Jump to content

Ρόστερ 2021-2022


AG21
 Share

Recommended Posts

3 minutes ago, Zara said:

Και ο Μάνταλος βγάζει, ραδιενέργεια.

3.6 ρεντγκεν. 

Μπεκερελ, πόσα;

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Zara said:

Και ο Μάνταλος βγάζει, ραδιενέργεια.

3.6 ρεντγκεν. 

Γκεγκενρέντγκεν.

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Zara said:

Και ο Μάνταλος βγάζει, ραδιενέργεια.

3.6 ρεντγκεν. 

Not much...!

Link to comment
Share on other sites

Σπάει τα φθηνά δοσίμετρα και κερδίζει iPhone. 

Είναι ο πατερούλης μας.

Είναι ο Μάνταλος. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Zara said:

Σπάει τα φθηνά δοσίμετρα και κερδίζει iPhone. 

Είναι ο πατερούλης μας.

Είναι ο Μάνταλος. 

Για να μετράνε Roentgen και όχι Sievert όντως παλιά είναι, όπως και η καψούρα του διοικητικού ηγέτη με την Μανταλένα.

Link to comment
Share on other sites

Να θυμίσουμε τους παίκτες εκτός ομάδας εντελώς . 

 

ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Α & Β ΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ( Συμβόλαιο σύνολο άνω του 1 εκ ) 

1. Ο. Νταντένκο 250.000 27 ετών μέχρι 2024 . Δεν έπεισε κανέναν γίνονται συζητήσεις με ζόρια για 1,5 χρόνο δανεισμό και μετά οψιόν . 

2.   Π. Καρακλάγιτς Ακραίος επιθετικός 60.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2025 Γέμιστα στη θέση αυτή. Δεν το είδαμε καθόλου για να το κρίνουμε πήγε στη ραντ να βρει χρόνο και έχει σκοράρει ήδη. Δεν φαίνεται ούτε για τη Β άλλα ούτε ακουμε και τπτ . Λογικά είναι στη πόρτα της εξόδου.  

3. Ε. Ινσούα 420.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2023 . Σκληρός αμυντικος αλλά άτσαλος και χωρίς επιθετικές αρετές ιδιαίτερα με πολλή κακές εμφανίσεις που πλέον έγινε ανεπιθύμητος . Δανεικός εκ νέου στην αλδοσιβι στην Αργεντινή μέχρι τέλος του 2021 με τα αδέλφια του πλέον έχει βρει ομάδα που ενδιαφέρεται και έχει συμφωνήσει λέγεται και τώρα γίνονται συζητήσεις για την αποδέσμευση του και αν έχει αποζημίωση . 

4. Μ. Μπακάκης 320.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2023 Τραγικός στο πρώτο γύρο και με δική του ευθύνη , με μανόλο έκανε συμπαθητικό δεύτερο άλλα δεν είναι για πολλά . Όπως και ο λόπες φαίνεται ότι καθε χρόνο και χειρότερα και ψάχνουμε τρόπο να τον ξεφορτωθούμε κάτι που το θέλει και ο ίδιος αλλά δε βρίσκεται ομάδα οχι να καλύψει το συμβόλαιο του μόνο αλλά γενικά συμβόλαιο παρόλο τις λίγες συμμετοχές με τη β με ασσίστ . 

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και ο Σιμαο βρήκε ομάδα, ο μπακακης μόνο δεν μπορεί.....μιλάμε για πολύ σακατιλικι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nα θυμηθούμε τα εξής:

Όπως φαίνεται και στο heatmap της πλατφόρμας του Wyscout, ο 28χρονος Ελβετός μέσος πατάει παντού στο γήπεδο. Ξεκινώντας λίγο πιο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και φτάνοντας ως τα όρια της αντίπαλης περιοχής. Ακριβώς δηλαδή τον τύπο του παίκτη που έψαχνε η ΑΕΚ για το κέντρο.

Πηγή Wyscout: Το heatmap του Γέφτιτς στα φετινά του ματς με τη Ρούμπιν Καζάν

Πάμε να ρίξουμε και μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του με τη βοήθεια του Wyscout, από τα οποία επιβεβαιώνεται η ικανότητά του στις μεταβιβάσεις, έχοντας φέτος 81,2% επιτυχία ανά ματς μέσο όρο. Μάλιστα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου οι επιτυχημένες μεταβιβάσεις του ανά ματς μέσο όρο φτάνουν στο 74,4%!

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2038209/aek-o-geftits-me-dynato-aristero-podi-poy-gemizei-ti-faretra

 

ΥΓ. Ήθελα να το βάλω σε άλλο νήμα, κατά λάθος το άφησα εδώ.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν γίνεται παίκτης με αξιοπρεπες βιογραφικό να κρινεται με 5λεπτα, ούτε να κρινεται αρνητικά επειδή δεν εχει καλη τελική προσπάθεια (λες και είναι αυτό το μονο κριτιριο σε ποδοσφαιριστη).

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχε καλη τελικη με το δεξι που δεν ειναι το καλο του ποδι. Ας μας πουνε οι ειδικοι τι καλη τελικη εχει ο Πετρος με το καλο του ποδι 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Araujo21 said:

Δεν ειχε καλη τελικη με το δεξι που δεν ειναι το καλο του ποδι. Ας μας πουνε οι ειδικοι τι καλη τελικη εχει ο Πετρος με το καλο του ποδι 

Δε χρειάζεται να σκεφτούν κ πολύ,με Παναιτωλικό αΣουμε έκανε δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Από το ύψος της περιοχής, το ένα κόπηκε από αντίπαλο εύκολα κ το δεύτερο θα έμπαινε γκολ σε τέρμα του ράγκμπι 🏉.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Σας ανοιγουμε τα ματια .....

Οι πιθανές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με βάση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και με δεδομένη την απουσία των Ιρανών

Η απουσία των Ιρανών για τις υποχρεώσεις με την Εθνική τους Ομάδα βάζει σε μπελά την ΑΕΚ ειδικά για τη θέση του αριστερού μπακ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ φέτος στη συγκεκριμένη θέση ή… γενικά και η απόφαση δεδομένων των συγκυριών δεν θα είναι απλή. Με μια πρώτη ματιά, πάντως, τα ανοιχτά και πιο πιθανά -τουλάχιστον φαινομενικά- ενδεχόμενα είναι τρία.


Η λύση του Μάριο Μιτάι: Υπό κανονικές συνθήκες με βάση το πώς ξεκίνησε η σεζόν, θα ήταν η προφανής λύση σε κάθε απουσία του βασικού αριστερού μπακ. Η προσθήκη του Μοχαμάντι, όμως, άλλαξε τον προγραμματισμό και έστειλε τον Μιτάι στην ΑΕΚ Β για τους αγώνες, αφού εξακολουθεί να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα. Πέρσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας του, έχει ποιοτικά στοιχεία που δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον, ωστόσο υπάρχουν στην παρούσα φάση και κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες: Με την πρώτη ομάδα φέτος έπαιξε μόνο δυο φορές τον περασμένο Ιούλιο ενώ η τελευταία του επίσημη συμμετοχή γενικά ήταν στις 12 Δεκέμβρη στον αγώνα της ΑΕΚ Β με τα Χανιά. Πλέον βέβαια είναι πολύ καλά και ήταν κανονικά στην αποστολή του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.


Η λύση του Γιώργου Τζαβέλλα: Η τελευταία φορά που έπαιξε ως αριστερό μπακ στην καριέρα του ήταν σε ένα ματς για το Κύπελλο Τουρκίας ανάμεσα στις Αλάνιασπορ και Άδανασπορ στις 3 Δεκέμβρη του 2019, στο οποίο η τότε ομάδα του (Αλάνιασπορ) επικράτησε με 5-1. Και τότε αγωνίστηκε υπηρεσιακά στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού τόσο πριν από εκείνο το παιχνίδι όσο και μετά, επέστρεψε στην καθιερωμένη του θέση εδώ και χρόνια που είναι εκείνη του αριστερού στόπερ. Παρόλα αυτά δεδομένα ο Τζαβέλλας μπορεί να υπηρετήσει τον ρόλο του αριστερού μπακ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Τα χρόνια έχουν περάσει και η θέση του κεντρικού αμυντικού πλέον του ταιριάζει καλύτερα, αλλά σε ένα ματς που υπάρχει η συγκεκριμένη ανάγκη δεν θα ήταν παράλογο να επιστρατευτεί.

Η λύση για… «βάφτισμα» ενός δεξιού μπακ: Η τρίτη επιλογή είναι η επιστράτευση ενός δεξιού μπακ για να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, η οποία παίζει πάντα ως ενδεχόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις και την έχουμε δει κάποιες φορές σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν. Μια τέτοια θα μπορούσε να είναι ο Κλεμάν Μισελέν, αφού ο Γάλλος έχει παίξει κατά το παρελθόν ως αριστερός μπακ. Επίσης, δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεγε τον Μιχάλη Μπακάκη για να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η απλή λογική λέει πως όταν λείπει ένας παίκτης το καλύτερο είναι να παίζει ο αμέσως επόμενος που υπολογίζεται για αυτή τη θέση, ωστόσο οι προπονητές καμιά φορά -που σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν- προχωρούν και σε «αλχημείες» οι οποίες είναι μεν πιο περίπλοκες, ωστόσο ενδεχομένως να έχουν σχέση με κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που θέλουν να πάρουν από το ματς.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Link to comment
Share on other sites

Το Ιράν των Ανσαριφάρντ, Μοχαμαντί και Χατζισαφί προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Παρουσία 10.000 θεατών μεταξύ των οποίων και αρκετές γυναίκες έπειτα από μία τριετίας, οι Ιρανοί επικράτησαν με 1-0 των αντιπάλων τους με γκολ του Ταρεμί στο 48′ και πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση.

Στο 90′ ο Ανσαριφάρντ αντικατέστησε τον Ταρεμί. Στον πάγκο έμεινε ο Μοχαμαντί, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Χατζισαφί που ενσωματώθηκε αργότερα.

 

Αντε ας γυρισουν οττε σιγα σιγα , ας δωσει ευκαιριες στα νεα παιδια

Link to comment
Share on other sites

UPDATE Μετά το τέλος των μεταγραφών Ιανουαρίου

Με Α# οι παίκτες για αποστολή και

Μ Β οι παίκτες της Α που μπορεί να παίξουν στη Β ομάδα 

Με Α οι παικτες της Β που μπορεί να παίξουν στην Α ομάδα

Με (-> ) οι νέες μεταγραφές 

Με (->Κ19) οι παίκτες που ήρθαν απο τη Κ19

Με ( Κ17) παίκτες με συμβόλαιο που παίζουν για τη Κ17

Με (Κ19) παικτες με συμβόλαιο που παίζουν για τη Κ19 

Με (Δ->) παίκτες που έρχονται απο δανεισμό

Με (Τ) παίκτες με μεγάλο τραυματισμό

Με (Σ1 ή Σ2 ) παίκτες με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα 

Με (Ξ) ξένος μη κοινοτικός

( >23) για β ομάδα

 

Α' ΟΜΑΔΑ

8 μη κοινοτική και 3 από αυτούς κάτω από 23 ετών από τους οποίους μέχρι 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγώνα χωρίς ηλικιακό περιορισμο . 

ΤΕΡΜΑ 2+1  

1-1 Α1 (1->) Σ. Στάνκοβιτς 625.000 ευρώ 29 ετών μέχρι το 2025 .  Τα γάντια σπίτι του 

2-2 Α2 (Σ2) Π. Τσιντώτας 150.000 ευρω 28 ετων μεχρι το 2023 Μένει για δεύτερος εκτός και αν έχουμε ανατροπή και φύγει. Οπότε παίζει προσφέρει ανασφάλεια 

3-3 Β (Κ19) (Τ)  Γ. Θεοχάρης 19 ετών μέχρι 2024 Συμπληρώνει την τριάδα αν και είναι μικρός φαίνεται ότι κερδίζει τη θέση από τα υπόλοιπα τέρματα της Β ομάδας 

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 2 

1-4 Α3 (2->) (Ξ1) Μιλάντ Μοχαμάντι 28 ετών μέχρι το 2024 και πέρνει τη φανέλα σπίτι του αφού είναι κανονικό και έτοιμο αριστερό μπάκ 

2-5 Α4 (3->) (Ξ2) Εχσάν Χατζισαφί 220.000 ευρώ 31 ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ιρανική Σεπαχάν . Πολυεργαλείο για αρκετές θέσεις  

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 2 

1-6 Α5 (4->) Clément Michelin 350.000 ευρώ 24 ετων μεχρι το 2025 Καλή ηλικία απο καλό πρωτάθλημα και φαίνεται καλή μεταγραφή . Θα τον δούμε στο γήπεδο. 

2-7 A6 (5->) Λ. Ρότα 200.000 ευρώ 24 χρόνων μέχρι το 2024 Λογικά ήρθε για να πάρει τη θέση του δεύτερου δεξί μπακ 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4

1-8 Α7 (6->) O. Vranjes 500.000 32 ετών μέχρι το 2024 . Ο καλός Βράνιες είναι σταθερός 11άδατος μέχρι τώρα πολλά λάθη . 

2-9 Α8 Β (7->) Γ. Μήτογλου 45.000 22 ετών μέχρι 2025 .  Έχει καλά στοιχεία αλλα το ερώτημα είναι αν μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ .   

3-10 Α9 (8->) Γ. Τζαβέλλας 350.000 Ευρώ 34 ετών μέχρι το 2023. Προσφέρει εμπειρία και αγωνιστικοτητα μαχητικοτητα άλλα μεγάλη αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι. 

4-11  (Σ2) Σ. Σβάρνας 120.000 ευρω 24 ετων μεχρι το 2023 πήρε ευκαιρίες με πολλούς προπονητές άλλα δεν κατάφερε να πείσει κανέναν . Πλέον 4ος με πτωτική πορεία.. 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-12 Α10 (9->) Λε Ταλέκ 800.000 ευρώ 31 ετών μέχρι 2023 + 1  Ήρθε για να παίξει μπροστά απο τους στόπερ σε 4-1-4-1 η 4-1-2-3 . Πολλή αργός. 

2-13 Α11 (Τ) Α. Σιμόες 500.000 ευρω 32 ετων μεχρι το 2022 +1  Φαίνεται ότι πλέον είναι χρήσιμος στο ρόστερ χωρίς να είναι βαρόμετρο όπως παλιά αλλά αν πιάσει απόδοση ανεβάζει πολλή το κέντρο με τα τρεξίματα και την αγωνιστικότητα σκληράδα του .  Πολλούς τραυματισμούς φυσικά όπως σε όλη τη προετοιμασία . 

3-14 Τ (Κ19 & Σ2(Τ) Κ. Γαλανόπουλος 200.000 ευρω 23 ετων μεχρι το 2023 Ο τραυματισμός τον πήγε πίσω και ανανέωσε . Ξανά επανήλθε άλλα ξανατραυματίστηκε. 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-15 Α12 Ν. Σιμάνσκι 500.000 ευρω 26 ετων μεχρι το 2024 Ο τραυματισμός τον πάει πίσω άλλα επανήλθε δυναμικά . Πολλή καλά στοιχεία για χαφ ελπίζουμε σε σταθεροποίηση απόδοσης και μεγαλύτερη εξέλιξη. Δυστιχώς φαίνεται στάσιμος . 

2-16 Α13 (->19) Αλεξάντερ Φράνσον  ευρω  27 ετων μεχρι το 6/2023 +1  χρόνο .  Λίγες συμμετοχές σαν διεθνής . 

3-17 Α134 (Σ1+1) (Ξ3) Ε. Σακχοφ 400.000 ευρώ 31 ετών μέχρι 2022+1 έδωσε ποιότητα και ηρεμία στο κέντρο στην αρχή και μετά έπεσε η απόδοση άλλα είναι αργός και δεν κάνει διαφορά.. Δεν τα πήγε τόσο καλά στη προετοιμασία  άλλα μέσα στη σεζόν ανεβαίνει αλλα παραμένει αργός . 

ΜΕΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 2

1-18 Α15 Π. Μάνταλος 650.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2024 . Πλέον ούτε χρήσιμο στα μικρά ματς και μαύρη τρύπα στα μεγάλα , δυστυχώς λίγος στα μεγάλα και πλέον έχει γίνει βάρος στην ομάδα . Ανανέωση ξανα μέχρι το 2024 . 

2-19  Α16 (->10) Ντάρκο Γέβτιτς 28ετών 500.000 ευρώ μέχρι το 2022 με όψιον . Παίκτης 8-10αρι που θα θέλαμε να σηκώσει το βάρος την ανάπτυξης της ομάδας με καλή τεχνική άλλα είναι εκτός πλάνος και δεν φαίνεται να μακροημερεύει . 

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 4

1-20 Α17 (->11) (Ξ4) Νουρεντίν (Νόρντιν) Αμραμπατ 1.000.000 ευρώ Μαροκινος 34 χρόνων με πλούσιο βιογραφικό και προσόντα αλλά και με μεγάλη ηλικία που δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο με την ενέργεια του . 

2-21 Α18 (Ξ5) Λ. Γκαρσία 350.000 24 ετων μεχρι το 2025 Στα καλά του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα στα άσχημα του είναι τρύπα . Ταχύτητα και ντρίμπλα βασικά του στοιχεία . 

3-22 Α19 (->12) Στίβεν Τσούμπερ 30ετών 1.000.000 ευρώ Ελβετός 30 ετών δανεικός μέχρι 2022 με όψιον  πολυθεσίτης που παίζει κυρίως στη γραμμή στην ΑΕΚ με σούπερ εκκίνηση και μέτρια προς κακή συνέχεια . 

4-23 Α20 Μ. Τάνκοβιτς 300.000 ευρώ 26 ετών μέχρι το 2024 . Μετά απο αρκετά σήριαλ ήρθε . Παίκτης με πλούσιο βιογραφικό σε γκόλ και ασσιστ και περιμέναμε περισσοτερα πράγματα φέτος και να μην χαθεί στη μετριότητα όπως συνήθως άλλα μάλλον θα μας χαιρετήσει . 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 2

1-24 Α21 (->13) S. Araujo 900.000 ευρώ 29 ετών μέχρι το 2024 . Αραούχο οε οε οε 

2-25 Α22 (Σ2) (Ξ6) K. Ansarifard 500.000 ευρω 31 ετων μεχρι το 2023 . Τίμιος παίκτες στο σκοράρισμα με πολλή καλά τελειώματα άλλα χωρίς να κάνει άλλα πράγματα στο γήπεδο . 

 

Β' ΟΜΑΔΑ

16-23 ετών ( την 1/1 )

5 παίκτες άνω 23 δικαίωμα συμμετοχής 

ΦΑ 10 ποδοσφαιριστές από Ελληνική Ακαδημία ( θητεία 3 χρόνια σε αυτές )

5 παίκτες με δικαίωμα εθνική ομάδα 

12 μη κοινοτική από τους οποίους 8 άνω 23 και μέχρι 5 σε ΦΑ χωρίς ηλικιακό όριο

ΤΕΡΜΑ 3   

1-1 A1 Α  (Κ19) Χατζηεμμανουήλ τέρμα 30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2025  . Μέχρι στιγμής τα πάει πολλή καλά σαν βασικό τέρμα στη Β ομάδα . 

2-2 A2 (Κ19 & Σ1) )  Π. Γκίνης  30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2022 έπαιξε λίγα ματς με τον ιωνικο SL2 . Ιδανικός για δεύτερος σε ομάδα Β  

3-3 (Κ19) Α. Αγγελόπουλος 18 ετών Τερματοφύλακας με ημερομηνία γέννησης 19/2/2003. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Αχαϊκή το 2019 και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της ΑΕΚ. Έχει ύψος 1,88 και βάρος 75 κιλά. Είναι διεθνής με την Εθνική U17

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 2 

1-4 Α3 Α (->Κ19) Μ. Μιτάι 20.000 ευρω 18 ετων μεχρι το 2026 ( προσωρινά 2023) Ταλέντο που ξεκινησε περίεργα με την επιστροφή στην ΑΕΚ μετά την ιστορία με το Σαράντη . Πέρσι πήρε τις ευκαιρίες του με τη πρώτη ομάδα και τα πήγε σχετικά καλά , φέτος είναι παίκτης διαφοράς στη Β ομάδα . 

2-5 A4 A (14->) (>23#1) Α. Παρρας 60.000 23 ετών μεχρι 2026 θα παίξει στην  ΑΕΚ Β και δεν φαίνεται προοπτική για Α 

3-6  Α5 (->Κ19)  Μ. Μπουσης 22 ετών φαινετσι ότι μένει για ΑΕΚ Β. δανεικός πέρσι στον Απόλλων Λάρισας SL2

4-4 (->Κ19) Γ. Μαντζουρανακης 19 ετών . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2015 από τον Αίολο δεΚριεζών Ευβοίας. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 73 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U16 και U19.

 

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 2 

1-8 Α6 (->Δ & Κ19) Κ. Σταμούλης 30.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023 . Πήγε στη Λαμία SL1  Δεν έχει πάρει συμμετοχή ούτε στη Λαμία . Μένει για Β ομάδα λογικά και παίζει  . Δεξί μπακ

2-9 Α7 Α Β. Ραντόνια ευρω 20 ετων μεχρι το 2025   Στο πρώτο αγώνα δεν πήγε καλά, στα άλλα δύο ψιλοκαλά . Θέλει δουλειά και παιχνίδια . Ιδανικά με την ΑΕΚ Β. 

3-10 (->Κ19) Σ. Κάτσικας 19 ετών έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U15, U16 και U17 και αυτός πάει για ΑΕΚ Β όσο έπαιξε δεν τα πήγε καλά . 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4 

1-11 Α8 Α Ζ. Λάτσι 60.000 ευρω 19 ετων μεχρι το 2026 Αριστεροπόδαρος με κάποια πολλή καλά στοιχεία που έχει χρόνο να τα δείξει. Χρειάζεται εμπειρία μέσα απο παιχνίδια ( καλό είναι να γίνουν στη Β ομάδα) και να μην βγάζει τραυματισμούς 

2-12 Α9 Α (Δ->) (>23#3) Γ. Κορνέζος 23 ετών μέχρι το 2022 Κεντρικός αμυντικός που φαινόταν εξυπηρέτηση αλλα τα πάει καλά στη Β με καλά στοιχεία .

3-13 A10 (->Δ & Κ19) (>23#2) Γ. Γιαννούτσος 30.000 ευρω 23 ετων μεχρι το 2021 Ακόμα στο ρόστερ αν και ξέραμε ότι τελείωνε το ροστερ, περσι δανεικός ξανά αυτή τη φορά στην επισκοπή FL . Φέτος πέρνει παιχνίδια σαν δεύτερη λύση για τα στόπερ .

4-14 Α12 (->Κ19) Μ. Αρβανίτης 20 ετών  Κεντρικός αμυντικός με ημερομηνία γέννησης 3/3/2001. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από το 2013. Έχει ύψος 1,83 και βάρος 83 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U16, U17, U18 και U19. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο, ως δανεικός στον Αρη Λεμεσού

5-15 (->Κ19) Θ. Κωτσιος 19ετών Κεντρικός αμυντικός με ημερομηνία γέννησης 18/1/2002. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2017 από την Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ με έδρα το Ρέθυμνο. Έχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Είναι διεθνής με την U18.

6-16 (Κ17) Γ. Σαμαντζίδης Κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χάφ με ημερομηνία γέννησης 25/02/2005 . Αρχηγός της Κ17 και την εθνικής  .

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2 

1-17 Α13  Α (15>) (>23#4) Γιώργος Μουστακόπουλος αμυντικός 23 χρόνων μέσος συμβόλαιο μέχρι το 2023. Προσωπική επιλογή ορφυδοπουλου που τον ήξερε από τη Παναχαικη ( έπαιζε εκεί τα τελευταία 4 χρονια). Αρκετά τρεξίματα και ηρεμία στο παιχνίδι χωρίς όμως προοπτική .

2-18 Α14 (->Κ19) Π. Μπάμπη  αμυντικός μέσος 30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2022 Πλήρης χρονιά στο πλατανία με 90λεπτα , ξανά δανεικός στον Απόλλων Λάρισας SL2 με χωρίς να βγαίνει σχεδόν λεπτό !!!! Παίζει αρκετά στη Β ομάδα παίκτης με αρκετά τρεξίματα στο κέντρο . 

3-19 (->Κ19) Μ. Τσιοκρης Αμυντικός μέσος 18 ετών με ημερομηνία γέννησης 8/8/2003. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την ηλικία των οκτώ ετών. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 70 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17, έχοντας διατελέσει αρχηγός στις δύο τελευταίες.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2 

1-20 Α15  Α (Σ1) Α. Σάμπα 100.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2023 Μέχρι στιγμής κανείς δεν τον πιστεύει. Στην ΑΕΚ Β παιχνίδι με παιχνίδι ανεβηκε και προσφέρει 

2-21 Α16 (->Κ19) Κ. Ρουκουνάκης 20 ετών μέλος της Εθνικής Ελλάδος U19. Δείχνει καλά στοιχεία άλλα στη Β δεν κάνει τη διαφορά στο κέντρο .

3-22 (->Κ19) Γιάννης Πιτιλάκος  17 ετών  Εχει ύψος 1,77 και βάρος 69 κιλά. Εχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2019.

4-23 (->Κ19) Γ. Κορομηλας 19 ετών Κεντρικός μέσος με ημερομηνία γέννησης 20/6/2002. Είναι από εννέα ετών στην Ακαδημία της ΑΕΚ και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός της Κ19. Έχει ύψος 1,75 και βάρος 66 κιλά. Εχει κληθεί στην Εθνική U19. 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-24 Α17 (16->) Γ. Γερολέμου κέντρο μέσος 21 ετων μεχρι το 2023 περιμένουμε μεταγραφή από ΑΕΛ Λεμεσού για να κάνει το βήμα παραπάνω δείχνοντας πράγματα στην ΑΕΚ Β 

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 4 

1-25 Α18 Α (->Δ & Κ19) Χ. Γιούσης 40.000 ευρώ Ακραίος επιθετικός  22 ετων μεχρι το 2023 Χαμένο ταλέντο έκπληξη αν μείνει ,  νέος δανεισμός στη Παναχαική SL2  . Περίεργη περίπτωση παίκτη αφού έμεινε πολλή στάσιμος και δεν έχει φόντα σε ηλικεία 22 χρονών να ξαναμπεί στο ρόστερ της ΑΕΚ  πάντως είναι ο καλύτερος και φυσικός ηγέτης της Β. 

2-26 Α19 Α (17->) Judah García  Ακραίος επιθετικός  21 ετων μεχρι το 2024 Αδελφός του Γκαρσία μάλλον για εξυπηρέτηση μοιάζει άλλα ας το δούμε πρώτα  . Ταχύτητα άλλα χωρίς τεχνική .

3-27 (->Κ19) Π. Γεωργεας 18ετών Πλάγιος μεσοεπιθετικός με ημερομηνία γέννησης 21/8/2003. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Ακαδημία Βασίλη Λάκη το 2019. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 74 κιλά. Εχει αγωνιστεί με την Εθνική U19. Είναι γιος του παλιού αμυντικού της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα.

4-28 (->Κ19) Λαέρτ Πάπα 18 ετών. Εχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και είναι διεθνής με τις ομάδες U15, U17 και U19 της Αλβανίας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 3

1-29 Α20 (Δ->) Γ. Ιατρούδης 50.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2024 Ταλέντο δυνατό άλλα πέρασε χιαστούς , φτάνει να δούμε πώς να επανέλθει. Δωθηκε β Ολλανδίας στη ΦΟΛΕΝΤΑΜ Β Ολλανδίας για να βρει ρυθμό. Μπαίνει αλλαγή για λίγα λεπτά 7 συμμετοχές 1 γκόλ . Νέος δανεισμός στον Ιωνικο που ακυρώθηκε πρόωρα και πλέον στη Β έρχεται κυρίως απο το πάγκο άλλα χωρίς να το νιώσουν οι άμυνες .

2-30 Α21 Α (->Κ19) Μ. Κοσίδης 19 ετών μέχρι 2026 Απο τις ακαδημίες σκόρερ της Κ19 που έγινε επαγγελματίας για να μην το χάσουμε. Με την αποχώρηση μάρκο όχι μόνο το βλέπουμε αποστολές άλλα σχεδόν σταθερά και σας αλλαγή. Το νέο πουλέν το προέδρου μετά απο Μάνταλο , Μπακάκη , Σβάρνα .   Αν και στις μικρές ηλικίες είχε επαφή με τα δίκτυα στις μεγάλες δεν φαινεται. Ξεκίνησε ψιλοκαλά στη Β άλλα πλέον χάθηκε η επαφή μετα δίκτια .

3-31 Α22 (->Κ19) Ε. Χριστοπουλος Επιθετικός 30.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023   Θεωρείται μεγάλο ταλέντο άλλα φαίνεται ο Κοσίδης να τον έχει ξεπεράσει σε σειρά και πλέον να μην παίζει καθόλου , είναι και δύσκολη θέση που αν έρθει παίκτης δεν φαίνεται να παίζει καθόλου αρα πρέπει να βρεθεί λύση  . Λογικά στην ΑΕΚ Β και πιθανών να παίξει και στα πλάγια λόγο ότι δεν είναι ο φορ περιοχής . Σκόρατε στη Β.

4-32 (->Κ19) Α. Γκολφινος 17ετών Επιθετικός με ημερομηνία γέννησης 24/11/2004. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Αρη Πατρών το 2020. Πέρσι αγωνίστηκε με την Κ17 της ΑΕΚ. Έχει ύψος 1,81 και βάρος 79 κιλά. Εχει κλήσεις στην Εθνική U15.

4-33 (->Κ19) Α. Χριστόπουλος 18ετών Κεντρικός επιθετικός με ημερομηνία γέννησης 29/1/2003. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2015. Έχει ύψος 1,86 και βάρος 79 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

1. Γ-Φ Μπότος 50.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023 . Δανεικός στη Γκόου Άχεντ Ιγκλς μέχρι 2022

2. Γ. Aθανασιάδης 100.000 ευρω 28 ετων μεχρι το 2023 .Δανεισμός στη σερίφ τιρασπορτ γιατί δεν ήθελε να μείνει στο πάγκο στην ΑΕΚ

3. Μ. Ντέλετιτς 230.000 ευρω 27 ετων μεχρι το 2022 Εκανε προετοιμασία και πήγε εκεί που ήταν προορισμένος να πάει στη Λαμία SL1 . Έχει μεγάλο συμβόλαιο για τη προσφορά του προφανώς καλύπτουμε μέρος του.  Δανεισμός στην ανόρθωση. Του χρόνου μένει ελεύθερος.  

4. Θ. Μαχαίρας 30.000 ευρω 20 ετων μεχρι το 2026 Ταλέντο που πήρε την ευκαιρία και σαν βασικός και πήγε πολλή καλά και σαν αλλαγή. Φαίνεται είναι ότι πιο αξιόλογο σε μικρή ηλικία και όχι προϊόν δυστυχώς της Ακαδημίας μας. Φαίνεται ματς με ματς ότι μεγάλο του προσόν είναι η ντρίπλα του . Χρειάζεται εξέλιξη να είναι πιο δυναμικός στο παιχνίδι του και να μην κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας .   Δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό για να πάρει παιχνίδια και έπαθε ολική ρήξη χιαστών . 

5. Χ. Αλμπάνης 200.000 ευρω 26 ετων μέχρι το 2024 Ανανέωση πρόσφατα . Δυστυχώς χρυσή μετριότητα αφού έχει ποιότητα άλλα όχι αυτό που θα τον κάνει να χτυπάει θέση στην 11αδα . Συνήθως οπότε μπαίνει αλλαγή βοηθάει. Σαν βασικός χάνεται. Με το Σέρβο έδειχνε ανεβασμένος και ταιριάζει στο παιχνίδι του αλλά η ευπάθεια μαζί με τη μη σταθερότητα οδηγήθηκε στο δανεισμό στο Απόλλων Λεμεσού .

6. Ο. Νταντένκο 250.000 27 ετών μέχρι 2024 . Δεν έπεισε κανέναν . Δανεισμό στη Ζόρια 1,5 χρόνο μέχρι Ιούλιο του 23 και όψιον αγοράς . 

7. (->18)  Γιανις Αμμουρ 22 ετών μέχρι το 2022. Ήρθε ελεύθερος από τη Μονπελιέ σαν συμπλήρωμα, δοκιμή κτλ Πήγε στη Καβάλα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου . 

ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Α & Β ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ 

1. Μ. Μπακάκης 320.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2023 Τραγικός στο πρώτο γύρο και με δική του ευθύνη , με μανόλο έκανε συμπαθητικό δεύτερο άλλα δεν είναι για πολλά . Όπως και ο λόπες φαίνεται ότι καθε χρόνο και χειρότερα και ψάχνουμε τρόπο να τον ξεφορτωθούμε η να μείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του. 

25 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Α + 33 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ Β + 7 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΙ  + 1 ΕΚΤΟΣ = 66 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Εφυγαν,βρισκοντας ομαδα να παιξουμ,ολοι ακόμα και απο την β και ο μονος που δεν εφυγε ειναι η πρωην αρχηγαρα,το τσατσονι της κλικας.

Στα ορια της συμπαθειας των γαυρικων πρακτικων σε αναλογες περιπτωσεις ειμαι. 

Link to comment
Share on other sites

Λαμβάνοντας υπόψιν το αριθμητικό σκέλος και όχι το ποιοτικό και αν εξαιρέσουμε το Μπακάκη που προφανώς δεν διευκόλυνε την αποχώρηση του ( το αντίθετο θα έλεγα γιατί ομάδες βρέθηκαν ) το ρόστερ είναι σωστά δομημένο είτε στην α είτε στη β που υπάρχουν και ειδικά συνθήκες . 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, nikos said:

Kαληνύχτα σε όλους με αυτήν την συγκινητική ανάρτηση…

 

272947475_444230237383837_91994819518474

Ας ξαναγεννηθεί αλλού όχι στην ΑΕΚ . 

Link to comment
Share on other sites

Αναλυτικά ο Αλεξάντερ Φράνσον μίλησε στην Cosmote TV:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και την ΑΕΚ:

«Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Δεν έχω δει πολλά ακόμη, αλλά θα γίνει και αυτό. Όταν ήρθα εδώ, στις προπονητικές εγκαταστάσεις, είδα ότι διαθέτουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή. Επίσης, οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν θερμά, όπως και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου. Μίλησα αρκετά με τον Τάνκοβιτς, φυσικά, επειδή είναι επίσης Σουηδός και μου παρουσίασε τα πάντα».

Για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει στην ΑΕΚ:

«Είχα καλές συστάσεις για την ομάδα από πριν. Υπάρχουν αρκετοί Σουηδοί που έχουν περάσει από εδώ στο παρελθόν, οπότε μίλησα μαζί τους. Και ήταν εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω εδώ, να αποφασίσω να συμφωνήσω με τον σύλλογο».

Για τους Σουηδούς με τους οποίους μίλησε:

«Είχα μιλήσει με τον Γιάκομπ παλιότερα, όταν είχαμε παίξει στην Εθνική Σουηδίας μαζί. Με τον Μαϊστόροβιτς δεν μίλησα, αλλά φυσικά ξέρω ότι έχει παίξει εδώ. Με τον Γιάκομπ, όμως μίλησα, όπως επίσης και με τον Νίκλας Χουλτ και φυσικά τώρα με τον Τάνκοβιτς».

Για το αν αληθεύει, ότι και παλαιότερα η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του:

«Ναι, ίσως..! Ξέρω ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, όμως τίποτα περισσότερο… Αλλά είμαι εδώ τώρα, οπότε είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για το αν η θέση που αισθάνεται πιο άνετα είναι ως «οκτάρι»:

«Ίσως, η θέση «οκτώ» να είναι η αγαπημένη μου. Όμως, δεν έχω κάποιο πρόβλημα να παίξω και στο «έξι» ή, αν χρειαστεί, ακόμη και στο «δέκα». Είμαι κεντρικός μέσος και κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα».

Link to comment
Share on other sites

On 2/2/2022 at 12:57 PM, AG21 said:

UPDATE Μετά το τέλος των μεταγραφών Ιανουαρίου

Με Α# οι παίκτες για αποστολή και

Μ Β οι παίκτες της Α που μπορεί να παίξουν στη Β ομάδα 

Με Α οι παικτες της Β που μπορεί να παίξουν στην Α ομάδα

Με (-> ) οι νέες μεταγραφές 

Με (->Κ19) οι παίκτες που ήρθαν απο τη Κ19

Με ( Κ17) παίκτες με συμβόλαιο που παίζουν για τη Κ17

Με (Κ19) παικτες με συμβόλαιο που παίζουν για τη Κ19 

Με (Δ->) παίκτες που έρχονται απο δανεισμό

Με (Τ) παίκτες με μεγάλο τραυματισμό

Με (Σ1 ή Σ2 ) παίκτες με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα 

Με (Ξ) ξένος μη κοινοτικός

( >23) για β ομάδα

 

Α' ΟΜΑΔΑ

8 μη κοινοτική και 3 από αυτούς κάτω από 23 ετών από τους οποίους μέχρι 5 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγώνα χωρίς ηλικιακό περιορισμο . 

ΤΕΡΜΑ 2+1  

1-1 Α1 (1->) Σ. Στάνκοβιτς 625.000 ευρώ 29 ετών μέχρι το 2025 .  Τα γάντια σπίτι του 

2-2 Α2 (Σ2) Π. Τσιντώτας 150.000 ευρω 28 ετων μεχρι το 2023 Μένει για δεύτερος εκτός και αν έχουμε ανατροπή και φύγει. Οπότε παίζει προσφέρει ανασφάλεια 

3-3 Β (Κ19) (Τ)  Γ. Θεοχάρης 19 ετών μέχρι 2024 Συμπληρώνει την τριάδα αν και είναι μικρός φαίνεται ότι κερδίζει τη θέση από τα υπόλοιπα τέρματα της Β ομάδας 

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 2 

1-4 Α3 (2->) (Ξ1) Μιλάντ Μοχαμάντι 28 ετών μέχρι το 2024 και πέρνει τη φανέλα σπίτι του αφού είναι κανονικό και έτοιμο αριστερό μπάκ 

2-5 Α4 (3->) (Ξ2) Εχσάν Χατζισαφί 220.000 ευρώ 31 ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ιρανική Σεπαχάν . Πολυεργαλείο για αρκετές θέσεις  

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 2 

1-6 Α5 (4->) Clément Michelin 350.000 ευρώ 24 ετων μεχρι το 2025 Καλή ηλικία απο καλό πρωτάθλημα και φαίνεται καλή μεταγραφή . Θα τον δούμε στο γήπεδο. 

2-7 A6 (5->) Λ. Ρότα 200.000 ευρώ 24 χρόνων μέχρι το 2024 Λογικά ήρθε για να πάρει τη θέση του δεύτερου δεξί μπακ 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4

1-8 Α7 (6->) O. Vranjes 500.000 32 ετών μέχρι το 2024 . Ο καλός Βράνιες είναι σταθερός 11άδατος μέχρι τώρα πολλά λάθη . 

2-9 Α8 Β (7->) Γ. Μήτογλου 45.000 22 ετών μέχρι 2025 .  Έχει καλά στοιχεία αλλα το ερώτημα είναι αν μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ .   

3-10 Α9 (8->) Γ. Τζαβέλλας 350.000 Ευρώ 34 ετών μέχρι το 2023. Προσφέρει εμπειρία και αγωνιστικοτητα μαχητικοτητα άλλα μεγάλη αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι. 

4-11  (Σ2) Σ. Σβάρνας 120.000 ευρω 24 ετων μεχρι το 2023 πήρε ευκαιρίες με πολλούς προπονητές άλλα δεν κατάφερε να πείσει κανέναν . Πλέον 4ος με πτωτική πορεία.. 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-12 Α10 (9->) Λε Ταλέκ 800.000 ευρώ 31 ετών μέχρι 2023 + 1  Ήρθε για να παίξει μπροστά απο τους στόπερ σε 4-1-4-1 η 4-1-2-3 . Πολλή αργός. 

2-13 Α11 (Τ) Α. Σιμόες 500.000 ευρω 32 ετων μεχρι το 2022 +1  Φαίνεται ότι πλέον είναι χρήσιμος στο ρόστερ χωρίς να είναι βαρόμετρο όπως παλιά αλλά αν πιάσει απόδοση ανεβάζει πολλή το κέντρο με τα τρεξίματα και την αγωνιστικότητα σκληράδα του .  Πολλούς τραυματισμούς φυσικά όπως σε όλη τη προετοιμασία . 

3-14 Τ (Κ19 & Σ2(Τ) Κ. Γαλανόπουλος 200.000 ευρω 23 ετων μεχρι το 2023 Ο τραυματισμός τον πήγε πίσω και ανανέωσε . Ξανά επανήλθε άλλα ξανατραυματίστηκε. 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-15 Α12 Ν. Σιμάνσκι 500.000 ευρω 26 ετων μεχρι το 2024 Ο τραυματισμός τον πάει πίσω άλλα επανήλθε δυναμικά . Πολλή καλά στοιχεία για χαφ ελπίζουμε σε σταθεροποίηση απόδοσης και μεγαλύτερη εξέλιξη. Δυστιχώς φαίνεται στάσιμος . 

2-16 Α13 (->19) Αλεξάντερ Φράνσον  ευρω  27 ετων μεχρι το 6/2023 +1  χρόνο .  Λίγες συμμετοχές σαν διεθνής . 

3-17 Α134 (Σ1+1) (Ξ3) Ε. Σακχοφ 400.000 ευρώ 31 ετών μέχρι 2022+1 έδωσε ποιότητα και ηρεμία στο κέντρο στην αρχή και μετά έπεσε η απόδοση άλλα είναι αργός και δεν κάνει διαφορά.. Δεν τα πήγε τόσο καλά στη προετοιμασία  άλλα μέσα στη σεζόν ανεβαίνει αλλα παραμένει αργός . 

ΜΕΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 2

1-18 Α15 Π. Μάνταλος 650.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2024 . Πλέον ούτε χρήσιμο στα μικρά ματς και μαύρη τρύπα στα μεγάλα , δυστυχώς λίγος στα μεγάλα και πλέον έχει γίνει βάρος στην ομάδα . Ανανέωση ξανα μέχρι το 2024 . 

2-19  Α16 (->10) Ντάρκο Γέβτιτς 28ετών 500.000 ευρώ μέχρι το 2022 με όψιον . Παίκτης 8-10αρι που θα θέλαμε να σηκώσει το βάρος την ανάπτυξης της ομάδας με καλή τεχνική άλλα είναι εκτός πλάνος και δεν φαίνεται να μακροημερεύει . 

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 4

1-20 Α17 (->11) (Ξ4) Νουρεντίν (Νόρντιν) Αμραμπατ 1.000.000 ευρώ Μαροκινος 34 χρόνων με πλούσιο βιογραφικό και προσόντα αλλά και με μεγάλη ηλικία που δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο με την ενέργεια του . 

2-21 Α18 (Ξ5) Λ. Γκαρσία 350.000 24 ετων μεχρι το 2025 Στα καλά του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα στα άσχημα του είναι τρύπα . Ταχύτητα και ντρίμπλα βασικά του στοιχεία . 

3-22 Α19 (->12) Στίβεν Τσούμπερ 30ετών 1.000.000 ευρώ Ελβετός 30 ετών δανεικός μέχρι 2022 με όψιον  πολυθεσίτης που παίζει κυρίως στη γραμμή στην ΑΕΚ με σούπερ εκκίνηση και μέτρια προς κακή συνέχεια . 

4-23 Α20 Μ. Τάνκοβιτς 300.000 ευρώ 26 ετών μέχρι το 2024 . Μετά απο αρκετά σήριαλ ήρθε . Παίκτης με πλούσιο βιογραφικό σε γκόλ και ασσιστ και περιμέναμε περισσοτερα πράγματα φέτος και να μην χαθεί στη μετριότητα όπως συνήθως άλλα μάλλον θα μας χαιρετήσει . 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 2

1-24 Α21 (->13) S. Araujo 900.000 ευρώ 29 ετών μέχρι το 2024 . Αραούχο οε οε οε 

2-25 Α22 (Σ2) (Ξ6) K. Ansarifard 500.000 ευρω 31 ετων μεχρι το 2023 . Τίμιος παίκτες στο σκοράρισμα με πολλή καλά τελειώματα άλλα χωρίς να κάνει άλλα πράγματα στο γήπεδο . 

 

Β' ΟΜΑΔΑ

16-23 ετών ( την 1/1 )

5 παίκτες άνω 23 δικαίωμα συμμετοχής 

ΦΑ 10 ποδοσφαιριστές από Ελληνική Ακαδημία ( θητεία 3 χρόνια σε αυτές )

5 παίκτες με δικαίωμα εθνική ομάδα 

12 μη κοινοτική από τους οποίους 8 άνω 23 και μέχρι 5 σε ΦΑ χωρίς ηλικιακό όριο

ΤΕΡΜΑ 3   

1-1 A1 Α  (Κ19) Χατζηεμμανουήλ τέρμα 30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2025  . Μέχρι στιγμής τα πάει πολλή καλά σαν βασικό τέρμα στη Β ομάδα . 

2-2 A2 (Κ19 & Σ1) )  Π. Γκίνης  30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2022 έπαιξε λίγα ματς με τον ιωνικο SL2 . Ιδανικός για δεύτερος σε ομάδα Β  

3-3 (Κ19) Α. Αγγελόπουλος 18 ετών Τερματοφύλακας με ημερομηνία γέννησης 19/2/2003. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Αχαϊκή το 2019 και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της ΑΕΚ. Έχει ύψος 1,88 και βάρος 75 κιλά. Είναι διεθνής με την Εθνική U17

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 2 

1-4 Α3 Α (->Κ19) Μ. Μιτάι 20.000 ευρω 18 ετων μεχρι το 2026 ( προσωρινά 2023) Ταλέντο που ξεκινησε περίεργα με την επιστροφή στην ΑΕΚ μετά την ιστορία με το Σαράντη . Πέρσι πήρε τις ευκαιρίες του με τη πρώτη ομάδα και τα πήγε σχετικά καλά , φέτος είναι παίκτης διαφοράς στη Β ομάδα . 

2-5 A4 A (14->) (>23#1) Α. Παρρας 60.000 23 ετών μεχρι 2026 θα παίξει στην  ΑΕΚ Β και δεν φαίνεται προοπτική για Α 

3-6  Α5 (->Κ19)  Μ. Μπουσης 22 ετών φαινετσι ότι μένει για ΑΕΚ Β. δανεικός πέρσι στον Απόλλων Λάρισας SL2

4-4 (->Κ19) Γ. Μαντζουρανακης 19 ετών . Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2015 από τον Αίολο δεΚριεζών Ευβοίας. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 73 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U16 και U19.

 

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 2 

1-8 Α6 (->Δ & Κ19) Κ. Σταμούλης 30.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023 . Πήγε στη Λαμία SL1  Δεν έχει πάρει συμμετοχή ούτε στη Λαμία . Μένει για Β ομάδα λογικά και παίζει  . Δεξί μπακ

2-9 Α7 Α Β. Ραντόνια ευρω 20 ετων μεχρι το 2025   Στο πρώτο αγώνα δεν πήγε καλά, στα άλλα δύο ψιλοκαλά . Θέλει δουλειά και παιχνίδια . Ιδανικά με την ΑΕΚ Β. 

3-10 (->Κ19) Σ. Κάτσικας 19 ετών έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U15, U16 και U17 και αυτός πάει για ΑΕΚ Β όσο έπαιξε δεν τα πήγε καλά . 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 4 

1-11 Α8 Α Ζ. Λάτσι 60.000 ευρω 19 ετων μεχρι το 2026 Αριστεροπόδαρος με κάποια πολλή καλά στοιχεία που έχει χρόνο να τα δείξει. Χρειάζεται εμπειρία μέσα απο παιχνίδια ( καλό είναι να γίνουν στη Β ομάδα) και να μην βγάζει τραυματισμούς 

2-12 Α9 Α (Δ->) (>23#3) Γ. Κορνέζος 23 ετών μέχρι το 2022 Κεντρικός αμυντικός που φαινόταν εξυπηρέτηση αλλα τα πάει καλά στη Β με καλά στοιχεία .

3-13 A10 (->Δ & Κ19) (>23#2) Γ. Γιαννούτσος 30.000 ευρω 23 ετων μεχρι το 2021 Ακόμα στο ρόστερ αν και ξέραμε ότι τελείωνε το ροστερ, περσι δανεικός ξανά αυτή τη φορά στην επισκοπή FL . Φέτος πέρνει παιχνίδια σαν δεύτερη λύση για τα στόπερ .

4-14 Α12 (->Κ19) Μ. Αρβανίτης 20 ετών  Κεντρικός αμυντικός με ημερομηνία γέννησης 3/3/2001. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από το 2013. Έχει ύψος 1,83 και βάρος 83 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U16, U17, U18 και U19. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο, ως δανεικός στον Αρη Λεμεσού

5-15 (->Κ19) Θ. Κωτσιος 19ετών Κεντρικός αμυντικός με ημερομηνία γέννησης 18/1/2002. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2017 από την Ενωση Ατσιποπούλου-Πρινέ, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ με έδρα το Ρέθυμνο. Έχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Είναι διεθνής με την U18.

6-16 (Κ17) Γ. Σαμαντζίδης Κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χάφ με ημερομηνία γέννησης 25/02/2005 . Αρχηγός της Κ17 και την εθνικής  .

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2 

1-17 Α13  Α (15>) (>23#4) Γιώργος Μουστακόπουλος αμυντικός 23 χρόνων μέσος συμβόλαιο μέχρι το 2023. Προσωπική επιλογή ορφυδοπουλου που τον ήξερε από τη Παναχαικη ( έπαιζε εκεί τα τελευταία 4 χρονια). Αρκετά τρεξίματα και ηρεμία στο παιχνίδι χωρίς όμως προοπτική .

2-18 Α14 (->Κ19) Π. Μπάμπη  αμυντικός μέσος 30.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2022 Πλήρης χρονιά στο πλατανία με 90λεπτα , ξανά δανεικός στον Απόλλων Λάρισας SL2 με χωρίς να βγαίνει σχεδόν λεπτό !!!! Παίζει αρκετά στη Β ομάδα παίκτης με αρκετά τρεξίματα στο κέντρο . 

3-19 (->Κ19) Μ. Τσιοκρης Αμυντικός μέσος 18 ετών με ημερομηνία γέννησης 8/8/2003. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την ηλικία των οκτώ ετών. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 70 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17, έχοντας διατελέσει αρχηγός στις δύο τελευταίες.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2 

1-20 Α15  Α (Σ1) Α. Σάμπα 100.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2023 Μέχρι στιγμής κανείς δεν τον πιστεύει. Στην ΑΕΚ Β παιχνίδι με παιχνίδι ανεβηκε και προσφέρει 

2-21 Α16 (->Κ19) Κ. Ρουκουνάκης 20 ετών μέλος της Εθνικής Ελλάδος U19. Δείχνει καλά στοιχεία άλλα στη Β δεν κάνει τη διαφορά στο κέντρο .

3-22 (->Κ19) Γιάννης Πιτιλάκος  17 ετών  Εχει ύψος 1,77 και βάρος 69 κιλά. Εχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2019.

4-23 (->Κ19) Γ. Κορομηλας 19 ετών Κεντρικός μέσος με ημερομηνία γέννησης 20/6/2002. Είναι από εννέα ετών στην Ακαδημία της ΑΕΚ και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός της Κ19. Έχει ύψος 1,75 και βάρος 66 κιλά. Εχει κληθεί στην Εθνική U19. 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ 2

1-24 Α17 (16->) Γ. Γερολέμου κέντρο μέσος 21 ετων μεχρι το 2023 περιμένουμε μεταγραφή από ΑΕΛ Λεμεσού για να κάνει το βήμα παραπάνω δείχνοντας πράγματα στην ΑΕΚ Β 

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 4 

1-25 Α18 Α (->Δ & Κ19) Χ. Γιούσης 40.000 ευρώ Ακραίος επιθετικός  22 ετων μεχρι το 2023 Χαμένο ταλέντο έκπληξη αν μείνει ,  νέος δανεισμός στη Παναχαική SL2  . Περίεργη περίπτωση παίκτη αφού έμεινε πολλή στάσιμος και δεν έχει φόντα σε ηλικεία 22 χρονών να ξαναμπεί στο ρόστερ της ΑΕΚ  πάντως είναι ο καλύτερος και φυσικός ηγέτης της Β. 

2-26 Α19 Α (17->) Judah García  Ακραίος επιθετικός  21 ετων μεχρι το 2024 Αδελφός του Γκαρσία μάλλον για εξυπηρέτηση μοιάζει άλλα ας το δούμε πρώτα  . Ταχύτητα άλλα χωρίς τεχνική .

3-27 (->Κ19) Π. Γεωργεας 18ετών Πλάγιος μεσοεπιθετικός με ημερομηνία γέννησης 21/8/2003. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από την Ακαδημία Βασίλη Λάκη το 2019. Έχει ύψος 1,82 και βάρος 74 κιλά. Εχει αγωνιστεί με την Εθνική U19. Είναι γιος του παλιού αμυντικού της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα.

4-28 (->Κ19) Λαέρτ Πάπα 18 ετών. Εχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και είναι διεθνής με τις ομάδες U15, U17 και U19 της Αλβανίας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 3

1-29 Α20 (Δ->) Γ. Ιατρούδης 50.000 ευρω 22 ετων μεχρι το 2024 Ταλέντο δυνατό άλλα πέρασε χιαστούς , φτάνει να δούμε πώς να επανέλθει. Δωθηκε β Ολλανδίας στη ΦΟΛΕΝΤΑΜ Β Ολλανδίας για να βρει ρυθμό. Μπαίνει αλλαγή για λίγα λεπτά 7 συμμετοχές 1 γκόλ . Νέος δανεισμός στον Ιωνικο που ακυρώθηκε πρόωρα και πλέον στη Β έρχεται κυρίως απο το πάγκο άλλα χωρίς να το νιώσουν οι άμυνες .

2-30 Α21 Α (->Κ19) Μ. Κοσίδης 19 ετών μέχρι 2026 Απο τις ακαδημίες σκόρερ της Κ19 που έγινε επαγγελματίας για να μην το χάσουμε. Με την αποχώρηση μάρκο όχι μόνο το βλέπουμε αποστολές άλλα σχεδόν σταθερά και σας αλλαγή. Το νέο πουλέν το προέδρου μετά απο Μάνταλο , Μπακάκη , Σβάρνα .   Αν και στις μικρές ηλικίες είχε επαφή με τα δίκτυα στις μεγάλες δεν φαινεται. Ξεκίνησε ψιλοκαλά στη Β άλλα πλέον χάθηκε η επαφή μετα δίκτια .

3-31 Α22 (->Κ19) Ε. Χριστοπουλος Επιθετικός 30.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023   Θεωρείται μεγάλο ταλέντο άλλα φαίνεται ο Κοσίδης να τον έχει ξεπεράσει σε σειρά και πλέον να μην παίζει καθόλου , είναι και δύσκολη θέση που αν έρθει παίκτης δεν φαίνεται να παίζει καθόλου αρα πρέπει να βρεθεί λύση  . Λογικά στην ΑΕΚ Β και πιθανών να παίξει και στα πλάγια λόγο ότι δεν είναι ο φορ περιοχής . Σκόρατε στη Β.

4-32 (->Κ19) Α. Γκολφινος 17ετών Επιθετικός με ημερομηνία γέννησης 24/11/2004. Ηρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ από τον Αρη Πατρών το 2020. Πέρσι αγωνίστηκε με την Κ17 της ΑΕΚ. Έχει ύψος 1,81 και βάρος 79 κιλά. Εχει κλήσεις στην Εθνική U15.

4-33 (->Κ19) Α. Χριστόπουλος 18ετών Κεντρικός επιθετικός με ημερομηνία γέννησης 29/1/2003. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2015. Έχει ύψος 1,86 και βάρος 79 κιλά. Είναι διεθνής με τις Εθνικές U15, U16, U17.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

1. Γ-Φ Μπότος 50.000 ευρω 21 ετων μεχρι το 2023 . Δανεικός στη Γκόου Άχεντ Ιγκλς μέχρι 2022

2. Γ. Aθανασιάδης 100.000 ευρω 28 ετων μεχρι το 2023 .Δανεισμός στη σερίφ τιρασπορτ γιατί δεν ήθελε να μείνει στο πάγκο στην ΑΕΚ

3. Μ. Ντέλετιτς 230.000 ευρω 27 ετων μεχρι το 2022 Εκανε προετοιμασία και πήγε εκεί που ήταν προορισμένος να πάει στη Λαμία SL1 . Έχει μεγάλο συμβόλαιο για τη προσφορά του προφανώς καλύπτουμε μέρος του.  Δανεισμός στην ανόρθωση. Του χρόνου μένει ελεύθερος.  

4. N. Hnid 250.000 ευρω 24 ετων μεχρι το 2024 Δυναμικός στόπερ που παίζει και αριστερό στόπερ άλλα δεν έχει μυαλό και είναι και επικίνδυνος και πήγε δανεικός στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ με οψιόν αγοράς γιατί δύσκολα θα ξαναπαίξει ΑΕΚ. Είχε αρνηθεί δανεισμό στον Ιωνικο. 

5. Θ. Μαχαίρας 30.000 ευρω 20 ετων μεχρι το 2026 Ταλέντο που πήρε την ευκαιρία και σαν βασικός και πήγε πολλή καλά και σαν αλλαγή. Φαίνεται είναι ότι πιο αξιόλογο σε μικρή ηλικία και όχι προϊόν δυστυχώς της Ακαδημίας μας. Φαίνεται ματς με ματς ότι μεγάλο του προσόν είναι η ντρίπλα του . Χρειάζεται εξέλιξη να είναι πιο δυναμικός στο παιχνίδι του και να μην κάνει κατάχρηση της ντρίμπλας .   Δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό για να πάρει παιχνίδια και έπαθε ολική ρήξη χιαστών . 

6. Χ. Αλμπάνης 200.000 ευρω 26 ετων μέχρι το 2024 Ανανέωση πρόσφατα . Δυστυχώς χρυσή μετριότητα αφού έχει ποιότητα άλλα όχι αυτό που θα τον κάνει να χτυπάει θέση στην 11αδα . Συνήθως οπότε μπαίνει αλλαγή βοηθάει. Σαν βασικός χάνεται. Με το Σέρβο έδειχνε ανεβασμένος και ταιριάζει στο παιχνίδι του αλλά η ευπάθεια μαζί με τη μη σταθερότητα οδηγήθηκε στο δανεισμό στο Απόλλων Λεμεσού .

7. Ο. Νταντένκο 250.000 27 ετών μέχρι 2024 . Δεν έπεισε κανέναν . Δανεισμό στη Ζόρια 1,5 χρόνο μέχρι Ιούλιο του 23 και όψιον αγοράς . 

8. (->18)  Γιανις Αμμουρ 22 ετών μέχρι το 2022. Ήρθε ελεύθερος από τη Μονπελιέ σαν συμπλήρωμα, δοκιμή κτλ Πήγε στη Καβάλα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου . 

ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Α & Β ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ 

1. Μ. Μπακάκης 320.000 ευρω 30 ετων μεχρι το 2023 Τραγικός στο πρώτο γύρο και με δική του ευθύνη , με μανόλο έκανε συμπαθητικό δεύτερο άλλα δεν είναι για πολλά . Όπως και ο λόπες φαίνεται ότι καθε χρόνο και χειρότερα και ψάχνουμε τρόπο να τον ξεφορτωθούμε η να μείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του. 

25 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Α + 33 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ Β + 8 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΙ  + 1 ΕΚΤΟΣ = 67 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σου αρέσει ρε μαλάκα Κρις; 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×