Jump to content

Bowling


Recommended Posts

Όλο και πλησιάζει το τμήμα μπιλιάρδου. :D Στο τέλος θα βρεθώ να αγωνίζομαι με τον Δικέφαλο στο γιλέκο. :D (να υπάρχει τμήμα σνούκερ ε, κανονίστε)

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Hades said:

Μακάρι τμήμα και στο τάβλι και τρόπαια ΠΑ-ΝΤΟΥ 

Να τηλεφωνούμε στον τσουκαλά και να του λέμε τα συνολικά τρόπαια της ΑΕΚαρας

Και γκολφ για εμας τους μερακλήδες 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Στεφόπουλο.

Ο Βασίλης Στεφόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ, εγγεγραμμένος προπονητής Bowling στην ΓΓΑ και αναλαμβάνει την Ακαδημία του νεοσύστατου τμήματος του Συλλόγου.

Βασίλη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Welcome_BOWLING_site_Stefopoulos.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μοντσενίγο.

Ο Λευτέρης Μοντσενίγος σπουδάζει στη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ για το Bowling και Personal Trainer και αναλαμβάνει προπονητής της Ακαδημίας του τμήματος Bowling της ΑΕΚ.

Λευτέρη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Welcome_BOWLING_site_Montsenigos.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σταθάτο. Ο 37χρονος (02/12/1984) διεθνής άσσος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Bowling του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Σταθάτος είναι Πανελληνιονίκης, καθώς και Πρωταθλητής Ευρώπης, και εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών Bowling. Είναι διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη Μεσογειακή ομάδα.

Γιάννη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Welcome_BOWLING_site_Stathatos.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Τη νέα φανέλα του τμήματος Bowling παρουσίασε η ΑΕΚ!

Το νεοσύστατο τμήμα του Συλλόγου, το οποίο πριν καν συμπληρώσει 1 έτος ζωής κυριαρχεί στο σπορ, θα αγωνίζεται με μία φανέλα στην οποία κυριαρχεί ο Δικέφαλος Αετός.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε γνωστή η φανέλα, «κέρδισε» εντυπωσιακά σχόλια. Έτσι, στα Γραφεία του Συλλόγου έγινε η παρουσίαση της φανέλας από την Μαρία Χαρέλου και τον Αναστάση Στουπή, που αποτελούν δύο από τα ταλέντα του τμήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για τους εναπομείναντες δύο Προκριματικούς Σταθμούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου φυσικά θα αγωνιστούν με τη νέα φανέλα τους.

 

aek-bowling-faneles.jpg?w=1000&ssl=1

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
2 minutes ago, blanco21 said:

Τίγρη,φέρε Ρόνι στην ΑΕΚάρα.

Με Μελ και το τραπέζι μισά μισά θα το πληρώνουμε στη καλύτερη. Και μπορεί να μου βάλει και κανά καφέ στον λογαριασμό να πληρώσω.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, SpiRos said:

Με Μελ και το τραπέζι μισά μισά θα το πληρώνουμε στη καλύτερη. Και μπορεί να μου βάλει και κανά καφέ στον λογαριασμό να πληρώσω.

Μονο μη μπερδευτεί και φέρει Mr.bean.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εξαιρετική παρουσία στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα!

18/05/2022
72 Views
AEK_bowling_new_SITE_1_05.2022.jpg?fit=9

Γεμάτη μετάλλια ολοκλήρωσε την πορεία της στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Bowling, με τους «κιτρινόμαυρους» αθλητές να διαπρέπουν.

Ο Λευτέρης Μοντσενίγος τερμάτισε 3ος στο Ατομικό Ανδρών, ρίχνοντας 1.409 κορίνες (μέσος όρος 234,83) και επιτυγχάνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα ανεβασμένο επίπεδο.

Παράλληλα, ο Ορέστης Σταματίου κατέκτησε την 11η θέση στους άνδρες με 1.222 κορύνες (μ.ό. 203,67)

Το χρυσό μετάλλιο στις Δυάδες Ανδρών, έπειτα από σπουδαία εμφάνιση, κατέκτησαν οι Λευτέρης Μοντσενίγος-Ορέστης Σταματίου.

Το ελληνικό δίδυμο είχε άθροισμα 2.842 κορύνες στο σύνολο των έξι παιχνιδιών (Μοντσενίγος: μέσος όρος 231,00, Σταματίου: μέσος όρος 242,67), επίδοση που αποτελεί μάλιστα νέο ρεκόρ αγώνων. Το προηγούμενο ρεκόρ στα έξι παιχνίδια ανήκε με 2.734 κορύνες στους Ιταλούς Βάλτερ Αλεσάντρο Σάντου-Τομάζο Ράντι από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση στο Παρίσι.

Χριστίνα Καππάτου και Λευτέρης Μοντσενίγος, κατέκτησαν την 3η θέση στο αγώνισμα των Μικτών Δυάδων. Οι Καππάτου-Μοντσενίγος έκαναν δικό τους το χάλκινο μετάλλιο ρίχνοντας 2.612 κορύνες στο σύνολο των έξι παιχνιδιών (Καππάτου: μέσος όρος 220,50, Μοντσενίγος: μέσος όρος 214,83). ενώ η δεύτερη ελληνική μικτή δυάδα, αποτελούμενη από τους Μαίρη Αθυμαρίτου-Ορέστη Σταματίου, κατέλαβε την 11η θέση με 2.432 κορύνες (Αθυμαρίτου: μ.ό. 173,00, Σταματίου: μ.ό. 232,33).

Παράλληλα, η τετραμελής ελληνική ομάδα (Λευτέρης Μοντσενίγος, Ορέστης Σταματίου, Μαίρη Αθυμαρίτου, Χριστίνα Καππάτου) κέρδισε την 3η θέση στο Ομαδικό, έχοντας 4.937 κορίνες ως άθροισμα στο σύνολο των έξι παιχνιδιών (Μοντσενίγος: μ.ό. 232,17, Σταματίου: μ.ό. 216,17, Αθυμαρίτου: μ.ό. 183,67, Καππάτου: μ.ό. 190,83) και ακολουθώντας στο βάθρο τη Γαλλία (5.129 κορύνες) και την Σλοβενία (5.085 κορύνες). Εξάλλου, η Κύπρος κατέλαβε την 4η θέση με 4.899 κορύνες.

Στη συνέχεια της διοργάνωσης, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Μοντσενίγος στο All-Events Ανδρών, βάσει των συνολικών επιδόσεών του στο τετραήμερο των αγώνων, καθώς κατετάγη 3ος με 5.566 κορύνες σε 24 παιχνίδια (μ.ό. 231,92), πίσω από τους Γάλλους Κένι Μπιγιό (5.815 κορύνες, μ.ό. 242,29) και Ουγκό Μπονφουά (5.722 κορύνες, μ.ό. 238,42).

Στην 4η θέση του All-Events ανδρών τερμάτισε ο Ορέστης Σταματίου με 5.369 κορύνες και μέσο όρο 223,71.

Στο τελευταίο αγωνιστικό σκέλος, ο 19χρονος Ορέστης Σταματίου έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου στο Μάστερς, κερδίζοντας διαδοχικά τον Μαλτέζο Μάουρο Αναστάζι στα προημιτελικά, με σκορ 487-400 σε δύο παιχνίδια, τον Γάλλο Κένι Μπιγιό στα ημιτελικά με 453-418 και τον Γάλλο Ουγκό Μπονφουά στον τελικό με σκορ 494-484, έπειτα από καταπληκτική εμφάνιση απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε ο Λευτέρης Μοντσενίγος, που νίκησε τον Ισπανό Πάκο Ροντρίγκεθ με 481-422 προτού ηττηθεί από τον Μπονφουά στα ημιτελικά με 471-447.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τους αθλητές της, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της «γαλανόλευκης» για τα μετάλλια και τις επιτυχίες τους!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τον πρώτο της τίτλο σε ομαδικό επίπεδο πανηγυρίζει η ΑΕΚ στο άθλημα του Bowling, καθώς θριάμβευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξήχθη το τριήμερο 11-13/06.

Οι «κιτρινόμαυροι» με φοβερές εμφανίσεις, «σάρωσαν» τα πάντα, έφτασαν στην κορυφή και κράτησαν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε 2 από τα 3 αγωνίσματα, και το ασημένιο στο 3ο αγώνισμα, κατακτώντας τον τίτλο στη γενική βαθμολογία.

Η ΑΕΚ, που παρατάχθηκε με τους Βαγγέλη Κριζίνη, Λευτέρη Μοντσενίγο, Σταμάτη Ρορό, Γιάννη Σταθάτο, Βασίλη Στεφόπουλο και Αναστάσιο Στούπη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα βάσει των συνολικών αποτελεσμάτων, με 87 πόντους στην τελική κατάταξη, έναντι 68 πόντων του ΑΣΜ Δάφνης 1 και 63 πόντων του IBC, έπειτα από τη διεξαγωγή και των τριών αγωνισμάτων (δυάδες, πεντάδες και τριάδες).

Στις δυάδες, Ρορός-Σταθάτος κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Στούπης και Στεφόπουλος κατέλαβαν την 4η θέση, ενώ στην 5η θέση βρέθηκαν οι Μοντσενίγος και Κριζίνης.

Ακολούθησαν οι πεντάδες, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με σπουδαία εμφάνιση. Βαγγέλης Κριζίνης, Λευτέρης Μοντσενίγος, Σταμάτης Ρορός, Γιάννης Σταθάτος, Βασίλης Στεφόπουλος, Αναστάσιος Στούπης δημιούργησαν την ομάδα που άφησε πίσω της τον ΑΣΜ Δάφνης για 3 πόντους (30 έναντι 27).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τις τριάδες το βράδυ της Δευτέρας (13/06). Ο «Δικέφαλος» με τους Κριζίνη Μοντσενίγο και Ρορό κέρδισε στον Τελικό τη Θεσσαλία 2014 με σκορ 613-543, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σταθάτος, Στεφόπουλος και Στούπης με νίκη 692-579 έναντι του ΑΣΜ Δάφνης.

Μάλιστα, οι 4144 κορίνες συνολικά στις τριάδες που σημείωσαν οι «κιτρινόμαυροι», αποτελούν πανελλήνιο ρεκόρ και μόλις 4 κορίνες κάτω από το Πανευρωπαϊκό ρεκόρ.

Φυσικά, μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί για το τρόπαιο, με την ΑΕΚ να φτάνει στον πρώτο της επίσημο τίτλο στο σπορ.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους του τμήματος για την κατάκτηση του τροπαίου και εύχεται ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

d43696bfdc3578ede9bcc834bb812695_864845.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • AG21 unpinned this topic
  • AG21 pinned this topic
  • AG21 featured and unpinned this topic
  • 7 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×