Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης #3 ​​​🐅🦀🦀


Araujo21
 Share

Recommended Posts

Just now, Araujo21 said:

Ο Αργυρος ....δες απο την αλλη πλευρα 😂 οχι μονο αριστερα εκ δεξιων του πατρος 

Δεν εχω επαφη με αυτη την μουσικη, μονο ονομαστικα τον ηξερα. 😂

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, Araujo21 said:

 

%CE%B1%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%BF_1.png

Δεν μπαίνει κι ο @The Magician να μας θυμίζει ότι κάποτε τα μάρμαρα και τα επίσημα επί Ντέμη, ήταν το τόκ οβ δε τάουν της κοσμικής, πολιτικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Έρχομαι κ εδώ μετά τον προπονητή. Το ματς στην Τρίπολη είναι δύσκολο. Μιλάμε για τανες των γαύρων πιστοποιημένες κ εμβολιασμένες με τον γνωστό... Μποροθρύλο επικεφαλή. Πάρε τα μέτρα σου σε όλα τα επίπεδα. Το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ χωρίς Ευρώπη το έγραψα στο τόπικ του Γιαννίκη. Μην επαναλαμβανόμαστε. Πορείες κ καλύψεις διαφορών από τον... πρώτο γαύρο, είναι ωραία παραμυθάκια των αρδ που τα διαβάζω στον γιο μου κ κοιμάται τα βράδια. Τέταρτος χρόνος... τα παραμύθια τελείωσαν. Τα διαβάζουν οι Γενεράκης κ Γιδόπουλος κ γελάνε. Γίνε ΤΙΓΡΗΣ επιτέλους.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Οι δικοί μας λένε πως είναι σε συζητήσεις ο μεγάλος να πάρει το open από τον Ρώσο. Φαντάζομαι πως δε θα τα βρίσκουν λόγω χαμηλής προσφοράς γιατί ο Ρώσος γενικά το πουλάει το σπίτι.

 Επίσης για ΠΑΟΚ πάλι ο άνθρωπος λέει πως δε δέχθηκε προσφορά ενός Μυστακίδη ο Ρώσος για αγορά της ΠΑΕ . Η προσφορά του ηταν 90εκ ευρώ. Ο Σαββίδης δε θέλει να φύγει εντελώς από τώρα και αντιπρότεινε 50-50.

 

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/trapezes/telis-mistakidis-pios-ine-o-ellinas-krisos-pou-mpike-dinata-stin-pireos/amp/

  • Δικεφαλάκι 8
Link to comment
Share on other sites

Έδινε κάποιος 90 μύρια ευρώ εδώ που είμαστε για να έχει τον Παοκ; Σοβαρά μιλάμε; 

Επειδή κανείς δεν θα έδινε ούτε 9 να έχει την ΑΕΚ... Εδώ παίχτες που τους πλήρωνε η ΑΕΚ (όχι δηλαδή να πρέπει να πληρώνουν αυτοί) και ψάχνεις με το κυάλι τις εξαιρέσεις που την σέβονται και δεν την βρίζουν.

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Μόνο τον τσαταλη βλέπω να μένει. Όλοι οι άλλοι οι δικοί μας είναι τελείως αντιτουριστικοι. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×