείο της πρόκρισης στους ομίλους πράγματι κάτι δεν πάει καλά. 

Αλλά καταντάει αστείο να το ρίχνουμε και αυτό στον Μάνταλο. Χίλια μπράβο αν κάνει ενέργειες για να βελτιώσει το κλίμα όπως γράφει ο Στυλιανόπουλος.

Link to comment
Share on other sites

Μάνταλος πανταχού παρών mvp για δεύτερο σερί παιχνίδι, Λόπεζ ο χειρότερος αλλά κάπως βελτιωμένος από τον Λόπεζ προηγούμενων παιχνιδιών. Τελικά αυτός ο χιαστός σε καταστρέφει. Ο Μαχαίρας δεν υπήρχε στο παιχνίδι μέχρι το δοκάρι , μετά πήρε τα πάνω του. Τη στιγμή που άλλοι εξαφανίζονται όταν χάνουν μια τέτοια ευκαιρία αυτός εμφανίζεται. Πρέπει πάντως να φτιάξει το κορμι του χωρίς να καεί . Έχει δυνατότητες . Ντεντέ πολύ καλός , ειδικά τα ανεβάσματα του μου άρεσαν . Λιβαγια είχε όρεξη, έβαλε ένα γκολ καθαρό. Τα χαφ κουρασμένα αλλά με Ρυθμό κα ομοιογένεια πλέον . Τον τελευταίο μήνα βλέπουμε τον πραγματικό κριστιτσιτσ που περιμέναμε 1,5 χρόνο . Βοηθάει που μοιράζεται τις δουλειές με τον Σακχοφ. Γκολάρα του Ουκρανού μου θύμισε την κίνηση Ντιοπ με τον γαύρο με την διαφορά ότι δεν πέρασε καπνογόνο και τελείωσε μόνος του τη φάση. Μου αρέσει ο Τανκοβιτς αν και δεν είναι είδηση. Δεν θυμάμαι Σουηδό στην ΑΕΚ που να μην ήταν τουλάχιστον τίμιος. Διαιτησία για τα σκυλιά , Παναιτωλικός , Ατρόμητος, Πας και τώρα ΟΦΗ. Πρέπει να γίνει σαφές ότι η ΑΕΚ δεν προκειται να γίνει ο σάκος του μποξ για τους διαιτητές που θέλουν να να το παίξουν αντικειμενικοί στα μέσα γαύρων και κομπλεξικων. Σκληρό πενηντα πενηντα και η αμφιβολία πάντα υπέρ της ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα που πήρε ο κομπλεξικος και σε αυτό που πήρε ο σκατογαυρος έγιναν διαιτητικά όργια ειδικά στις αρχές και μέχρι να ρολαρουν οι κώλοομαδες τους.

ΥΓ βλέπω μια τάση στους ΑΕΚ τζηδες δημοσιογράφους τελευταία οπότε μιλάμε για την ΑΕΚ να πετάνε και κάτι για τον Μαρτίνς και για την κωλοομαδα του που έχει φτιάξει . Στα αρχιδια μας ο Μαρτίνς στα αρχιδια μας και η ομαδα της μποχας που σήμερα έπρεπε να παίζει τοπικό με τα εγκλήματα που έχει κάνει . Ψοφο σε όποιον ξαναμιλήσει για ΑΕΚ και αναφέρει αυτόν τον κλόουν τον Μαρτίνς. 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
23 minutes ago, kitrinomauros_asthenis said:

. Πρέπει να γίνει σαφές ότι η ΑΕΚ δεν προκειται να γίνει ο σάκος του μποξ για τους διαιτητές που θέλουν να να το παίξουν αντικειμενικοί στα μέσα γαύρων και κομπλεξικων. Σκληρό πενηντα πενηντα και η αμφιβολία πάντα υπέρ της ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα που πήρε ο κομπλεξικος και σε αυτό που πήρε ο σκατογαυρος έγιναν διαιτητικά όργια ειδικά στις αρχές και μέχρι να ρολαρουν οι κώλοομαδες τους.

Πότε έκανε σαφές κάτι τέτοιο η ΑΕΚ για να το κάνει και τώρα; Δυστυχώς καμιά αντίδραση.

Στο μεταξύ πρέπει να καταλάβουμε και το τι σημαίνει ελέγχουμε την ΕΠΟ. 

Αν ελέγχει την ΕΠΟ ο γαύρος η διαιτησία μπορεί να σε πάει και 90-10.

Αν έχεις τον έλεγχο όπως τώρα αλλά δεν είσαι εγκληματική οργάνωση και δεν στήνεις αγώνες αυτό που πετυχαίνεις είναι το 90-10 να το ρίξεις στο 60-40 εναντίων σου και πολύ λέω.

Link to comment
Share on other sites

Ειδα σημαδια βελτιωσης κυριως οσων αφορα τα τρεξιματα,πολυ ενθαρυντικο γτ ειχα απογοητευτει τελειως.

Θα ηθελα πολυ να δω το λιβαγια στην κορυφη με πτερυγες τανκοβιτς γκαρσια και μανταλο απο πισω τους που εγραψε ο magician.Νομιζω και με αντιπαλους μικρες ομαδες θα μπορουσε να δουλεψει.Γενικα καλο θα ηταν να πειραματιστει λιγο ο ιταλος με καποιον πιο συμμετοχικο/κινητικο/γρηγορο επιθετικο,ακομα και τανκοβιτς η μαχαιρα να δω που δεν ειναι η θεση τους το προτιμω απο ολιβειρα.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
6 hours ago, Kostas21 said:

Ετσι λεγαμε καποτε για τον Λυμπεροπουλο κ το παρεακι του.

Δεν εχουμε καμερες, κ επαιζε σερνομενος μεχρι τα 35 του βασικος με τον Κωστενογλου να τον βαζει να περιφερει το πτωμα του.

Ο Μανταλος μαζι με τον Μπακακη απο διπλα, ειναι το νο1 προβλημα της ΑΕΚ αυτη τη στιγμη, οπως κ ο Λιβαγια, κ γενικα τετοιου τυπου τοξικοι παικτες, που ειναι μετριοι κατα το δοκουν, με αναλαμπες καποιων ματς που μοναχα σημαντικα δεν ειναι, που τους οριζουμε ως "κορυφαιους φετος κ περσι" κλπ κλπ

Δεν κανουν. Δεν ειναι καλοι. Δεν εχουν σηκωσει μισο φλυτζανι βαση των αποδοσεων τους, κ θα επρεπε να μας ειχαν χαιρετισει καιρο τωρα. Το πρωταθλημα που πηρε η ΑΕΚ δεν ειχε πρωταγωνιστη τον Μανταλο κ την παρεα του, κ το ιδιο κ το κυπελλο που τοτε ακομη αρκετοι παικτες οπως ο Γιοχανσον, ο ΣΙμοες, ακομη κ ο βετερανος Ραφικ ηταν δυνατοτεροι απο τον αιωνιο "θα κανει μεγαλο ματς" αρχηγο.

Κ αυτα δε τα λεω τωρα, ειναι φανερα σημαδια απο εποχες Πουτα μαδρε.

Οχι οτι ελπιζω δλδ οτι αν φυγει θα δουμε κατι διαφορετικο. Καποιος αλλος Μανταλος, καποιος αλλος Λιβαγια ή Βρανιες θα βρεθει στη θεση του.

 

Τι να σου πω. Δουλειά της διοίκησης είναι να φέρει καλύτερους αλλά οι καλύτεροι κοστίζουν. Και βέβαια εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγκρίνω τον Μάνταλο με τον Μπακάκη. Στη θέση του Μπακάκη μπορείς να βρεις με λογικά χρήματα καλύτερο παίκτη. Στη θέση του Μάνταλου δεν είναι εύκολο.

Πέρα απο αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο Μάνταλος να προσφέρει αυτά που ονειρεύονται ορισμένοι. Βγήκε ποτέ και δήλωσε ότι είναι παικταράς και θα πάρει την ομάδα πάνω του; Με το ζόρι δηλαδή να περιμένουμε να είναι ο μεγάλος ηγέτης και επειδή δεν το καταφέρνει να τον βρίζουμε;

Για μένα στην ΑΕΚ ενός μέτριου μπάτζετ είναι ένας παίκτης πάνω απο τον μέσο όρο. Κανείς δεν επέβαλε να παίζει χαριστικά μέχρι τα 35 χωρίς να αποδίδει. Δεν έχει νόημα το παράδειγμα με τον Λυμπερόπουλο. Αν γίνει κάτι τέτοιο και εγώ πρώτος θα κατακρίνω την διοίκηση. 

Τέλος είναι υπερβολή ότι έχει αναλαμπές μόνο σε ασήμαντα ματς. Το δυσκολότερο φετινό ματς ήταν με τη Λέστερ και ήταν ο καλύτερος παίκτης σύμφωνα με την κριτική των περισσότερων.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα παρα πολλοι παικτες μας εχουν μιλησει με πολυ καλα λογια για τον Μανταλο, ειτε σε ποσταρισματα στα social media ειτε σε συνεντευξεις. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Σακχοφ δεν εχει κλεισει ουτε 1 μηνα στην ομαδα και εχει κατι καλο να πει.

Χθες ειδαμε τα stories και με τον Χνιντ.

Γενικα η εικονα που βγαινει προς τα εξω ειναι οτι δεν δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια. Το αντιθετο θα ελεγα εγω.

Το μονο προβλημα θα πονταρα πως ηταν τα συμβολαια των Λιβαγια-Ολιβειρα που ειναι σε εκκρεμοτητα και ειναι αρκετα πιθανο να προκαλουν καποιο θεμα εντος αποδυτηριων.

Link to comment
Share on other sites

Ο Ολιβέιρα κανει μπαμ ότι ειναι ξένο σώμα και δεν τον πολυγουστάρουν οι συμπαίκτες του εκτός των Πορτογάλων, οι οποίοι δεν ειναι και πολύ φανατισμενοι μαζί του.

Του Λιβάγια το βασικό θέμα ειναι το συμβόλαιο.

Αυτά για παίκτες. Για αποδυτήρια σε σχέση με τον προπονητη, ε κανει μπαμ οτι ο λιβάγια είναι πρόβλημα. Και ο Μπακάκης είναι προβλημα που ήταν σαν κλαμενο μουνι οταν περασαμε τη Βολφσμπουργκ(εκτός αν λυποταν τα λεφτα του αφεντικού που έπρεπε να πληρωσει για τον καδο που κατεστρεψε ο τρελάκιας)

Ο Μανταλος δεν φαινεται να δημιουργεί ή να έχει καποιο πρόβλημα. Αλλα αμα γουστάρει να δημιουργήσει το κάνει σε χρόνο ντετε, δεν τιθεται θέμα.

Αυτά φαίνονται σε μένα που ειμαι απέξω από οτι καταλαβαίνω από αυτα που διαβαζω εικονα στο γήπεδο και δηλώσεις.

Αλλά πάντα πολύ διαφωτιστικότερα είναι τα λόγια του @Stylianopoulos του τρισμέγιστου.

@Kostas21 η βαθμολογια του bbc ειναι παραπλανητικη, δε θα πω οτι μαγεψε ο μανταλος, αλλα με σιγουρια θα πω οτι ηταν καλύτερος από τον βασιλαντωνοπουλο

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Για τα αποδυτήρια δεν ξερει κανείς μας αλλά αυτό που κάνει ο Μάνταλος μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές είναι να θεωρεί τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα, μην γυρνώντας να βοηθήσει στην άμυνα, εκβιάζοντας προσπάθειες, αναλαμβάνοντας όλα τα στημένα, διαμαρτυρόμενος συνέχεια στο διαιτητή δείχνοντας τις κάλτσες του και κινούμενος πάντα προς τη μπάλα και ποτέ μακριά απο αυτή με συνέπεια να μη δημιουργεί χώρους για συμπαίχτες του....Πρέπει να σταματήσει με λίγα λόγια να θέλει μια μπάλα μόνος του, να παίξει απλά και να κάνει με συνέπεια 3-4 πράγματα που τα κάνει αρκετά καλά. Κυρίως όμως να γυρίζει να βοηθά στην άμυνα. Εμένα αυτό με εξοργίζει τέρμα σε όλους τους παίχτες

Link to comment
Share on other sites

Την άποψη ότι καλώς μέτρησε το τέρμα του Χασάν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και ότι το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί και με αυτό του Λιβάγια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ εξέφρασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Εννοείται ότι κακώς ακυρώθηκε. Ο γαύρος στη θέση μας θα είχε ξεσηκώσει τον κόσμο κατά του VAR και του διαιτητή. 

Αλλά ξέρω μπορεί να βγάλει η διοίκηση κάποια αντίδραση αν μείνουμε 7-8 βαθμούς πίσω με τους 5 να οφείλονται στη διαιτησία αλλά τότε το πρωτάθλημα θα έχει χαιρετήσει.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Skepastos said:

Για τα αποδυτήρια δεν ξερει κανείς μας αλλά αυτό που κάνει ο Μάνταλος μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές είναι να θεωρεί τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα, μην γυρνώντας να βοηθήσει στην άμυνα, εκβιάζοντας προσπάθειες, αναλαμβάνοντας όλα τα στημένα, διαμαρτυρόμενος συνέχεια στο διαιτητή δείχνοντας τις κάλτσες του και κινούμενος πάντα προς τη μπάλα και ποτέ μακριά απο αυτή με συνέπεια να μη δημιουργεί χώρους για συμπαίχτες του....Πρέπει να σταματήσει με λίγα λόγια να θέλει μια μπάλα μόνος του, να παίξει απλά και να κάνει με συνέπεια 3-4 πράγματα που τα κάνει αρκετά καλά. Κυρίως όμως να γυρίζει να βοηθά στην άμυνα. Εμένα αυτό με εξοργίζει τέρμα σε όλους τους παίχτες

Ο Δομαζος έλεγε σε μια συνέντευξη του ότι  στην διάρκεια της καριέρας του ήταν ερωτευμένος με την μπάλα, την ήθελε πάντα αυτός, μόνο εκείνος πάντα να κάνει το παιχνίδι, να εκτελεί  τα στημένα και να μην τα αφήνει σε κανέναν άλλο. Λες ο Μάνταλος να νομίζει ότι είναι κάτι ανάλογο με τον Δομαζο;; 

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana
2 hours ago, Skepastos said:

Για τα αποδυτήρια δεν ξερει κανείς μας αλλά αυτό που κάνει ο Μάνταλος μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές είναι να θεωρεί τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα, μην γυρνώντας να βοηθήσει στην άμυνα, εκβιάζοντας προσπάθειες, αναλαμβάνοντας όλα τα στημένα, διαμαρτυρόμενος συνέχεια στο διαιτητή δείχνοντας τις κάλτσες του και κινούμενος πάντα προς τη μπάλα και ποτέ μακριά απο αυτή με συνέπεια να μη δημιουργεί χώρους για συμπαίχτες του....Πρέπει να σταματήσει με λίγα λόγια να θέλει μια μπάλα μόνος του, να παίξει απλά και να κάνει με συνέπεια 3-4 πράγματα που τα κάνει αρκετά καλά. Κυρίως όμως να γυρίζει να βοηθά στην άμυνα. Εμένα αυτό με εξοργίζει τέρμα σε όλους τους παίχτες

Δεν είναι κακό να θεωρεί ένας παίκτης τον εαυτό του ηγέτη και να θέλει να αναλαβει τέτοιον ρόλο,θεμιτό είναι ειδικά σε ομάδες πρωταθλητισμού,αλλά η μαγκιά είναι να το δείχνει καταρχάς σε σημαντικούς αγώνες ,πράγμα που δεν υφίσταται αυτή την στιγμή με τον Μάνταλο,είναι σχεδόν ανύπαρκτος στα ντέρμπυ,συν του ότι ,ηγέτης με ψυχολογικά προβλήματα που να τα βγάζει στο γήπεδο ,δεν υπάρχει.

Ηγέτης πχ ήταν ο Θωμάς που έλεγε στην σέντρα του γηπέδου "σήμερα θα σας γαμησουμε και αν δεν μπορούν οι άλλοι ,θα το κάνω μόνος μου".. ( ή κάπως έτσι, τέλος πάντων).

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, MITSAKLAS said:

Την άποψη ότι καλώς μέτρησε το τέρμα του Χασάν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα και ότι το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί και με αυτό του Λιβάγια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ εξέφρασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Προφανώς. Ευτυχώς που κερδίσαμε αλλιώς θα μιλάγαμε για σφαγή. 

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, tony_montana said:

Δεν είναι κακό να θεωρεί ένας παίκτης τον εαυτό του ηγέτη και να θέλει να αναλαβει τέτοιον ρόλο,θεμιτό είναι ειδικά σε ομάδες πρωταθλητισμού,αλλά η μαγκιά είναι να το δείχνει καταρχάς σε σημαντικούς αγώνες ,πράγμα που δεν υφίσταται αυτή την στιγμή με τον Μάνταλο,είναι σχεδόν ανύπαρκτος στα ντέρμπυ,συν του ότι ,ηγέτης με ψυχολογικά προβλήματα που να τα βγάζει στο γήπεδο ,δεν υπάρχει.

Ηγέτης πχ ήταν ο Θωμάς που έλεγε στην σέντρα του γηπέδου "σήμερα θα σας γαμησουμε και αν δεν μπορούν οι άλλοι ,θα το κάνω μόνος μου".. ( ή κάπως έτσι, τέλος πάντων).

Νομιζω "...επειδη οι αλλοι δεν μπορουν..."

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Kostas21 said:

https://www.bbc.co.uk/sport/football/54649520

Εδω το παιχνιδι με τη Λεστερ. Check player ratings.

Αυτά, κατά τη γνώμη μου, δεν λένε κάτι.

Για να σε πάρουν με κάποια σοβαρότητα οι ψηλομυτες άγγλοι, πρέπει να είσαι ισπανός και να τους έχεις ταράξει στη φάπα τα τελευταία 10 χρόνια!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Rayo Vallecano 21 said:

Ο Δομαζος έλεγε σε μια συνέντευξη του ότι  στην διάρκεια της καριέρας του ήταν ερωτευμένος με την μπάλα, την ήθελε πάντα αυτός, μόνο εκείνος πάντα να κάνει το παιχνίδι, να εκτελεί  τα στημένα και να μην τα αφήνει σε κανέναν άλλο. Λες ο Μάνταλος να νομίζει ότι είναι κάτι ανάλογο με τον Δομαζο;; 

Ελπίζω πως όχι αδερφέ Ραγιο 

Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21
5 hours ago, Kostas21 said:

Των ποιων περισσότερων? 

Φιλε το ματς με τη Λεστερ το χασαμε. 

Τους τελικους κύπελλου 4 στη σειρα τους χασαμε.

Η καλυτερη σεζόν απο τοτε που επεατρεψε η ΑΕΚ στην Α κατηγορια εγινε χωρίς αυτον μεσα. 

Δεν εχει παρει μονος του, ΕΝΑ σοβαρο ματς. ΕΝΑ. 

Δε με νοιάζει επίσης τι πιστεύει αυτος για τον εαυτό του. Με νοιαζει οτι ειναι βασικος κ αναντικαταστατος σαν το μοναδικο επιθετικο χαφ της ΑΕΚ, ενω δεν εχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ. 

κ οχι δεν είναι δυσκολο να βρεις σοβαρο επιθετικο χαφ. Εκατομμυρια ποδοσφαιριατες ειναι καλυτεροι του Μανταλου κ μάλιστα σε καλη τιμη. Αυτον τον πηραμε 500 χιλιάρικα κ τον Σκοκο καποτε 1μιση χαρτι. Οποιος θελει βρισκει. 

Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα αυτό το κόλλημα με το αν πήρε μόνος του κάποιο ματς. Δεν τον παρουσίασε ποτέ κανείς σαν τον Μέσι της Ελλάδος που μπορεί να πάρει κάποια ματς μόνος του. 

Μήπως για σένα το να πάρει μόνος του κάποιο ματς σημαίνει να βάλει ξέρω γω το μοναδικό νικητήριο γκολ; Δεν είναι σέντερ φορ. Δεν είναι η θέση του η κατάλληλη να παίρνει με τέτοιο τρόπο κάποιο αγώνα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ούτε είναι ο κεντρικός αμυντικός που  θα κάνει την απόκρουση του αγώνα στη μικρή περιοχή περιοχή και θα σώσει την ομάδα απο την παραβίαση της εστίας κρατώντας τη νίκη.

Με άλλο τρόπο φαίνεται η προσφορά του όταν αποδίδει καλά.

Και τι θα πει χάσαμε απο τη Λέστερ; Ναι χάσαμε απο μια ομάδα 2 επίπεδα πάνω απο την ΑΕΚ και ένας απο τους λόγους που χάσαμε δύσκολα ήταν ο Μάνταλος με την καλή απόδοση του. Δεν περίμενε κανείς να πάρει την Λέστερ μόνος του και δεν έπιασαν καμιά μεγάλη απόδοση και οι συμπαίκτες του αξιοποιώντας τις μεγάλες ευκαιρίες.

Ούτε θα πάρει ποτέ μόνος του ο Μάνταλος κανένα τελικό κυπέλλου όσο καλά και να αποδώσει όταν οι περισσότεροι σέρνονται.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί ακροβατείς ανάμεσα στο θέλω να παίρνει μόνος του ματς και στο δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.

Η προσφορά του κινείται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο με τα πάνω και τα κάτω του το οποίο είναι αντίστοιχο με τα χρήματα που τον πληρώνει η ΑΕΚ.

Δεν θα βρεις ποτέ τον παικταρά στη θέση του με ψίχουλα. Και αν τον βρεις σε μικρή ηλικία πριν τον ανακαλύψουν άλλοι την επόμενη χρονιά θα μας έχει χαιρετήσει. Σκόκο με 1μιση χαρτί βρίσκεις μια φορά στα 20 χρόνια.

Ας ανέβει 2-3 φορές πάνω το μπάτζετ και τότε να ξανασυζητήσουμε αν είναι ανεπαρκής ο Μάνταλος για το επίπεδο της ΑΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Ο Σκοκο εχει παρει μεγαλα ματς μονος του αλλα παρομοιες κουβεντες εχουν γινει και γι αυτον εκεινα τα χρονια.Θυμαμαι που γραφονταν τοτε οτι το παρατσουκλι του στο Μεξικο ηταν "το φαντασμα".Τι τα θελετε ολο την ουρα μας κυνηγαμε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×