Jump to content

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (23η αγ.): 20/02/21, 19:30, Novasports 2


M.V.P.  

24 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Αθανασιάδης
      0
    • Μιτάι
      0
    • Σβάρνας
      0
    • Νεντελτσιάρου
      0
    • Λάτσι
      0
    • Σιμάνσκι
      22
    • Mάνταλος
      0
    • Γκαρσία
      2
    • Τάνκοβιτς
      0
    • Ολιβέιρα
      0
    • Ανσαριφάρντ
      0
    • Κρστίσιτς
      0
    • Λόπες
      0
    • Αλμπάνης
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Χιμένεθ

    • Καλό
      0
    • Μέτριο
      5
    • Κακό
      18
    • Φυσιολογικό
      1
  3. 3. Βραβείο Μπακάκη (χειρότερος παίκτης)

    • Αθανασιάδης
      0
    • Μιτάι
      1
    • Σβάρνας
      1
    • Νεντελτσιάρου
      12
    • Λάτσι
      0
    • Σιμάνσκι
      0
    • Μάνταλος
      10
    • Γκαρσία
      0
    • Τάνκοβιτς
      0
    • Ολιβέιρα
      0
    • Ανσαριφάρντ
      0
    • Κρστίσιτς
      0
    • Λόπες
      0
    • Αλμπάνης
      0


Recommended Posts

Just now, enck1 said:

ολες οι παρομοιώσεις του βασίλη είναι με το γαμήσι.αυτό.

τυχαίο

Μας έχει γαμησει την ψυχούλα η μοναχοκόρη της προσφυγιάς και όσο να’ ναι ένα τραύμα μας έχει μείνει.

Link to comment
Share on other sites

Η στατιστική είναι εργαλείο. Η ανάλυση δεδομένων επίσης. Σίγουρα δεν μπορείς να διαβείς μόνο με αυτά, ειδικά στο ποδόσφαιρο, γιατί αφενός δεν έχουν προχωρήσει τοσο στη συλλογη και αναλυση δεδομένων (θετικό το οτι φεύγουν από το xgoals @Epitaph21 παρα το οτι ήταν μεγάλη υπόθεση να ξεκινήσουν απο καπου), αφετέρου το money ball μονο του δεν σάρωσε ΑΚΟΜΑ τα πρωταθλήματα στα ομαδικά αθλήματα.

Απο εκεί και πέρα, μια ομάδα σαν τη δική μας, που πορεύεται χρόνια τωρα με μικρότερο μπάτζετ απο τους ανταγωνιστές(αρα και μικρότερο περιθώριο σφάλματος στις μεταγραφές) τη στατιστική και το data analysis θα πρεπε να το χει για ΒΑΓΓΕΛΙΟ. Ειναι πολύ πιο φτηνο να στησεις ένα τμήμα με αναλυτές απο το να σκορπάς λεφτά στους ινσουες και τους χνιντ.

Και τέλος για την ευκαιρια. Η λεξη ευκαιρια είναι απαρχαιωμένη, δεν πρεπει να την χρησιμοποιούμε καθώς μπερδεύει περισσότερο. Υπάρχουν τα κλασικα shots, on target, off target, blocked shots, clear cut chances, half chances και woodwork. Βλέπετε τα δοκάρια ξεχωριστα. 

Είναι παντως τοσο μεγάλο θέμα που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες, είναι κρίμα να χαλαει η κουβέντα με χαρακτηρισμούς και έριδες. @nedved21 παλι μέσα σε καβγά σε βλέπω, κρίμα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, goku21 said:

πως την αποδομουν αφού μια κεφάλια από κακό αδυ αδύναμο ψιλοκρεμαστο κορνερ θα την μετρήσουν σαν xgoals... (τέτοιες γίνονται πολυ συχνά στα κορνερ...) αλλά δεν θα μετρήσουν ένα αμαρκαριστο σουτ από καλή θέση.... ένα σουτ δεν έχει 3 % να μπει γκολ... εξαρτάται πιος το βαράει από που βαράει ποιος τον μαρκαρει.. ποιος είναι τέρμα.... γενικα παίζουν πολλά ρόλο στην μπάλα για να αποτυπώνουν τα στατιστικά έστω την μισή αλήθεια από το ότι γίνεται στο χορτάρι... γενικα ένα από τα καλά του ποδοσφαίρου είναι και αυτό... 

Το αμαρκάριστο σουτ από καλή θέση θα το μετρήσουν, όλες οι τελικές μετράνε στα xGoals. Απλά λαμβάνουν υπόψη την θέση από την οποία θα γίνει το αμαρκάριστο σουτ. Άλλο να σουτάρεις αμαρκάριστος 3-4 μέτρα εκτός περιοχής, άλλο να σουτάρεις αμαρκάριστος από το πέναλτι. Από το πέναλτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις.

Αυτοί έχουν κάνει το εξής χονδρικά:

Έχουν πάρει ως data 300000 σουτ (τυχαίος αριθμός, αλλά είναι πολλά) από κάθε θέση του γηπέδου. Σουτ που έχουν κάνει εξαιρετικοί, καλοί, μέτριοι, κακοί, πολύ κακοί παίκτες. Και έχουν βγάλει ένα ποσοστό για κάθε θέση, πόσα έγραψαν γκολ. Σου λένε λοιπόν, ένας Χ παίκτης όταν σουτάρει από αυτή την θέση, με αυτή την οπτική γωνία, υπό αυτές τις προυποθέσεις έχει τόση πιθανότητα να βάλει γκολ. Υπολογίζουν έτσι την ποιότητα της ευκαιρίας. Αυτό είναι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Epitaph21 said:

Το αμαρκάριστο σουτ από καλή θέση θα το μετρήσουν, όλες οι τελικές μετράνε στα xGoals. Απλά λαμβάνουν υπόψη την θέση από την οποία θα γίνει το αμαρκάριστο σουτ. Άλλο να σουτάρεις αμαρκάριστος 3-4 μέτρα εκτός περιοχής, άλλο να σουτάρεις αμαρκάριστος από το πέναλτι. Από το πέναλτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις.

Αυτοί έχουν κάνει το εξής χονδρικά:

Έχουν πάρει ως data 300000 σουτ (τυχαίος αριθμός, αλλά είναι πολλά) από κάθε θέση του γηπέδου. Σουτ που έχουν κάνει εξαιρετικοί, καλοί, μέτριοι, κακοί, πολύ κακοί παίκτες. Και έχουν βγάλει ένα ποσοστό για κάθε θέση. Σου λένε λοιπόν, ένας Χ παίκτης όταν σουτάρει από αυτή την θέση, με αυτή την οπτική γωνία, υπό αυτές τις προυποθέσεις έχει τόση πιθανότητα να βάλει γκολ. Υπολογίζουν έτσι την ποιότητα της ευκαιρίας. Αυτό είναι.

το καταλαβαίνω δεν λέω ότι είναι άχρηστο αυτό που εχουν κάνει αλλά δεν είναι και ακόμα ιδιαίτερα αξιόπιστο θεωρώ. μπορεί να κάνω και λάθος. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Skepastos said:

Προτιμώ ένα παιχνίδι που θα νικησει η ΑΕΚ με 0,003 xGoals αλλά θα έχει δώσει και την ψυχή της, παρά έναν αγώνα που θα χάσει με 10,32 xGoals.

Ισχύει αυτό. Μπορεί σε έναν αγώνα να έχεις 0.003 xGoals και να κερδίσεις επειδή έκανες άλλα πράγματα καλά από την δημιουργία ποιοτικών ευκαιριών και σε έναν άλλο αγώνα να έχεις 10 xGoals αλλά να χάσεις επειδή τα έστειλες όλα έξω. Αν όμως δημιουργείς πολλές ποιοτικές ευκαιρίες σε πολλά ματς σταθερά, τότε είναι σίγουρο ότι είσαι καλή ομάδα και συνήθως θα κερδίζεις. Τα στατιστικά για το τί ομάδα έχεις τα εξετάζεις σε ένα σύνολο παιχνιδιών ώστε να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα, όχι μεμονωμένα. Κι όταν εξετάζεις μεγάλο αριθμό παιχνιδιών, τα στατιστικά λάθη μικραίνουν και εξαλείφονται.

Και ναί συνολικά δεν είμαστε άσχημοι στα xGoals υπέρ μας. Αν εξαιρέσουμε λίγα ματς, όπως με παγούρι και τα 2 με σκουλήκι, φτιάχνουμε ποιοτικές φάσεις. Μάλιστα έχουμε και δυστοκία, θα έπρεπε να είχαμε βάλει πιο πολλά γκολ.

Εκεί που είμαστε πολύ κακοί είναι στα xGoals κατά, δεχόμαστε επικίνδυνες φάσεις.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tan21 said:

ρε συ, η όλη φάση με την δημοτικότητα/δημοκρατικοποίηση των "data analytics" τροφοδοτείται σε πολύ μεγάλο βαθμό με την ελπίδα ότι το μαγαζί σου που ΔΕΝ διαθέτει αρκετή εμπειρία ετών ή κάποιον μόρτη/γνωστη/γκουρου  στο αντικείμενο (όπου δραστηριοποιείσαι), μπορεί με λιγότερα κεφάλαια/χρόνο από ότι για να έχει τα παραπάνω, να κάνει πιο ενημερωμένες κινήσεις.

Στην ΑΕΚ όμως, έχεις γκουρού και εμπειρία ετών, άρα δεν χρειάζεται. Άντε και να στηνες το περιβόητο "τμήμα χακινγκ" κατα @Bukowski, τι θα γινόταν; Ε, δες το διάλογο στα προηγούμενα 30 ποστ στο θρεντ.

Ξεχνάς μου φαίνεται πως όταν ολη η ευρώπη αρχισε να ξύνει το τυρί απο το τσουτσουνι της με τα xgoals, ο Τιγραρος έβλεπε στο 2050 και έκοβε επιθετικούς που δεν ειναι καλοι στα μαντουμαν.

Βεβαια καποιες φορές σκέπτομαι εκεινο το εκατομύριο που αφησε τοτε στο συρτάρι, μαζι με τα άλλα τα συρταρωμενα του Πονσε, του Παπασταθόπουλου, της τούρτας που δεν πήραμε απλά για να παρουμε(αλλα το κερασακι γιαννιώτα το φέραμε), και τα άλλα που δε θυμαμαι τώρα, να τα βαζε ρε γαμωτο στην ομαδα, για παίκτες καλους στα μαντουμαν, η για στελέχη, ή για χορτάρι στα σπάτα και στο ΟΑΚΑ, ή έστω ας τα επενδυε στα μπιτκοιν τοτενες και σημερα να χουμε αρκετα να φέρουμε Χααλαντ και Εμπαπε.

Ευτυχώς μετά βαζω κανα ρετρό σφηνακι Κετσετζόγλου με το "τα καλύτερα έρχονται" και λεω αμέσως στις αμαρτωλές τούτες σκέψεις ΦΥΓΙΕΝΤΕ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, George_D said:

τελικα με τον διαμαντοπουλο τι παιζει ? θα αναλαβει πόστο ΤΔ?

  Με εντολή του μεγάλου του έδωσε ο ΓΠ 15 ημέρες να παρουσιάσει φάκελο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ .

  Ο ίδιος τον παρέδωσε νωρίτερα , 60 σελίδες . Έχει ολοκληρα κεφάλαια για το τι πιστεύει εκείνος πως πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ (είναι πολλά..) αλλά για όλα αυτά θέλει και χρήματα ε.

  Ένα απο αυτά που επισημαίνει είναι πως πρέπει να δημιουργηθεί τμήμα στην ΑΕΚ με ανθρώπους που θα ασχολούνται με  τα ''δυναμωτικά'' . Η ΑΕΚ δεν έχει καν τμήμα που να ασχολείται με την συγκεκριμένη ''ενδυνάμωση'' των παικτών της.  Κάτι βιταμίνες της πλάκας παίρνουν μόνο που μπορώ να βρω και γω απο το φαρμακείο της γειτονιάς .

 Στην Ελλάδα έχει κάνει άλματα προόδου σε αυτόν τον τομέα ο Ολυμπιακός και χαρακτηριστικά οι του χώρου όταν θέλουν να πουν για κάποιον ότι πρέπει να γίνει βιονικός μιλάνε για ''Μπουχαλάκη '' Υπάρχει και ένα προσφατο παράδειγμα με τον Εμβιλά που ήταν για 15 μέρες έξω με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και ξαφνικά βρέθηκε βασικός προχθές με τους Ολλανδούς.  Όλοι έγραψαν για το θαυμα του ιατρικού τιμ και των απίστευτων φυσικοθεραπευτών του Ολυμπιακού . Γελάσαν και οι πέτρες . 

 Μην πιάσω τώρα τον 36 χρονο Βαλμπουενά και πως τρέχει σα μοτεράκι ..

 Καλά εννοείται για τους δικούς μας παίκτες και τους τραυματισμούς - αποθεραπεία δε χρειάζεται να μιλήσουμε , τα βλέπετε και μόνοι σας .

 Λοιπόν για να επανέλθω και να κλείσω , δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με Διαμαντόπουλο.

 Γνώμη μου είναι πως θα αναλάβει μετά το τέλος της χρονιάς .

  • Δικεφαλάκι 8
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Έχει ο πστς ποδοσφαιρικό μάτι και αντιληψη-ξυραφι.10 χρόνια στο τιμόνι και δεν έχει πάρει πρέφα τί γίνεται και τί χρειάζεται η ομαδα για να ΠΛΗΣΙΆΣΕΙ την ομάδα αυτού που είπε μαμά στα 20.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία σε όποιον προσπαθήσει να βάλει οργάνωση και τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Τι από όλα έχει να επιδείξει η ΑΕΚ; Εμπορικό - οικονομικό τμήμα; Διαφημιστικό τμήμα; Τμήμα επικοινωνίας; Ιατρικό τμήμα; Τεχνικό επιτελείο; Τμήμα σκάουτινγκ; Τμήμα ανάλυσης; Τμήμα φυσιοθεραπείας - αποθεραπείας; Τμήμα ακαδημιών; Τμήμα human resources; Τμήμα διατροφολογίας; Τμήμα ανθρωπομετρήσεων - πρόληψης τραυματισμών; Και λίγες είναι οι 60 σελίδες του Διαμαντόπουλου

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Skepastos said:

Καλή επιτυχία σε όποιον προσπαθήσει να βάλει οργάνωση και τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Τι από όλα έχει να επιδείξει η ΑΕΚ; Εμπορικό - οικονομικό τμήμα; Διαφημιστικό τμήμα; Τμήμα επικοινωνίας; Ιατρικό τμήμα; Τεχνικό επιτελείο; Τμήμα σκάουτινγκ; Τμήμα ανάλυσης; Τμήμα φυσιοθεραπείας - αποθεραπείας; Τμήμα ακαδημιών; Τμήμα human resources; Τμήμα διατροφολογίας; Τμήμα ανθρωπομετρήσεων - πρόληψης τραυματισμών; Και λίγες είναι οι 60 σελίδες του Διαμαντόπουλου

 

FB_IMG_1613852389406.jpg

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Skepastos said:

Καλή επιτυχία σε όποιον προσπαθήσει να βάλει οργάνωση και τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Τι από όλα έχει να επιδείξει η ΑΕΚ; Εμπορικό - οικονομικό τμήμα; Διαφημιστικό τμήμα; Τμήμα επικοινωνίας; Ιατρικό τμήμα; Τεχνικό επιτελείο; Τμήμα σκάουτινγκ; Τμήμα ανάλυσης; Τμήμα φυσιοθεραπείας - αποθεραπείας; Τμήμα ακαδημιών; Τμήμα human resources; Τμήμα διατροφολογίας; Τμήμα ανθρωπομετρήσεων - πρόληψης τραυματισμών; Και λίγες είναι οι 60 σελίδες του Διαμαντόπουλου

Μου αρέσει που είχε ΟΛΟ τον χρόνο όπως έλεγε κι ο ιδιος να οργανώσει την ομάδα από το μηδεν μετά την πεσαδα και τον μηδενισμό των χρεών.

Ανθρωπος που έγινε  με λεφτα και κανεις δεν μπορεί πλέον να καταλάβει πώς κατάφερε να οργανώσει τις εταιρείες του. 

Link to comment
Share on other sites

Άρα λοιπόν ο Τσίγκρι είναι ο μοναδικός που είναι ok στον αέρα και είναι ο χειρότερος παίκτης της κατηγορίας στο έδαφος -λογικό, αφού δεν μπορεί ούτε να περπατήσει, προπονήσεις δεν έκανε με τους άλλους και έκανε συντήρηση, θα μείνει και κάποιο καιρό έξω καλύτερα να τον διαγράψουμε.

Ο Νεντελτσιάρου είναι τραγικός στον αέρα, τραγικός και στο έδαφος, πρέπει να είναι ο 4ος σου στόπερ.

Ο Σβάρνας είναι ο καλύτερος συνδυαστικά. Παρτενέρ του θα πρέπει να είναι είτε ο Χνιντ είτε ο Λάτσι. Προβάδισμα στον Χνιντ. Ο Λάτσι είναι ελαφρώς καλύτερος στο έδαφος και ο Χνιντ είναι πολύ καλύτερος στον αέρα ενώ εμπλέκεται και σε περισσότερες μονομαχίες συνολικά. Ο Λάτσι στον αέρα είναι στα επίπεδα Νεντελτσιάρου (δηλαδή πάτωμα) αλλά έχει παίξει λιγότερα λεπτά και ίσως βελτιωθεί.

Link to comment
Share on other sites

Τα εγραφε νομίζω κάποιος το καλοκαίρι για Νεντε που είχε δει ενα παιχνίδι της Ουφα με μια από τις ομάδες της Μοσχας που έγραψε 8αρα νομίζω.

Δυστυχώς, τυφλωμένοι από την γενική ανεπάρκεια της ομάδας μεσοαμυντικά, νομίζαμε ότι βρήκαμε ποδοσφαιριστή... Ενδιαφέρον θα είχε να δουμε βέβαια και τι κάνουν τα χαφ μπροστά τους ώστε να εξετάσουμε αν το πρόβλημα εστιάζει μόνο σε μια γραμμή ή αν είναι interdependent μεταβλητές.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Epitaph21 said:

Άρα λοιπόν ο Τσίγκρι είναι ο μοναδικός που είναι ok στον αέρα και είναι ο χειρότερος παίκτης της κατηγορίας στο έδαφος -λογικό, αφού δεν μπορεί ούτε να περπατήσει, προπονήσεις δεν έκανε με τους άλλους και έκανε συντήρηση, θα μείνει και κάποιο καιρό έξω καλύτερα να τον διαγράψουμε.

Ο Νεντελτσιάρου είναι τραγικός στον αέρα, τραγικός και στο έδαφος, πρέπει να είναι ο 4ος σου στόπερ.

Ο Σβάρνας είναι ο καλύτερος συνδυαστικά. Παρτενέρ του θα πρέπει να είναι είτε ο Χνιντ είτε ο Λάτσι. Προβάδισμα στον Χνιντ. Ο Λάτσι είναι ελαφρώς καλύτερος στο έδαφος και ο Χνιντ είναι πολύ καλύτερος στον αέρα ενώ εμπλέκεται και σε περισσότερες μονομαχίες συνολικά. Ο Λάτσι στον αέρα είναι στα επίπεδα Νεντελτσιάρου (δηλαδή πάτωμα) αλλά έχει παίξει λιγότερα λεπτά και ίσως βελτιωθεί.

Καπου εδω θα πρεπει να αποφασισετε αν θα εμπιστευτειτε αυτη την οπτα η το αλανθαστο ματι του ατροπου που λεει οτι ο Χνιντ δεν ειναι ποδοσφαιριστης.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, MikrosKaiAtropos said:

Καπου εδω θα πρεπει να αποφασισετε αν θα εμπιστευτειτε αυτη την οπτα η το αλανθαστο ματι του ατροπου που λεει οτι ο Χνιντ δεν ειναι ποδοσφαιριστης.

Η αλήθεια είναι ότι αν έπαιζε με κανα γαύρο ο Χνιντ και άλλα δύσκολα παιχνίδια θα έπεφταν τα στατιστικά του. Τον βοηθάει που έχει παίξει λίγο και στην αρχή. Αλλά είναι εντελώς τραγικοί και οι άλλοι.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Epitaph21 said:

Η αλήθεια είναι ότι αν έπαιζε με κανα γαύρο ο Χνιντ και άλλα δύσκολα παιχνίδια θα έπεφταν τα στατιστικά του. Τον βοηθάει που έχει παίξει λίγο και στην αρχή. Αλλά είναι εντελώς τραγικοί και οι άλλοι.

Παντως βλεπω καλα στοιχεια στον Ρουμανο,παρα τα τσαφ και τις μαλακιες που κανει,κατι τετοια εκανε και ο Κρεσπο στην μπουγατσα την πρωτη χρονια του,μετα εστρωσε.Επισης προσφατα μαθαμε απο τον Στυλ οτι η ομαδα πορευεται με centrum στον τομεα των πορτοκαλαδων που σιγουρα παιζει και αυτο το ρολο του.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Epitaph21 said:

Άρα λοιπόν ο Τσίγκρι είναι ο μοναδικός που είναι ok στον αέρα και είναι ο χειρότερος παίκτης της κατηγορίας στο έδαφος -λογικό, αφού δεν μπορεί ούτε να περπατήσει, προπονήσεις δεν έκανε με τους άλλους και έκανε συντήρηση, θα μείνει και κάποιο καιρό έξω καλύτερα να τον διαγράψουμε.

Ο Νεντελτσιάρου είναι τραγικός στον αέρα, τραγικός και στο έδαφος, πρέπει να είναι ο 4ος σου στόπερ.

Ο Σβάρνας είναι ο καλύτερος συνδυαστικά. Παρτενέρ του θα πρέπει να είναι είτε ο Χνιντ είτε ο Λάτσι. Προβάδισμα στον Χνιντ. Ο Λάτσι είναι ελαφρώς καλύτερος στο έδαφος και ο Χνιντ είναι πολύ καλύτερος στον αέρα ενώ εμπλέκεται και σε περισσότερες μονομαχίες συνολικά. Ο Λάτσι στον αέρα είναι στα επίπεδα Νεντελτσιάρου (δηλαδή πάτωμα) αλλά έχει παίξει λιγότερα λεπτά και ίσως βελτιωθεί.

Οχι σε καμία περίπτωση. Αυτό το συμπέρασμα είναι λάθος αναγνωση των στατιστικών ή μαλλον βεβιασμένο συμπέρασμα.

Επίσης, δεν κανουν μονο τα κοψίματα τον αμυντικο, δεν χρειαζεται να κοψεις τον αντίπαλό σου για να αμύνεσαι σωστα. Τα κοψίματα ειναι στατιστική που δίνει ακριβή μεταγραφή, αν ομως ο αντίπαλος σου δεν γράψει ευκαιρία δεν πειράζει αν δεν τον έκοψες και τον αφησες να κανει σουτ που πήγε αραουτ πχ. Ειδικα τα κοψίματα στο εδαφος ειναι πιο χρήσιμα στο αμυντικο χαφ που θες να παει δυναμικα να αναχαιτήσει την αντίπαλη επιθεση γιατί αν τον περάσουν υπάρχει η αμυνα, αλλα απο τον αμυντικό θές να παει συντηριτικά και να κοιτάξει αν αποτύχει να μην αφήσει ένα στρέμμα ελεύθερο στον αντίπαλο να βγει με το τέρμα. Εδώ μπαινει και ο παράγοντας συμπαίκτες και κατα ποσο τα πλάγια μπακ συγκλινουν ώστε να μπορεί να βγει αμυντικός απο τη γραμμή να παει δυναμικά να κοψει κλπ κλπ

Θελει πιο βαθιά ανάλυση στις μονομαχίες, αυτά ειναι raw numbers. Θελει ποιοτικά νουμερα για να πεις αυτος ειναι καλύτερος απο τον άλλον. Το οτι αυτοι όλοι μαζι συνθέτουν μια κακή αμυνα είναι το συγουρο συμπέρασμα

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×